Hae Anna.fi-sivustolta

Pyllyn pyyhkiminen

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Eva, 09.05.2006.

 1. Eva Vierailija

  Minkä ikäisenä lapsenne oppi itse pyyhkimään pyllynsä? Välillä tuntuu, että lapseni ei vaan viitsi pyyhkiä vaikka osaisi...
   
 2. armeijaikäinen Vierailija

  Hei !

  Kauhuissani kuulin, että tuttavan poika oli tullut armeijasta kotiin lomalle ja vessasta huutanut isälleen: pyyhkimään !

  Iskä oli käynyt pyyhkimässä.

  En ollut uskoa tarinaa todeksi. Poika on järjissään oleva nuorukainen. Ei hänessä mitään poikkeavaa ole ollut koskaan paitsi tämä omituinen tapaus.

  Kauhuissaan oleva äiti
   
 3. pph Vierailija

  Yleensä lapset oppivat pyyhkimään pyllynsä n. 5-vuotiaana. Ennenkuin menevät eskariin. =)
   
 4. itse Vierailija

  olet omituinen, kun kerrot tuollaista pajunköyttä meille. Armeijassa kukaan ei pyyhi toisten takapuolia, eikä kotona kukaan tervejärkinen armeijaikäinen huuda pyyhkimisistä, saati iskät pyyhi.
   
 5. täh??? Vierailija

  5-vuotiaana???? o_O Mä olisin sanonut että 3...
   
 6. pph Vierailija

  Niin, kyllä ainakin meidän tarhassa 4-vuotiaat vielä huutavat pyyhkimään.
   
 7. . Vierailija

  Meil on 2,5-vuotias poika joka välillä haluaa ihan itse pyyhkiä ja aika hyvin siinä jo onnistuukin. tuskin tarvii kauan enää äitin ravata pyyhkimässä :)
   
 8. NN Vierailija

  No, kyllähän meilläkin 4-v haluaa pyyhkiä (välillä) itse mutta kyllä sen ikäiseltä täytyy vielä varmistaa että tulee puhdasta. 5-6 vuotiaana voisi olettaa että homma hoituu.
   
 9. cacca Vierailija

  Jos lapsi itse haluaa pyyhkiä, sen kun vaan. Harjottelu tekee mestarin, kukaan tuskin on kuollut siihen että jää vähän kakkaa pyllyvakoon :)
   
 10. muhku Vierailija

  meilläkin nelivuotias yrittää kovasti pyyhkiä itse ja onnistuukin siinä aika hyvin mutta kyllä mä käyn tarkistaas että kaikki kakka on pyyhitty.
  en tiedä sinusta ""cacca"" mutta itse en haluaisi kulkea kakkakikkare pöksyissä niin miksi lapseni haluaisi.. ei siihen kyllä kukaan oo varmaan kuollutkaan mutta tuskin se niin kauhean mukavalta tuntuu kun pöksyt on shitissä...
   
 11. ankka Vierailija

  Tuli tuosta armeijaikäisestä kaverista mieleen että opettakaa ihmeessä poikanne huolehtimaan päivittäisestä hygieniastaan. Poikani on kertonut kuinka armeijassa on nyt kaveri joka ei ole koko intin aikana käynyt kertaakaan suihkussa. Jos he tulevat muutaman päivän metsäleiriltä niin tuo kaveri ottaa aluspaidan pois ja kuivattelee hetken aikaa hikistä nahkaansa ja laittaa tuon saman paidan päälleen ilman että on käynyt suihkussa. Toiset samassa tuvassa olevat eivät voi olla nenästä kiinni pitämättä samassa huoneessa. Hänelle on kuulemma asiasta sanottu monta kertaa mutta ilman mitään tulosta.
  En ymmärrä onko hänellä joku häveliäisyys ongelma mutta jokin konsti tuohon olisi keksittävä. Ja mistä tuo pesemättömyys voi johtua....en ymmärrä. Eikö kotona ole opetettu?????
   

Jaa tämä sivu