Hae Anna.fi-sivustolta

Vinkkejä ja neuvoja Thai-naisen löytämiseen??

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Vaimon etsijä :), 30.11.2007.

 1. samaa mieltä Vierailija


  mieleen ihan nainen orjakis. tekee mitä kkäsketään jos ei tee voi häipyä. ei tuollainen elämä kukoista kauan.
   
 2. kokemusta on Vierailija


  mulla oli baari,mopo, ja nainen 2 vuotta. nyt kävin pattiksella ei ole enää mitään.kaikki meni.
  rahaa paloi jonkun verran,mutta oli kyllä hauskaakin.muija kävi suomessa 2 kk. ja meni takaisin
  kotiin. menin kuukauden perästä ja kaikki oli jo muuttunut. uusi elättäjä,uudet kujeet.
  ehkä rikkaampi kuin minä.siinä maassa raha on number 1 .
   
 3. Thaimaa Pattaya: Thaimaa Pattaya baaritytöt on ilmeisesti entinen naisesi.. Valitettavasti kyseiset tarinat ovat aivan liian yleisiä.. Kannattaa lukea paljon thaimaalaisista naisista tai muuten valitettavasti kyseiset thaimaalaiset baarissa olevat tytöt tulevat helposti liian kalliiksi henkisesti ja rahallisesti.
   
 4. jojo Vierailija

  On niitä muitakin paikkoja hankkia nainen ja pitkiä liittoja on filippiininaisten kanssa monella Suomalaisella yksinäisellä miehellä, SUOMI NAISET OVAT RONKELEITA JA PAKKO ON MONEN HAKEA VAIMO MUUALTA.
   
 5. pertyu Vierailija

  Voi suomiakan palauttaa, mutta pirut eivät pysy pois elämästä. Vähän kuin tappaisit kärpäsen ja silti se surraisi sopassasi.
   
 6. Aidosti suomalainen Vierailija

  Lainaus:
  On niitä suomalais-miehiä jotka tykkää ja välittää suomalais-naisista.
   
 7. voi elämän kevät Vierailija

  miksi näitä mäyräkoiran näköisiä tuodaan suomeen :).
  kukaan ei tiedä paskaakaan heidän tavoistaan tai kulttuuristaan , mutta nämä peräkamarien pekko aikamiesapojat eivät paskakaan välitä , luulevat raukat saavan itselleen ihanne vaimon ;),

  *ps. monet näisrä Thai naisista pitävät valkoista miesatä tosi ruman näköisenä . ei oikein silmä totu kattelemaan ;)
   
 8. tosimies Vierailija


  Mitas tuo haittaa, mukavaa se on hieman vaihedella. Kun vanha kuolee niin ei muuta kun uutta suoleen.
   
 9. Onnellinen mies Vierailija


  Kyllahan Aasialainen kotiorja aina suomi ryhavalas huoran voittaa, vahintaan 100-0. Sen kun ottaa viela huomioon, etta Aasialais naiset ovat tuhat kertaa kauniimpia kuin laskit suomalais akat niin ei paljon tarvitse miettia. Harmi kylla ei enaa saa postimynnista tilattua vaan pitaa hakea paikan paalta. Suosittelen muuten vaihtamaan sita Aasialais akkaakin vahintaan parin vuoden valein, vaihtelu virkistaa.
   
 10. Seppo Vierailija


  Varmaan thaimaasta voi löytää thai-naisen vaimoksi, tietty myös vaikka netti deittailun kautta....

  Helsingissä on myös thai - hieronta paikkoja, joista voit löytää naisen. Siellä saat myös pientä maksua vastaan koe-ajon.
   
 11. Thaimaan naiset Vierailija

  Miehet menee Thaimaaseen koska ei saa Suomesta! | Thaimaa

  Miehet siis tosiaan EI MENE Thaimaaseen koska ei ole muita vaihtoehtoja.. Miehet ei vaan yksinkertaisesti halua suomalaista naista.

