Hae Anna.fi-sivustolta

pussiton imuri

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä viivi, 06.11.2005.

 1. viivi Vierailija

  Onko kellään kokemusta pölypussittomista imureista? Vanha imuri hajosi ja on uuden osto edessä.
   
 2. ei ole Vierailija

  kokemusta, mutta ajatuksena pölyjen pöllyttely roskikseen ja ja sitä kautta ilmaan kuulostaa kammottavalta...
   
 3. kallis Vierailija

  Kaverilla on sellainen, johon laitetaan säiliöön vettä ja imuroidaan. Pölyt menevät veteen ja lopuksi paskavesi heitetään pihalle.
   
 4. angloelli Vierailija

  Meilla on pussiton Dyson-merkkinen imuri ollut nyt viitisen vuotta ja olemme olleet tosi tyytyvaisia.

  Imurinhan voi tyhjata myos ulkona :-o! Minusta sailion tyhjays ei ole ollut sen sottaisempaa hommaa kuin polypussin vaihto.
   
 5. ? Vierailija

  eikös pöly pölisekkään ulkona?
  allergisena osaan antaa arvoa nykyisen pölyimurini imutehon, suodattimien ja hiljaisuuden lisäksi myös sille, että sen pölypussin saa suljettua ennekuin sen poistaa imurista.

  Tuollainen vesisäiliöllinen malli taas kuulostaa hyvinkin kiinnostavalta.
   
 6. eik Vierailija

  ""eikös pöly pölisekkään ulkona?
  allergisena osaan antaa arvoa nykyisen pölyimurini imutehon...""

  Oma napa taas lähinnä. Nyt ei ollutkaan kyse mistään allergisten erikoisimurista. Kaikki ihmiset EIVÄT ole allergisia, allergisuus EI ole normaalitila, joten se pikku ekstra pöly on useimmille ihan yks hailee!

  Itseäni kiinnostaisi kovastikin pölypussiton imuri (ne ovat aivan TÖRKEÄN kalliita ja roskavuori senkun kasvaa!), odotan mielenkiinnolla kokemuksia!
   
 7. eevis Vierailija

  Käypä katsomassa rautakaupoista teollisuusimureita. Niissä ei tarvita pusseja ja ovat ainakin tehokkaita. Kärcher-merkkisiä oli kesällä tajouksessa K-raudassa.
   
 8. ? Vierailija

  siellähän se sinunkin napasi töröttää oman vatsasi päällä :D
  Tapasi osallistua mielipiteiden vaihtoon ei ole järin rakentava. Ennenminkin jyräävä - tuottaako tyylisi yleensä haluamasi tuloksen? Saatko keskustelut tyrehtymään pelkästään ilmestymällä paikalle?
  Eikös sinunkin kannattaisi keskittyä itse asiaan ja jättää muiden mielipiteitten morkkaaminen mielummin kokonaan väliin.
  Mielipitesi ei sillä sen painavammaksi muutu, että haukut toisten mielipiteitä.

  Eikö muunlaiset mielipiteita saisi esittää kuin sinun mieleisiäsi?

  Eikös imuroinnin tarkoitus ole saada pölyt pois eikä pölläyteltyä niitä takaisin saman tien? Niin allergisilla kuin perusterveilläkin?

  Imurini ei todellakaan ole mikään allergisten erikoisimuri vaan ehkä hieman keskitasoa parempi tavallinen imuri.

  ...ja niinkuin sanoin, pussiton imuri kiinostaa minuakin, jos niistä löytyy oikeasti toimiva malli kuten tuo vesisäiliöllinen mahdollisesti on.
   
 9. angloelli Vierailija

  Toki se samalla tavalla ulkonakin polyaa, mutta suurin osa ihmisista on kuitenkin lahinna kiinnostunut sisailman polyttomyydesta. Sita paitsi kuten sanoin mielestani ei polya tule sen enempaa kuin polypussin vaihdossakaan (entisen imurin polypussin vaihdoin myos aina ulkona)

  Tuosta vesisailiollisesta imurista en ole varma. Minusta se kuulostaa hieman ""wash & vac"" -tyyppiselta, joka on siis imuri (ilman vetta), mutta jolla voi myos pesta mattoja ja imuroida veden pois.
   
 10. ? Vierailija

  Kävin vihdoin Dysonin sivuilla katsomassa tuota imuria ja kätevältä vaikuttaa. Tyhjennyskin ihan toista kuin kuvittelin =)
  Kuvittelin kankaisen pussin jota sitten ravisteltaisiin roskikseen!

   
 11. angloelli Vierailija

  Dysonilla (ja lahes kaikilla taalla myytavilla pussittomilla) on siis tosiaan kova muovinen sailio, jonka voi pesta. Itse olemme olleet todella tyytyvaisia ja Dyson on taalla parjannyt parhaiten kuluttajatesteissa. Ainoa miinus on se, etta heilla on hieman heikko maine kestavyyden suhteen. Ongelma taitaa tosin olla paaasiassa pystymalleissa. Meilla on tavallinen ""perassavedettava"" ja ongelmia ei ole ollut.

  Minusta lapinakyva sailio on ollut nappara. Siita nakee helposti, koska pitaa tyhjentaa ja lego-palikat on helppo paikantaa :)
   
 12. ostin pari kuukautta sitten hobby hallista lg merkkisen bio-säiliöllä varustetun tyhjennettävän imurin ja kaikkki suodattimet voi pestä. myös hepa-suodatin löytyy...ja suulakkeita oli vaikka muille jakaa...tosi pitkä johto että samalla pistokkeella voi imuroida sekä ylä-että alakerran (ei onnistunu eellisellä imurilla).ja siinä on plusssana vielä sellainen nivel.että varsi taittuu ja pääsen kaappien alle turhia pyllistelemättä,ja hinta oli 245:- tosin sain 50 egen kanta asiakas alennuksen...suosittelen lämpimästi..ja säiliön tyhjennys käy pölyämättä,kun vain on tarpeeksi tyhjä roskis alla,et voi sillee siellä sisällä sen kipata.
   
 13. Timppa Vierailija

  Hei,

  Jos haluat havinan historiaa, ostaa pussillinen imuri. Kohta ne ovat kaikki pussittomia. Toimii todella hyvin ja ainoa oikea vaihtoehto.

  Nim. 3,5 vuoden kokemuksella.
   
 14. Äänekäs! Vierailija

  Meillä on myös Dysonin imuri, imuteho on ok ja puhdistaminen on helppoa ja siistiä, mutta imurissa on liian kova ääni. Ääni on merkittävästi kovempi kuin laadukkaassa (esim. Electrolux, Miele) perinteisessä imurissa. Kuulosuojainten kanssa ihan yes...
   
 15. utelias Vierailija

  Äänekäs, mikä malli tuo sinun Dyson on? Olen harkinnut tuota imuria mutta jos se todella on äänekäs niin täytyy miettiä uudemman kerran. Entä onko siinä mahdollisuutta säätää imutehoa, tai mitään ylipäätään?
   
 16. Äänekäs Vierailija

  Imutehon säätö on aika avuton (aukko putkessa, peitelevyn paikkaa siirtämällä voi vaikuttaa imutehoon). En suosittele Dysonia koti-imuriksi, lisäosat (pöly- yms. suulakkeet) ovat heikkolaatuisia. Mallia en valitettavasti muista.
   
 17. up Vierailija

 18. Viivi1985 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2009
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  ja jos, niin mikä on äänekäs kirjoittajan mittarilla? Ei kannata moittia imuria jos ei muista sen mallia:) No joo, kun ja jos joku vielä lukee tätä, kertokaa ihmeessä lisää käyttäjäkokemuksia!

  Tuntuu, että Dysonille on vain puolesta ja vastaan -kommentteja, eli toisin sanoen minusta imurissa on siis pontentiaalia. Ostin tänään itselleni verkkokaupasta Dyson Exclusive DC19 -pölynimurin, vähän alle 300€ jäi hintaa. Ilmeisesti kyseinen malli on pelkistetyin versio dysonilaisista, mutta uskon että pärjäämme sillä pitkään kohtelemalla sitä kauniisti. Tuskin maltan odottaa tulevaa siivouspäivää! Nyt ei enää harmita, että reilun seitsemänkymmentäsenttinen pikkuepeli harjoittelee omatoimista ruokailua ;)
   

Jaa tämä sivu