Hae Anna.fi-sivustolta

Polttari-ideoita haetaan

Viestiketju osiossa 'Häähumua' , käynnistäjänä jukka75, 20.05.2008.

 1. jukka75 Vierailija

  Polttari-ideoita kaivataan toista kertaa avioliittoon astuville sekä morsiamelle että sulhaselle. Häistä tulee pienet eli osallistujia myös polttareihin on vähän. Ajatuksena on että polttarit vois olla yhteiset tai ainakin osittain yhteiset. Mitään extreme lajeja eikä sankareiden nolausta ole tarkoitus harrastaa vaan enemmänkin jotain pientä, jolla ilmaistaan että heitä on ajalteltu.
  Ajallisesti polttarit kestävät yhden illan (ei siis koko päivää). Morsiuspari on noin kolmekymppinen sporttinen lapsellinen pariskunta.
   
 2. reija tryertert Vierailija

  Jos pariskunnalla on lapsi, niin ehkäpä vieraatkin ovat samaa ikäluokkaa ja lapsellisia? Voisiko silloin ajatella jotain ulkoilua kaikki yhdessä niin, että lapsetkin voivat tulla mukaan? Sporttisille ihmisille voisi järjestää jonkun leikkimielisen suunnistuksen tai sitten pelata krokettia/ranta-lentistä/ultimatea tms. Sen päälle joko ravintolaan syömään tai hyvä picnic ulkona. Tällöin kellään ei olisi lastenhoito-ongelmia ja ymmärsin, että ryyppäys ei ole näiden polttareiden päätarkoitus.

  Jos lapset jäävät kotiin, voisi ohjelmassa olla konsertti/teatteri/leffa tai joku uusi kiva juttu, jota kaikki pääsisivät kokeilemaan. Se mitä se uusi juttu olisi, riippuu ihmisistä ja heidän kiinnostuksista, esimerkkinä vaikkapa dreijaus tai napatanssi. Sen jälkeen sitten syömään hyvään ravintolaan. Toinen vaihtoehto voisi olla joku yhdistetty teatteri-ravintolaillallinen, niitä on ainakin täällä pääkaupungissa.

  Ravintola Linna tarjoaa aika kivoja illanviettomahdollisuuksia, jos tätä ollaan suunnittelemassa Hesassa. Fondueilta ja petanki kuulostaisivat minusta aika kivalta tavalta viettää iltaa yhdessä.
   
 3. Kivoja ideoita... Vierailija

  ...antoi jo edellinenkin! Se "sporttiosuus" voisi olla myös esim. mölkkyä/petankkia, näitä me pelaamme välillä ystäväperheiden kanssa. Onko teillä kenelläkään mökkiä/voiko sellaista vuokrata yhdeksi illaksi? Siellä olisi helppo toteuttaa kaikenlaista ulkoliikuntaa, porukka pysyisi mukavasti koossa ja vaikka tuo picnic olisi helppo toteuttaa tai sitten grillailisitte kaikenlaista maittavaa. Polttareihin kuuluu Suomessa usein myös sauna, niin siellä voisi mukavasti myös saunoa ja uskaliaimmat voisivat pulahtaa järveenkin : )
   
 4. tulipa mieleen Vierailija

  Palkatkaa joku ohjaaja vetämään parivoimistelutunti. Siihen voisi muukin polttariväki osallistua. Ei ehkä tulisi kovin kalliiksi.
  Jumpan jälkeen tietysti sauna.
   
 5. uuuuuuuuuu Vierailija

  Hohtokeilaus on aina kivaa kavereiden kanssa. Se ei varmaan enää nykyään ole kenellekään uutta, mutta tarviiko tässä tapauksessa ollakaan?

  Onkikilpailu voisi olla kiva, jos on kalamiehiä/-naisia.

  Päivä kylpylässäkin voisi toimia, naiset voisivat porukalla mennä hoitoihin ja miehet voisivat keksiä itselleen jotain muuta. Sitten yhdessä syömään. Paitsi että taisi olla niin, että tähän oli käytettävissä vain ilta, ei koko päivä...

  Pelkkä illanvietto saunomisen ja grillauksen merkeissä olisi varmasti myös kiva.
   
 6. Huvittuneena luen. Kultsin polttarit häiden jälkeen: trikoot, tissiliivit ja mantteli, ohjelmassa olantakaa kaupungilla. Ja sen jälkeen ei niin hilpeä olo. Ihmettelen, että suostui, mutta ei kai muutakaan voinut. Olis kavereilta voinut odottaa hieman toisenlaista, keski-ikäkin kun porukalla on lähempänä (tai yli) viidenkymmenen.
   

Jaa tämä sivu