Hae Anna.fi-sivustolta

Stockmannin Hullut Päivät, milloin?

Viestiketju osiossa 'Sensuelli' , käynnistäjänä Hullis, 09.03.2010.

 1. Hullis Vierailija

  Eli milloin on Stockan Hullut Päivät?
   
 2. Taas tämä iänikuinen kyselyketju aktivoituu:) keväin syksyin. Veikkaisin 25.-27.3. Ensi viikolla vissiin Sokoksen kampanjapäivät. Niillä muuten myydään mielestäni laadukkaampaa tavaraa.

  Hullut päivät ovat aina pettymys, kun ensin niitä odotetaan. Minä en huoli sieltä mitään kemiallista päivittäis kosmetiikkaa, enkä rumia ns. merkkivaatteen kutaleita, jotka hajoavat heti. Nehän ovat tuohon kampanjaan varta vasten halvalla valmistettuja...Matkoihin ei ole varaa. Hiukan saataan jotain löytää elintarvikeosostolta.
   
 3. älä mene Vierailija

  ^ Ei kai sinne kenenkään ole pakko mennä? Jos mikään siellä ei kiinnosta sinua, niin vähemmän ruuhkia muille.
   
 4. zsdfsdfsd Vierailija


  Minä menen aina käymään, mutta harvemmin siellä on mitään ostamista. Sukkia ostan tavan vuoksi. Vaatteet jätän suosiolla katsomatta. Bonsaipuun voisi ensikerralla ostaa jos on taas n 12.90€, se on ihan edullinen, viimeksi en ehtinyt.
   
 5. Lushistan Vierailija

  Joo, Voguen nilkkasukat on hyviä. Niitä sitä paitsi myydään ihan oven lähellä, niin ei tarvitse mennä sinne syvälle ihmismassoihin :D
   
 6. kivat hulinat Vierailija

  Mä tykkään Hullujen Päivien hulinasta. Se on niitä ainoita kertoja, kun täällä näkee ihmisvilinää :) Ei sitä aina löydä juuri ostettavaa, mutta hauska fiilis siellä on. Sääli, ettei niillä myyjillä enää ole sitä huumoripukeutumisen teemaa.

  Kerran siellä oli miesmyyjä pukeutunut Darth Waderiksi. Naamionsa takaa se puhisi ja tuhisi ihan kuin aito ;) Sellainen oikeasti tuo hullutteluteeman eloon ja saa omankin naaman iloiseksi.

  Tykkäsin myös ennen niistä minidonitsien myyntipisteistä, jotka levitti ihanaa tuoksua ympäriinsä, mutta jotkut ihmiset ruikutti siitä paistamisen hajusta niin kauan, että se loppui. Jonot niille pisteille oli aina valtavat, mutta muutama kitisijä takuulla saa meillä aina tahtonsa läpi, ja se sitten loppui mitenkään enemmistön mielipiteestä riippumatta.
   
 7. NastaMuumio Vierailija

  Hullut päivät on ollut viime vuodet aina Sokoksen päivien jälkeisellä viikolla. Olen käynyt hulluilla päivillä alusta saakka. Eniten kaipaan alkuvuosien räävitöntä huumoria. Muistan aina kuulutuksen, jossa kehoitettiin asiakasta noutamaan vaatesäilytykseen jättämänsä tenavat. Ehkä osa asiakkaista oli huumorintajuttomia ja yhtenä vuonna huumori katosi kuin veitsellä leikaten ja kuulutuksista tuli enemmän virallisen oloisia.
   
 8. Donitsi Vierailija

  Viime vuonna muistan nähneeni donitsinpaistopisteen itäkeskuksen Stockalla käytävällä liiketilojen ulkopuolella.
   
 9. voi kun olis! Vierailija

  Voi, ne vastapaistetut minidonitsit on ihania! Miksei niitä enää ole keskustassa??? Miksei niitä ole aina erilaisten tapahtumien yhteydessä? Koko ajanhan meillä on jotain sembaloita ja pyöreitä päiviä jne jne
   
 10. Lushistan Vierailija

  Minäkin kaipaan entisten päivien Hullujen päivien huumoria!
  3+1-päivillä on muuten ihan kivoja kosmetiikkatarjouksia. Vaatetarjoukset olivat lähinnä perusvaatetta. Sitten oli verenpainemittari 50 eurolla.... Heh.
   
 11. *** Vierailija

  Kellään ei siis tarkkaa tietoa ole, koska hullut päivät OIKEASTI on ?????
   
 12. !! Vierailija


  Vkolla 14 ja 41
   
 13. näin yleensä Vierailija

  Yleensä kaksi viikkoa 3+1-päivistä, jotka puolestaan alkaa huomenna.
   
 14. onkohan Vierailija

  Sokoksen 3+1 päivät on näköjään nimestään huolimatta sunnuntaihin saakka, onkohan hulliksetkin sitten 5-päiväiset ke-su? :eek:
   
 15. ke-su Vierailija

  Niin tosiaan, meillähän saa nykyään olla kaupat sunnuntaisinkin auki. Voihan se olla, että hullisten aikakin on sitten pidempi.
   
 16. nou tänks Vierailija

  14.-17.4 eli eikun hulluilemaan, mä aion ostaa vain pusuja ja pihalle.
   
 17. muiskis Vierailija

  Mitä! Myykö ne pusuja vaikkei oo edes Valentinin päivä ;) Sinne!
   
 18. sekaan vaan Vierailija

  Mä ostan aina ison kasan sitä violettia kahvia, Pehmeää Mokkaa. Se on parasta! Ja viihdyn muutenkin siinä hurjassa ihmisvilinässä, näkee paljon eri kansallisuuksia ja yllättävän hyväntuulisia ihmisiä (pääsääntöisesti). Ne jotka hulliksille menee, tietää kyllä homman idean eikä hermostu. Ulkomaalaisista näkee erityisen selvästi, että ne nauttii olostaan ja on kuin kotonaan siinä mylläkässä. Vesipullo vaan mukaan ja viileät vaatteet, niin ei tuu kuuma eikä hermostu. Ja joku kiva kaveri mukaan tai useampikin!
   
 19. annelie Vierailija

  Hullut Päivät on tapaus, joka kuuluu tähän kaupunkikulttuuriin. Siihen en osallistunut moneen vuoteen mutta pari vuotta sitten kävin ja tykkäsin. Siellä on aika hyväntuulinen fiilis.
   
 20. therap Vierailija

  Tänään tuli kanta-asiakkaille HP-katalogi, ensi viikolla on Ke-Su !
   
 21. Mollukkapullukka Vierailija

 22. Napina Vierailija

  Siis on vai ei ens viikolla? *yrittää lukea edellisen viestiä rivien välistä: onko ajankohta kusetus vai tarjouskuvasto tyhjää täynnä..* ;)
   
 23. Jupiter Vierailija

  Ei mulle ainakaan mitään katalogia tullut vaikka kanta-asiakas olen, jopa exlusive sellainen vaikka tuskinpa se tässä mitään vaikuttaa. Tuskin ovat ensi viikolla.
   
 24. nwe Vierailija

  Osa kanta-asiakkaista saa vihkon perjantaina, osa maanantaina.
   
 25. gdgdsg Vierailija


  Ei pidä paikkaansa. Kaikille jaetaan vihko edellisellä viikolla kun Hullikset on. Pääsiäisen jälkeenhän nuo ilmeisesti ovat.
   

Jaa tämä sivu