Hae Anna.fi-sivustolta

raskaana keskeytetyn yhdynnän jälkeen?

Viestiketju osiossa 'Vauvahaaveet' , käynnistäjänä voisiko..., 17.06.2008.

 1. voisiko... Vierailija

  Ilmeisesti tässä ei tarkoiteta sitä tippaa, joka mieheltä tulee jo kiihottumisvaiheessa, vaan joitakin vasta juuri ennen siemensyöksyä tulevia pisaroita? Osaako joku sanoa, kuinka kauan ennen sitä "kunnon" siemensyöksyä nämä siittiöitä sisältävät tipat tulevat? Ovatko ne yhteydessä siemensyöksyyn vai onko mahdollista, että mies ehtii vetäytyä kokonaan ulos tippojen ja siemensyöksyn välissä? ... Sekavaa tekstiä, mutta toivottavasti ymmärrätte...;)
   
 2. HappyMama Vierailija

  En tiedä vastausta. Mietin sitä itsekin. Me kun jouduimme "panttaamaan" noiden siemennestetutkimusten takia aina sen 4-6 päivää, niin kysyin lääkäriltä voimmeko harrastella seksiä/kiihottua ilman että mies laukeaa. Hän sanoi että emme saa. Samasta syystä kun siemennestenäyte otetaan, miestä ei saa "auttaa" yhdynnällä (josta sitten laukeaisi purkkiin). Vaan miehen (tai naisen) pitää runkata koko ajan purkki kädessä, juuri siitä syystä että on tärkeintä saada nuo ekat nesteet purkitettua.

  Eli en tiedä vastausta. En tiedä kuinka paljon ennen normaalia siemensyöksyä nuo tulevat, tai voiko mies siis lopettaa kun huomaa tulevansa, ja nuo ekat nesteet ovat jo tulleet.

  Mutta LUULEN että ne ekat nesteet helposti tulevat ennen kuin mies tosissaan laukeaa.
   
 3. HappyMama Vierailija

  Tuli vielä mieleen, miten (mies-)gynekologimme selitti asiaa miehelleni. Hän sanoi, että siittiöt siinä ihan ensimmäisessä nesteessä on kuin formulan paalupaikka. Sinne alkuun tunkevat ne vahvimmat, voimakkaimmat, määrätietoisimmat ja parhaiten uivat siittiöt, ne oikein odottavat koska pääsevät lähetämään ja usein ottavat varaslähdön. Sitten siinä "isossa lastissa" uiskentelevat kaikki muut. Eli jos nuo ekat pääsevät munasoluun saakka, hedelmöittyminen on paljon todennäköisempää kuin että jos se koko loppulasti pääsisi sinne.
   
 4. voisiko... Vierailija

  Kiitos vastauksesta HappyMama, tämä oli tosiaankin uutta näkökulmaa ainakin minulle!

  Tuskinpa itse olen raskaana, tosin jotain häikkää kierrossani on. Yleensä kiertoni on hyvin tarkkaan joko 23 tai 25 päivää, mutta tänään kiertopäivänä 21 on pientä ruskeaa tuhruvuotoa ollut (anteeksi ällö ilmaisu). Varmaankin stressi pistää sekasin kiertoa. Ja tosiaan, jos raskautta haluaa yrittää, niin ensimmäinen askel on varmasti yhdynnän loppuunvieminen...;)
   
 5. Kiinnittymisvuotoa? Vierailija

  Voihan tuo tuhru olla kiinnittymisvuotoa. Sitä tulee joskus ja moni sekoittaa ne menkkoihin. Jos siis oletkin jo raskaana.
   
 6. voisiko... Vierailija

  Tuo ajatus itselläkin kävi mielessä, mutta kiinnittymisvuoto on kai yleensä jo noin viikko ovulaatiosta? No, odottelen tässä rauhaksiin ja jos ei menkkoja kuulu niin teen testin ihan vaan varmuuden vuoksi..
   
 7. HappyMama Vierailija

  No, oletko jo testannut? Tai onko kuukautisesi alkaneet? Jännittää puolestasi!
   
 8. voisiko... Vierailija

  No myös tänään ollut vaan aivan pienen pientä "tuhrua", siis pikkusormen kynnen kokoinen jälki. Odottelen vielä menkkoja torstaihin tai perjantaihin ja testaan sitten, jos tilanne vaatii... Ilmoittelen sitten, mikä on lopputulos:)
   
 9. voisiko... Vierailija

  No sieltähän ne menkat tuli tänä aamuna... Hmm.. Jotenkin sitä vaan toivoi, että "kohtalo" olisi ottanut ohjat omiin käsiinsä;) Mutta ehkä tämä nyt on ihan hyvä lopputulos kuitenkin tällä kertaa.

  Hyvää kesän jatkoa!
   


 10. 9 vuotta meilläkin toimi keskeytetty yhdyntä. Meillä 2 lasta, jotka molemmat tärpänneet heti ensi yrittämällä. Nyt plussasin maanataina, ei toivottu, siispä keskeytystä mietin kovasti ja sterilointia :/ Ystävä tuli raskaaksi vuoden kuluttua kierrukan asennuksen jälkeen..
   
