Hae Anna.fi-sivustolta

1969

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä deebsteri, 24.06.2014.

 1. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Nimenomaan taas JOTKUT naiset....Sinä et ole niin fiksu ja niin naisistatietävä kuin luulet olevas jos et snaijaa että et jonkun pienen ryhmän perusteella voi koko naiskuntaa tuomita.

  Ja luulottelet taas mustakin ihan päin peetä, joka todistaa ettet tiedä mitään.

  Naisilta saa ja pitää vaatia, samoin kuin miehiltä.

  Kuten sanoin, jos joku heittäis tämmöstä kaunaista shittiä jatkuvasti miehistä niinku sä naisista puolustaisin miehiä.
   
 2. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Kyllä mä sen uskon että sun kokemuksen mukaan. Oma kokemus on eri kuin yleistys. Siis yleistys naiset näin, miehet näin. Jos ei halua tuoda itsestään sitä kuvaa että on kaikkitietävä jumala jonka mielipiteen ja kokemuksen mukaan asiat on niin vois sanoa että "minun kokemukseni mukaan".
   
 3. deebsteri Vierailija

  Siinähän opetat typerille lukijoille naiseuden saloja. I know somthing deeper.
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Voithan sinä kuvitelmissas elää. Mikäs siinä. Älä kuitenkaa oleta että kaikki muutkin eläis sun kuvitelmissas. Hyvää yötä.
   
 5. deebsteri Vierailija

  Turha pihdata sellaiselta, joka on saanut.
   
 6. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .......
   
  Last edited: 22.08.2014
 7. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 22.08.2014
 8. deebsteri Vierailija

  Parasiitit ovat vieneet ihmisiltä syväanalysoinnin kyvyn, mikä näkyy eläimiin samaistumisena ja yksinkertaisina uskomuksina. Useimmat ei yleensä oikeastaan hahmota, että heillä on edessä elämä, koska se näkyy irrallisena kuvana, jonka ulkopuolella ei ole mitään sen erityisempää käsitettävää.
   
 9. deebsteri Vierailija

  Miehelle riittää enimmäkseen se maailmallisen naisellisuuden verho, minne asti naiset ovat yleensä valmiita miehen päästämään. Naisilta vaaditaan niin vähän, että siitä on haittaa heidän kehitykselleen ainakin suoran spiritualistisessa kontekstissa.

  Naiset eivät halua tulla psykologisesti kovin tunnetuiksi, vaan haluavat miesten ryömivän heidän edessään kukkarot ojossa.

  Tosiasiassa nainen onneksi on kuitenkin hyvin paljon monimutkaisempi rakennelma, vaikka sen kulkutie spiritualismiin on heikosti tunnettu, jopa naiselle itselleen. Erityisen mielenkiintoisia juttuja olen oppinut naisen seksuaalisuudesta ja sen eheyttämisestä.
   
 10. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  Myytti murrettu: Kauniit naiset eivät rakastu rikkaisiin miehiin - Ulkomaat - Verkkouutiset
   
 11. deebsteri Vierailija

  Tyhjänpäiväinen tutkielma monin paikoin. Miehethän joutuvat tekemään töitä ulkonäön eteen esim. salilla. Itsevarmuuden kehittäminen esim. voittamalla riitoja muiden miesten kanssa on myös osa ulkoisen karisman kehittämistä. Jos mies kuuluu 15%:n geneettiseen valioluokkaan ei tuloilla varmastikaan ole ratkaisevaa merkitystä. Muilla miehillä on parempi olla hiukan paremmat tulot, kuin naisella (poikkeuksia toki on).

  Peilin edessä työskentely ja itsensä ehostaminen on pohjimmiltaan melko miellyttävää puuhaa. Kyllä moni mieskin mieluummin hoitelee naamansa aluetta kuntoon, kuin esim. rupeaa tekemään jotain raskasta hommaa...
   
 12. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .......
   
  Last edited: 22.08.2014
 13. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .......
   
  Last edited: 22.08.2014
 14. deebsteri Vierailija

  Huolissaan on moni muukin, mutta vahingoniloksi jää. Perinteinen parisuhdemalli ei vain pääse
  maaliinsa, kun se perustuu vahvasti taistelupari-ideaaliin. Viereen olisi saatava joka tapauksessa melko suureellinen tyyppi, jonka kanssa voisi tehdä yhteiskunnallis-romanttisen matkan tai ehkä elää jopa pitkän elämän.

