Hae Anna.fi-sivustolta

Pattaya / Hotelli Grand Chalet Wing & bungalows

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Mami-68, 20.04.2007.

 1. Mami-68 Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.08.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kertokaas siellä käyneet kommentteja hotellista ? tarkoitus olisi varata kolmen viikon matka ko.hotelliin.Hotellin sijainti, ranta, lähellä olevat ruokapaikat jne.Kaikki infiormaatio tervetullutta koska hotellia ei olla vielä varattu ja vielä voisi vaihtaa jos huonoksi osottautuu.
  Kiitos

  (pattayalle ekaa kertaa menossa-Thaimaa muuten jo aika tuttu paikka )
   
 2. Mami-68 Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.08.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö kukaan ole ollut tässä hotellissa....?
  Huomenna pitäsi tehdä varaus ja terkoitus olisi olla kolmen viikon sijasta 4 viikkoa.
  Lähinnä kiinnostaa ranta sekä ruokapaikat ( hyvät / edulliset ) hotellin lähellä, hotellin sijainti pitkää lomaa ajatellen yms...
  kiitos
   
 3. sisa Vierailija

  Olimme perheen kanssa 2004-2005 vuoden vaihteessa ko hotellissa. Olimme hotellin puolella emme bungaloveissa. Huoneissa ei ollut mitään ylimääräistä, olivat ehkä vähän jopa karut, puulattia ja kaksi leveähköä sänkyä, vähän enemmän olisivat voineen panostaa sisustukseen. Satelliiti-tv oli teini-ikäisten lastemme kannalta ihan kiva, jos ei muuta tekemistä ollut iltaisin katselivat Frendeja yms. Mielestäni ihan siisti ja asiallinen hotelli, uima-allas alue oli hotellin ja bungalovien välissä ja aurinko paistoi siihen kokopäivän. Vieressä oli Baari/ravintola josta sai keittoja ja hamburilaisia, juomia yms. Hyvä palvelu!! Buffetaamiainen oli hotellin alakerrassa olevassa ravintolassa ja maistui ainakin meidän porukalle, aamiaisella oli paljon thairuokaa mutta sai sieltä munia ja leipääkin. Päähotellissa on joitain ravintoloita ja internetpaikka. Kadun varrella on sitten lisää rafloja ja sivukaduilla oli sitten muunkinlaista toimintaa.
  Kadun toisella puolella on ranta ja me ainakin viihdyimme aina rannalla ollessamme samalla alueella eli suoraan hotlan edessä. Ranta siivottiin aina aamulla, rannallla sai myös juomia, jäätelöä, pientä purtavaa hedelmiä mitä ilmeisesti saa kaikissa thaikohteissa rannalla, hoitoja, hierotaa yms. Kadun ylityksessä saa olla tarkkana, liikenne on aika vauhdikasta ja kun se on vielä vasemmanpuoleista ja jalkakäytävä oli hotellin puolella aika kapea ja vähän huonokuntoinenkin.
  Kolmen tähden hotelliksi ihan yes ja rauhallinen, mutta jos uudelleen Pattayalle menisin ottaisin hotellin kadun alkupäästä vaikka eivät etäisyydet liian pitkiltä tuntuneet. Pattayan kaupungilla olevista hotelleista en tiedä sanoa mitään mutta meno on siellä huomattavasti rauhattomampaa etten sanoisi villinpää että en itse sinne menisi, ehkä olen jo siinä iässä että iltaisin riittää kun saa syödä hyvin ja vähän viiniä tai muutama drinksu...
   
 4. juki Vierailija

  Olemme vaimoni kanssa olleet bungalossa 4 kertaa muuten paikka ok mutta venakot pilaavat paikan emme enää mene sinne.
   

Jaa tämä sivu