Hae Anna.fi-sivustolta

vm-carpetin cameron-nukkamatto

Viestiketju osiossa 'Sisustus' , käynnistäjänä tindra, 13.10.2007.

 1. tindra Vierailija

  Onko kellään kokemusta vm-carpetin Cameron- "karvalankamatosta"? Oletteko olleet tyytyväisiä mattoon? Cameronin nukka on aika pitkä, joten mahtaako mattoon jäädä painaumia huonekaluista tai meneekö nukka ajan myötä lakoon - onko kokemuksia tällaisesta? Entäs pölyääkö matto?

  Vm-carpetin Chic-matto olisi aivan upea, mutta Cameron on aika paljon edukkaampi.
   
 2. -henriikka- Vierailija

  Meillä on ollut cameron käytössä olohuoneessa 1,5 vuotta. Huonekaluista jää painaumat, mtta ne kyllä lähtevät helposti suurempi ongelma on reunojen rullaantuminen, reuna kääntyy rumasti ylöspäin, karvat eivät pysy pöyhkeän näköisenä vaikka jatkuvasti pöyhisi. Chicistä ei ole kokemusta, mutta ostaisin kyllä kerralla kunnon maton, ei se halvaksi tulee sekään, että saa parin vuoden välein ostaa uuden.

  Sanotaan nyt vielä loppuun, että minusta matto on ollut helppo puhdistaa (meillä luonnonvalkoista ja vaaleanruskeaa lankaa) ja on mukavan tuntuinen. Ja kyllä se on on huomattavasti kibvemman näköinen kuin esim hobbarin matot. Kannattaa kuitenkin harkita joa alkujaan muhkeampaa mattoa jos haluaa, että matto on kunnolla pörheä vielä parin vuoden päästä. Ystävälläni on joku ihan perus askon shaggy- nukkamatto mikä on ainakin pörheämpi kuin tuo cameron ja edullisempi kuin chic.
   
 3. matt Vierailija

  Mä olen puolestani ollut tosi tyytyväinen cameroniin. Mulla ei tosin ole maton päällä juuri mitään huonekaluja. Toki nukka menee vähän lakoon, mutta pörhistyy aina imuroidessa eikä "pörhistymättäkään" ole mitenkään huonon näköinen. Nurkat ei ole mulla rullaantuneet ja hoito on helppoa. Pelkäsin, että nukkaa irtoaisi enemmänkin, mutta ei. Eikä matto ole edes pölynnyt.
   
 4. utelias vaan Vierailija

  Onko noissa Cameronissa ja Chicissä sitten suuri ero hinnassa kun pitää valita se halvempi ja ilmeisesti huonompi. En vaan ymmärrä jos hintaero on satanen tai pari tai vaikka kolmekin sataa. Itse säästäisin vähän aikaa että saisin kunnollisen. Inhoan kaikkea "jäljitelmää" eli halpaa versiota jostain hyvästä.
   
 5. -henriikka- Vierailija

  Muistelen, että chic olisi maksanut silloin 1,5 vuotta sitten noin kaksi kertaa cameronin verran.
  Kyllä tuo cameronkin on vielä ihan käyttökelpoinen, mutta en sitä silti voi suositella. Ja uteliaalle tiedoksi, muutimme tuplasti isompaan asuntoon ja silloin oli paljon muutakin ostettavaa kuin matto, joissain ostoksissa oli pakko tinkiä hinnasta (ja laadusta), ei haluttu kuitenkaan olla paria vuotta ilman mattoa ja edellisen asunnon matto oli aivan liian pieni.
   
 6. Tropical Vierailija

  Onko Cameron tosiaan vm carpetin?? Ei löytynyt ainakaan heidän kotisivuiltaa. Tessa ja Saxony ovat halvempia nukkamattoja kuin Chic (joka on meillä).
   
 7. -henriikka- Vierailija

  Cameron on vm-carpetin ja sitä myy ainakin kodin1, en tiedä vastaako jotain muuta mallia, vai onko ihan omansa.
   
 8. peruspirkko Vierailija

  kyllä chic-matonkin nukka lakoaa ja painuu huonekalujen alla, vaikka kalliimpi hinnaltaan ehkä? onkin. meillä ainakin. johtunee todennäköisesti siitä, että maton langat ovat aika pitkät. mutta minua nukan lakoaminen ei haittaa, näyttää mielestäni hyvältä pöyhimättäkin. maksoin reilumman kokoisesta chic-matostani reilu vuosi sitten muistaakseni noin 600 euroa ja risat.
   
 9. Rillukka Vierailija

  Meillä on tosi iso Cameron -matto ja on tosi hyvä ja kivan näköinen. Ei ole ollut ongelmia. Materiaali on kivan kiiltävä, meillä on tuo valkoinen 2 x 3 m. Ostettu elsestä itäkeskuksesta ja maksoi 425 €, siellä olivat halvempia kuin muualla.
   
 10. Tsikki Vierailija

  No tottahan se karva lyttyyn menee huonekalun alla, miten se nyt siellä pystyssä pysyisi, heh hehe. Mutta sehän nousee takaisin pystyyn, jos huonekalun siirtää toiseen paikkaan ja vaikkapa imuroi maton.

  Olemme olleet tyytyväisiä.
   
 11. tuppura Vierailija

  Vähän OT, mutta meillä on wm-carpetin Carisma nukkamatto ja se on ihana! Se on 90 % villaa ja 10% pellavaa. Kannattaa suosia luonnonkuituja, vaikka maksavatkin vähän enemmän kuin tekokuitu-muovi-viritykset.
   
 12. Tsikki Vierailija

  Me teimme valinnan värin perusteella, piti olla täysin musta.
   
 13. Emma30 Vierailija

  Meillä on villa-pellavamatto, VM Carpetin ja oli tuhottoman kallis, jotain 800€ uutena. En enää ikinä osta sellaista, kaunishan se on, mutta keräsi kaikki hiukset jne. Nykyisin meidän kaikki matot on keinokuitumattoja, niistä lähtee lika todella helposti pois, eivätkä kerää hiuksia. Meillä on mm. Cameron-matto, valkoisena ja olemme olleet todella tyytyväisiä. On edelleen valkoinen, vaikka olemme lapsiperhe ja matto hylkii hyvin likaa. On myös erittäin miellyttävä paljaan jalan alle. Villa-pellava-matto oli paljon karheampi. Eli mielestäni aina rahalla ei saa parempaa....
   

Jaa tämä sivu