Hae Anna.fi-sivustolta

paras mainos

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä iiru, 14.11.2012.

 1. iiru Vierailija

  Rrrrieska,kuin torrrtilla!;)
   
 2. tosi hyvä Vierailija

 3. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  1 896
  Saadut tykkäykset:
  25
  En voi mitään sille että nauran joka kerta kun ne lampaat laulavat uuden kermajuustolaulun ja lehmä epäilee: teidän keksimä, ja toinen lammas sanoo: ei ole, ja toinen purskahtaa nauruun ja sanoo: okei, on se.
   
 4. Bäää Vierailija

  En yleensä pidä vitsikkäistä eläinmainoksista, mutta nuo lampaat kyllä huvittavat. Laamamainos oli aivan hirveä. Saattaa olla, etten enää koskaan voi sietää laamoja. Ja nyt on myös joku vaatemainos, jossa nainen on valkoisessa mekossa ja kyyhkynen lentää pään päälle. Yököttää!
   
 5. saunalahti Vierailija

  Minua huvittaa nuo Saunalahden mainokset, jossa tämä rikas perhe. Sitten tietenkin Saarioisten mainos ja höpöttävä mies, joka soittaa äidilleen. Yhden käden sormissa ne hyvät mainokset taitaa olla. Yleensä käännän kanavaa, kun mainokset alkaa.
   
 6. mulletoi Vierailija

  Mulla meni siinä rieska-mainoksessa tosi pitkään ennen kuin sain mitään selvää siitä puheesta. Siksi se on mulle tosi ärsyttävä.
  Eläinmainoksista en jonkun ylläkirjoittavan lailla myöskään pidä. Esim joidenkin kehuma koirien tekohammasmainos ei ollut vitsikäs.

  Mutta kivoja kysyttiin: tykkään Zalando-mainoksesta, jossa nainen kiljuu ilosta ja mies kauhusta.
  Tykkään myös siitä Siwan sarjasta, jossa aikamiespoika hyysää äiskän kanssa.
  Lapsimainoksista ainoa hyvä - mutta onkin sitten tosi hyvä ja superhellyttävä - on se vaippamainos, jossa kovin samannäköiset muksut treffaa juhlissa ja suihkulähteen luona. Niin söpöt muksut!
   
 7. ruikkaava Vierailija

  Katselimme tyttäreni kanssa elokuvaa ja siinä välissä tuli mainos missä kyyhkynen lentää naisen pään päälle. Kumpikin tuumasi,kuin yhdestä suusta; kumma,kun ei pruikkaa tytön päähän;))
   
 8. Linkströmit Vierailija

  Minusta ne rikkaan perheen jutut on kivoja:)
   
 9. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  1 896
  Saadut tykkäykset:
  25
  Minusta rikas perhe on ärsyttävä. Hahmot liioiteltuja karikatyyrejä.
  Saarioisten aikamiespoika joka soittaa aina äidilleen, on loistava. Samantyyppinen mutta huonompi on se Siwan mies. Miksi nämä molemmat miehet ovat mammanpoikia?
  Huonoimpia "mainoksia" ovat nämä leffojen tai sarjojen etukäteismainokset, ne ovat niin kyllästyttäviä ettei jaksa sitten katsoa sitä ohjelmaa itseään kun se vihdoin tulee, kun sitä on jo rummutettu kuukausitolkulla.
   
 10. syskonkorv Vierailija

  Se mainos jossa uhutaan siskonmakkarapyöryköistä, on minusta paras eli tosi hauska mainos!! Muutaman kerran olen sen sattunut näkemään ja aina on pakko nauraa sille.
   
 11. edellinen korjaa Vierailija


  jossa puhutaan....
   
 12. syskonkorv Vierailija


  Juuri tuota tarkoitin, se on Saarioisen mainos, paras mitä koskaan on tehty ainakaan siitä firmasta!!
   
 13. Makuasiat Vierailija

  Hauskoja nämä makuasiat, minä nimittäin inhoan melkein kaikkia tässä ketjussa mainittuja mainoksia, tai siis niitä, jotka tiedän.

  Sen sijaan pidän ainakin joistakin tässä mainituista inhokeista, esimerkiksi laamat olivat loistavia, samoin koirien tekohampaat on hauska. Se "et oo tosissas" -koira näyttää aidon hämmästyneeltä :)

  Saarioisen äidilleen kauhuissaan soitteleva poika on onnistunut kampanja. Pidän myös, onkohan se nyt DNA:n, miehestä, jolle kaikki on vaikeaa. Siinäpä ne taitavat hyvät mainokset ollakin.
   
 14. dna on hyvä Vierailija

  Minäkin tykkään Dna:n miehestä, joka valittaa kaikkea. Laamamainoksista tykkäsin myös, ne oli niin järjettömän hulluja ja kuten jo aiemmin kirjoitin, tykkään tästä rikkaasta perheestä, juuri myös tuon älyttömyyden takia.

  Mainosta, jossa kerrotaan miten paljon ruuantähteitä ja rasvaa kertyy astianpesukoneeseen inhoan niin paljon, että vaihdan heti kanavaa, kun se tulee. Tosin se kanavan vaihtaminen tapahtuu niin monen muunkin mainoksen takia.
   
 15. Kaikki mainokset joissa eläimiä, ovat parhaita.
  DNA-laamamainos, se jonkin aikaa sitten pyörinyt pikkuhoususuojamainos jossa pienen chihuahuan takapuoleen on tarttunut pikkuhuosunsuoja kun on istunut emännän laukussa :-DDD

  Mainokset joissa lapsia, ovat kaikista ärsyttävimpiä, paitsi tämä yksi poikkeus on aika hauska ;-D

  Banned Commercial - Condoms - YouTube
   
 16. RMHL Vierailija

  Samoin mua oksettaa se ruoantähde-rasva-sotku, tulee valitettavasti lihaperunasoselaatikko mieleen. Ja tosiaan kaikki eläinmainokset ovat mainioita, varsinkin Whiskas-mainos, missä ne pari kissaa kurkkivat ikkunan takana kun kaveri saa kotona ruokaa!
   
 17. kiskis2 Vierailija


  En olekkaan nähnyt tuota mainosta. Ohhoh =O
   
 18. RMHL Vierailija

  Sitä ei ole valitettavasti tullutkaan pitkään aikaan. Yhdessä vaiheessa se vuorotteli sen mainoksen kanssa, jossa pikkupojan paras kaveri oli Vili-kissa.
   
 19. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  1 896
  Saadut tykkäykset:
  25
  Minä kuulin tosi pitkän aikaa että poika sanoi: mä oon noora.
   
 20. Makuasiat-nimim. Vierailija


  Sama juttu, minäkin kuulin aina, että Hei, mä oon Noora :)
   

Jaa tämä sivu