Hae Anna.fi-sivustolta

Paras peniksen pituus ja paksuus

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä maister, 14.03.2008.

 1. rrr Vierailija

  täyttää muuten vaatimukset pituus 15cm paksuus 4.3cm mutta ympärys vain 11cm yhyy
   
 2. m33 Vierailija

  Voi jumala**a mitä juttua täällä on. Tälläki palstalla on vissiin kirjoittajien keski-ikä 12w. Miettikää vähä mitä kirjoittelette. 6 sentin paksuus on sama ku olutpullolla. Reilun paksuisen kurkun ympärysmitta on noin 15 senttiä. Täällä kirjoittaneet "naiset" haluaa niin isoa vehjettä, ettei sellaista löydy lähellekkään kaikista pornoleffoista edes, eikä kaupanhyllyllä ole aina edes riittävän paksuisia kurkkuja tarjolla. Hohhoijjaa.

  Itsellä "vain" 16.5cm (seisten mitattuna kalun juuresta nokkaan), 18.5cm (luuhun asti painettuna). Ympärysmitta 12.5cm keskeltä kalua. Hyvin on pärjännyt tällä...vain lepopituus ja ehkä hieman myös paksuus häiritsee itseä. Nytkin on kuitenkin se tilanne, ettei kärsi painaa juurta myöten sisään monistakaan asennoista.

  Mun näkemys on, että paras pituus on 13 sentistä ylöspäin. Jos on paljo pidempi, niin pitää jo varoa. Ihannepaksuus onkin sitten erittäin hankala määritellä, koska se vaihtelee jopa saman naisen kohdalla erittäin paljon riippuen mm. kiihotuksen tilasta tai kuukautiskierron vaiheesta. Sanoisin että kokeneelle naiselle ihannepaksuus alkaa 12.5 sentistä, ja suurimmalle osalle tuo maksimi löytynee sieltä 14 sentin alapuolelta. Nuorilla ja kokemattomilla ehkä sentin vähemmän. Eli kaiken kaikkiaan noin 80-90% miehistä täyttää kriteerit, jotka sopivat noin 90% naisista. Loppu on itsestä kiinni, eli opetelkaa yhdessä mikä tuntuu hyvältä. Iso kulli, ja hirvittävä jyystäminen, ei varmasti sovi monellekkaan.

  Penisrengas on muuten erittäin hyvä, jos haluat vähän lisää paksuutta. Partnerin pitää vaan olla sitten liukas.
   
 3. diii Vierailija

  jännä miten ihanne paksuus alkaa 12.5cm kohdalla.. eikä sillä tietenkään ole mitään tekemistä asian kanssa että kirjoittalla on sen kokoinen..... jos tämän palstan naisilta kysytään ihanne paksuus on vähintään 13.5cm ELI KALUSI ON PIENI!!! . ja sitten ehkä vähän fiksumpi mielipide ainakin nyt omasta mielestäni.. mitä vitun väliä ylipäänsä munan koolla on? se on kuitenkin asia johon ei voi itse mitenkään vaikuttaa eli olkoot muna vaikka 8cm pitkä 6cm ympärys niin ei kun hommiin.. turha sitä on miettiä tykkääkö tyttö vai ei. kokeilemalla se selviää ja joku voi tykätäkkin. naisista nimittäin löytyy oikeasti niitä joilla alapää on todella arka ja yhdyntä tekee normi kalullakin kipeää.... eli turha jäädä itkemään onko pieni vai ei.. elämä on nimittäin liiaan lyhyt.

  sitten mikä on normi kalu?? jokainen sanoo täällä oman munan kokonsa ja ilmoitaa että se on normi ja muut pieniä. Tässä on suomalaisen miehen normi munan koko... vai pitäiskö sanoa pippeli aika tuppi munia kun suomalaiset ovat. eli

  lähteenä on seksuaaliterveysklinikka ja tieto on tutkittua!
  lepopittuus 9.25cm lepo ympärys 9.8cm
  errektiossa 13.9cm errektiossa 11.6cm

  ja toisen tutkimuksen mukaan pituus 13.5cm ja ympärys 11.5-12-7cm mikä lienee likempänä totuutta.
   
 4. m33 Vierailija

  Niin, sehän olikin mun näkemys asiaan, jota tukee sarjaorgasmit ja ejakulaatiot ;) Ihan sama, mitä muut ajattelee. Ja tuo on niin totta, ettei sitä munan kokoa kannata alkaa märehtimään, vaan sitte valuu elämä hukkaan. Pienenä vinkkinä teille naisille, että se oman "ihannemiehen" löytyminen saattais helpottua, kun treenaisitte itseänne vähän kireämmäksi. Jos vaatimukset on tosiaan tuolla tasolla, niin melko vähän jää miehiä siihen kategoriaan, ja heistäkin osa on tietenki rumia, juoppoja, impotenttejä, naistenhakkaajia, liian lyhyitä, liian pitkiä, läskejä, luuviuluja, tyhmiä, nörttejä jne...eli loppujen lopuksi taitaa olla melkoinen lottovoitto, että teille löytyy sellainen mies, joka vastaa täydellisesti käsitystänne unelmamiehestä...vai otatteko rakastajan erikseen?

  Itse olen onneksi löytänyt unelmanaiseni, ja kaikesta päätellen, olen aivan riittävän lähelle hänen unelmamiestään.

  Over and out.
   
 5. 18cm ympärysmitta Vierailija

  ei penis ole ympyrä
  No ainakaan mulla :)

  mutta jos tarkoitus on nostaa omaa itsetuntoa niin etsii leveimmän kohdan
   
 6. :):( Vierailija

  no paksuus on helpompi sanoa kun se on kaikilla se 4-5cm mutta ympärys on eri juttu. 4.5cm paksu penis voi olla ympärykseltään vain 11.5cm niinku esim itellä. tai 5cm paksu voi olla vain nippa nappa 12cm . ja yleensä ympärykset ovatkin 11-12.5cm mutta sitä ei viititä täällä mainostaa kun se on palstan naisten mukaan mini muna. tuon munan koon omaavat miehet ovat roskis tavaraa... ja kohta tulee itkupotkuraivari kommentteja että mullapa 13.5cm jne niin niin on niitä yhtälailla 13-14cm ympäryksiäkin... mutta siis ympärys voi olla aivan muuta kun paksuudesta voisi olettaa
   
 7. Nohei miettikää nyt vähän. Tehkääpä paperista rulla jonka ympmitta on 12cm. ja litistäkää se niin että se on leveydeltään 5cm. melkoinen pannukakku, mankelin läpikö se on ajettu :D Jos kalu on oikeasti 5cm leveä, on ympärys jo yli 13cm pakostakin. yleensä yli14.
   
 8. qwerty Vierailija


  Ööö tota.. taitaa olla päin helvettiä mitat ellet sitten ole itse mitannut miehesi värkkiä.. mutta siis itse olen vasta täysi-ikäinen (mies) ja oma paksuus on yli 4cm ja pituus yli 17cm niin ihmettelen vain, koska 23 cm pituus on todellakin jättipenis mutta 3cm ei ole edes paksu, niinkun joku puhui jostain vessapaperirullatesistä niin miehelläsi hölskyisi siellä mutta pituuteen tarvisi ainakin yli 2 rullaa o_O
   
 9. Xy1 Vierailija

  Kaipa tuo tutkimus pitää paikkansa. Pituutta en niinkään ihmettele, mutta ympärysmitan kuvittelisi olevan suurempi.
   
 10. Miehen mielipide Vierailija

  Varmasti on aikaisemminkin mainuttu, mutta peniksen pituuteen on kyllä yksi keino, joka on joillekin ihmisille erittäin terveellinen kaiken lisäksi.

  Se on ylimääräisen painon pudotus. Kun sieltä vyötäröltä lähtee rasvavyö pois, niin tulee lisää vartta esille. Penispumput roskikseen ja lenkkikengät jalkaan.
   
 11. niinmutta Vierailija

  Kuvittelisi, mutta kuten täällä todettu, ei se kalu ole pyöreä. Siksi epäsymmetrinen koko tiputtaa paksuutta pienemmäksi.

  Siksi dildotkin tuntuvat kuulemma usein paksummilta kuin yhtä suuri kalu. Ne eivät jousta niin hyvin ja ovat oikeasti ympärykseltään paksumpia.
   
