Hae Anna.fi-sivustolta

Puerto rico sää nyt

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Pineco, 27.02.2008.

 1. Pineco Vierailija

  Eli onko juuri sieltä palanneita? Millainen oli sää nyt? lähdemme sinne viikon päästä. Kiitoksia etukäteen :)
   
 2. maara Vierailija

  Tulimme sieltä 27.2. ja aurinkoinen ilma jäi sinne taaksemme. Olimme viikon reissulla, josta 3 ensimmäistä päivää satoi tihkusadetta, mutta loput päivät paistoi ihan urakalla. Onneksi näin päin. Aurinko laski n. 18.30 paikallista aikaa.
   
 3. eeska Vierailija

  http://www.grancanariaaccommodation.net/weather.htm

  Tässä yksi ikkuna sään seuraamiseen.
   
 4. Mette M Vierailija

  Luvassa sadetta ja ukkosta seuraavat 5 vrk, joten passi, hammasharja ja sadetakki mukaan. Niillä pitäisi pärjätä.
   
 5. Paikalla ollut Vierailija

  Mette M väitti, että sataa ja ukkostaa. Satuimme olemaan Puerto Ricossa kyseisenä päivänä 6.3. ja siellä oli virallinen lämpötila +31. Taivaalla ei ollut pilven häivää :) Viime viikko oli lämpimin moneen kuukauteen. Että sellasta...
   
 6. eeeerika Vierailija

  Mekin pian lähdössä Puerto Ricoon ja alettu jo seuraamaan kelejä jännityksellä. Aika hyvältähän nuo ennusteet ja näyttävät, reilusti yli 20 astetta ja pääosin selkeätä. Tämän aamun webcameran kuva tosin vielä pilvinen mutta ehkä se siitä tänääkin taivas aukeaa - toivotaan! Reilut 20 olisi ihan sopiva, jos aurinkoista. Meillä ei huoneistossa ole ilmastointia, joten mitään "hirveitä helteitä" emme odotakaan …en tiedä, onko yleensä sitä riskiä Canarialla että yöt kuumia tähän aikaan vuodesta. Emme aiemmin ole olleet Kanarian saarilla, joten siksi ehkä kysyn tyhmiä. Kreikan helteistä lähinnä kokemusta ja ilman ilmastointia ei niissä öissä hyvin nuku.
  Ja jos jollain on hyviä vinkkejä ekakertalaiselle ja "pakollisia" tutustumiskohteita, niin kiitollisena niitä meidän lapsiperheemme vastaanottaa!
  Jotkut kertoneet näistä torakoista yms. - onko jotain supermyrkkyä, jolla voi jo kotimaasta lähtien varautua ettei heti tarvitse lähteä puotiin karkoitetta hakemaan?
   
 7. TULIMME POIS PR:STA 9.3. OLIMME 10 PV. SINÄ AIKANA YHTENÄ PÄIVÄNÄ OLI PILVISTÄ, LÄHINNÄ MUISTUTTI SUOMEN KESÄÄ. MUINA PÄIVINÄ OLI NÄIN AURINGON PALVOJANKIN MIELESTÄ ÄLYTTÖMÄN KUUMA (OMA MITTARI PARVEKKEELLA NÄYTTI + 31) KADUN MITTARIT +37. KAIKKINA MUINA PÄIVINÄ OLI PILVETÖN TAIVAS. AIVAN IHANAT KELIT JA MUUTENKIN LOMA.


   
 8. piparipirjo Vierailija

  kiva kuulla, varsinkin teiltä, jotka itse olette paikanpällä olleet, että puerto ricossa tarkenee :)

  lähtö viikon päästä...
   
 9. eeeerika Vierailija

  Hei, vielä tuli mieleen yksi asia. Onko totta, että rannan suihkut maksavat? Näin ainakin luki matkatston kirjasessa?
   
 10. Mihin hotelliin menette PR:ssa? Me olimme Montecarlossa entisen hyvän kokemuksen perusteella. PR:ssa on jokatapauksessa 5-9 astetta lämpimämpää kuin Las Palmasissa tai Inglesissä, huomasimme sen taas kerran.
   
 11. eeeerika Vierailija

  Me mennään Riosoliin, sinne korkealla mäen päälle!
   
 12. Mette M Vierailija

  Tokihan se mittari näyttää vaikka + 40 astetta kun sen oikein asettelee aurinkoisalle paikalle. Virallisten sää asemien mukaan asteet ovat olleet +20-+25 välillä ja se on se varjolämpötila, joka on siis virallinen. Istuinpa itse viime viikolla kotini terassilla, johon sattui aurinko paistamaan lämpimästi, mittari näytti +15 astetta, takapihan mittarissa lukema +1, joten siitä on hyvä vertailla auringon vaikutusta, Pöljät.
   
 13. Webbailija Vierailija

  Nyt kun katselee webcam de la playa de maspalomas, niin täysin pilvistä ja lämpöä 22.
   
 14. mette m Vierailija

  Aivan, nuo ovat itsetunnon kohotusta kun retostellaan + 37 asteen lämpötiloilla.

   
 15. Vasta tullut Vierailija

  Palasimme Puerto Ricosta lauantaina. Loppuviikosta oli ihan älyttömän kuuma, ainakin reippaasti enemmän kuin Suomessa ikinä. Korkein näkemämme lämpötila oli +32. On sitä lämpöä siinäkin. Nahka siellä palaa, joten 30-kertoiminen aurinkovoide ei ole yhtään liioittelua. Sisällä huoneistossa oli tosi kuuma. Yöt nukuimme parvekkeen ovi auki. Torakkamyrkyn kyselijälle tiedoksi, että emme nähneet koko reissulla yhtään ainota torakkaa edes luonnossa. Yhden liskon onnistuin näkemään. Pulut sen sijaan olivat innokkaita. Niitä sai hätistellä parvekkeelta.

  Joku kaipasi vinkkejä. Annan sellaisen vinkin,että aamuaikaiset lenkit olivat parasta tekemistä koko reissulla. Jo aamusta pystyi lähtemään liikenteeseen shortseissa ja t-paidassa. Oli hiljaista ja rauhallista. Muuten Amaroreksen rannalla kannattaa käydä. Puerto de Mogan oli ihana kaupunki. Las Palmas oli liian iso, mutta hienoa oli käydä Kolumbuksen talossa. Luolakoteja kävimme myös Puerto Ricon ja Las Palmasin välissä katsomassa. Kokonaisuudessaan jäi sellainen tunne, että Gran Canaria tuli kerralla nähtyä. Samaa tunnetta Teneriffasta ei jäänyt.
   
 16. skumppis Vierailija

  Joo nyt kun meidänkin matkaporukkamme alkoi tutkailemana tulevia säitä, niin heti näyttää huonommalta eli tosi pilviseltä ja synkältä näytti eilisen kuvat ja ennusteetkin nippanappa 20 astetta. Toivotaan että todellisuus on vähän valoisampi!
   
 17. suihku Vierailija

  Rannan wc:t ja siellä olevat sisäsuihkut ovat todellakin maksullisia. Viimeeksi käydessä 50 snt henkilöltä, mutta yhden lapsen sai samaan hintaa viedä mukana. Tuo wc-rahastus on mielestäni aika kurjaa. Kolmilapsiselle perheelle ihan turha rahanmeno pitkän rantapäivän aikana, kun joutuu käymään useamman kerran.
   
 18. arkkaali Vierailija

  Ensi viikon sääennusteet lupaavat vettä Puerto Ricoon - voiko todellakin pitää paikkansa?? Ja näitä sateita tähän aikaan vuodesta kokeneet - ovat todellakin vain kuuroja vai sataako sitten kunnolla ja pitkään? Eihän tänä päivänä enää kukaan osaa näistä säistä mitään varmaan sanoa, mutta silti .... niin luotimme varmoihin aurinkopäiviin, kun näinkin myöhäiseen jätimme talvimatkamme.
  Nyt vaan toivotaan, että ennusteet paranisivat!!
   
 19. METTE M Vierailija

  PITÄÄ PAIKKANSA, VETTÄ ROIMII JA KUNNOLLA, HYVÄÄ MATKAA.........

   
 20. piparipirjo Vierailija

  Lähtö torstaina, voihan nenä, jos vettä viskoo.....miten se ny niin...no toivotaan tosiaan parempaa !
   
 21. katka k.rapu Vierailija

  Ennusteet on ennusteita. Itsekin niitä tulee tutkittua ennen lähtöä ja yleensä ne eivät pidä paikkaansa. Arguineguin on siinä Puerto Ricon vieressä, eikä sinne ainakaan ennustettu mitään vesisadetta vaan ihan mukavaa keliä.
   
 22. mette m Vierailija

  Kaiken kosteuden lisäksi luvassa näyttää olevan kalseaa pohjoistuulta seuraavat 5 vrk. Kuulostaa ihan suomen kesältä. Onneksi siitä ei tartte maksaa 800 euroo viikosta......
   
 23. petri t Vierailija

  Mette m voi vaihtaa alaa. Tai mene mieluummin vaan istumaan sinne kotisi terassille. Voit vaikka katsella niitä matkakuvastoja lisää ja haaveilla siitä, että joskus pääsisit vaikka aurinkoiseen puerto ricoon. Hyvää virtuaalimatkaa!
   
 24. Matikainen Vierailija

  Älkää nyt hyvät ihmiset uskoko homppelia, joka provosoi täällä naismeteorologin nimellä. Tässä faktaa Puerto Ricosta.www.weathergrancanaria.com
   
 25. piparipirjo Vierailija

  ja tuki suuta....äläkä pilaa toisten matkanodottamisia ikävillä kommenteillasi !

  Jos olet negatiininen persoona, pidä se vain itselläsi, älä jaa muille. vaikka näköjään vaikeaa........

  HYVÄÄ matkaa kaikille pian ja kohta lähteville ! Varmasti saamme aurinkoa ja hyvää mieltä ja lomaa juuri niin kuin olemme odottaneet ! Ja loma on aina loma, satoi tai paistoi !
   

Jaa tämä sivu