Hae Anna.fi-sivustolta

Reittilaskuri?

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä Janni, 10.01.2006.

 1. Janni Vierailija

  Osaisikohan joku kertoa mistä netistä löytyy reittilaskuri, jolla voi laskea eri ulkoilu tms. reittien matkoja (Hki-Espoo)? Muistan sellaiseen joskus törmänneeni, mutta en muista missä, eikä ystävä google osannut auttaa.

  Tietääkö kukaan mitä tarkoitan?
   
 2. Laura Vierailija

  Eniron kartat-palvelussa on myös reittipalvelu, en kyllä tiedä näyttääkö mitään ulkoilureittejä tms. Olen kuitenkin käyttänyt matkojen mittaamiseen Tampereella, hyvin on toiminu.
   
 3. cranberrytree Vierailija

  http://ptp.hel.fi/ulkoilukartta/default.asp?l=1&c=91&m=1 löytyy helsingin ulkoilukartta, josta voi itse valita reitin ja laskea matkan
   
 4. mävaantaas Vierailija

  Metsähallituksen ylläpitämä retkikartta.fi kattanee koko Suomen, ainakin itse olen saanut sillä laskettua Länsi-Suomen pikkpaikkakuntienkin hiekkateitä ja polkuja.
   
 5. Kannattaa muuten tutustua omaan puhelimeen, aika monella on kassissaan uusi matkapuhelin ja siinä GPS-paikannin. Sillä pystyy mittaamaan kätevästi kuljetun reitin pituuden, vauhdin ja matkan keston. Siis silloin, kun puhelin on mukana lenkillä. Käyttö on hyvin helppoa, ainakin nokialaisissa homma menee kutakuinkin näin: Valikko - GPS - GPS-tiedot - Matka. Sitten Valinnat ja aloita matka. Näppäinlukko vaikka virtanapin kautta päälle ja puhelin taskuun ja menoksi.
   
 6. Kotimies Vierailija


  Nokia 1100:ssani tuo gps ei löydy ainakaan kyseistä valikkopolkua.
   
 7. Ainakin jotain Vierailija

 8. villeM Vierailija


  vaihtoehtoisesti: oletko kokeillut sports trackeria? ilmaiseksi ladattava ohjelma nokiaan, laskee reitit aika tarkkaan
   
 9. sesam, ei kirj. Vierailija

Jaa tämä sivu