  Sota- ja pula-aikoina tai muuten yksinkertaisina aikoina tilanne keinotekoisesti kohenee, mutta nousukaudella miehet alkavat myötäillä naisia niin, että naisen ei tarvitse kuin ilmoittaa mitä hän haluaa. Jos nainen vaikka ilmoittaa miehelle pitävänsä filosofiasta, mies vastaa hänelle suoraan, että kyllä häntäkin filosofia on aina kiinnostanut ja haluaisi keskustella asiasta suljetummissa merkeissä. Miehillä ei yleensä ole tätä etua. Jos menisin itse pyytämään random naista keskustelemaan elämästä tämä vastaisi, että voit kuule ihan itseksesi mennä miettimään näitä asioita. :)

  Tulevaisuudessa ihmiset ehkä viisastuvat ja päätyvät yleisemmin 4-6 henkilön yhteistalouksiin, joihin helpommin (tai useammin) pääsee eri tyyppisiä miehiä ja naisia jäseniksi. Ryhmän naiset voivat sitten vaihdella tilanteesta riippuen statusuroksen tai jonkun ujomman poitsun välillä. Parisuhteessa on vain emäsin ja (k)ukko. Sitä tuskin voi muuttaa kovin paljon.

  Naiset eivät juurikaan taivu aktiiviseen seuranhakuun (isoilta markkinoilta, varsinkaan netistä, jossa heistä on isoin pula), vaan menevät puskaradioidensa vetäminä suoraan sinne, missä suorittajamiehet vetävät jo heitä varten näytöksiä. Naiset kun oppivat saamaan kaikkea eteensä niin henkilökohtaisen ponnistelun tarve laskee monessa asiassa.

  Ja sitten he vaativat sinkkumiehiä mukaan talkoisiin, joissa vastustetaan naisiin kohdistuvaa parisuhdeväkivaltaa. :)

  Women Against Feminism
   
 15. alfa.romeo Vierailija

  Tästä ja joistakin edellisistä näkemyksistä mieleeni muistui eräs filosofis-runollinen teos, jossa (englannoksessa) jo vuonna 1967 nähtiin selvästi sivilisaatiomme ongelmat ja kirjoitettiin seuraavaa:

  Isolation a deux cannot confront the effect of general isolation. Pleasure is broken off prematurely and lovers find themselves naked in the world, their actions suddenly ridiculous and pointless. No love is possible in an unhappy world.

  The boat of love breaks up in the current of everyday life.

  The Situationist International Text Library/The Revolution of Everyday Life
   
 16. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .......
   
  Last edited: 22.08.2014
 17. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ......
   
  Last edited: 22.08.2014
 18. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 22.08.2014
 19. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Kerroppa mulle, kuka tässä ketjussa on sanonut ettei noin olisi?


  Mä en missään nimessä (eikä kukaan terve nainen) halua että mies ryömis edessä kukkaro ojossa. Mitä jos alkaiset tapailla terveitä naisia?

  Mä en ainakaan eriyisesti halua miestä jollon korkea status. Kyllä siinä muut painaa enemmän. Oliskohan ne miehet sentakia isompituloisia kun naisvaltaiset ammatit yleensäkkin on pienemmin palkattuja? Naisten uraputken katkasee usein myös raskaus ja äitiysloma vieläpä monta kertaa.

  Japani nyt muutenkin on semmonen paikka missä se status sun muu on aika korkeella. Kauheet vaatimukset työelämässä ja lapsille vauvana jo yritetään saada paikka mahdollisimman hyvään kouluun sitten ja melki lapsen ura suunnitellaan jo vauvana valmiiksi yliopistoja myöden ja tietysti niihin parhaimpiin pitäis päästä.

  Sulla näkyy olevan tabu se että naiset ja miehet on persoonia, heitä ei voi yleistää kylmästi sukupuolen mukaan. On surullista nähdä miten sun kirjotuksistas näkyy se miten sä tunnet alisteisuutta miehiä kohtaan, naamioit sen muka tasa-arvon haluamiseksi miehillekkin, mutta kyllä näkyy miten nuori tyttö ei arvosta omaa sukupuoltaan. Sä et komppaa naisten ja miesten tervettä tasa-arvoo vaan komppaat deebsterin naisvihamielisyyttä ja traumoja.


  Täällähän ei oo kukaan väittäny että miehet olis yksin syyllisiä mihinkään. Sen sijaan deebsteri syyttää kaikesta naisia. Mä olen toitottanu sitä että naisia ja miehiä ei voi yleistää yhdeksi tietynlaiseksi massaksi, kummatkin ovat persoonia. Sä vain jankutat ja jankutat silti kuinka täällä syytetään vain miehiä vaikka ainoa joka syyttää toista sukupuolta on deebsteri.

  Sä näköjään tarvit aina jonkun miespuolisen jota kattoa ylöspäin ja joka kertoo sulle kuinka asiat on. Ja jonka liekanaruun sä meet talutettavaksi. Ja toistat ku huumattu robotti hänen uskomuksiaan.

  No eikö herrajumala ole miehen vika sitten jos on tuollaienen vihtori? Emmä ainakaan sellaista miestä haluaisi jolla ei ole mitään mieltä mistään vaan on tahdoton sätkynukke. Eikä kukaan terve nainen. Edelleen, ala tapailla normaaleja naisia tuommositen kummajaisten sijasta.


