Hae Anna.fi-sivustolta

12-vuotiaan seksi olohuoneessa...

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä Huolestunut!, 26.11.2011.

 1. vieras Vierailija

  Ha ha ha. Kyllä se kuule tätä tätiä uskois. Sanoisin, että jos ei homma muutu, soitan sosiaaliviranomaisille ja laitan sut nuorisokotiin. Siinähän leikkisi likka sosiaalitoimen elättiä koko loppuikänsä. Kyllä se niin on, että vanhemmuuden takia ei saa oma elämä mennä pilalle. Lapset ei voi vedättää vanhempiaan, vaan auktoriteetit, niitä on opittava tottelemaan, muuten ei työelämässä pärjää.
   
 2. LeL Vierailija

  Niimpä
   
 3. Himo shoppaaja200 Vierailija

   
 4. 11v Vierailija

   
 5. 11v Vierailija

  Ite olen 12v ja harrastanut seksiä.
  sano tytölles et voi harrastaa seksiä jos käyttää e-pillereitä
  Ja sun pitää puhua hänen kanssa seksistä
   
 6. Jep Vierailija

  Jep, kyllähän sitä poikaa ja tyttöä alkaa kiihottaa siinä 12v ajasssa ja ei niitä sillo estä, kyllä mäki harrastaisin seksiä jos se molemmille olisi okei (tyttöystävälle ja poikaystävälle) Antakoot tehä sen si jos käyttää suojausta
   
 7. Boo Vierailija

  Ok selitetää suomi on niitä ihmisiä joista lasten seksi on ihan sairasta luultavasti niitä ihmisä joiden perheissä ollaan oltu erittäin hiljaisia seksistä puhumisen suhteen he ovat myös luultavasti sinkkuja jotka ovat kateellisia 13 v tytöille jotka saa munaa ku ite kattoo jotain vitun emmerdalee sohvalla villatakissa viiden kilon karkkipussin kaaa. Sitte on niitä joista se on iha ok kuha ehkäisystä huolehtii niinkuin minä 13v poika espoosta nimeltä henri luultavasti nämä ihmiset mukaanlukien minä on kasvatettu avoimesti ja niiden on annettu vähän rikkoa rajoja mun faija antaa mun välillä juoda saunakaljat koska tietää että oon tarpeeks vastuulline tän takii en oo vetäny kännejä niinku muut mun kaverit se on parempi vaa antaa lasten tehä omia juttujaan ettei niistä aikusina tuu jotai saatanan kukkahattutätejä kiitos suomen kansa tästä että sain kirjoittaa tän luultavasti mut tullaan perseraiskaa tän jälkee mut arvatkaa mitä mua kiinnosta
   
 8. Jonne Vierailija

   
 9. Tätinä Vierailija

  Voi hyvät lapsikullat! Miettikääpäs nyt, että jos omat vanhempanne olisivat tehneet teidät lapsena, tuskin he pystyisivät teitä elättämään niinkuin nyt. Katsokaas, kun lapsi ei pysty avutonta hoivaamaan saatikka elättämään. Seksi ei todellakaan ole leikkiä, siihen ryhdytän vasta sitten, kun pystytään vastaamaan niin itsestä kuin jälkeläisestäkin. Lapsi toisesta vastaamassa ja hoitamassa? - Sekö teitä kiinnostaa?

  Apinat touhuavat heti sukukypsyysiän saavutettuaan, joten tykkäättekö lapsukaiset, jotta haluatte olla apinoita? Siltä nuo edellä olevat puheenvuoronne näyttävät.

  Yksi sukulaistyttö tuli raskaaksi rippileirillä 15 vuotiaana. Ihan varmasti hän toimisi nyt toisin, jos se vain olisi mahdollista. Lapset ovat ihania, mutta hänen aluunsaattajiltaan vaaditaan muutakin kuin naimista, sillä se arkipäivä vahingon tapahduttua on rankkaa.
   
 10. Jootuotanoin Vierailija

  Eli siis oon ite 12 vuotta. Seksi on alkanut kiinnostaa mutten voisi silti kuvitella näin nuorena harrastavani sitä. Jos mun äiti yllättäisi mut jostakin syystä harrastavan seksiä niin ite toivoisin et mulle annettais eka hetki aikaa ja sit hienovaraisesti keskusteltais asiasta.
   
 11. 12v Vierailija

   
 12. Kuunnelkaa.. Vierailija

  Heippa! Oon ite 12 v ja seksi on alkanut kiinnostaa muakin... mut en silti näin nuorena haluais harrastaa sitä.. jos mun äiti yllättäsi mut tolleen, toivoisin et hän ottaa asian rauhassa ja suhtautuu hyvin. Voitais puhuu siitä asiallisesti ja normaalisti sekä hienotunteisesti jälkeen päin. Ja jos ist vanhempana todella tykkäisin harrastaa sitä, niin toivon että mun äiti ei kieltäisi sitä multa. Eikä isä. Jso se nyt siitä tietäis :D Mun mielestä kaikki arestit ja puhuttelut on ihan tyhmää! Jos molemmat osapuolet kokee, että molemmat on valmiita seksiin, he voivat harrastaa sitä. Kunhan kyseessä ei ole hyväksikäyttö! Jos epäilet sitä kysy. Jos on, on asiaata tehtävä rikosilmoitus. Ois kauheaa jos osuis omalle kohalle hyväksi käyttö mut oon aika vram et ei osu. ;) toivottavasti tästä ois jo kin verran apua et kaikki tajuis et se ei ois kauheen reiluu lapselle.
   
 13. j pjxm Vierailija

  12-13 v. pojankolli on jo kauheessa kiimassa. Itse muistan kuinka sen ikäisenä runkkasin viisi kertaa päivässä. Muna seisoi aina puolikovana, kun tyttöjä ja naintia ajatteli.
  Kyllä se kiima siitä sitten pikkuhiljaa helpottaa. En tiedä mitä tämän päivät tytöt ajattelee. Tuskin ovat sellaisessa kiimassa, kuin pojat.
  Antakaa lasten naida samanikäisten kanssa . Korostakaa vain vanhemmat ehkäisyn tarpeellisuutta, varsinkin tytöille. Nuorelta pojankollilta häviää järki, kun se pääsee tytön päälle, ei siinä ehkäisy tule mieleen .
   
 14. ppp Vierailija

  mä harrastin seksiä poikien kanssa kun olin 14-17v nyt parikympisenä uudestan kaverin 18v kanssa. t poika
   
 15. vierailija Vierailija

  Onpa siinä vittumaiset vanhemmat!! Jos lapsella on alkanu 10 vuotiaana menkat, niin se on kehittyny normaalia nopeampaa ja varmaan on kiinnostunu eri asioista sinä silloin. Itelläs varmaa alko vast 19 vuotiaana?!
   
 16. MirandaUusi Vierailija

  Moi, oon 13wee ja etin, vastausta siihen et ookmä liian nuori edes ehkäisyillä pelaa tän kans.
   
 17. vierailija Vierailija


  No jos nyt totta puhutaan niin, en tiiä kuka oot mut kirjoitan nyt silti. Siiz kannattais ensinnäkin miettii mitä pistää, ennenkuin lähettää sen tänne. Sillä jotkut ovat herkempiä, ja vaikka sä et olisikaan nii joku muu voi olla, esim hän. Sitte tää lapsi voi kertoo vanhemmilleen, et mitä siel joku oikain lähettää. Vaikka sinulla on vierailija, siis nimimerkkinä niin kyllä sinut erottaa silti, viestien perusteella. Myös se et jos menkat alkaa 10-vuotiaana, kuten mulla nii ei se tarkota sitä et lapsi kehttyy, normaalia nopeampaa kuten sä oot sanonu. Mut se ei todellakaan oo sinne päinkään. No ok lapsi voi olla kiinnostunu eri asioista sen tietää kyllä, todella hyvin kaikki. Tai luulisi, ainakin nii. Mut toi et, itelläs alko varmaan vast 19weenä, niin on sellanen juttu kuule et nyt ruvet miettii et joko vaihdat nimimerkkii tai, sitten luet vaan kommentit, ja pidät samalla naamasi ummessa. Ikävää tosiaan sanoo näin, mutta kun ei viittisi sitte sanoo niin kun luulisi ihmisen itsekkin, tietävän siihen vastuksen.
   
 18. DramaDrama Vierailija

  Elu sä puhut asiaa ainoona ihmisenä täällä. Se on kyllä totta.
   
 19. Niin munki mielest sillä, toi ei ollu oikein!
   
 20. Taylor Swift Vierailija

 21. Maskeeraus Vierailija


  Ei voi pakottaa keskusteleee siit jollei haluu, mut vaik ei siis puhuiskaa siit nii kannattaa siis vaa paiskata nee vitun ehkäisyt mukaan ettei vaan sattuisi vahinkoo siis jos sitä sitten, enää vahinkoksi voi sanoo.
   
 22. MirandaUusi Vierailija


  Nyt kuulostaa siltä että sä oot järjiltäs, sillä kyllä mä viel jotain uskon mut en kylä sit mä ajattelen jo siinä et jos nyt tollasii joku rupee selittelemää. Mieti uudestaan tota sun asiaa, ja kerro sitten että oliko muka totta.
   
 23. Marakatti Vierailija

 24. MirandaUusi Vierailija


  Niinpä. Ei siinä mitkään vitun arestit auta, siis nyt jos vaik mietittäis sitä et olisin ite vaik poikkikseni luona kylässä/yökylässä ja sen vanhemmat oli jossain ja harrastetttais seksii.(vaik olis ehkäsyt) Nii kyl silti mun vanhemmat pitäis sellasen palopuheen et, kyl mulla menis sitte pinna ku joutuis sitä vitun lässytystä kuuntelee.
   
 25. Moi, sori tää tulee myöhässä mut kirjotan silti. Eli mun mielestä mun ikäne(13) saa harrastaa seksii, (mutta vain jos käyttää ehkäsyy)ilman lupaa vik olos kielletty. Siis mun mielestä alle 16ween täytyy, aiis pakko käyttää ejkäsyy sillä on niitäkin kun ollaan jo tyylii 14 ti 13weenä, raskaana. Eli sitte ku on joku 17 tai ainkin 19wee, nii voi tulla. Mut wi nyt ihan mun ikäne, sillä mun mielest olis noloo kulkee tuol koulus ja muilla julkisilla paikoilla maha pystyssä. Siis raskaana, tarkotan sitä. Eli mä häpesi sitä et mä saisin tyyliin vaik nyt, siis nyt, nii rupeisin tyylii synnyttää ja sitte olis 13vuotta ikäeroo. Et joo todellaki nii kaikki joo tejkää lapsii tän ikäsin, ootte kirottui ku ette oo tehny ja teijät tullaa kiroo jollette tee... blaablaablaa. Toi oli nyt esimerkki siitä et jos tulee paksuksi, sen tkii et haluun nyt vaa tulla. Eli täs oli mun kommentti siis moi!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti