Hae Anna.fi-sivustolta

sardinian kelit toukokuussa+hotelliasiaa

Viestiketju osiossa 'Italia' , käynnistäjänä maj, 23.03.2006.

 1. maj Vierailija

  Toukokuun loppupuolella ollaan menossa Sardiniaan Algheroon. Onko kukaan ollut vastaavaan aikaan? Entä minkälainen mahtaa olla varustus huoneistohotellissa (Oasis) jos joku sattuu olleen?
   
 2. ninni Vierailija

  Olimme joitakin vuosia sitten Sardiniassa Algherossa toukokuun puolessa välissä. Ensimmäiset päivät olivat hieman viileämpiä, ei siis mitään kovaa hellettä, mutta kuitenkin reilusti yli 20 astetta. Loppuviikosta ilmat alkoivat kuitenkin selvästi lämmetä ja illatkin alkoivat olla jo niin lämpimiä että pystyi liikkumaan ilman takkia. Uskon että toukokuun loppupuolella on jo aivan lämmintä. Tuosta hotellista en osaa sanoa. Pidin kyllä paikasta ja voisin mennä sinne uudestaankin. Vuokrasimme auton ja ajoimme n. 40-50 km päähän jonnekin saaren kärkeen, en muista enää valitettavasti paikan nimeä ja siellä oli aivan upeita maisemia, korkeita kallioita, rantoja jne.
   
 3. a-k Vierailija

  Viime kesänä oli ainakin kesäkuun lopulla niin kuuma, että hiekka poltti jalkoja rannalla, yli 30 koko ajan. Sardinia on kaunis paikka! Minäkin suosittelen autonvuokrausta ja tutustumista rantaan, jossa kuvattu jotain Bondia (kaupunki taisi olla Stintino).
   
 4. P Vierailija

  Muutama vuosi sitten oli toukokuussa jo +30 astetta! Sinä vuonna oli läpi Italian kunnon helleaalto jo toukokuun puolessa välissä.
  Ei kyllä tuntunut niin kuumalta, vaan pakkohan oli mittaria uskoa. Ei tarvinnut takkeja pitää päällä.
  Meidän huoneistohotellin (ei ole enää ohjelmistossa-Fritidsr.) keittiössä oli kaikki mahdolliset. Tosin ei pesuainetta tai tiskiharjaa. Oltiin kyllä ensimmäiset sinä keväänä siinä huoneistossa, ei siis ollut kenenkään jättämiä tavaroita.
  Kaupunki vasta heräsi talviunestaan..hiljaista oli. Kesäkuun alussa on kuulema jo eri meininki.
  Capo Caccio on se tippukiviluolasto. Jylhät maisemat kalliolta! Laivallakin pääsee edestakaisin.
  Tsekkaa sivut www.alghero.it. Italiankieliset sivut.
  Löytyy kuvia vanhasta kaupungista ja vinkkejä liikkumiseen.
   
 5. make Vierailija

  olimme viime heinäkuussa oasis hotellissa, huoneiston puolella.Heinäkuu oli tosi kuuma ja huoneistossa ei ollut ilmastointia,hotellin puolella oli ilmastointi.Varustus huoneistossa oli muutama astiasto ja kattila.Muuten hotelli alue oli siisti.Mukavat allas alueet ja ranta.
   
 6. Kuuno Vierailija

  Oasis on nähty ja ainakin huoneistohotellin puoli pienoinen pettymys - tosi pelkistettyä ei TV:tä, mikron saa vuokrata 14 E per viikko, hotellin alueella käy vain oma maksukortti johon ladataan rahaa käteisellä, äänieristys tosi surkea - onneksi matkustajat lapsiperheita eli aika rauhallista. Uima-altaalla hyvin tilaa - tosin vesi aika kylmää. Matkaa Sassariin ei voi suositella kenellekään - 35 min matka ikälopussa spreiatussa junassa kaupunkiin jossa ei mitään. Metripizza Les Arenas hinta-laatusuhteeltaan paras ravintola, vanhan kaupungin näköalaravintolat merelle huonoimmat
   

Jaa tämä sivu