 11. ottakaa selvää Vierailija

  niin jos EI jalua raskaaksi TULEE käyttää ehkäisyä ja jos taas haluaa täytyy jättää ehkäisyt pois niin helppoa se on eikös tuota teille jo koulussa opetettu vai lähettelittekös lappusia toisillenne terveysopintunnilla kun noista oli puhe,niinhän ne tytöt kikatteli ja nyt eivät tiedä lisääntymisestä MITÄÄN
   
 12. Mursu Vierailija

  Exäni käytti keskeytettyä pari vuotta ilman, että raskauduin. Muut menetelmät eivät sopineet eikä hän halunnut käyttää kumia. Häneltä ei tosin tullut lainkaan touhutippoja, ei koskaan pisaraakaan. Sanoi että näin on ollut aina. Olikohan hän joku poikkeava tapaus?

  Hän oli kyllä myös äärimmäisen varovainen, minun mielestäni rasittavuuteen asti. Rakastelu oli minulle sen takia hyvin epätyydyttävää. Hän uitti nakkiaan silloin tällöin muutaman työnnön ajan ja räpelsi minua muuten suulla. Käytännössä melkein pelkästään niin. Ja hän veti nakkinsa kokonaan ulos jo monta minuuttia ennen kuin siemensyöksy oli tulossakaan. Runkkasi sitten siinä vieressä pitkään ja otti mällit käteensä. Tympeä kokemus. Häntä ei kuulemma häirinnyt.
   
 13. Mursu Vierailija

  En siis raskautunut koko suhteemme aikana. Edellisestä viestistäni olisi voinut ehkä luulla niinkin ;). Erosimme parin vuoden jälkeen.
   
 14. 11 vuotta Vierailija

  Meillä keskeytetty toiminut koko yhdessäoloajan, eli 11 vuotta. Kaksi lasta, jotka tärpänneet heti, kun lasti laskettu sisään ja kolmas mahassa, joka tärppäsi niin ikään kerrasta.
  Meillä mies ilmeisesti osaa hommansa, tarkka mies, insinööri kun on :)
   
 15. höh Vierailija


  Minä olen lukenut jostain seksivalistus kirjasta, että miehiltä tulee spermaa jopa ennen siemensyöksyä. Mutta tiedä sitten miten asia on?
  Itse olen harrastanut 2 vuotta suojaamatonta seksiä kumppanini kanssa, niin ettei siemensyöksy ole tullut sisään ja joskus harvoin myös niin että tulee sisään. (viime aikoina melko usein jälkimmäisesti) Mutten vieläkään ole raskaana.
  Olemme kumpikin sillä mielellä että jos vauva on tullakseen, se olisi ihana yllätys, muttei vieläkään ole "tärpännyt", nyt olemme alkaneet jutella josko aloittaisimme ihan kunnolla yrittämään :)
   
 16. 11 vuotta Vierailija


  kuulostaa tosi tympeältä :) meillä mieheltä tulee ihan runsaasti touhutippoja ja siittimen vetäisee ulos ihan viime hetkellä, jolloin laste menee lakanoille, selkään tms. Rasskautunut olen vaan, kun on haluttu ja silloin aina kertalaakista. Itse en usko touhutippateoriaan, vaan pikemminkin siihen, että joiltain miehiltä spermaa erittyy jo ennen varsinaista siemensyöksyä tai sitten siittiöitä on jäänyt lymyilemään johonkin edellisen kerran jäljiltä tai sitten mies ei tarpeeksi ajoissa vetäydy. Eniten uskon tuohon viimeiseen vaihtoehtoon.
   
 17. Nopu Vierailija

  Touhutipat eivät sisällä siittiöitä. Siitähän on tehty jo tutkimuskin. Kyllä se on ollut miehen vika että raskaaksi tulee keskeytyssä yhdynnässä - ei olla liian tarpeeksi ajoissa sitä kalua sieltä olla otettu pois vaan jatkettu niin kauan, että spermaa on tullut jo.
   
 18. äh Vierailija

  Eikö se loppujen lopuks oo aivan sama, sisältääkö touhutipat siittiöitä vai ei? Mielestäni aikuisen ihmisen tulisi ymmärtää, ettei keskeytetty yhdyntä ole kunnollinen ehkäisykeino. Ystäväni vaihtoi ehkäisylaastarit keskeytettyyn yhdyntään ja tuli ensimmäisestä kierrosta raskaaksi ja mielestäni on aivan sama, että vetikö mies peniksensä ulos liian myöhään vai onko touhutipoissa siittiöitä, raskaaksi tuli ystäväni kuitenkin. Heillä on onneksi sentään tarjota lapselle hyvät olosuhteet, mitä kaikilla ei ole.
   
 19. sippomies Vierailija

  Touhutipoissa ei ole siittiöitä. Miehenä voin sanoa, että ongelma on siinä, että pidän siitintä liian kauan emättimessä tai olet liian kiihottunut. Silloin voi tulla myös jo aivan aitoa siemennestettä, ilman varsinaista siemensyöksyä. Ei tämä on se ongelma. Varsinainen orgasmi tulee ja sen vedät pois liian myöhään tai sitten kiimassa vain siementä tulee liian aikaisin jos olet ollut masturboimatta tai ylipäänsä kauemmin laukaisematta.
   
 20. Seksiä Vierailija

   

Jaa tämä sivu