Hae Anna.fi-sivustolta

Playa del ingles/lentomelu

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä boikotoin paikkaa, 28.02.2008.

 1. boikotoin paikkaa Vierailija

  Playa del Inglesin matkaajat laittakaa palautelomakkeisiin kommentti lentomelusta jota kyseisessä kaupungissa on, aamusta iltaan kun vedetään mainosrättejä ja valtavasti lisääntynyt laskuvarjohyppely aiheuttaa melkoisen melusaasteen liikenteen (autontorvet) ja diskojen lisäksi.
  Kun sinne yleensä mennään lomalle ja nauttimaan niin jäisi edes yksi melu vähemmälle jos kaikki siitä valittaisi.
   
 2. meluamelua Vierailija

  Kannattaisikohan vaihtaa lomapaikkaa jos häiritsee moinen melu. Varmaan löydät jostain paikan jossa ei ole diskoja, autoja, lentokoneita ja muita ihmisiä. Useasti Inglesissä käyneenä minua ei ainakaan haittaa tippaakaan kyseiset melunlähteet joita viestissäsi mainitsit.
   
 3. voi taivas Vierailija

  Että oikein lentomelua?? Pienen pieni koneiden hurina kuuluu taivaalta. Ei voi kyllä ketään häiritä.
   
 4. PikeJii Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.06.2006
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viime syksyisellä reissullamme pojanpoikien tärkeä kiikarointikohde oli juuri laskuvarjohyppääjät ja "rätinvetäjät", nämä bongailut toivat paljon iloa ja sisältöä heidän matkaansa, muun mukavan lisäksi
   
 5. Kokemusta on Vierailija

  suosittelen matkustamaan lomalle Teneriffan Puerto de la Cruziin.
   
 6. boikotoin paikkaa Vierailija

  Kyseinen rättienveto kun ei ollut vain minun ongelmani, vaan ravintolassa kuultujen perusteella siellä asuvat eläkeläiset ovat myös saaneet tarpeekseen melusta. Just just ille tiedoksi lue tarkemmin ennen kuin kommetoit ei ne diskot ja torvet minua häiritse kun ei ota hotellia diskojen läheltä. Nyt on kyse vain lentomelusta jota olisi mahdollisuus pienentää ihmisten aktiivisuuden ansiosta. Voi taivas vai että pienen pieni lentomelu hommaa kuulolaitteeseen uusi patteri tai osta parempi malli jotta kuulisit kaiken niin kuin normaalikuuloinen kuulee. Vastaanpa vielä Kokemusta on kirjoittajalle ehdotuksesi on todella varteen otettava vaihtoehto menkööt ne lentomelua ihannoivat Inglesiin.
   
 7. voi taivas Vierailija

  Olen ollut kymmeniä kertoja Inglesissä ja lentokoneet eivät kyllä melua. Kuuloni on muuten erinomainen. Kyllä nyt on jollain muulla ongelmia terveyden kanssa.
   
 8. Mitäs vielä, kannattaa varmaan vaihtaa matkakohde johonkin perähikiään missä ei ole muita ihmisiä. Yksistään sinua varten tuskin mainostetaan noilla vetoräteillä ja siellä ei koneet muutenkaan lentele kun ei ole turistikohde..

  Tai jospa otat kuulolaitteestasi patterit pois niin ei kaikki äänet ärsytä??

   
 9. hetero 1964 Vierailija

  Play Del Inles on homojen mekka, eli menkööt homot vaan sinne. Puerto De La Gruz ja Las Palmas ovat myös turistikohteita joissa asuu paikallisia , suosittelen kyseisiä paikkoja eikä tarvi kuunnella lentokoneiden ääniä koska paikallisetkin ovat niihin kypsyneet.
   
 10. boikotoin paikkaa Vierailija

  Kiitoksia hetero 1964 vinkeistä seuraava matka tulee olemaan jompi kumpi mainitsemistasi paikoista ettei tarvi perähikiälle lähteä. Kyllä mekin helmikuussa huomattiin, että Inglesissä on vanhoja Saksalaisia pariskuntia ja paikka suorastaan kuhisi homoja ja lesboja.
   
 11. voi taivas Vierailija

  saksalaisia kirjoitetaan pienellä
   
 12. _ensikertalainen Vierailija

  Mielenkiintoista kuulla kommentteja paikasta. Ystäväni kanssa puntaroimme Puerto Ricon ja Inglesin välillä ja päädyimme Inglesiin, juuri tuon vilinän, vilskeen ja eloisuuden takia. Johtunee siitä, että olemme kummatkin 24 vuotiaita ja meitä ei niin häiritse melu, ellei se ala heti 06 aamulla....
  Olin muutama vuosi sitten Puerto del la Cruzissa ja se oli aivan ihastuttava kukkamerikaupunki. Mietittiin kavereiden kanssa, että sinne muutetaan +60 vuotiaina =) Todella rauhallinen, varsinkin saksalaisten eläkeläisten suosima paikka.
  Se on vähän mitä lähtee lomalta hakemaan. jos tavoitteena on pelkästään, nukkua, ottaa aurinkoa, lukea muutama hyvä kirja ja syödä hyvin illalla, niin Agadir tai Teneriffan Cruz on oiva valinta. Cruziin silti vasta maaliskuun puolella. Olimme siellä helmikuun alussa ja aika pilvistä oli monenakin päivänä. Vuoret keräävät mereltä tulevat pilvet kaupungin ylle, joten sää ei ollut paras mahdollinen..
  Tällä kertaa haluamme päästä myös bilettämään ja nauttimaan iltaelämästä, joten Ingles on kuulemma oikea paikka siihen.
  Gambiaakin harkitsimme, mutta kuulimme että se on lähinnä vanhempien naisten seksiparatiisi.. Onko kenelläkään kokemuksia? Seuraavaa reissua silmällä pitäen..
  Mikään ei silti voita Thaimaata ja Malesiaa, jos matkabudjettia ja aikaa on enemmän!
   
 13. Marjja Vierailija

  Kannattaako inglesiin mennä kahden teini-ikäisen kanssa? En ole itse käynyt siellä aikaisemmin... Luin että inglesissä on paljon ravintoloita ja kauppoja. Pitääkö paikkansa? Pidämme shoppailusta. Onko inglesin rannalla suihkua?
  Mitä huoneistohotellia suosittelisitte? Huoneistoihin pitäisi mahtua 4 henkilöä ja olla suht. hyvällä paikalla lähellä keskustaa ja rantaa.
   
 14. Matkustelija Vierailija

  Kyllä kannattaa. Kauppoja ja ravintoloja siellä oli todella paljon. Inglesin rannalla ei ole suihkua. Minä suosittelen Corona Rojaa.
   

Jaa tämä sivu