Hae Anna.fi-sivustolta

Vinkkejä 50v +40v juhla ohjelmaan

Viestiketju osiossa '50+' , käynnistäjänä anskuuli, 25.01.2008.

 1. anskuuli Vierailija

  Nyt tarvittais vinkkejä synttäri ohjelmiin. Sisko täyttää 50 ja lanko 40, siis yhdistetyt 90-v juhlat.
  Kaikki ehdotukset kelpaa joko yhdistetyt tai erikseen syntymäpäivän mukaan. Tietysti siskon juhlapäivä on tärkeämpi mutta ohjelmaa myös lankomiehelle.
   
 2. RIIPPUU TEIDAN Vierailija

  noh,jos teillä molemmilla on nuorekas ulkomuoto siis näytätte ikäisesi nuoremmalta niin voitte laittaa päälle mitä haluatte jos hoikkiakin ja iho ei roiku eli ei oo ällejä jos heilutat käsivarsia hei hei! :D
  but,

  jos ulkoomuoto on jo sellainen tanttamainen niin sitten pitänee olla selektiivinen ,eli ei voi laittaa mitä lystää mitä päälle laittaa.
   
 3. Riipitsiip Vierailija

  Erään vieraan synttäreille tehtiin semmonen PowerPoint (?)-esitys. Valokuvia elämän varrelta heijastettiin videotykillä valkokankaalle ja taustalle hienoa musiikkia. Mukava muisto (levykkeelle poltettuna) jää lahjaksikin vielä.

  Sisaruksilla varmaan paljon yhteisiä kuvia ja muistoja.
   
 4. åpoi Vierailija

  Nyt tarvittais vinkkejä synttäri ohjelmiin.


  Ei ymmärtääkseni pyydetty pukeutumisneuvoja

   
 5. et tällei Vierailija


  Ei kait täällä kysytty,mitä laittaisin päälle.....?
   
 6. Teemantiikkaa Vierailija

  Teema, teema ja teema. Eli valitkaa ensin teema. 50-luku, 60-luku vai juhlitteko peräti 90v.-synttäreitä! Sitten pukeutuminen ja esim. tarjoilu mahd. aikakauden mukaiseksi. Tuo PP-esitys on hyvä idea, nyt niin muodikkaan "skräppäyksen" voi tehdä näinkin.

  IImiset pitävät myös tietokilpailuista, valitkaa kysymykset siten, että ne koskettavat mahd. laajaa osaa yleisöstä.

  Ja vaikka se monia kauhistuttaa, niin karaoke tai ainakin yhteislaulu loppuillasta on ihan paikallaan!

  Yksinkertainen yhtälö onnistuneelle juhlalle: hyvä ruoka ja hyvä seura takaavat onnistuneen illan.
   
 7. Älli Vierailija

  [

  noh,jos teillä molemmilla on nuorekas ulkomuoto siis näytätte ikäisesi nuoremmalta niin voitte laittaa päälle mitä haluatte jos hoikkiakin ja iho ei roiku eli ei oo ällejä jos heilutat käsivarsia hei hei! :D
  but,

  jos ulkoomuoto on jo sellainen tanttamainen niin sitten pitänee olla selektiivinen ,eli ei voi laittaa mitä lystää mitä päälle laittaa.[/quote]

  Tämän viestin lähetäjä voisi laittaa kommentinsa tulostukseen ja liimata päiväkirjaansa tai kopioida blogiinsa niin kuin nykyään päiväkirjaa kutsutaan netissä. Voisi sitten neljä- ja viisikymppisenä lukaista mitä sitä tuli neuvottua vanhemmille. Luultavasti juhlijoilla on älliä but not maybe alleja.
   
 8. Älli HOOOOIII!! Vierailija

  Mitä toi mongerrus "RIIPPUU TEIDÄN" nimmarilla on?

  Jos ei ole ÄLLIÄ niin ei pitäis kajota näppäimistöön antaakseen juhlijoille vinkkejä!
   
 9. veeravaan Vierailija

  Ohjelman onnistunut toteuttaminen riippuu paljon vieraiden lukumäärästä. Tuo karaokejuttu on kiva. Aion itse käyttää sitä noin sadan hengen kutsuillani.
   
 10. Liisa O Vierailija

  Mun isä täytti juuri 80 v. ja juhlat oli tosi hauskat. Ensinnäkin ohjelmana oli Videotykkiesitys vanhoista valokuvista ja itsetehty laulu päivänsakarille (hänen elämästään). Sitten oli kiva ja hauska puhe (piti päivänsakarin poika) ja tietokilpailu. Haitarimusiikki soi taustalla aluksi ja lopuksi oli vuokrattu karaokevehkeet (porukka myös tanssi innokkaasti etenkin päivänsanakari). Oli todella hauskat synttärit, eli kannattaa keksiä jotain ohjelmaa. Tarjolla oli hyvää ruokaa noutopöydästä, viiniä, olutta, likööriä, konjakkia ja hyvää boolia.
   
 11. Liisa O Vierailija

  Vielä yksistä toisista synttäreistä. Siellä oli ohjelmanumerona se, että jokainen kertoi itsestään miten liittyy päivänsakarin tuttava/sukulaispiiriin. Ja sit jokaisen ois pitänyt syödä raaka kananmuna kuorineen (se jäi kyllä useimmilta tekemättä). Vaatetuksena oli vapaa-ajan vaatetus ja soudettiin kirkkoveneillä juhlapaikalle.

  Yksillä synttäreillä oli kilpailu, kuka keksii parhaimman leikin/kilpailun koko porukalle.

  Eli vaatetut juhlissa on sivuseikka eikä tosi hauskoissa bileissä ole mitään pukukoodia. Heti jos bileet menee liian hienoiksi niin ihmiset jäykistyy ja tulee tylsää.

  Monistakaa laulujen sanoja ja varmaan joku osaa soittaa jotain vekotinta. Eli yhteislaulu on myös kivaa ohjelmaa samoin juomalaulut.

  Tai sit synttäreille joku teema... naamiaiset tms.
   
 12. Rva ärtsy Vierailija

  Raaásta kananmunasta voi saada salmonellan, ihan kökkö idea. Yhtä hölmö kuin viedä joku talvihyhmäseen veteen sukeltamaan. Siinä oisi tietty oiva idea, jos päivänsankari ei ole kovin mieleinen.
   
 13. neuroottinen Vierailija

  Jos minun pitäisi esiintyä jonkun synttäreillä, en menisi koko juhlaan tai poistuisin kun selkiäisi että täytyy pitää joku puhe tai esitys. Varmaan hauska ohjelmanumero normaaleille ja estottomille ihmisille...
   
 14. Mikko Vierailija

  Näin semmosen show.n kaverin viiskymppisillä jonka nimi oli Stand Up Kokit. Oli hyvä juttu
  Juttu lensi,musapätkät oli hauskoja ja imitointi toimi. Jengi taputti pari kertaa taksin.
  Mike
   
 15. Minun 50-v Vierailija

  Hyvää ruokaa ja juomaa riittävästi.

  Upeinta laulu "Vanha nainen hunningolla", vaikka en ole koskaan miestäni pettänyt. Tiesivät suosikkikappaleekseni nuo vieraat. Tanssittiin ja otettiin kuppia. Hyvä alku toiselle kierrokselle. Kolmatta tavoitan.
   
 16. skipadiweinau Vierailija

  Mekin mietittiin porukalla erilaisia leikkejä ja ohjelmaa juhliin. Oli hyvä myös, että sukulaisetkin olivat järjestäneet juhliin ohjelmaa, joten kannattaa huomioida myös se (riippuu sukulaisista).

  Sitten kun ei keksitty oikein mitään ohjelmaa, niin tuli mieleen taikuri ja sinänsä oikeasta narusta vedettiin, koska ohjelma oli sopivan kompakti juhliin metsästysmajalle, mutta näkyi kaikille, vaikka olikin vähän hämärää. Meillä oli juhlissa taikuri Aaro Sorva http://www.aarosorva.com/ohjelmaajuhliin.htm

  Skip Adi
   
 17. taikuri Vierailija

 18. No semmopnen roast-show. Ei varmaan naispuolinen tykkäis...
   
 19. siwatäti Vierailija

  Tilaisin Lotharin seksishown ja sitten homoille joku humppaorkesteri.
   
 20. s-täti Vierailija

  Oletpa kalliin kaupan kävijä. On hölmöä maksaa liikaa. Tilaisin tuon Iltalehedessä olevan blondin, muuten kauniin stripparin, että se sais puuttuvat poskihampaat laitettua.
   

Jaa tämä sivu