Hae Anna.fi-sivustolta

Ruotsin (OIKEAT!) Miljönääriäidit!

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä alkoi eilen Liv-kanavalla, 06.01.2011.

 1. Siis Suomen "Miljonääri"(?)äidit saa mennä nurkkaan häpeämään tämän Ruotsin version rinnalla!

  Yksi äideistä on Paul Ankan ruotsalainen vaimo Anna Anka. Hän sanoi ostavansa pelkästään meikkejä 16 000 dollarilla kuussa.
   
 2. tycker jag Vierailija

  Muuten vaikutti aikalailla pissikseltä, joka on uhrannut oman elämänsä, ja joutuu nyt kuluttamaan aikansa vanhan rikkaan kuuluisan miehen ehdoilla. Ei edes tykännyt fanitapaamisesta, onneksi nämä vieraat eivät ymmärtäneet ruotsia.
   
 3. sinipiika Vierailija

  Jep, ainoa inhimillinen piirre tuossa Ankan rouvassa tuli silloin havaituksi kun kertoi syövänsä kanan rustot jotta ei tulisi syöpää ja jopa osasai nauraa asialle ja itselleen. Muutenhan tuo oli niistä kolmesta se ärsyttävin joka nauttii siitä että lapsenlikka on hänelle kateellinen. Kaksi muuta rouvaa tuntuivat olevat ihan ok rikkauksiensa kanssa.
   
 4. sädölfölsädl Vierailija

  Anna Ankalla on uskomattomat juonteet naamassaan (nasaalijuonteet), johtuuko siitä, että on vähän liian laiha. Kroppa oli kyllä kunnossa, mutta hiusraja yllättävän ylhäällä, juhlakampaus vielä korosti kolhuutta.

  Sinänsä hän on itse osansa valinnut, kyllä pappi kysyy että haluatko ja hän halusi.
   
 5. Gremlins Vierailija

  Katsokaa mikä yhdennäköisyys :DDDD

  Anna Anka vs. Gremlins - Backend Media

  Tuo Anna on oikeasti puolalainen, sen huomaa koska hänen ulkonäkönsä ei ole sellainen tyypillisen ruotsalainen vaikka miehensä Paul Anka mainostaa häntä ruotsalaisena vaimonaan. On adoptoitu 3-vuotiaana Puolasta. Anna on mukana ainoastaan tämän ekan kauden ja sitten jää tai jätetään pois toisella, ja tilalle tulee pari uutta rouvaa Lena ja Päivi. Minun suosikkini on kyseinen suomalaissyntyinen Päivi Hacker. Olen katsonut sarjaa Ruotsin kolmoselta.

  Maria Montazami on naisista sympaattisin. Hän on koko Ruotsin suosikkirouva ja ainoa joka on ollut mukana alusta saakka ja on edelleen.
   
 6. Gremlins Vierailija

  Oli eri näköinen kasvoistaan Fröken Sverige+Miss Skåne-ehdokkaana aikoinaan. Eli johtunee siitä että on laihduttanut itsensä liikaa.

  http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/32p6yjf3x75qc4xqoyi0bzjpmhrytp0

  http://www.veckorevyn.com/_internal/cimg!0/kqv5uffsf75op3boerx95vn5t4e8lpc

  Luin myös että Anna valittiin Miss Hawaiian Tropiciksi tuolloin, ja hän oli mukana Jim Carreyn Nuija ja Tosinuija-leffan loppukohtauksessa ruotsalaisena bikinityttönä.
   
 7. Tänään tulee taas klo 21 LIV-kanavalla, jos missasitte keskiviikkona.
   
 8. anouk Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Anna ja Paul Anka ovat tätä nykyä jo eronneet, sen jälkeen, kun Annaa syytettiin miehensä pahoinpitelystä.
   
 9. Dollars Vierailija

  Juu, tämä sarja näyttää ihanan kalliilta, ilman mitään vuokrataloja ja vuokraurheiluautoja =) Kaikki on omaa ja jokapuolella haisee raha!
   
