Hae Anna.fi-sivustolta

Takaapäin orgasmi

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä G-piste, 05.11.2005.

 1. G-piste Vierailija

  Voiko nainen saada orgasmin takaa päin?Vaimoni mielestä mikään ei voita kunnon takaapäin panoa! Eikä mulla ole mitään sitä vastaan!Entä peppureikään? Voiko muka nauttia?..Molemmat?
   
 2. parasta takaapäin Vierailija

  KYLLÄ VOI! Ennen en tykännyt, mutta raskaus kait muutti kohdun asentoa ja nyt mikään ei voita takaapäin asentoa. Nauti koko ""rahan"" edestä
   
 3. joo, joo Vierailija

  Orkku on paljon voimakkaampi, kun ollaan takaapäin, tai erilainen... en tiedä, mutta kivaa on! Nauttikaa!!!
   
 4. Parasta takaa Vierailija

  Kyllähän kun nainen on kontallaan ja mies työntää takaapäin muna menee tosi syvälle.Mahtavaa
   
 5. Mirri Vierailija

  Kyllä takaapäin nussiminen on mahtavaa!Samaan aikaan kun hieroo klittaa ja mies puristelee rintojani niin on orkku aivan satavarma.Huh huh..nam =)
   
 6. Käytännöllistä. Vierailija

  Dogistyle on ihan hyvä ratkaisu suorittaa homma molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Muija haluu katttoo jotain saippuasarjaa, josta minä en ole välttämättä kiinnostunut.

  Muija kattoo telkkaa ja mä jyystän sitä takaapäin. Sillä on iso levee perse, niin mä pidän toisen pakaran päällä tuhkista ja toisen pakaran päällä kaljatuoppii. Sinitarrapalat pitää iskee kankkuhin, et tuhkis tai tuoppi tipu.

  Muija saa orkut, kun se kattoo sitä sarjaa olikohan se kauniit ja rohkeet, vai kotikatu, en tiiä mua kiinnostaa vain paneminen, kaljanjuonti ja kessuttelu.
   
 7. hyvä Vierailija

  just noin. hommaa vielä toinen telkku niin näät formulat samalla.
   
 8. m38 Vierailija

  takaa päin naidesa kulli pääsee osumaan helpommin naisen g pisteeseen ainakin vaimoni sanoo ja nauttii suunnattomasti siitä.
   
 9. yx mies Vierailija

  No takaapäin minäkin viimeyönä heitin rojut torveen, kun muija oikein pyysi.
   
 10. Takaapäin. Vierailija

  Takaapäin naidessa on se hyvä puoli, etteivät pallit joudu koko aikaa hakkaamaan naisen persreikää vasten kuten lähetyssaarnaaja asennossa, vaan saavat iloisina heilua sinne, sun tänne.
   
 11. Mies Vierailija

  No kyllähän tosiasia on,että hyvät munat hakkaavat pilluun.Ett oo tainut kokeilla ko takaapäin juttua tai sitten huonot munat?
   
 12. Vaadin laatua Vierailija

  Mä laittaisin kyllä siihen kakkostelkkaan kunnon silikonitissi pokee pyörimään, ettei tartte kattella vaimon levähtänyttä ruhoa. Hyh sentään, perussuomalainen läski nainen edessä, niin ilman kunnon pokee voi olla melkein vaikeaa pitää muna jäykkänä.
   
 13. Rautakanki Vierailija

  Meillä on aina tunnelmallinen valaistus ja hauskaa on.ei muutamat kilot haittaa mitää! Kun vain sänky kestää!
   
 14. halloween Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.01.2010
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  oltiin tyttöystäväni kanssa ja kysyin häneltä että tekis mieli panna sinua takaapäin, hän sanoi että kokeillaan niin hän meni keskelle lattiaa kontalleen ja sanoi anna tulla pistin liukuvoidetta ja aloin panna ja melkein saman tien laukesin oli tosi jännää.
   
 15. M40 Vierailija

  Kyllä meillä on seksiä myös takaapäin. Olen kai niitä harvoja onnellisia jonka nainen saa orgasmin takaapäin naidessa ja myös peppuun naidessa.
   
 16. mies Vierailija

  meillä vaimon suosikki asento on saada takaapäin. hän saa joka kerta siinäasennossa. usesti jopa 2-3 kertaa peräkkäin.
   
 17. Wittie Vierailija

  Harmillista, olisiko jotakin kulmaa takaapainpanossa missa kalun paa _ei_ hakkaisi ikavasti kohdunsuuhun?

  Poikaystavani kiihottuu valtavasti tasta asennosta, siksi han haluaa sita usein ja kun "saa" niin innostuu myos olemaan vahan villimpi, ja sitten minua loppujen lopuksi sattuu alyttomasti ja pitaa vaihtaa asentoa.

  Olisi kiva jos molemmat oppisimme nauttimaan asennosta.
   
 18. Xy1 Vierailija

  Harmittaa joo, mutta onnistuu jotenkin, jos laitat tyynyn lantiosi alle ja pidät jalat suorassa taaksepäin. Näin kulma vähän muuttuu, eikä kalu osu niin helposti kohdunsuuhun. Tuokin takaapäin pano on sekin parempi kuin ei ollenkaan. Varovainen saa mies siinäkin olla, muttei hajoa paikat.
   
 19. Wittie Vierailija


  Kokeilimme, tuo oli ihana asento, erityisesti kun mies oli jotenkin enemman pystyssa ei esim vaakatasossa. Ihanaa!!!
   
 20. okjoo Vierailija

  Onko hänellä pitkä kalu? Ajattelin vaan kun eivät ole tällaista valitelleet...
   
 21. Xy1 Vierailija

  Hienoa, että tykkäät. :)))
   
 22. joppe Vierailija

  En ole saanut koskaan siinä asennossa, enkä erityisesti nauttinut.Missähän vika? Ainut taka-asento jossa nautin on lusikka-asento, jossa sitten nostan päällimmäisen jalan miehen lantiolle,ja mies sormettaa, mutta se on ihanaa.Olen joskus miettinyt että missä vika, kun en kontallaan nauti enkä varmasti ainakaan saa!? Voisko olla että kyseessä on rakenteellinen asia? Tähän vinkkejä kiitos!! No ei hätää miehen puolesta, hän ei hirveästi takaa edes halua....mutta itse haluaisin oppia sen jujun, joten vinkkejä antakaa.

  No tässä on sitten vielä sellainen paradoksi että haluaisin b-rappuun, mutta mieheni ei ole vielä suostunut...ai mistä tiedän että tykkäisin siitä? No kun olen yksin sitä tehnyt pikku D:n kanssa..
   
 23. Xy1 Vierailija

  Eipä ole vaimoninkaan saanut koskaa takaapäin. Liekö syynä rakenteelliset seikat tai sitten hänen pieneen pilluunsa liian pitkä ja paksu kaluni. Samaisesta syystä b-rappu on ollut aina bannassa, vaikka hän muuten olisi siitä haaveillutkin. Hänelle ei 15cm ympärysmittainen kalu b-rappuun mahdu ilman väkivaltaa. Ryppynaru ja reikä on liian pieni. LS:sällä ja nainen päälläollen on sitten orkkuja tullut huru mykket.
   
 24. joppe Vierailija


  samma här, ls:ssa lantio korotettuna ja kopotikopoti varsinkin jos mies istuu esim sohvalla
   
 25. Xy1 Vierailija

  No just, osu ja upposi, myös tuo viimeinen. Ls:sä korkea tyynyt lantion alla. :))

  Mahtaneeko sinullakin olla eteenpäin työntynyt suurehko häpykumpu ja pillu niin sanotusti edessä.
   

Jaa tämä sivu