  Suomalainen nainen on liian huorahtava ylöspäin avioituessaan ja kalliimpi kuin thaimaalainen nainen.. Itsekkäät, rahanhimoiset, lihavat, rumat, nalkuttavat, kontrolloivat, miesmäiset, mielenterveysongelmaiset, miehiä vihaavat suomalaiset "naiset" saavat rauhassa matkata Gambiaan heidän omille matkoilleen
   
 12. Hyvä näin Vierailija

  Ensin mies kuvittelee, että thainainen haluaa olla orja, joka palvelee ja raataa miehensä eteen.
  Sitten mies ihmettelee, kun thainainen ottaa ja lähtee. Mies kuvittelee, että thainainen lähti rahan takia.

  Karu fakta on se, että thainainen ei koskaan hylkää HYVÄÄ aviomiestä. Tunnen useita perheitä joissa on thaimaalainen tai vietnamilainen vaimo ja kaikissa näissä jopa 80-luvulta asti kestäneissä suhteissa kyse on fiksusta miehestä. Sitten ovat nämä luuserit joiden kanssa ei (onneksi) yksikään nainen kauan viihdy.
   
 13. Joku raja Vierailija


  Kyseisen "herran" kannattaa varmaan vähentää pornoleffojen katsomista, kun tuntuu menevän todellisuus ja mielikuvitus.
  Jokainen jolla oikeasti on kokemusta thaimaalaisista naisista näkee tuosta saman tien, ettei kirjoittaja tiedä thai naisista todellisuudessa yhtään mitään.

  Vähän realistisempi kuvaus siitä millainen thaimaalainen vaimo on, löytyy tuosta linkistä.
   
 14. Tai siskon sijasta sieltä voi tulla koko suku - näin kävi yhden tutun uuninpankkopoikaveljelle, joka lähti Thaimaaseen lomalle ja toi sieltä vaimoehdokkaan. Pohjolaan pörähti siis anoppi, sisko ja oliko siinä vielä jotain sukulaistätiäkin.
   
 15. Voin kokemuksestani vahvistaa edellä kerrotun kuvauksen. Itse valitsin ensin sievän thaityttösen. Turha sanoakaan; Kaikkihan he ovat sieviä! Oman tyttöni koulutustausta oli kunnossa. Hän oli viettänyt vuoden verran huoratalossa oppimassa naiseksi. Sinne hänen vanhempansa olivat hänet myyneet juuri paremman tulevaisuuden toivossa. Ja ihan nappiinhan tuo suunnitelma sitten menikin. Tyttöni on aulis ja nöyrä kodin hengetär. Tottunut tarjoilemaan kaikkia avujaan ilolla ja hymyssä suin!
  Koska perheessä on hyvä olla myös muita jäseniä, rupesimmekin pian suunnittelemaan perheenlisäystä. Ei tietenkään raskautta. Siitä ei ollut kysymys. Sen sijaan valitsimme aivan uskomattoman suloisen ladyboyn. Siinä tulee kaikki herkut samassa paketissa. Ei kuukautisia, ei mielialanvaihteluita, ei raskaudenpelkoa. Tyttöpoikamme oli kerrassaan täydellinen sellaisenaan. Vain silikonirinnat laitettiin lisäherkkuina thaikkulassa. Voin suositella!
   
 16. Rane Vierailija

  Aika perverssiä....no jokainen taplaa tyylillään. Itse olen hetero mies, enkä voisi paneskella poikaa. Olenkin sitä mieltä , että homous on sairaus. Onneksi ko. sairaus on silti ns vähemmistön ongelma. Itse toivon vaimoni kanssa lasta. Toivottavasti tämä lapsen saanti onnistuu. Lapsen saanti thai vaimon kanssa olisi normaalia, thai -pojan kanssa lasta ei voi saada.
   
 17. Tyytyväinen Vierailija

  Täällä näemmä oikein asiantuntijat antaa lausuntojaan ilman et olis mitään kokemusta. Kateellisia pikkusieluja.
   

Jaa tämä sivu