Hae Anna.fi-sivustolta

Tilava farmari

Viestiketju osiossa 'Vauvan hoito' , käynnistäjänä Nessu., 04.05.2007.

 1. Nessu. Vierailija

  Kohta olisi autonvaihto edessä ja hakusassa olisi tilava farmari. Takapenkille pitäisi saada mahtumaan kolme turvaistuinta. Onko kokemuksia mihin mahtuu (hyvin ei varmaan mihinkään mutta edes jotenkin)?
   
 2. Reijas Vierailija

  Meillä on vuoden -97 farmarivolvo ja siinä on hyvin tilaa sekä edessä että takana. Lisäksi meillä mahtuu hyvin vielä koirahäkki kahdelle otukselle sekä vaunut ja muuta tavaraa. Suosittelen!
   
 3. MaMa13. Vierailija

  Peugeot 307 SW, takana 3 erillistä omilla kiskoillaan liikkuvaa penkkiä. Tarvittaessa saa siis takakonttiin lisää tilaa vetämällä istuimia eteenpäin. Ovat myös irrotettavissa.
   
 4. Volvofani:) Vierailija

  Volvo V70. Pitäis mahtua. Ovat vaan aika kalliita (varsinki dieselit), mutta myös miehen mieleen, eli tehokkaita.
   
 5. Nessu. Vierailija

  Testattiin Volvo V70 eikä mahtunut. Siinä keskellä se tila on niin pieni=kapea että siihen ei saa turvaistuinta kiinni.
   
 6. c5 Vierailija

  Meillä citroen C5 ja sinne mahtuu kolme turvaistuinta. On muutenki tilava. Edessäki kivasti tilaa. Muistaakseni myyjä silloin sano, että yksi suurimpia farmareita mitä on markkinoilla. Ihan hyvä auto ja kohtuu hintanen verrattuna volvoon ja bemskuun.
   
 7. kaisa... Vierailija

  Vw Passat.
  VOlvossa on vyöt todella lyhyet,ees kaukaloa ei saa kiinni.Meillä kakkosautona v70.siihen oli pakko laittaa autobaby telakalla.
  Suosittelen kyllä tila-autoja esim seat alhambra joka meillä on.Saa vaunut vain nostaa kyytiin,ei tarvii pakata pieneen takaluukkuun.Ja näkyvyys on korkeammalta todella hyvä.
  Sekä vöihin kiinnittäminen,onnistuu kun on korkeempi auto helposti!!!

  Penkit tuossa on erilliset,joten voi pitää esim niin että keskellä 2 penkkiä ja takana 1.Silti mahtuu vaunut kyytiin kevyesti.

   
 8. kolmenäiti Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä oli -02 uudempikorinen V70 dieseli, ja kyllä meillä mahtui kolme Britax Römer Kid plussaa takapenkille, ja vyöt riitti ihan hyvin.
  Paljon ajavana voi todeta, että kyllä diesel on käytössä huomattavasti edullisempi, kuin bensa-auto. Volvon ajo-ominaisuuksista tykkäsin todella, mutta kun asumme hieman heikko-kuntoisten sorateiden takana, niin vaihdoimme volvon uuteen isoon maasturiin, johon kyllä kans, ihme ja kumma, nuo kolme turvaistuinta mahtuu ihan hyvin, ja vaunutkin mahtuu taakse. Tosin, me ei enää niitä tarvita :)
   
 9. ap. Vierailija

  Meillä istuu vasta 1 lapsi turvavyöistuimessa kuten Britax Römer kid, muut istuu vielä kaukalossa (ja kesällä sitten kait brio zentossa tms.) selkä menosuuntaan kuitenkin.
  Se turvavyöistuin vie musta vähemmän tilaa kuin nuo tavan turvaistuimet jossa istutaan omissa vöissä.
   
 10. siilinen Vierailija

  Heips! Meillä on Focus farmari -04. Siinä on ainakin sen verran tilaa takapenkeillä, että meillä on välillä ollut graco kaukalo (aika leveä malliltaan) keskellä ja kaksi isohkoa aikuista sivuilla. Hyvin on mahtunut! Mutta tosiaan ei olla kolmea turvaistuinta koskaan kokeiltu..
  lisäksi takakonttiin menee kahdet vaunut kokonaisina...

  Toivottavasti löydätte hyvän!
   
 11. V70 Vierailija

  V70:ssä vyöt on takana tosi lyhyet. Kiroillen saa pingottaa turvakaukalon kiinni.
   
 12. kolmenäiti Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  minkä ikäinen teidän V70 on?
  Kuten aiemmin jo tuolla vastasin, ainakin tässä uudemmassa korimallissa (meillä -02) vöiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Vaikka meillä tuossa autossa olikin turvavyöistuimet, kyllä kaverin vauvan kaukaloonkin vyöt riittivät ihan hyvin..
  Toki kaukaloiden vöiden kiinnityspaikoissakin on eroja, niinkuin kaukaloiden ulkomitoissakin. Mietin vain, että kummassakohan tässä on kyse? Se kaverin turvakaukalo oli myös joku Britax.
   
 13. kolmenäiti Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.04.2007
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varmaa siihen, ettei turvaistuimesi mahtunut Volvon keskipaikalle, auttaisi turvaistuimen vaihto toisenlaiseen/-merkkiseen.
  Siis siinä tapauksessa tietenkin, että auto muutoin miellytti.
  Volvo bensa-versiona (V70) vaan vie aikatavalla polttoainetta. Työkaverilla on sellainen, ja valittelee ettei alle kympin satasella pääse ei sitten millään.
  Meidän dieseli ei vienyt keskimäärin kuin 5.9l/100km, vaikka oli kaupunki- ja maantieajoa yhtäpaljon, ja auto yleensä niin täynnä ihmisiä ja tavaraa kun se lain mukaan oli mahdollista :)
  Nykyinen maasturi vie vähän enemmän, mutta hoitaa huonot tie-osuudet mukavammin kuin entinen..
   
 14. Focuksesta Vierailija

  Focukseen ei muuten millään mahdu kolmea istuinta taakse. Meillä kaksoset ja kaksi istuinta (graco cosmicit) ja keskelle mahtuu juuri ja juuri hoikka aikuinen.
  Oikeasti tilavin taitaa olla chrysler voyager.
   
 15. Santtu.. Vierailija

  Meitlä löytyy focus vm03 eikä sinne tosiaan mahdu kolmea istuinta taakse. Lapsill aon Graco cosmic ja britax evolva ultra eikä Britax rok-a-tot mahdu väliin vaikka kuinka yrittää. On meinaan tullut useampikin kymmenminuttinen tapeltua istuimien kanssa eikä kaukaloa väliin saanut. Pieni aikuinen siihen kyllä menee, mutta ihminen antaa "peiksi" toisin kuin kaukalo!!
   
 16. DK. Vierailija

  Meillä on VW Passat, hyvin tilaa, tosin kolmesta turvaistuimesta ei vielä ole kokemusta.. Edellinen auto, Audi A6 on myös todella tilava. V70 on ehkä ihan hitusen Passatia leveämpi, varmaan tuon A6:n kanssa samaa luokkaa. Kaikissa noissa on tavaratilaakin reilusti. Kannattaa miettiä sitä, miten isomman lapsen jalat mahtuvat olemaan, esim. juuri Focuksen ja Golfin kokoisissa pienemmissä farmareissa ei ole tarpeeksi tilaa siinäkään suunnassa. Riippuu varmasti turvaistuimestakin. Kun tuossa ainakaan alle kolmevuotiaana ne jalat eivät vielä käänny alaspäin, vaan ovat aikalailla eteenpäin.
   
 17. Nessu. Vierailija

  Onko kenelläkään kokemusta Ford Mondeosta?
   
 18. Passatista Vierailija

  Farkku Passatin tavaratila on Volvoa suurempi.
   
 19. Citroen C5 Farkku Vierailija

  Meillä C5 ja ainakin kaksi turvaistuinta ja yksi aikuinen (lihavahko..) mahtuu takapenkille ja on hyvät jalkatilat, takakontissa oli tässä kerran kahdet vaunut, lasten polkupyörä ja parit kassit ja meni heittämällä. (vaunut menee pituussuunnassa sinne)
   
 20. Aurora Vee Vierailija

  Meilläkin on Citroen c5 farmari, jonka takapenkillä kaksi turvaistuinta selät menosuuntaan ja etupenkillä vanhemmat (177 ja 191 cm). Luulenpa että taakse mahtuisi kolmaskin istuin jos jokin niistä on kasvot menosuuntaan. Takaluukku on JÄTTImäinen, meilläkin mahtuu rattaat kuin rattaat pituussuunnassa.

  Jouduimme vaihtamaan Focus farmarin tähän vanhempien pituuden takia kun toinen lapsi teki tuloaan. Esikoinen mahtui vain taakse keskipaikalle selkä menosuuntaan. Sivupaikoille toki mahtui kaukalo tai aikuinen, muttei toista istuinta. "Normaalikokoiset" perheet mahtunevat siihenkin.

  Muutenkin ollaan oltu tyytyväisiä sitikkaan, joka ennakkoluulojeni vastaisesti on toiminut lähes moitteetta. Jos käytettyä etsitte, niin mies puhui jostain ekan vuosimallin (-01) ongelmista jotka olisi vm 02-> korjattu. Enpä muista enää mitä... Samanikäisissä Fordeissa sen sijaan on ollut tyyppivikoina mm. vetonivelien rikkoutuminen sekä ovien ruostuminen, myös meidän yksilössä.
   
 21. Tuisku83 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.08.2006
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei! Meillä kanssa cintroen c5 vm-02. Takana on kolme istuinta ja hyvin mahtuvat. tavaratilaa kiitettävästi, koira ja lastenvaunut mahtuvat hyvin.
  Hyvä auto, meidän lompakolle sopivan hintainen.
   
 22. Fordilla.. Vierailija

  Meillä mondeo farmari, onhan siellä tilaa muutei kovin paljoa... Toisena autona pajero ja sinne mahtuu suht hyvin (7 hengen auto)! Mondeoon menee kaksi turvaistuinta hyvin ja kolme tunkemalla. Nyt meillä kaksi turvaistuinta ja kaukalo tulossa kohta, ei mahdu. vaihto edessä ja katseet kohdistuneet Chevrolet Trans Sporttiin jossa 6 erillistä penkkiä ja reilusti tilaa lisäksi!
   

Jaa tämä sivu