no vaikka ihan perusohjeella
1/2l vettä
1 dl maitojauhetta
1tl suolaa
sokeria tai siirappia
1 dl puurohiutaleita
1pss kuivahiivaa
n.10-13dl jauhoja tai niin että tulee hyvä taikina
anna nousta 20min. leivo sämpylöiksi ja taas nousta 20min, paista 225 asteessa n.10min
sekaan voi laittaa...
-400g possun lihasuikaleita(naturel,miksei myös marinoitu),ruskista
-sekaan pilkotaan isoina paloina kaksi isoa sipulia sekä keittojuureksia pakkasesta melkein koko pussi...
-suolaa,paprikamaustetta,pippuria/pippureita rouheena
-4dl vettä & lihaliemikuutio,kiehauta,lisää sekaan 1dl vettä...
Hirvenlihastahan voi tehdä vaikka mitä!!! Itse käytän hirvenlihaa semmoisenaan, en sekoita esim hirvenjauhelihaa naudan kanssa. Tuo käristys on meidänki herkkua ja mä teen sen sillai et ihan uhuita siivuja vuolen, laitan pannulle voita ja lihat sinne ruskistumaan. Kun ovat ruskistuneet niin...
\
Sun kannattaa mainita taipumuksesta paniikkikohtauksiin ennen leikkausta ja usko pois... Ne rauhoittavat on niin tehokasta tavaraa että varmasti auttaa. Itse en ollut koskaan aiemmin mitään rauhoittavia saanut ja oli kyllä yllätys kuin tehokas vaikutus sillä oli!
Mulle tehtiin sectio perätilan vuoksi 2004 ja pelkäsin sitä aika hirveästi...just sen vuoksi että jos siinä leikkauspöydällä tulee kauhia paniikki (on vähän taipumusta paniikkihäiriöön)
Puudutteen laitto ei tuntunut missään, mutta kun se alkoi vaikuttaa niin tuli sellainen pieni paniikki kun...
Minulla myös sektion jälkeen vuotoa parisen kuukautta...välillä niukemmin että luuli sen jo loppuvan ja sit se alkoi taas vuotamaan ja kuulemma ihan normaalia.
Joo... tiedän, että voi hyvin sektion jälkeen synnyttää alakautta, mutta mitä olen kuullut niin monella se toinenkin synnytetty sektiolla. Itse haluaisin kovasti päästä synnyttämään tämän toisen alakautta. Siksi haluiasin tietää kuinka muilla ollut... =)