 12. Toinen kokenut mies Vierailija


  Aivan totta, laihdutus auttaa peniksen pituuteen. Vielä suurempi vaikutus ylipainolla on naisilla, kun ei yllä niin ei yllä. On sitä rasvaa vaan niiiiiiiiin paljon reisissä, persuksissa ja joka puolella.
  Eihän ylipainoinen nainen edes saa jalkojaan niin että pillu olis tyrkyllä. Kyllä se on aina jossain poimujen kätköissä, johon ei yllä pitkälläkään kullilla. On varsin paljon merkitystä sillä onko häpyluut vastakkain hoikilla ihmisillä tai ylipainoisilla joilla on "ehkäisevää" rasvaa helpostikin jo 4-5 senttiä.
  Mutta tämäkin on ehdottomasti aihe mistä ei saa antaa mielipidettään.
   
 13. 13w Vierailija

  Itse olen 13-vuotias ja munani pituus on 14.5cm ja paksuus on jotain 3.5cm luokkaa...
  Murrosikäkään ei ole alkanu viel kunnolla : )
   
 14. Xy1 Vierailija

  Kellä on kellä ei. Tuskin kaikilla on epäsymmetrinen. Silti noi mitat tuntuu pieniltä, kun itsellä on noi molemmat lukemat kutakuinkin jo lepotilassa. Pituus vähän lyhempi, mutta paksuus noissa arvoissa.
   
 15. poikanen Vierailija


  oli mulla sun ikäsenänä ainaki 2,5 cm pidempi
   
 16. en usko Vierailija


  siis itelläs on 14,5 ja 3,5 ja murrosikä ei ole kunnolla alkanut.... sehän on selvä
   
 17. Caillean Vierailija

  1. 11 cm, halkaisija 3 cm
  2. 13 cm, halkaisija 3.8 cm
  3. 13-20 cm, halkaisija 3.8-5
  4. 18 cm, halkaisija 4 cm
  5. 18 cm, halkaisija 4 cm
   
 18. caillean Vierailija

  Voit olla ylpeä varustuksestasi, olet kuitenkin vasta 13-vuotias. Sehän on jo nyt kaikin puolin normaalikokoinen suomalaismiehen mulkku.
   
 19. poikanen Vierailija


  mä oon 15 ja puol vuotta. onks 16,5 cm ja 4 cm paksuus liian iso tän ikäselle? oon 171 cm pitkä
   
 20. pöö Vierailija

  ei ole kun liaan pieni!.. älkää kyselkö tyhmiä, katsokaa vaikka wikipediasta tai seksuaaliterveysklinikan sivuilta peniksen keskiverto koko ja päätelkää itse.... ps. kannattaa sanoa ympärys koska esim 4cm paksu voi olla 11-13cm noo tietysti vain 2cm vain eroa niin vähän pilkun viilausta.
   
 21. ... Vierailija


  tikkumunamies...3cm paksu...voi jessus mikä tikku
   
 22. poikanen Vierailija

   
 23. tosta vessapaperirulla testistä pakko sanoa sen verran että vaikka rullan ympärys on 13.5cm niin tätä ympärysmittaa pienempi kyrpä ei välttämättä mahdu sisään myös... käytännön esimerkki = itesellä kyrvän ympärys 11.5cm ja ei mahdu rullaan... koska kun esinahka vedetään taakse terska ikään kun taipuu alaspäin sienenmuotoon (ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan) ja ei mahdu rullaan. . noh toisaalta se on sit se 13.5siinä muodossaan jossa pilluun menee mutta mittanauhalla mitattuna ympärys on aina se 11.5cm eikä siitä muutu ja paksuus 4.3cm .. ja jos wc paperi rullaan työntää siten että esinahka ei ole vedetty kunnolla taakse jää sitä tyhjää tilaa sen 2cm
   
 24. Vanhempi mies Vierailija

  No minulla on kyrvän ympärysmitta seisokissa se 14,5 cm ja menee kyllä sinne vessapaperi rullan läpi tiukkaa tekee mutta menee ja täyttää koko holkin.Vessapaperi rullan halkaisija on se 4 cm.
   
 25. 15 Vierailija


  itelläni on todella harvinaisen pieni penis lepoasennossa n8-9.5cm ja jäykkänä n-11-12cm
   

Jaa tämä sivu