Hae Anna.fi-sivustolta

sää mallorcalla lokakuussa

Viestiketju osiossa 'Espanja' , käynnistäjänä syyslomalle, 14.05.2006.

 1. syyslomalle Vierailija

  Millainen keli teillä syyslomalaisilla on ollut mallorcalla? Varasimme juuri viisi henkinen perhe syyslomaksi alcudiaan tjäreborgin matkan. Enää tähän aikaan on tosi vähän matkoja jäljellä.
   
 2. Heips Vierailija

  Lokakuun säästä en osaa varmuudella sanoa mitään. Itse olimme syyskuussa viikon ja silloin oli suurimmaksi osaksi tosi lämmintä ja aurinkoista. Kahtena päivänä satoi vettä ja oli hieman viileämpää. Oppaamme sanoi, että syksy alkaa hiipiä siinä syyskuun lopussa myös Mallorcalle. Mallorca on tunnettu hieman epävarmempana aurinkokohteena syksyllä kuin muut välimeren kohteet.
   
 3. Perheenäiti Vierailija

  Minuakin kiinnostaisi sama kysymys eli te jotka olette lokakuun puolella olleet niin laittakaa vastauksia. Tiedän myös että tuurista on kiinni muttei sateenvarjon kans haluaisi koko lomaa viettää.
   
 4. Taneli Vierailija

  Menepäs sivulle http://www.wunderground.com/. Sieltä saat katsottua eri paikkojen säät tietyltä ajalta vaikka 10 vuotta taaksepäin.
   
 5. Mikko Vierailija

  Hei!
  Me olimme viime lokakuussa eka viikon Alcudiassa ja sää oli odotettua huonompi. Useimpina päivinä oli ainakin osa päivästä pilvistä ja myös sadetta saatiin lyhyitä kuuroja lähes joka päivä. Olisiko ollut 1 täysin sateeton ja melkein pilvetön päivä. Sään kannalta huonoimpia lomaviikkoja, mitä kohdalle on sattunut 23 etelänmatkan aikana. Menkää mieluummin syyskuun puoliväliin mennessä, paikkana Alcudia on ihan kiva rantalomailijalle.
  Mutta nyt viikon päästä Rodokselle ;)
   

Jaa tämä sivu