Hae Anna.fi-sivustolta

Taksilla lentokentältä keskustaan

Viestiketju osiossa 'Rooma' , käynnistäjänä MAT, 18.06.2008.

 1. MAT Vierailija

  Kuka tietää paljonko maksaa taksimatka lentokenttä-keskusta väli?
   
 2. MAT Vierailija

  No, vastaus löytyi Wikitravelista, mutta, mutta kuinka erottaa Rooman halvemman taksin 40,- ja kunnan taksin joka maksaa 60,- kas, siinäpä pulma. Enkä joku osaa vastata.
   
 3. Taksitjne Vierailija

  Rooman kaupungin vaakuna on taksin kyljessä. Vaakunakin löytynee Wikitravelista. Älä missään nimessä ota pimeätä taksia - tulevat tyrkylle jo tuloaulassa, vaan ota tolpalta.

   
 4. typeryslauma Vierailija

  joo ensimmäisellä kerralla oltiin tyhmiä ja otettiin ensimmäinen taksi jota tultiin kentällä tyrkyttämään, hinta 120 euroa.

   
 5. Hotelli suositteli Vierailija

  Tein juuri yllä olevasta firmasta varauksen, joka maksaa kahdelta n. 35e (ehkä iltalisää tulee jonkin verran). Kuski odottaa meitä kentällä nimilapun kanssa ja vie suoraan hotelliin. Kerron n.3 vkon päästä, kuinka meidän kävi.
   
 6. Hotelli suositteli Vierailija

  Toinen firma, jota hotellimme suositteli. Hinta kahdelta 45e. Näitä "shuttle"-taxi firmoja on Rooman alueella ihan kilpailuksi asti.
   
 7. Forte Vierailija

  Varattiin just tuolta romeshuttlelimousine.comista taksimatka hotellille tulevalle 11.7 perjantaille. Tuli vahvistus sähköpostilla ja maksaa 40e. Palaamme keskiviikkona 15.7, joten jos muistan niin voin kertoa kokemuksia asiasta.
   
 8. Romulus Vierailija

  Maanantaina 7.7.2008 jo heti tuloaulassa shuttle-taxien edustajat tulivat tekemään ehdotuksiaan. Alussa 2 henkilöä ja 1 matkalaukku Rooman keskustaan 75,- eur. Kun käänsi selkänsä ja jatkoi matkaa ulos taksitolpan suuntaan niin hinta aleni ja 45,- eur oli lopullinen hinta. Samalla kyydillä tuli toinenkin pariskunta, sama hinta heillekin. Eli homma perustuu tuohon kimpan keräämiseen kentällä.

  Saman viikon perjantaina annettiin hotellin hoitaa auto paikalle ja maksettiin 55,- eur matkasta takaisin kentälle. Hotellin järjestämä auto ainakin tulee sitten paikalle silloin kun on sovittu.

  Hyvää matkaa kaikille. Hieno paikka Rooma on ja me ainakin mennään uudestaankin.
   
 9. Lentokentältä (Fiumicino) Colosseumin nurkille maksoi noin 63 e, mutta useimmat hotellit ovat tehneet sopimuksen eli kannattaa kysyä! Meidän hotellille olisi kuulemma päässyt 40e! Nauti ihananasta kaupungista! =)
   
 10. 40 eukkoa Vierailija

  mistään hotellien sopimuksesta ole kyse. Tuolla asia selvitetään ihan niinkuin se on:
  http://wikitravel.org/fi/Rooma

   
 11. Caesar Vierailija

  Oltiin tuossa jokinaika sitten Roomassa. klo 22.30 Lentokentän taksitolpalta otettu valkoinen taksi, jossa oli Roma kommune kyltit ovissa maksoi 60 euroa Popolon kulmille. Kuski näytti jotain lappua, jossa tämä 60e hinta oli informoitu. Liekkö sitten kusetti?
   
 12. uteliasJulius Vierailija

  Ettei vain ollut Lazio commune? Saitteko kuitin?   
 13. Caesar Vierailija

  Ei tullut kvittoa. 4 silmää tarkisti ovesta ja juuri nimenomaan luki Rooma.
   
 14. uteliasJulius Vierailija

  Vaikuttaa kahdenkympin kusetukselta, toisaalta en muista milloin illalla yötaksa tulee voimaan. Tuskin kuitenkaan noin suurta summaa tekisi 4 hengeltä (vastatkaa tietäväiset), vai oliko rutkasti ylimääräisiä matkalaukkuja. 40 eukon taksa on max 4 h ja 4 laukulle päiväsaikaan.
   
 15. caesar Vierailija

  neljä silmää on kaks päätä ;) ja ei ollut kuin käsimatkatavarat 2 pikkulaukkua...
   
 16. Tornatore Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  142
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rooman virallisissa (siis valkoisissa) takseissa on etuovissa tarra, jossa on Rooman vaakuna, taksin numero ja teksti: Commune di Roma. Katolla valokyltti: TAXI.
  -Ei siis lue Roma kommune (italian kielessä ei edes Koota kirjoiteta). Silmät siis tarkkana, oli niitä kuinka monta tahansa, ja kuitti!
  -Kiinteä hinta F:n tolpalta Rooman keskustaan kaikkialle Aureliuksen muurien sisäpuolelle 40 euroa, ylimääräisistä matkalaukuista 1 euro. Tippiä ei tarvitse antaa (sisältyy hintaan).

   
 17. MAT Vierailija

  Hei, kiitos tiedosta, mutta sen verran vielä onko 40 eur:n hinta kiinteä 4:ltä hengeltä ?

   
 18. +08768543 Vierailija

  On! Neljältä, kolmelta, kahdelta ja yhdeltä. Ja yhtä monelta matkalaukulta.

   
 19. taski63 Vierailija

  Menimme Roomaan 20.12.2008 ja tuosta 40 € hinnasta kertovan kyltin eteen oli ilmestynyt uusi, jossa kerrottiin hinnan nousseen 60 euroon. Otimme siitä huolimatta taksin (valkoinen, kaupungin logo kupeessa) joka laskutti kuitenkin mittarin mukaan 47 €. Taksien luokse kävellessä joku meille jo tarjotteli kyytiä 55 € hintaan... Hotellista tyrkyttivät heti kirjautuessa paluukyytiä 45 € hintaan. Se oli ihan toimiva ratkaisu.
   
 20. easy way Vierailija

  Me käytimme hotellin järjestämää kuljetusta Fiumicinolta keskustaan ja takaisin. Hotellista tuli pari päivää ennen matkaa sähköpostia, jossa ehdotettiin limusiini-kuljetusta. Koska meitä oli kolme, tuo 48 euroa ei tuntunut pahalta hinnalta. Pois lähtiessämme pyysimme samaa palvelua ja sillä kertaa kyydin hinta oli 43 euroa. Meistä tämä ratkaisu oli helppo, mutkaton ja edullinen.
   
 21. mk3 Vierailija

  Kaunko taksimatka kesti? Joskus Rooman ruuhkat ovat kuulemma niin isot, että taksimatka saattaa kestää paljon kauemmin kuin junalla.
   
 22. easy way Vierailija

  Enpä katsonut kelloa. Roomaan tulimme illansuussa, jolloin ruuhkat olivat ohi ja matka tuntui menevän hyvinkin nopeasti. Pois lähtiessä sattui aamuruuhka, jolloin alkumatka oli melko hidasta, mutta etuajassa ehdittiin kentälle silloinkin. Meiltä olisi ollut Terminille vain vajaa kilometri, mutta eipä olisi huvittanut lähteä kaatosateessa sinne kävelemään.
   
 23. Eeevastiina Vierailija

  Olen katsastellut vaihtoehtoja 5-henkiselle perheelle iltayöstä Fiumicinolta Trastevereen ja tällä hetkellä edullisimmalta vaikuttaisi Rome Airport Shuttle Service.
  En onnistunut löytämään sivustolta tietoa maksutavoista. Onko luotettava?
   
 24. masa1 Vierailija

  Olen käyttänyt pari kertaa ja hyvin toimii. Maksu suoritetaan käteisellä kyydin päätteeksi.
   
 25. Eeevastiina Vierailija

  Paljon kiitoksia tiedosta.
   

Jaa tämä sivu