Hae Anna.fi-sivustolta

Tohtorikaronkka

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä Kukkia???, 06.02.2006.

 1. Kukkia??? Vierailija

  Tietääkö kukaan kuuluuko tohtorikaronkkaan viedä kukkia onnitteluna?

  Sain elämäni ensimmäisen kutsun karonkkaan ja vaikka pukukoodista google antaa tietoja, tähän en vastausta löytänyt... Joten onko täällä palstalla kävijöillä kokemusta asiasta???
   
 2. litsi Vierailija

  kuulemma ainakin kauppakorkeen karonkassa on ollut tapana, mutta jonkun verran tiedekuntakohtaista. eikai se mikään etikettivirhe voi olla jos kukkia vie. mä kyllä veisin
   
 3. \s Vierailija

  No itse kyllä toivoin että olisin saanut ne rehut heti väitöstilaisuuden päätyttyä, että ne olisi ehtinyt heittää kotiin ennen karonkan alkua, mutta eiväthän kaikki sitä tajunneet. Kyllä sitten hatutti roudailla niitä pehkoja karonkan loputtua pitkin öisiä katuja. Taisi tulla rumimmat nakeltua pitkin katuojia.

  Täytyy kyllä myöntää, että en suuremmin arvosta leikkokukkia. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmisten pitää joka välissä ojennella toisilleen kasvien sukupuolielimiä. Toivottavasti sinun väittelijäsi arvostaa kukkia enempi.
   
 4. ? Vierailija

  Siis sinä tuon kirjoituksen perusteella tohtori?
  Just jå. Ja et sitten taxilla kotiin mennyt?
   
 5. \s Vierailija

  Ei, en ole tuon tekstin perusteella tohtori. Vaan väitöskirjan.
   
 6. Hih Vierailija

  Aika pahan pistit takaisin, meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun ;)
   
 7. =) Vierailija

  Aika paha=)
   
 8. Meillä näin Vierailija

  Meillä on tapana antaa kukat väitöstilaisuuden jälkeen olevassa kahvitilaisuudessa. Sieltä väittelijän sukulaiset vievät ne sitten väittelijän kotiin ennen karonkan alkua.
  Eihän väittelijä jouda niitä kukkapuskia raahaamaan pitkin kaupunkia.
  Jos/kun minun väitöstilaisuuteen tai karonkkaan tuodaan kukkia niin jätän ne sinne missä ne minulle annetaan. En totta toisesti raahaa kukkia kassikaupalla mukana väitöspäivänä.
   
 9. cochon Vierailija

  Jos viet kukkia, niin ehdottomasti väitöstilaisuuteen eikä karonkkaan. Juuri näistä mainituista syistä. Itse sain muutamia kukkia väitöstilaisuudessa ja koska en asu yliopistopaikkakunnalla, niin jätin ne sitten sunnuntai-iltana hotellihuoneeseen. Hieman kyllä harmitti. Kukkien antaminen on kaunis ele, varsinkin naisille.
   
 10. Tohtorin muija Vierailija

  Meille tuli kukkia kotiin kukkakaupan tuomana, ja väitöstilaisuuden jälkeen, kun väittelijä tervehti ja otti vastaan onnittelut. Karonkka pidettiin mahdollisimman miniminä, ja sinne ei enää tullut mitään, eikä tarvinnutkaan. Mielestäni paras tapa oli kukkakaupan lähetti, etenkin talvella on hankalaa isoja kimppuja kuljetella pitkin kaupunkia.
   
 11. väittelevä Vierailija

  Kukat ovat kaunis asia ja myös väitellyt on sellaiset ansainnut.
  Kuten todettu, voi antaa heti väitöstilaisuuden jälkeen, on siellä varmaan muita yleisön edustajia samalla asialla.
   
 12. Ilmatar Vierailija

  Aika hyvä. =)
   

Jaa tämä sivu