Hae Anna.fi-sivustolta

Vanhojentanssipuku

Viestiketju osiossa 'Muotifriikit' , käynnistäjänä *Akvamariini*, 30.08.2007.

 1. *Akvamariini* Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.04.2007
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kukaan löytänyt vanhojentanssipukua Virosta? Mahtaako Tallinnassa olla iltapukuja myyviä liikkeitä? Ja jos löytyy pukuja, ovatko halvempia kuin Suomessa myytävät?
   
 2. jazy77 Uusi jäsen

  liittynyt:
  28.08.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Virosta en valitettavasti tiedä, mutta Tampereella esim. pukuvuokraamo PukuPussi myös myy käytettyjä vanhojen pukuja suht edullisesti.
   
 3. -neito- Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.04.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kai niitä vanhojentanssi pukujakin sieltä voi löytyä. Monethan on käyneet hommaassa hääpukunsakin sieltä ja moni teetättänytkin. Mutta liikeistä mulla ei ole tietoa.
   
 4. Stockholm Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  109
  Saadut tykkäykset:
  0
  Halpoja iltapukuja (wanhojen tansseihin soveltuvia) löytyy ainakin WW Passaazista, joka sijaitsee vanhassakaupungissa suunnilleen siinä Apollo kirjakaupan takana. Tartu mnt:lla pari sataa metriä ennen Stockmannia Virulta tultaessa on on venäläisten pitämä juhlapukuliike. En ole itse koskaan käynyt, enkä aio myöskään mennä koska kuulin ystävättäreltäni kaiken oleellisen paikan palvelusta, tuotteiden laadusta ja halvasta ulkonäöstä. Mutta kukin maullaan..
   
 5. Elviira90 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.09.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löysin omani edullisesti Niinattaresta. suosittelen. Palvelu oli hyvää ja puvut toinen toistaan ihanampia. Virosta en löytänyt sopivaa. Suosin suomalaista =)

  www.niinatar.fi tuolla on pukuja näytillä ja myymälässä enemmän.

  tässä muutama linkki

  http://www.niinatar.fi/images/o20158.jpg
  http://www.niinatar.fi/images/o20197.jpg
  http://www.niinatar.fi/images/o20203.jpg
  http://www.niinatar.fi/images/prod-19392-1_large.jpg
   
 6. Khalia Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.09.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä saisi suht edullisia, mutta myös kauniita Vt-pukuja?
  Asun Lahdessa ja täältä ei meinaa millään löytää edes suht edullisesti pukuja vanhojen tansseihin. 90 eurosta 500 vuokrahinnoissa ;o
  Hilfe mir!
   
 7. Mimoza Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.09.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vanhojentanssipukuja löytyy Hämeenlinnasta Kauppakeskus Tavastilasta.
  Liike on Ladylike Heidi, joka myy myös morsiuspukuja.
  Myyntihinnat 200-300 €.
  Linkki www.ladylikeheidi.fi
   
 8. Jennika-- Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.10.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0

  Millaista pukua olisit hakemassa? Oletko minkä kokoinen? Minulla olisi luonnollisesti kerran käytetty puku myynnissä :) Jos kiinnostaa niin otahan yhteyttä.
   
 9. -Stella- Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  405
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysymys vähän asian vierestä: ovatko nykyiset vanhojentanssipuvut noin iltapukumaisia kuin tuolla Niinattaressa? Omana aikanani puvut olivat enemmän teatterihenkisiä.
   
 10. "Akvamariini" Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  169
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nykyiset vanhojentanssipuvut ovat iltapukuja. Sana "vanhojen", ei nykyään kuvaa tilaisuutta muuten kuin, että siellä tanssitaan vanhoja tansseja. Tytöt ovat pukeutuneita kuin suureen iltapukujuhlaan. Kauniita puvut tosin ovat, mutta olisikohan koko juttu mennyt pikkasen överiksi. Nykyään täytyy vuokrata tai ostaa monen sadan euron puku, hankkia tanssikengät, nutturakampaus kampaajalla, kaappirusketus, meikkaus kosmetologilla jne. Kyllä rahaa palaa. Jotenkin mielestäni tätä juhlaa pitäisi yksinkertaistaa, niin että sentään jotain voisi tehdä itsekin, eikä ostaa kalliilla.
   
 11. -Stella- Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  405
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ahaa. Minun aikanani vanhojentanssipuvun piti olla jollakin tavalla aikakausipuku, joka sointui joihinkin tanssittavien tanssien aikakauteen. Olihan se silloinkin kallista lystiä, kun pukuja teetettiin ja vuokrattiin teattereista sun muista. Itselläni oli teetetty barokkihenkinen puku ja (koska hiukseni olivat lyhyet) iso vuokraperuukki -- puuteroituna tietenkin.
   
 12. NY STYLE Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis ilmeisesti tasta vanhojentanssit-tapahtumasta on tullut enemman amerikkalaistyylinen prom-juhla?
   
 13. "Akvamariini" Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.04.2007
  Viestejä:
  169
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nimen omaan amerikkalaistyylinen juhla vanhojentansseista on tullut. Valitettavasti.
   
 14. lottie3 Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.09.2008
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heippa!
  Löysin Stilissimasta kaikenlaisia pukuja niin yksinkertaisia kuin valtavia kermakakkuja. Mun mielestä ihan sama onko jenkkimeininki, kunhan näyttää hyvältä ja on itse tyytyväinen. Lähes kaikki puvut on sellaisia mitä voi käyttää myöhemminkin pienellä tuunauksella, mielikuvitus on rajana. Itse ostin Jim Hjelmin iltapuvun minkä saan muokattua itselleni ylppärimekoksi, siihen kun ei ole enää kovin paljon aikaa...!
  Uskallan näyttää pukuni kuvan täällä, koska mulle luvattin, että kahta pukua ei myydä samaan kouluun!http://www.stilissima.fi/stilissima/products.php?i=1&g1=466ab3&g2=5e1e53&p=1f6292&n=3
   
 15. Sucette Uusi jäsen

  liittynyt:
  23.01.2008
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löytyisiköhän mistään semmoista "vanhaa" vanhojentanssipukua? Eli ei mitään prom-mekkoa. Kuitenkin sellainen, etten näyttäisi tyhmältä ja sopisin muiden joukkoon. Pukeutuisin mielelläni vanhanaikaisesti, koska siten ei luultavasti olisi niin suurta vaaraa että jollain toisella olisi samanlainen mekko, kun puvut ovat kuin suoraan Jenkeistä.
   
 16. sonjau Vierailija

  Vuokraan kerran käytetyn vanhojentanssipukuni Tampereella tai Helsingissä. Puku on violetti, paljetein koristeltu, niskalenkkimallinen, kokoa 36. Puvun lisäksi mukana tulee pukuun sopivat pitkät hanskat, hartiahuivi ja "rannepussukka".

  Vuokraan puvun 100 eurolla.

  Mikäli kiinnostuit, saat kuvan ja lisätietoa, kun pistät e-mailia osoitteeseen sonja_uotila(at)hotmail.com, aiheeksi "Vanhojentanssipuku"
   
 17. [QUOTE="Akvamariini";8530743]Nykyiset vanhojentanssipuvut ovat iltapukuja. Sana "vanhojen", ei nykyään kuvaa tilaisuutta muuten kuin, että siellä tanssitaan vanhoja tansseja. [/QUOTE]

  Mitkä tanssit ovat vanhoja tansseja: valssi, wieniläisvalssi, ???
  Ei kaikki discosta poikkeava ole ns. vanha tanssi. Osa kuuluun kilpatansseissa vakiotansseihin.
   
 18. Tuija Kainen Vierailija

 19. Antzi Vierailija

  Stella, missä teetit pukusi? Haluaisin itse juuri tuollaisen aidon vanhan puvun, mutta hankala löytää mistään.
   
 20. kristiina Vierailija

 21. mn Vierailija

  Hei, harrastan elävöittämistä ja myös ompelen historiallisia pukuja. Sain juuri empire-puvun valmiiksi ja matkaan, ehtisi vielä juuri tehdä vanhojentansseihin jonkin yksinkertaisemman puvun (hurjimpiin marie antoinette luomuksiin ei ikävä kyllä enää aika riitä, mutta esim. tälläinen kauniista kankaasta ehtii vielä hyvin: g6.jpg (image) , tai yksinkertaisempi viktoriaaninen tanssimekko, jane austin tyylistä puhumattakaan) jos joltakulta uupuu.

  Linkistä löytyy sähköposti ja kuvia muutamista puvuistani:
  Merineiti: traditional artist & costumer | Period Costumes
   
 22. alepuku Vierailija

  Itse tilasin pukuni unelmapuku.fi poistomyynnistä. Puku oli ollut sovituspukuna liikkeessä, mitään vikaa puvussa ei ollut. Maksoin puvusta 70e
   
 23. banzuu Vierailija

  Onko kukaan ostanut/nähnyt Unelma-vanhojentanssipukua värillä 36? Olen ostamassa pukua ja haluaisin tietää, onko puku oikeasti saman värinen kuin värikartassa..
   
 24. Systeri Vierailija

  Vanhojentanssipuvun korjaus on myös hyvä vaihtoehto jos löytää esim. käytetyn puvun joka ei ihan sovi. Korjaus on nykyään myös aika edullista. Itse katselin täällä Tampereella esim. Hanile, vaatetus & ompelimo hintoja ja ei muuten oo pahat ollenkaan! Näin noilta myös yhen mainoksen mittatilaustöistä, mutta en oo ihan 500 euroa valmis laittaa..
   

Jaa tämä sivu