Hae Anna.fi-sivustolta

Seksiä vedessä

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Utelias, 18.01.2010.

 1. Utelias Vierailija

  Onko kellään kokemuksiä seksistä vedessä (oma uima-allas, järvi, meri...)? Miltä tuntui, mitä tulee ottaa huomioon ym.
   
 2. Jompe Vierailija

  Poreammeesta on kokemusta. Vesi huuhtoo naisen liukkauden pois, joten sisäänlaitto oli vaikeaa. Kun alkuun päästiin, niin mukavaahan vedessä oli keinua toisistamme nauttien. Kosteuskin palasi, kun meisseli oli "tulppana".
   
 3. Make Vierailija

  Ammeessa tuli touhuiltua naiseni kanssa edellisessä asunnossa. Eipä siinä mitään sen kummempaa tarvi huomioida. Tosin tuommoisessa pienessä kerrostalon ammeessa kun touhuaa niin vähitellen tuppasi se vesi loiskumaan ammeesta pitkin lattiaa. Ja ei se naisen oma kosteus kyllä siitä mihinkään katoa kuten edellinen kirjoittaja meinasi. On kuitenkin se naisen kosteus vähän limaisempaa mallia kuin vesi, niin ei sitä niin vain vedellä pois huuhdota. On kokemusta useammankin naisen kanssa ammeessa touhuilusta.
   
 4. artemisia Vierailija

  ....eteläpuolella vastapäätä Libyan rannikkoa joskus 80-luvun alkupuolella. Olimme tyttökaverini kanssa Paleohoran pitkällä hietikolla viikon tai pari. Olimme liikkeellä klaikkari-volkkarilla.
  Ranta oli täynnä ihmisiä. Useimmat alasti. Siinä sitten huomasimme, että olisi "päivä-panojen" aika, mutta autolle liian pitkä matka. Kahlailimme kaulaa myöten aaltoihin ja siinä me sitten sylikkäin naida hilpaistiin. Ihmiset kait katselivat kisailevaa pariskuntaa arvaamatta, mitä siinä touhuttiin. Ja vaikka olisivat arvanneetkin, oltiin nuoria, eikä välitetty.
  Ehkä ne kuitenkin saattoivat siitä hoksata, kun tyttökaverini veti minut aaltoihin valmiiksi jäykistyneestä elimestäni. Se oli ihanaa aikaa ja "Kekkonen ministeri vain".

  Olimme nykyisen vaimoni kanssa siellä toissa kesänä ja kerroin hänelle tarinan saatteella: Miten ois? Hän sanoi: Älä horise, vanha ukko. Niin, että se siitä.
  - Kiva kuitenkin muistella.
   
 5. Urkki Vierailija

  Kekkosesta tuli presidentti vuonna 1956.
   
 6. Kulkuri Vierailija

  Huomasit kaiketikin sitaatit. Vaikka toisaalta; - Eihän sitä kaikkea voi odottaa.
   
 7. merenneito Vierailija

  ...kuka uskaltaa laitta nimimerkikseen Kulkuri...

  aika vähän minulla kokemuksia seksistä vedessä, mutta kokeilunhaluinen olen kyllä...
   

Jaa tämä sivu