Hae Anna.fi-sivustolta

Rayong

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Maria, 03.11.2005.

 1. Maria Vierailija

  Onko kenelläkään kokemuksia Aurinkomatkojen Rayong kohteesta? Olemme miettineet sitä lomakohteeksi ensi vuoden marraskuussa. Olisi kiva kuulla kommenteja. Olemme käyneet kyllä Thaimaassa enemminkin, kohteena oli Krabi.
   
 2. leena-s Vierailija

  Olin Rayongissa vuosi sitten. Omatoimimatkalla. Pieni rauhallinen paikka. Hotellin nimeä en muista. Paul-nimisellä miehellä oli rannassa baari, josta hoitui kaikki asiat.
   
 3. matkakuume Vierailija

  Tammikuussa oltiin perhelomalla Rayongissa ja niin kovasti tykättiin, että nyt vuoden alussa lähdetään uudestaan. Matka oli Aurinkomatkojen, ja hotelli Novotel Coralia Rim Pae. Hotellista löytyi kaikki palvelut, se oli rannalla ja palvelu oli loistavaa. Todellinen loistava valinta rauhallisuutensakin puolesta lapsiperheellekin. Pattayalle ja Rayongin keskustaan oli kuljetukset, joten voi harrastaa omatoimiretkeilyä. Lisäksi läheisille saarille voi tutustua. Voin suositella lämpimästi, mikäli tahdot nähdä aitoa Thaimaan maaseutua, nauttia rauhallisuudesta ja tietenkin auringosta!
   
 4. Sea Vierailija

  Samaa mieltä, kuin Maria.
  Oltiin viitisen vuotta sitten.
  Miksi vasta e n s i vuoden(2007) marraskuussa?

  Meillä on ollut mielessä, että Rayong on paikka, jossa voisi
  käydä toistekin.
  Mahdollisuutta uusia reissu, ei kuitenkaan toistaiseksi
  ole vielä löytynyt.
  Ehkäpä tulevaisuudessa.

  Sea

   
 5. Sea Vierailija

  Niinpä tietysti virhe, korjaus;
  Marialle: samaa mieltä, kuin ""matkakuume.
  Sea
   
 6. Maria Vierailija

  Olemme menossa juhlistamaan tiettyä päivää. Se on sopivin ajankohta.
   
 7. € Vierailija

  Olemme käyneet monessa paikassa Thaimaassa. Rayongista jäi erityisesti mieleen että muita turisteja oli suhteellisen vähän. Paikalliset eivät vielä olleet oppineet turistien huijaamista. Erittäin miellyttävä paikka! Aiomme mekin mennä vielä uudelleen.
   

Jaa tämä sivu