Hae Anna.fi-sivustolta

Ratsarit pois

Viestiketju osiossa 'Kropan kohentajat' , käynnistäjänä Epätoivoinen, 20.07.2005.

 1. Epätoivoinen Vierailija

  Olen muuten melko hoikka 42-vuotias nainen, mutta lonkkien ulkosyrjiin on kertynyt rasvaa, eli peilistä katsottuna näyttää, että minulla olisi ""ratsastushousut"" päälläni. Jos laihdutan, niin kaikki rasva lähtee ensinnä rinnoista, jotka jo muutenkin ovat pienet. Käyn kuntosalilla ja lenkkeilen ja uin, enää en voi lisätä liikuntaa ja ruokavaliokin on mitä terveellisin. Onko tästä lähdettävä rasvaimuun vai olisiko muita keinoja?
   
 2. kaisu_ Vierailija

  Rasvaa ei voi laihduttaa paikallisesti millään keinolla. Rasva hakeutuu yksilöllisesti eri paikkoihin ja monilla naiseilla juuri reidet ovat viimeinen paikka, josta rasva lähtee. Ikävä kyllä.

  Reisien muotoa voi jonkin verran parantaa lihastreenillä, mutta ihon pinnalla olevaan rasvaan se ei vaikuta paitse ehkä yleisen laihtumisen kautta.
   
 3. sama vika... Vierailija

  Ihan sama ongelma taallakin. Ja siita syysta naytan heti 10 kiloa lihavammalta kun ulkoreidet pursuilee rasvaa.
  Olen kokeillut ""paikallishoitona"" L'Orealin selluliittitarroja, ja kovasti kuivaharjausta ja muutenkin rasvausta. Iho nayttaa sileammalta ja jos oiken kuvittelen, ovat ne rasvapallerot ehka vahan pienenneetkin.. Ehka se kuitenkin on vain toiveajattelua :S
   
 4. Epätoivoinen Vierailija

  Kiitos myötätunnosta. Olen koittanut kuntosalissa tehdä reiden loitontamislaitteella pitkiä sarjoja, sekä kylkivenytyksiä ja vaikka mitä. Ehkä ainoa toivoni olisi rasvaimu. Olisiko kukaan käynyt tällaisessa toimenpiteessä? Olisi niin kiva kuulla kommentteja.
   
 5. fbd Vierailija

  Rasvaimu on nykytekniikalla melko turvallista. Tosin kaikissa toimenpiteissä on riskinsä. Paikallisesti rasvaa on kyllä aika vaikea poistaa muuten. Osahan on kyllä nestettä... oletko kokeillut juoda paljon ananas mehua tai muuta nesteenpoistajaa?
   
 6. kohtalotoveri Vierailija

  Sama juttu täällä - hoikalta ei reisiläski lähde muuta kuin rasvaimulla. Toisaalta, he saavat rasvaimusta myös parhaimman tuloksen. Otin ihan vakavissani selvää operaatiosta, mutta se on kuitenkin aika työläs (liivihousuja joutuu pitämään useita viikkoja, jopa kuukausia, sekä päivällä että yöllä) ja toteutettavissa ehkä ainoastaan talvikaudella. Kuntosalia tehokkaampi reisiläskin hävittäjä on pitkänmatkan juoksu matalalla sykkeellä. Jos on tarpeeksi sitkeä, saa kohtuullisen tuloksen + hyvän kunnon.
   
 7. Epätoivoinen Vierailija

  Kiitos kaikista kommenteista! Teen tunnin hölkkälenkkejä useamman kerran viikossa, joten sitäkin koitan koko ajan tehdä, samoin olen syönyt nestepoistajaa, Nestemin, mikään ei kyllä auta! Jotensakin tuntuu, että olen kaikki keinot, mitä omin toimin voi tehdä, yrittänyt. Tiedän, että rasvaimun jälkeen täytyy pitää noita liivejä pitkän aikaa, jotta kudokset ja jäljellejääneet rasvasolut asettuvat oikeille paikoilleen. Ja maksaahan toimenpide melkoisesti, mutta tuloksen luvataan olevan pysyvä, kerran poistetut rasvasolut eivät kasva uudelleen. No, täytyy edelleen miettiä asiaa, periaatteessa olen vastaan tällaisia toimenpiteitä, mutta tää nyt on sellaista jahkailua, meikkaanhan minä kasvojakin, ei rasvaimu ole varmaan sen kummempi asia noin eettisesti ajatellen. Ehkä minua estää myös se, että mieheni pitää minua turhamaisena ja kailottaa varmasti koko suvulle, että meidän emäntä se kävi rasvaimussa ja maksoi siitä niin ja niin paljon......
   
 8. Ex ratsari Vierailija

  Juoksua, lenkkeilyä, juoksua ja lenkkeilyä....
   
 9. Läskikäsi Vierailija

  Minulla sama ongelma käsivarsien kanssa. Kroppa muuten sopusuhtainen ja sopiva mutta käsivarsissa järkysti läskiä. Ja laihduttaessa lähtee viimeisenä ja sitten jää kamalat löysät allit jäljelle. Olen myös ottanut selvää niin ainut mahdollisuus rasvaimu + ylimääräisen nahan poisto/kiristys mutta meinaan sen itselleni sallia, niin monta vuotta olen asiasta kärsinyt. Oletko itse ottanut huomioon että rasvaimun jälkeen ylimääräinen nahka saattaa jäädä jollain tavalla roikkumaan kun nelikymppisenä ei iho enää välttämättä vetäydy kasaan?
   
 10. todistetusti Vierailija

  rullaluistelu kovalla vauhdilla auttaa ratsareihin!
   
 11. kaisu_ Vierailija

  Edelliselle:

  Totta kai mikä tahansa aerobinen liikunta auttaa ratsareihin, mutta vain sen kautta, että kropasta lähtee yleisesti rasvaa (olettaen, että kalorit jäävät miinukselle). Paikallinen laihduttaminen EI ole mahdollista. Paitsi rasvaimulla.

  Kysyjän ongelma oli se, että hän ei halua yleisesti laihtua, koska kropassa ei reisiä lukuun ottamatta ole laihdutettavaa.
   
 12. Lissu Vierailija

  Minulla kävi sitten varmaan hyvä tsäkä kun laihdutin 13 kg niin joka paikasta lähti ihan tasasesti jopa sormia myöten.
  Minulla oli nuo mainitsemasi ""ratsarit"", mutta ne todella hävisi pois.

  Paino putosi aika vaivattomasti. Aloin vaan tehdä reippaampia ja pitempiä kävelylenkkejä. Lopetin hyvänsyönni silloin tällöin otin jonkun herkkupalan.

  Teen sängyssä joka ilta vatsalihasliikkeitä. Sain römppämaha aika litteäksi. Nyt olen tyytyväinen vartalooni, siitä on nyt pidettävä hyvää huolta, ettei pääse repsahtamaan.

  Tsemppiä sinulle kyllä ne ylimääräset lähtee ajn kanssa pois kunhan vahvasti uskot ja treenaat:)

   
 13. silence82 Vierailija


  Omalla kohdalla kärsinyt ratsareista 16v asti, siitä kun hormoonit alkoivat jylläämään... eikä ole MILLÄÄN liikunnalla lähtenyt, muuten jaloista lähtenyt ja reidet kiinteät, mutta ratsarit ovat pysyneet ennallaan, ja tuntuu että mitä enemmän hoikistuu muualta, sen suureemilta ratsarit näyttävät, kun tosiaankaan ei ole pienentyneet millään
   
 14. silence82 Vierailija


  BMI ihan rajoilla ettenkö olisi alipainoinen, mutta silti ratsarietten takia kropan rasvaprossa nousee, vaikkei muualla sitä rasvaa olekkaan. Kyljet paistavat läpi, muu kroppa normaali/treenattu, eikä mistään ole mitä laihduttaa. Jos tästä vielä laihdun niin menee ylilaihaksi+enää rinnat mistä lähtee. Harkitsen rasvaimua... eikä omalla osallani tukihousut häirisisis, kun tietää minkä lopputuloksen saa. 12v kärsinyt ongelmasta, niin jos housuja joutuu käyttää 1-2kk.. vaikuttaa todella pieneltä vaivalta. Kesällähän voi kyllä myös käyttää... ellei mikään superhelle. Voihan sitä esim käyttää bermudashortseija tai legginsejä hameitten alla :). Uimnen vain kielletty.
   

 15. Ultraäänihoito auttaa varmasti se sulattaa ylimmääräiset rasvakertymät pois niiltä paikoilta joista tarvitaan.
  Googlaa tarjontaa on!
   
 16. ratsastusreidet Vierailija

  Tota naiset hei.. teidän PITÄÄ vaan laihduttaa. Vaikka BMI olisi alipainoisen puolella, ette te heti siihen kuolla kupsahda. Teidän ruumiinrakenne on vaan sellainen, että teidän pitää laihduttaa, kunnes reisistä on extraläskit pois.
   
 17. athyua5 Vierailija

  Mulla on sama ongelma :( Proteiinin syönti ja punttis on vähän auttanut. Jalat on yhtä paksut, mutta enemmän sivusta päin kuin takaapäin. Rasvaimu kuulostaa turhan radikaalille, mutta haluaisin kokeilla jotain lipolyysi tms hoitoja. Muistaakseni Essi Pöysti kävi jossain hoidoissa ja sai senttejä pois nimenomaan sisäreisistä ja lantiolta?
   
 18. tinkerbelli Vierailija


  Laihduta hyvä suomityttö, laihduta! ne ratsarit on .... LÄSKIÄ
   

 19. Jos keski-ikäinen laihduttaa alipoinoiseen kuntoon asti, että ratsaritkin lähtee, ovat rinnta lähtenee sitten jo aikoja sitten, siis tarvitaan silikonit. Ja naama on sitten kuin rusina, eli tarvitaan vielä naamankohotus, mahdollisesti allien ja reisien ja mahan löysän nahan poisto. Eli loppujen lopuksi kannattaako tuollainen laihdutus. Ehkä olisi viisainta hyväksyä oma naisellinen vartalomallinsa. Minä olen niin tehnyt, vaikka olenkin vihannut ratsareitani murrosiästä asti. Paljon rumempaa on jos on esim röllömaha ja sitä paitsi se on epäterveelllisempää.
   
 20. piipaaauto Vierailija


  Joo se voisi olla ratkaisu tohon rasvaongelmaan
  ultraäänihoito
   
 21. vähän anatomiaa Vierailija

  Täällä kukaan mitään paikallisesta laihtumisesta olekaan puhunut lopettakaa jo se mantra että paikallisesti ei voi laihtua. Lihasten muokkauksesta tässä on kyse ja kun ratsareista puhutaan niin reiden loitontajalihaksen veivaaminen laitteessa ei tuota minkäänlaista tulosta niin kuin oli jo huomattukin.

  Ratsarit johtuu löysistä perslihaksista. Kokeilkaa seisten peilin edessä tai ilman: tilanne lepotilassa ja tilanne kun puristatte perslihaksenne tiiiiuukasti yhteen. Pienenikö ratsarit? Jos ei niin perslihakset on niin olemattomassa kunnossa että tulee jo aika kiire niitä treenaamaan.
   
 22. eepos Vierailija

  mä oon 30v 5lapsen äiti raskaus aikana kiloja jokaisesta ropissut 25-32kg jotka sitten n vuodessa lähteneet ilman sen suurempia hikoiluja, mutta nyt ongelmana toi maha nahka muuta siinä ei enään ole... mut saako sitä enää millään pois mm. kiinteyttämällä? vatsalihasten teko ei enään auta kun 100 pystyy aika helposti tekee se vaan ei enään edes paikkoja kipeytä et olisko muuta keinoa??
   
 23. Exelis elite fani Vierailija

  Hei, nyt on vuosien odotuksen jälkeen Exelis Elite jolla voi hoitaa myös ns. Ratsupaikat....käy katsomassa exelis elite rf radiotaajuushoito, lääkärikeskus aava....tai Sokos Tampere Hyvän Olonhoitola.
  exelis elite on aivan loistava, kivuton,helppo, ei sairaslomaa ...juoda vain vettä....toivottavasti ihmiset löytää tämän uuden hoitomuodon...onneksi itse löysin!!!   
 24. Kuntosali Vierailija

  jalkaprässiä ja jalka kyykkyä, portaita kävellä ja paljon.
  Tsemppiä
   
 25. Ei hätiä Vierailija

  Säännöllinen oikeaoppinen sauvakävely pienentää joka paikasta. Eikä pienet ratsasti haittaa, on vain naisellista. Se on ihan vartalotyypistä kiinni, jos on sen tyyppinen vartalo niin ei sitä voi muuttaa millään konstilla, et yhtäkkiä sinulla olisi ratsatit pois. Ei ne lähde ikinä millään konstilla. Ehkä leikkauksella, mutta kannattaako sellainen.
   

Jaa tämä sivu