 10. pipsafi Vierailija

  Ruotsin miljonääri äitejä.
  Huh,
  Tuli mieleen lapsena pelattu korttipeli;kummalliset perheet. Siellähän oli jo Anna Ankka ja puolisoRoope Ankka.
  Anteeksi en voi kuin nauraa. Kuinka tyhmä ihminen on kun on rahaa millä mällätä. Jo pelkästään käytös Ankka perheen rouvalta puutarjuria kohtaan oli törkeää.
  Suomen vastaava oli edes jossain järki kohtiakin mutta tässä ei.

  Toivon silti kaikille ihan hyvöö talven jatkoa.
   
 11. his Vierailija

  Joo se on ihana se Maria ja hänen talo on kuin koti...hän on mukava eikä vaikuta pissikseltä kuten tämä Anna Anka joka leuhkii vaikka millä ja taivas miten kuivia he naamoilta on Anges ja Anna...eikö ole rahaa syödä kunnolla...kun kanastakin yök mitkä osat syökään...Maria on mun ehdoton suosikki ja todella kauniit lapset hänellä ja valtava tukkakin yhdellä oli!!!
  Suomineidot jäi kyllä varjoon nyt!!!
   
 12. dimangi Vierailija

  Täytyy yhtyä joukkoon suitsuttamaan miljonääriäitiohjelman erinomaisuutta. Tämä käy kyllä viihteestä, kamera luovii nurkat ja hauskahan se on toisten huushollia päästä katsomaan. Verrattuna suomalaiseen versioon tässä on sisältöä joka ei ole aivan niin arkista, ja nähdään odotetusti myös rahan tuhlausta, joka järkyttää nykypäivänä enemmän kuin tv-väkivalta.

  Miljonääriäiti Anna Anka ei ole ainakaan tylsä, vaikka karmea na..ttu onkin. Hän saa kaiken pyörimään sujuvasti, ja on varmasti sen verran älykäs että kauniilla ulkokuorellaan sai kokeneen maailmanmiehenkin lankaan. Mutta vain todella häijy tyyppi voisi edes uhata noin herttaisen ja kohteliaan oloista miestä kuin Paul Anka.
  Jään vain odottelemaan millainen on toinen ei-ruotsalaisesta alkuperästään huolimatta mukaan kelpuutettu Päivi Hacker.
   
 13. Me likey! Vierailija

  Päivi Hacker on aivan ihanan positiivinen ja valoisa persoona! Toivottavasti näyttävät Liv:llä toisen ja kolmannen kauden tämän Ruotsiversion ekan kauden jatkoksi, ja toivon myös ettei enää koskaan tarvitsisi nähdä edes vahingossa sitä ylinoloa suomiversiota joka aiheutti lähinnä pelkkää myötähäpeän tunnnetta!

  Päivi tulee mukaan toisella kaudella mutta kolmannella kaudella mukaan tulee ruotsalais-espanjalainen Isabel Adrian joka on mielestäni aika pissismäinen henkilö ja yrittää epätoivoisesti olla annaankka-kakkonen. Seurustelee ruotsalaisen dj:n kanssa mutta eivät ole naimisissa, ja heillä on tytär jonka nimi on rip-off Nicole Kidmanin tyttären nimestä eli kun Nicolen tytär on Sunday Rose niin Isabel nimesi tyttärensä Monday Lilyksi :-D

  Svenska Hollywoodfruar är tillbaka
   
 14. Anna-AA Vierailija

  Noilla ruotsalaisilla näyttää ainakin olevan pilvin pimein aitoja merkkivaatteita ja -laukkuja.
   
 15. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 300
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei täällä monikaan ihannoi Anna Ankkaa. Anna on aivan liian suulas ja itserakas. Tai tavallaanhan Anna saa huomiota aosakseen juuri tuon takia. Hänellähän on tvssä täällä ohjelmia ja saa hyvät palkat tvstä. Negatiivinenkin huomio saattaa antaa lisää kolisevaa kukkaroon.

  Maria Montazami vaikuttaa ihanalta naiselta. Hän on monissa tv-ohjelmissa ollut täällä mukana, mainoksissa myös ja hän bloggaa Amelia,ssa, Maria Montazami
  .
  [​IMG]
  Lähde: Amelia.se
  .
   
 16. katsoja.. Vierailija

  Katsoin eilen pätkän tuota ruotsalaisversiota ja on kyllä eroa suomalaiseen pissisversioon joka on täyttä bluffia.
  Anna Ankka (kts. edellä) on kyllä Anna Anka... hmm...
  Naiset vaikuttivat tekevät työtä ja kykenevän johonkin, päässäkin on jotain eli aivoissa.
  Mitä tuohon edelliseen viestiin tulee, ko. henkilö on mamu joka oleilee Ruotsissa, sellaisen viestit ovat yhtä tyhjän kanssa. Jos Ruotsi elättää heidät, pitääkö vielä olla parempiosaisille kateellinen ja haukkua heitä?Onko bannaus ohi nyt??? Työstä kuuluu saada palkka, ei laiskottelusta. Tuollainen henkilö on PR:ää, se täytyy huomiota. Työllä saatua menestystä ei tule kadehtia. Veroilla elätetään nuo muualta tulleet siipeilijät. Kovaa tekstiä mutta asia on tasan niin.
   
 17. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 300
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikäs sinua oikein vaivaa? Kateellisuus? Punaiset päivät? Rasismi? Luulotauti?

  Vaikka mamu olenkin ja asunut täällä jo noin neljäkymmentä vuotta, niin siitä huolimatta katselen tuota ohjelmaa aina kun se tulee täällä telkassa. :)
  .
   
 18. Jaaha, että Vierailija


  Itähesan oma pikku nylkky Leif on taas päässyt pannasta ja vuohaa omiaan täällä palstoilla?
   
 19. krisse Vierailija


  Pitkä bannaus oli, ja meillä muilla tosi rauhallista sen aikaa, nyt se taas alkaa. Valitettavasti.
   
 20. siis ... Vierailija


  Itä-Helsingissä Mogadishu Avenuellako? Oli vain retorinen kysymys, vastausta en odota, en arvosta kaltaisiasi.
   
 21. seurailija Vierailija


  Sinulla kaikki nuo maitsemasi... ja paljon sen päälle. Vakkarit, ilmoittakaa sen törkyviesteistä, en viitsi kirjautua tuon takia. 40 vuotta on sua verorahoillamme elätetty, ettetkä edes häpeä!
   
 22. krisse Vierailija


  Laihoille käy noin ikää myöten, hän ei ole ihan nuori enää, ei ole Ankakaan.
   
 23. LF hejsan

  liittynyt:
  26.10.2008
  Viestejä:
  1 300
  Saadut tykkäykset:
  0
  .
  Täällä näkyy olevan monta kaakattavaa "Ankaa" tällä palstalla ;)

  Hyvää päivän jatkoa ankoille ;)
  .
  Lisäys:
  FB juoruja Ankasta, https://www.flashback.org/t1003021
  Yli 2500 vastausta avauksessa jo.
  .
   
  Last edited: 20.01.2011
 24. rättskrivning Vierailija


  Paul Anka, Paul Ankaa, Paul Ankan jne. Siinä pum...le hieman kielenopetusta!
  kirjaudun että saat tuon häirikön häädettyä taas bannaukseen. Sille ei kannattaisi vastata mutta joskus ei vaan voi... se ei opi yhtään mitään, ilmiantaa vielä diagnoosinsakin rassu.
   
 25. Krisse Vierailija

  Mä tykkään kyseisestä sarjasta todella paljon, vaikka ihan tavallinen "duunari" olenkin :) Sarja on kiva, koska siinä käy hyvin selväksi se, että he ovat oikeasti rikkaita, eivätkä mitään kirjoitettuja hahmoja. Kyllähän sen kaikki tietää että esim. Paul Anka tienasi viimevuonna kymmeniä miljoonia, joten ei taida tämä Anna mikään tyhjätasku olla. Siltri hän on ihan tavallinen äiti. Musta oli hauskaa, kun hän kertoi siitä, miten he kasvattavat lapsensa siihen, että töitä pitää tehdä jotta saa rahaa, hänhän oli itse kerännyt mansikoita Ruotsissa ja ansainnut taskurahaa :D.
   

Jaa tämä sivu