  Ai sä kannatat vielä parisuhdeväkivaltaaki. No siitä vaan Artangeli sitte hellan ja nyrkin väliin. Siä on varmaan kiva olla.
   
 20. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Kysymys Artangelille: Jos sulla on mies/miesystävä, oletko valinnut hänet pelkästään rahan ja statuksen perusteella? Jos ei ole, niin etitkö sinä miestä (jos etsisit) niin rahan ja statuksen perusteella pelkästään ja haluaisitko miehen jolla ei ole omaa mieltä, joka on täysin sun halujes liekanuoras, tai jos sulla on mies onkos se tuollainen?
   
 21. deebsteri Vierailija

  Niin, itse asiassa täällä ei ole vielä nähtykään varsinaista 'ihmiselämää', vaan toisiaan muistuttavia persoonia, jotka toistavat samoja virheellisiä kaavoja.

  En pidä luonnonkansamallia vaihtoehtona nykyiselle. Molemmat mallit on kehittymättömiä.
  Avain on nähdäkseni pitkälti komplikatiivisten pariutumis- ja seksikäsitysten murtamisessa ja modernin itse ajattelevan ihmisen työstämisessä. Valta on uskallettava generoida suurvalloilta ja tyhmyreiltä suoraan individuaaleille toimijoille, palaamatta kuitenkaan luonnonkansakulttuureihin. Seksuaalisuudesta on tehtävä osa elämää ja kaikki rakennettava uudestaan.

  Itsemääräämisoikeutta tulee järkevöittää ja (kiihko)feminismin kaltaiset ideologiat tutkia rikoksena miehisyyttä vastaan. Tietysti myös sovinismia tulee kriminalisoida.

  Luonnonkansasysteemi kuuluu suurelta osin museoon. Introvertti/empatia-keskustelussa ei ole välttämättä mitään jjärkeä. Jokainen kuitenkin kommunikoi ja on itsellinen kokija. Toisen puolesta ei voi tuntea myötätuntoa kovin paljon, sekin lähtee itsestä, jos lähtee. Ei se ole niin keskeistä, vaikka ei aina pahastakaan. Myötätunto spiritualistiseksi ihmisyydeksi, turhat esteet pois ja sen jälkeen uutta kulttuuria väsäämään ja ihmisten välisiä ennennäkemättömiä yhteydenottoja. Joo, katsotaan TV:stä kun suurvaltojen vallankaappaajat soittelevat toisilleen ole kuin ulkoistettua ihmiselämää ja mietitään, että ollaanko me oltu ite kunniallisia. Ei sen kuulu mennä niin.

  Vaikuttaisi siltä, että perinteinen parisuhde on pääsyyllinen dynaamisten ja toisiaan vastaan taistelevien valtiojärjestelmien muodotukselle. Parempi myöskin tuhota pikku hiljaa perinteinen perhe-elämämalli ja antaa tulevien sukupolven kehitellä omat järjestelmänsä lasten ja aikuisten välille.
  Nyt on kuunneltava nuoria polyamoristeja ja tehtävä tilaa eduskunnassa.
   
 22. deebsteri Vierailija

  Vesimies, kiitos kommenteistasi.

  Jos haluat vastauksia kommentteihisi, niin lähetä vastaukset uudelleen tänne 1.4.2030.

  En ota kantaa riehumiseen. Harkitse ja palaa asiaan.
   
 23. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 22.08.2014
 24. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 611
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Et siis pysty vastaamaan etkä keskustelemaan eri mieltä olevan kanssa? Tarvitset liehitelyä ja samaa mieltä olemista?


  Eli laitat välit poikki? No ehkäpä et sitte ollutkaan ystävyyden arvonen. Jos sinäkin tarvitset liehittelyä ja perseennuolentaa. Pannaan sitten välit poikki.
  Luulin susta ihan muuta.

  Minä kommentoin edelleen mitä koen tarpeelliseksi kommentoida. Teitäkin. Jos ette kykene vastaamaan muulla lailla kuin tuollaisella lapsellisella tavalla niin ok tai olkaa vastaamatta. Mulle ihan sama.

  Tähän asti olen Artangel kokenu jotakin sympatiaa sua kohtaan mutta nyt se side sit katkes, ehkäpä niin oli tarkotettu. Eipä tarvi sitten enää miettiä pätkääkään mitä sulle sanon. Usko tai älä tähän asti olen miettinyt.
   
 25. deebsteri Vierailija

  Jospa asettelet kysymykset ja myöskin ne omat mielipiteesi selkeästi esiin, jäsennellysti. Raivoaminen ja panettelu herättää lähinnä kysymyksen kuulutko sivistyneessä maailmassa kiven sisään.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti