Hae Anna.fi-sivustolta

12-vuotiaan seksielämä

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä Gzeta, 23.12.2007.

 1. Shiny 25 v Vierailija

  On kyllä väärin että lapset harrastavat seksiä mutta omapahan asia... Itse kun olin 14 vuotias 14 vuotiaan tytön kanssa sängyssä ja vanhempani salakuuntelivat ja juttelivat siitä minulle illalla ja kunnioitin heitä joten en tehnyt sitä enää. jos lapset jatkavat varoituksien jälkeen niin se on heidän oma päätöksensä. Mutta kannattaa silti jutella heille siitä, että se on väärin ja että siinä on omat riskinsä.
   
 2. sivejh Vierailija

  Hommatkaa tyttärillenne kunnolliset metalliset siveysvyöt, niin voitte varmistua, etteivät he harrasta seksiä liian aikaisin. Muutaman satasen sijoitus tähän asiaan takaa turvallisen lapsuuden sekä estää raiskauksetkin!
   
 3. Ohhohohohoh Vierailija

 4. 13vuotias(: Vierailija

  En tiiä miten ees päädyin tänne, mut ite oon 13v ja haluaisin IHAN OIKEASTI harrastaa seksiä. Ei mitää sellasii "haluun miellyttää muita" ja "niinku pornoleffois". Seksuaalisuus alko joskus 11-12 vuotiaana
   
 5. 13v tyttö Vierailija

  Oon nytte ite 13 ja en vois kuvitellakaan harrastavana seksiä näin nuorena! Ihan hullua porukkaa tuommoset jotka tän ikäisinä harrastaa seksiä/antaa tän ikäisten lastensa harrastaa. Totta kai tämän ikäiset huomaavat kiihottuvansa, mutta että seksiä! Minua hirvittää ajatus, että minä harrastaisin seksiä!
   
 6. huhhuh Vierailija

  Näissä ei ole muuta eroa kuin se, että se tyttö voi tulla raskaaksi, poika ei?????

  Kyllä asia nyt vaan on niin, että seksin harrastaminen on erilaista sukupuolesta riippuen, vaikka niin kovalla tahdonvoimalla halutaankin eri sukupuolia tänä päivänä tasapäistää. Monia nuoria tyttöjä yhdyntä sattuu ja pelottaa jopa kovastikin (omakohtaista kokemusta erittäin kovista peloista nuorena, mitkä onneksi suojelivat minua ryhtymästä mihinkään, mihin en ollut valmis), mikä ei poikien kohdalla käsittääkseni ole kovinkaan tavanomaista. Kokemattomat pojat saattavat olla vielä poikkeuksellisen kovakouraisia ja pahimmassa tapauksessa myös itsekkäitä eli ei paljon lämmitellä ennen varsinaista aktia.

  Syy seksin harrastamiseen ei tasan tarkkaan ole suurella osalla tytöistä oma halu, vaan miellyttämisen sekä hyväksynnän tarve sekä yksinkertaisesti pelko tai paremminkin tieto siitä, että muutoin poikakaveri jättää. Ollaan siis eräänlaisessa pakkoraossa, kirjaimellisesti. Lisäksi ympäröivä yhteiskunta tuottaa paineita antamalla ymmärtää, että elämää ei juuri elämäksi voi kutsuakaan, ellet harrasta jumalaista seksiä. Sitten ollaan ihan hajalla, kun se maailman ihanimmaksi väitetty nautinto olikin aivan kauhea kokemus. Ei tullutkaan ihan sitä orgasmia, jonka tyttö omissa sormileikeissään on helposti saanut.

  Tosiasia on myöskin niin, että tyttö on edelleen se, joka päästää pojan sisäänsä, ei toisinpäin. Se on psykologisesti herkempi juttu kuin pojan roolissa. Tyttö ei valitettavasti voi itse panna edelleenkään edes 2000-luvulla, vaan hän on pantavana. Olkoonkin aktiivinen osapuoli, tyttö silti on se antava osapuoli. Silti mielestäni lukuisia seksisuhteita harrastanut henkilö on säälittävä tapaus, olkoon kyse sitten tytöstä tai pojasta.

  Voin kiittää onneani, että omat vanhempani keskustelivat kanssani seksistä paljon ja avoimesti ja kehottivat odottamaan henkilöä, jonka kanssa haluaisin pedata jotakin kestävämpää kuin pelkän vuoteen. Odotinkin pitkään ja lukuisat poikaystävät jäivät nuolemaan näppejään, mikä kannatti siinä mielessä, että minua ei hyväksikäytetty rakkaudessa, enkä joutunut käymään kauppaa omalla vartalollani toisen henkilön ajasta ja huomiosta. Parisuhteeni (2 pitkää) ovat olleet kypsiä, eheitä ja kestäviä. Seksi, jonka aloitin reilun 20 vuoden iässä, on myös aina ollut hyvää ja sellaista, että koskaan ei ole tarvinnut antaa häveliäisyyden estää mitään.
   
 7. Galile12 Vierailija

   
 8. vierailija Vierailija

  olen 12 v ja olen rakastunut yhteen meijän luokkalaisen poikaan joka on niin ihana mut en oo uskaltanut sanoo sille mitään haluaisin harrastaa sen kanssa seksiä apua auttakaaa
   
 9. MirandaUusi Vierailija

  No, moi oon 2-viikon sisällä 13-vuotias. Mä vaan HALUSIN sanoo et joo,1 kyllä ehkäisyt on keksitty,2 10-17 vuotiaiden ei pitäs saada, olla viel sängyssä. Et haloo vaa kaikille siitä. 3 Näis ei oo mitää järkee. 4 Nyt puhutaan sitten, toisesta puheenaiheesta. Miksikö? Sen takii... No kaikkihan tietää vastauksen. Kaikki ketkä tietää, on mun mielestä fiksuja, kaikki nee jotka eivät,oiken tajunneet niin voi voi, vaan sitten sinne teille. No toivottavasti, ymmärrätte sitten aikuisena.

  Mutta moi vaan sitten kaikill!!!
   
 10. MirandaUusi Vierailija

  Ai nimi viel yks juttu, et toi joka mua ennen oli laittanu viesti nimi tuli susta mieleen. Et onha mullekki tapahtunu yks juttu. Muttei sinne päinkää kui teille. Nii siis mua on suurelta noi 5minuuttii. Moi vaan kaikille jutellaan vaikka myöhemmin taas. Siis että jos joku haluaa, mut ei pakko. Oon täällä noin klo 15.30-16.30. Nähään Silloi.

  Moi!!!
   
 11. MirandaUusi Vierailija

  En tiiä miten eksyin tänne, mutta jos totta puhutaan, niin nettipoliisin pitäis puuttuu näihin juttuihin. Totta puhuen ite en tollasii, tehny enkä alle 17weenä tehäkkään, koska ei kannata, nimittäin niistä seuraa vain harmia. Ei siitä sen enempää. Mutta teijän todellaki pitäis ajatella toisaalta,
  ite mutta toisaalta jos ajatellaan niin, kyllä noihin asioihin saa, aikuisetkin puuttua. Eli ei oo mun vika, jos ei kukaan teistä osaa käytää ehkäisyä.!!!! OOKKEI nyt seuraavaan asiaan kohta.
   
 12. MirandaUusi13weeee Vierailija

  En oo sellane jolle kävis, tai tekis näin 13weenä tollasii. Koska en oo typerä!!!! Seikka vain piilee siinä et on tosi tylsää ja, odotan yhtä mun bestistä tännenäin,ja tee vain siellä lorvailette. Että epäilyttää noi teijän, menneet touhut ja nykyiset touhut. Tuli vain mieleeni että taidatte tehdä nytkin typeryyksii ! Koska tavallisjärkeiset lapset/aikuiset eivät käyttäydy noin, tai siis aikuiset on ihan eri asia, mutta tiiätte kyllä!!! Mä odotan...mä odotan... käyttöön jotain muuta vaikka sillä aikaa... kunnes hän tulee mun kaa chattailemaa!!!!!!!!!!!
   
 13. MirandaUusi Vierailija

  No hei. En tiiä miten eksyin tänne mutta jos sä kerran haluut neuvon nii mä ainaki antaisin muuttaman, eli sun kannattais lähestyy häntä varovasti, ja sitte jakaa sitä rataa. Lopuksi kun tulee sopiva hetki nii, sä voit alkaa esim, kysyy hänen tunteita sua kohtaan, ja vastaa sitten itse hänelle että mitä sä koet häntä kohtaan, sun ei oo pakko uskoo mutta parhaani mukaan yritin vähän auttaa sua. PS. Oon itekki 12vee ja noin 2-viikon päästä 13wee. Mut ei muuta. Moi!!!
   
 14. MirandaUusi Vierailija

  Anteeks ihan hirveät kaikille et mun viestei on nii peräjaälkee ihan visusti, mut,sellane juttu et mun kaveri laitto, et se ei pääsekkää tänää varmaa tänne(samass koulus ja luokas ku mä, 11wee ja 5, ja hän on poika ei ole muita kaverei sit mul ku 6a muutama itseasiassa kaikki.) Mut sano siin et joku toinen kerta ehkä.(joo siis ehkä,epäilen ettei tuu ollenkaa mut, ilmoitan, jos se valehteli tai jotain muuta.) Piti myös sanoo toisena se mitä äske tohon kirjoitin, että tosiaan ilmoitan viikonlopun jälkeen maanantaina, tai muuten ens viikon aikana Tuleeks se tänne munkaa sekä teijän kaa ehkä niin chattailemaa. PS, lupaan kertoa ettepäi.

  Moikka!!!
   
 15. MirandaUusi Vierailija

  Anteeks vaa mut jos nyt ajatellaan, esim sitä et me ollaan alle 17weitä eikä mitää vitsi 17w joo voin tehä mitä lystää aivan sama se mulle mitä mä teen, ja puuttuuk joku mun asioihin. Esim, mää on ihan kohta 13wee, ett kannattais vähä teijänki ajatella, mitä te teette. Ei kuulu teijän asiat mulle mi-
  tienkään, mutta mielipiteitä on tietysti monia. Myös ihan erilaisia kui toisilla, et ei oo tarkoitus mitenkään loukata ketään. Et ei niinku muut et halusin vaa sanoo tän ettei kukaan, teistä tai ylipäätään kukaan joka pistää kommentteja tai mitään muuta, tälläst vastaavaa.
   
 16. MirandaUusi Vierailija

  Sitten mun viimeisin viestin tarkoitus(ok mulla on tähän mennes tullu ihan liikaa viestejä, mutta pakko vaan sanoo noist teijän jutuist. Et sori ny vaa!!!)on se että toi 13v tyttö(oon itekki tyttö. Mutta sen jo tiesittekin.)puhuu asiaa. Mä oon sun kaa aivan samaa mieltä et, ei huolta et eikö kukaan olis suklaa samaa mieltä. Mä ainaski oon.
  Koska oon itekki myös sitä mieltä, kuin hän tässä jo mainostiki meille.
  Moido! Odotan et joku muu ni lisää viel mun viestin perään jotaki, joten tulkaa nyt, ja antakaa palaa.
  T. MirandaUusi
   
 17. MirandaUusi Vierailija

  Moikka! Sanoin et oon täällä, mutta ilmoita et mä meen noin 4 tunniksi,(teen siinä välissä muutakin kun istu tekstailen.) 13-vuotiaiden keakustelupalstalle, koska mulla on siihen oikeus sen puoleen että, kohta täytän 13wee ja mulla ei ollu toistaiseks muuta asiaa, nähdään myöhemmin. Moi!
   
 18. MirandaUusi Vierailija

  Moi, vielä. Mä vaan tuli sen takii et halusi sanoo et, mä haluaisin puhuu jollekkin teistä yhestä mun asiasta, ihan sama eikä edes oo välii, vaik kaikki pystyy kattoo mitä mä kirjoitan. Sit kaikki muutki saa kyl puhuu siitä, vaik mä puhuisin sen yhen tyypin kaa. Eli mä toivoisin jotaki, niinku kuuntelee ja et hän vois kertoo oman mielipiteensä siitä ja halutessaan, hän vois kertoo, oman juttunsa. Eli mä kerron sen nyt ja vastaa kuka vastaa sitten. Eli mulla on sellane juttu että, mua ei oo kiinnostanu viel mennä sänkyyn, ja toivottavasti alle 18weenä en mee, mutta siis 4-vuotta sitte asuin kauempana kuin nyt 3- vuoden jälkeen. Eli öin yhden pojan kanssa ulkona, ja oltiin syvällä metsässä kunnes hän otti musta kii ja sano,et hän pitää musta mä sanoin ok ja hän suuteli mun kanssa noin 20 minuuttia 3 minuutin taukoja pitäen ja, lopulta hän (suuteli noin 13 sekkaa)sano et, pitäis lähtee omiin koteihin ja si ku joku tulee viel tänne, niin tai jotkut niin, kerron enemmän tästä miten tämä tyssäsi tää
  meijän niin sanottu "rakkaussuhde"jos se sitä edes oli.
  Moi!
   
 19. Melissa Vierailija

  Moi! Mä vaan tulin kysyy et, onks kellää hajuakaan et mistä sais tosi hienoja ja, värikkäitä toppeja? (kysymys siis tytöille.) Mut toinen asia oli myös se, et ite en oo myöskää ikin tehny tälläsii. Mut millasta se oli? (Ok tyhmä kysymys, mutta kysyin jo. Vastatkaa!) MUT ei täs muuta, toivottavasti joku ehtii, vastata mulle.
  Moi!!!
   
 20. Merida Vierailija

  Moi. Ne ei oo varmaa kauheen värikkäitä, mutta esim, tokmannissa tai myllyssä vois olla. En oikein paremmi pysty neuvoo, koska mulla on 3 tippui ja tokmanniss ostettuja, joten jos haluut nii mee kattoo jommasta kummasta tai, vaikka molemmista.
   
 21. Merida Vierailija

  Siis tarkoitin et 3 toppia.
   
 22. MirandaUusi Vierailija

  OK, viimeinen viesti tänää. Eli HALUSIN kertoo et tänää mä en ehi,olee tääl joten älkää kyselikö enempää.
  Moi!
   
 23. MirandaUusi Vierailija

  Moi! Mä ilmotan et en pääse hetkeen tänne. Tai muutamaan vuoteen moi.
   
 24. MirandaUusi Vierailija

  En ehkä tuu enää ikinä.


  Moi!
   
 25. 1.3.2018 Vierailija

  hei olen 12-vuotias tyttö ja minulla alkoi 1.3.2018 menkat niin en tiedä olenko valmis menemään sänkyyn
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti