Hae Anna.fi-sivustolta

10-vuotias tyttö miesten puolelle?

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä Meidän perhe, 20.02.2014.

 1. ajatustasi Vierailija

  jep, uimahalleihin pitäisi vihdoinkin saada uima-asu kielto juuri tuosta hygieniasyystä. monet nuoret ulkkismiehet (kaikki suomalaisetkaan eivät malta käydä kunnolla suihkussa) laittavat lökäpöksyuikkarit päälle jo kotona ja juoksevat suoraan pukuhuoneesta altaille. jäisi heidän pöpöt pois altaista. olisi todellakin selkeämpi kun ei saisi olla uikkareita. allasveden myrkkypitoisuutta voisi laskea.
   
 2. Tiktaktuk Vierailija

  Helsingin uimahalleissa ikäraja on 6-7. Vähän huolestutti laittaa haaveileva poika yksin miesten puolelle. Avain unohtui suihkuun ensimmäisellä kerralla, mutta nopeasti oppi. Vahdin kyllä, ettei viivy pesulla ja saunassa liian kauan, kun todella niitä poikkeavia voi olla siellä. Hyvin on mennyt.

  Minusta nuo ikärajat ovat hyvät, ei synny mitään kummallisia tilanteita. Ihmiset suhtautuvat alastomuuten niin eri tavoin.
   
 3. HELVETIN OLENNOT Vierailija

  No ei nykyaikana enää pahvi!
  Vauvoja ja pieniä lapsia raiskataan joka puolella maailmaa!!!
  Helsingin Sanomat, sen viikko sitten kamala KAUHU HORROR lapsia raiskattu artikkeli!!
  aikuiset miehet jotka ovat raiskanut pieniä lapsia kaksi vuotiaita ja viisi vuotia lapsia, kidduttanut myös eli raapinut ja purrut lapsia, heidän SAATANAN pano session aikana!!! !!!

  Noi HELVETIN OLENNOT pitäisi HETI TAPPAA!!!!!! HETI!!!!!!
  SAATANA mikä paska PIRUN MAAILMA ettei vauvatkaan ole turvassa kun jotkut AIKUISET MIEHET ovat niin HORNY että haluavat panna lapsia!!! kuinka SAIRASTA!!!!!

  Kaikille vanhemille , atsokaa hyvin lapsenne perään joka paikassa!!!!!
   
 4. outo Vierailija

   
 5. bartosnius Vierailija

  Seksuaalisuutta koko elämää muutenkin, niin yritetään päästä tai olla päästämättä tyttöä saunaan ja kieltää seksuaalisen minän, joka on jokaisessa yksilössä.

  Vanhemmat tavallaan tietävät. Tyttö oppii paljon asioita asioidessaan miesten saunassa. Jopa aikuinen nainen oppii joka kerralla. Siinä ei oppiminen lopu. Pervous kuuluu elämään. Sitä näkee kaupan kassallakin, jokapäiväisessä elämässämme. Niin lasten on opittavaa sekin, että mikä on normaalia. Nopeampi he oppivat alastomina, koska ihminen on alaston, vaatteet eivät kasvaa kehossa.

  Tietenkin on mentaliteetti ero, joka voi johtua vaikkapa horoskoopista.

  Mielestäni, tyttö voi oppia erittäin arvokkaita asioita saunassa. Joka tapauksessa, mies ja nainen ovat erilaisia, eivätkä suoranaisesti tavoittelee samoja asioita. Se mitä lapsista ajatellaan, voi olla että ei pidä paikkaansa. Lapselle on annettavaa olla lapsi.

  Homo Sapience on yhteisöllinen, niin pä voi käydä niin, että pieni tyttö parantaa sairaan mielen, sen yksinäisen Tapiolan uimahallissa vain olemalla kaunis alaston nuori tyttö. Jossakin mielessä voi ajatella, että se on naisten velvollisuus, pitää miehistä huoltaa. Synnyttiväthän naiset miehiä. Mies on tollo, mutta nainen tietää. :)

  Kirkollisella kasvatuksella voi olla vähän tekemistä toisten asioiden kanssa. Siksi papisto ei menee naimisiin. Eihän tarkoitus ole tehdä lapsista pappeja!!? Elämä voi olla paljon rikkaampaa mitä ajatellaan. Seksuaalivapaus YouTube:ssa, kirjastoissa tuo aivan uutta tietoa, unohdettuakin. Elämä on raadollista, ellei me tehdä siitä kaunista. Nuori tyttö on kuin Enkeli, joka vielä istuu vieressäsi saunan lauteilla ja valaisee pimeän saunan. Ilotulitusta ja kunniaa tytöstä huolehtiville vanhemmille.
   
 6. bartosnius Vierailija

  sairas suhtautuminen seksuaalisuuteen, itseensä, seksiin, johtuu vaatteista
  silloin lähdetään pakon edestä kun on myöhäistä raiskaamaan toisiaan
  eihän lännessä ole erityistä perheen manipulaatiopolitiikkaa järeässä määrin
  niin kuin Intiassa, muslimeilla
  niin lapset saavat itse perkele selvitä yksin itsensä kanssa
  toiset eivät kun selviää ja heistä tulee näennäispervoja,
  eli he kuvittelevat itsestään liikoja,
  että ovat pohjasakkia ja käyttäytyvät kuin pervot tahallaan
  pitää vain huomauttaa, että ovat kauniita
  joka alaston vartalo vauvasta vanhukseen

  vanhuksen tisseja tahtoo kosketella
  vauvan kanssa tahtoo leikkiä kuin vauvan oma vanhempi leikkisi,
  pussaisi napaan, söisi jalkoja kun vauva ryömii sinun päälläsi
  ihokontakti säästää triljoonaa euroa ja loputtomia lääkärikäyntejä
   
 7. vierailija Vierailija

  Miksi häiritsisi??? Saahan miesten puolelle tulla naispuolisia siivoojia, kesätyöntekijöitä, uimavalvojia, opettajia yms. minkä ikäisenä tahansa.
   
 8. vierailija Vierailija

  Oltiin saunassa kavereiden luona. Heillä oli omasta takaa 10v likka. Ja meillä 12v
  poika lapsi, Ne leikkivät keskenään eikä heillä ollut propleemia keskenään.
  Sitten tuli käsky saunaan ja minä aikuinen mies kun näin talon emännän alaste.
  Vau siinäpä olikin paketti ja mulla heti se yksi osani yläs.Taisto vaimoni löi heti minua siittimelleni, Se vain kävi alhaalla ja takas yläs. Riitta anna olla ei Taisto
  tolle mitään voi sanoi talon emäntä muijalleni.Mutta meidän poikamme oli vielä housut koivissaan, Ja sielläkin oli teltta pystyssä. Talon emäntä otti meidän pojalta
  housut pois koivista, Herranen aika kumpikin poika on saman laisia se sanoi meille kun katseli isällä ja sen pojalla sojotti se pystyssä. Talon isäntä otti myöskin
  itseltään housut pois koivistaan ja silläkin se oli pystyssä, Mutta mulla olikin se isompi kuin isännällä. Naiset 2 vaimoa ja yksi 10v likka katseli meitä miehen puo-
  lia kalu kovana meillä. Ja me kuolattiin kun katselimme toistemme vaimoja.
  (parin vaihto tuli mulle heti mieleeni, mutta pidin sen ajatuksen omana).
   
 9. vierailija Vierailija

  10v tytöllä voi olla jo naisellisia ominaisuuksia vartalossaan ja en nyt tytön kannalta näe hyvänä, että hän kehityksensä tuossa vaiheessa on siellä miesten polttavien katseiden alla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti