Hae Anna.fi-sivustolta

tyttöjen ilta

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä XXL, 09.10.2007.

 1. XXL Vierailija

  Heips!

  Onko jollain jotain kivaa ehdotusta tyttöjen iltaan ja illan ratoksi. Meitä on sekä äitejä, varattuja naisia että sinkkuja mukana ja n. 10 henkilöä.

  Jospa jollain olis jotain kivaa vinkkiä näin synksyn ratoksi. Saatais pikainen tauko normaaliin arkeen.
   
 2. Janinka Vierailija

  Tyttöjen illat on aina aivan omaa laatuaan! Meillä Twister nautti suurta suosiota. Juuri se seikka, että kaikista notkeimmat ajat taitavat olla ohitse. Mukavinta tietenkin on, ettei ohjelma ole liian täyteen bookattua ja aikaa jää seurustelulle. Mutta pienet seurapelit esim. tutustumisen merkeissä ovat hauskoja. Pelasimme myös nopean "Kuutamolla"- kierroksen. Eli itsestä on kerrottava kaksi totuutta ja yksi valhe. Ja muut sitten arvuuttelevat mikä on valhetta. Netti on pullollaan hauskoja seurapelejä ja mitä upeimpia vinkkejä syöminkeihin. Pilkettä silmäkulmaan ja huumoria peliin. Hauskaa iltaa!
   
 3. tyttöjen kesken Vierailija

  Itse olen järjestänyt halloween kutsut tytöille. Kutsuun laitoin että naamari mukaan. Kaikilla oli juhlavat vaatteet ja toden totta myös erilaisia naamioita. Laitoin paljon kynttilöitä ja halloween aiheisia koristeita, kurpitsaa ja noitaa yms yms... Kaittiössä oli valaistuksena kynttiläkruunu. Syötiin, juotiin... ja juteltiin. Ja yhtäkkiä kello oli kaksi.
  Nyt suunnitellaan tyttöjen singstar-laulu iltaa... Sinne riittää ohjelmaksi hyvä juoma ja pieni naposteltava. Ja tietenkin pelivehkeet!
   
 4. Nyyhky iltoja Vierailija

  Kiitos yllämainituille jo hyvistä ideoista!

  Meillä on ollut tyttöjen kanssa joskus ns. sydäntenpurkausiltoja tai nyyhkyiltoja. Silloin on pitänyt kaivaa kaikkein ihanimmat(kamalimmat) nyyhkyelokuvat ja jutut. Yleensä ollaan aloitettu leffalla (sovittu etukäteen) ja sen jälkeen tehty sapuskaa yhdessä (tai pidetty nyyttärit).

  Menee vähän vierestä, mutta "tyttöjen" kanssa ollaan pidetty teemapäivä tai ilta hemmottelun merkeissä. Mm. kylpyläosasto, kauneushoitola ja Yrjönkadun yleinen sauna ovat olleet listalla. Pari irti arjesta viikonloppureissua on tehty myös (Riika ja Pariisi).
   
 5. Mahjong Vierailija

  Meillä on ollut rouvien tai tyttöjen kanssa mahjong-viini päiviä tai iltoja. Todella kiva peli - samalla aika menee jutellessa. (Ihan oikea mahjong nappuloineen ja sääntöineen ei mitään nettimahjongia)
   
 6. suklaata Vierailija

  Miten olisi suklaan maistajaiset? Jokainen voisi tuoda lempisuklaataan, jota sitten arvosteltaisiin. Tai vaihtoehtoisesti voitaisiin järjestää suklaantunnistuskilpailu. Tunnetusti naiset ovat usein aika hakoja suklaaseen liittyvissä asioissa!
   
 7. tyttöjen kesken Vierailija

  Kiitos kiitos. Tuon idean vielä laitan käytäntöön!
   
 8. Minä pidin leffaillan Gilmoren tyttöjen tyylin: hyvä leffa tai kaksi ja kaikenlaista ihanaa ja epäterveellistä naposteltavaa.

  Viinien maisteluilta on aika varma valinta, ja miksei voisi maistella vaikka siidereitäkin tai kivennäisvesiä, jos kaikki eivät juo viiniä.
  Hyvä viini ja erinomaiset juustot tuovat aina hyvän fiiliksen
   
 9. AAAHHHHHHHHAHHHHHH Vierailija

  PANESKELUILTOJA AAAH
   
 10. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  22 867
  Saadut tykkäykset:
  797

  Jaa...tyttöjen kesken...?????
   
 11. Ohikulkija Vierailija


  Niin... Onko siinä jotain väärää tai ihmeellistä jos on homo- tai biseksuaali?
   
 12. neiti f Vierailija

  Noihin lespopileisiin sopii hyvin joku nyyhkyleffa, suklaata 4 kiloa ja 1 siideri.
   
 13. Nainen 34v Vierailija


  Plääh. Mä en ainakaan pidä mistään suklaasta enkä nyyhkyleffoista vaan enempi ns. äijämeiningistä! :)

  eli sopikaa nyt porukalla että joukossa ei ole mitään "erilaista" naista, joka haluaa muutakin kun suklaata, itkuleffaa ja puolikkaan makeaa sideriä.

  t. kaljaa, makkaraa ja röökiä ennemmin kiitos!
   
 14. ....... Vierailija

  Meillä on 5 naisen porukka, lapsellisia ja lapsettomia.
  Olemme sään niin salliessa tehneet ensiksi kävelylenkin, sauvoilla tai ilman. Kerran tuohon yhdistettiin poikkeaminen paikalliselle sisustus- ja kodintarviketilalle, jossa on kahvila, juotiin kahvit ja syötiin kakkupalat, maisteltiin tietysti toistemme kakkuja.
  Sitten on saunottu, tehty jalkahoitoja ja syöty, katsottu leffoja tai laulettu karaokea (Mamma Mia karaokeversiona on yliveto). Yleensä ollaan tavattu jonkun kotona, vaikka kylpyläkin olisi kiva. Kylpylästä varmasti lähdettäisiin kaupungille pörräämään, mutta on tuntunut hankalalta kuljettaa mukana sitä varustekassia.
   
 15. Helenrii Vierailija

  Leffaa, sign start tai meillä perheen sekä lähes koko suvun innostus Wii jos sellainen joltakulta löytyy. Sport-lajeista löytyy jokaiselle jotakin, ei tule hiki jollei halua. Tai jos tulee niin sauna päälle valmiiksi.

  Jollei kenenkään kotona ole mahdollista olla niin sitten tosiaan leffaan, syömään. Se vie aina irti arjesta.

  Mukavaa iltaa!
   
 16. Myth Vierailija

  Tyttöjen iltana kannattaa pitää ilo-korukutsut!!!
  Koruissa on eettinen ajatus ja ne ovat huikean kauniita!
  Tamarindo -sivulla voi käydä tutustumassa.
   
 17. Katja Vierailija

  Tyttöjenillassa voi myös opetella jotain uutta ja kivaa/hyödyllistä, esim tilata paikalle meikkitaiteilija opettamaan juhlameikin tekoa tai tehdä yhdessä vaikka piparkakkutaloa tms.. :)
   
 18. Ananas Vierailija

  Hi, Tyttöjen illat voi olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä ;)

  Meillä perus-setti on leffa+naposteltava. Monesti siihen on yhdistetty yhteinen ruoanlaitto ensin.

  Sadonkorjuunaikaan tehtiiin koko poppoolle pakastimiin porkkanaraastetta talven varalle. Sen jälkeen laitettiin olohuoneen lattialle vilttejä ja patjoja alustaksi, kaikki pötkölleen ja rentoutuslevy päälle.

  Kerran käytiin hohtokeilaamassa tunti, syötiin Subwayn ihania täytettyjä patonkeja, ja mentiin yhden tytön kotiin katsoon vielä leffa ja napostelemaan karkkia.

  Erään kerran käytiin pilkillä. Tultiin sitten saunomaan ja tehtiin kasvonaamiot.

  Nyt suunniteltiin että tehdään yhdessä joulua kodissa, johon on tulossa jouluvieraita. Siistitään, leivotaan pullaa ja pipareita. Sitten mennään illalla kirkkoon kuuntelemaan kauneimmat joululaulut.

  Laidasta laitaan siis, ja ehkä jotain mitä ei tulisi muuten tehneeksi, vaihtelua tavalliseen.
   
 19. kiva Vierailija

  sehän ois vasta kiva jos päsisin mukan van vau,,,,
   
 20. eräs vaan Vierailija

 21. sumusöpis Vierailija

  ois kiva tietää et mitä tyttöjen illassa tehään ja syyään ja juuaan................................
  mie en tiiä et oon ko viel liian nuori talassee mut mie kyl yritän jos sainsin vastauksia!!!!
  ois kiva tietää et mitä niis tehään , syödään ja juodaa sillä itse olen ajartellut että pitäisin sellaisen tyttöjen illan
   
 22. ei kuulu teille Vierailija


  eihän siinä olla sanottu että tämän asian julkaisia olisi lesbo joten hieman kohtuutonta
   
 23. miukuli Vierailija

  Täällä tilattiin palju ja erotiikka esittelijä..sitten saunomista hyvää ruokaa+juomaa ja karaokea...varmasti viihtyy!!
   
 24. Mollukkapullukka Vierailija

  Jep, mustakin aina välillä tuntuu ett oonkin mies kun luen näitä ehdotuksia naisten illanviettoihin. Aina ehdotetaan ruoaksi salaatteja, ja sit niitä nyyhkyleffoja tai romanttisia komedioita -yök. Ja sit vähän tupperwaaraa ja jotain meikkausta ja koruja.
  Monet varmaan tykkää mutta mä olisin kyll ihan pihalla tollasissa "kekkereissä".
  Meidän "tyttöjenilloissa" syödään ja juodaan hyvin - eikä tosiaankaan salaatteja ja kivennäisvettä. Joskus saatetaan käydä porukalla teatterissa tms ja sit ravintolaan, mutta yleensä ihan vaan jonkun kotona tai huvilalla.
   
 25. Mä tykkäsin :)! Vierailija

  Mä tykkään tosi paljon tarotkortti illoista jne.Esim etsitte Kiinalaisen horoskooppinne ja ennustuksen vuodelle esmes 2015 :)!Seksi horoskoopin lukeminen on myöskin hauskaa,sieltä voi tutkia onko tutka oikessa ;):D Tälläisiä ''itsensä'' tutkimis iltoja kannattaa pitää :)!Ajateltiin kavereiden kanssa kokeilla spiritismiä hyvissä merkeissä sekä pahoissa :D:)
   

Jaa tämä sivu