Hae Anna.fi-sivustolta

?

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Aguila, 27.08.2016.

 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Senorita1. Olette ilmeisesti viihtyneet tuossa Bahia san Felipe hotellissa. mietin sitä yhtenä vaihtoehtona tälle reissullemme. Riu Garoehen kun ei 4-viikoksi huonetta enää saanut, Valle Mariin en mene mistään hinnasta, joten tuo oli yksi vaihtoehto. Ei se ulospäin mikään kaunis hotelli ole, mutta allas-alue näyttäisi olevan viihtyisä tuon hotellin ja Pyremidesin ostoskeskuksen välillä. Lisäksi keskeinen sijainti Martianezin rannalla olisi ollut plussaa. Nyt valitsimme "semisti" yläkaupungilla olevan Pez Azulin, enkä oiken tiedä mitä odottaa. Ulospäin tuo hotelli näyttää suht viihtyisältä, mutta miten sisältä. Nähtäväksi jää.

  Isoja eroja noissa hotelliluokituksissa kuitenkin on. Semiramisista en tiedä mitään muuta, kuin oletan sen olevan kallis tähtiluokituksensa takia. Halvemmalla pääsisin Riu Garoehen, mikä ilmanmuuta olisi valintani todellisena 4-tähden hotellina, jopa ohi Botanicon. Juttelin tutun matkamyyjän kanssa Helsingin Forumin Finnmatkojen myymälässä ja hän paljon kiertäneenä sanoi, että itsekin pitää Riu Garoeta tasokkaampana kuin Botanicoa siksi, että Botanico on aikansa luksusta, eli nykyään jo vanhahtava hotellikompleksi, kuten toki Semiramiskin. Vain muutamat palvelut pitävät Botanicon tähtiluokituksen korkeampana. Eläkepapan kanssa samoilla linjoilla, että ilman muuta mielummin Botanico kuin Semiramis.

  Tiesittekö muuten Riu Garoe vs Botanico vertailusta sellaisen tosiasian, että kun Riu Garoe 2002 valmistui, siirtyi Botanicon hotellinjohtaja Riuhun johtajaksi ja vei yli 90% henkilökunnasta mukanaan Riu Garoehen. Siitä henkilökunnasta kunlemma yli 85% on yhä hotellin palveluksessa. Itse johtaja tosin vaihtui pari talvea sitten, hänen eläköityesään.

  Paikallisella Kanarialaisella tähtiluokituksella ei paljoakaan ole tekemistä todellisuuden kanssa. Ainakaan omien kokemuksien mukaan. Paljon viihtyisämpi hotellin nimittäin oli La Carabela 3-tähdellä kuin 4-tähden Valle Mar, missä paljon oli pielessä. Pääasia kuitenkin on, että itse Puerto Cruz on lomalaiselle paratiisi, ainakin siis alllekirjoittaneen mielestä.
   
 2. Senorita1 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  29.10.2009
  Viestejä:
  821
  Saadut tykkäykset:
  309
  Majoitus ja luokitus,
  Se nimenomaan että viihtyy ja hotelli antaa sen mitä odottaa majoitukselta,
  Tosiasia on että Puerton hotellit on jo iäkkäitä ja monesti remonttia kaipaisivat. Hyvin monessa vanhassa hotellissa on pidetty huolta, uudistuksia pikku hiljaa mutta toki isompi remontti olisi monessakin tarpeen. Remontin hinta, no sen tietää kun hotelli on poissa käytöstä remontin ajan mitä se sitten maksaa plus remontointi.
  Ei noita 3- 4 viikon matkoja ole kiintiöissä montaakaan, joten melkein pitää olla valmiina varaus jos tuon pituisen loman haluaa.
  Meille valinta on nykyään alakaupungissa, aiemmin vuosia majoituimme La Pazissa ja liputin "henkeen ja vereen" La Pazia, no nyt olemme vuosia tykänneet alakaupungissa asua.
  Monessa hotellissa henkilökunta on vuosia samaa, vain eläköityminen tuo uutta "verta" henkilökuntaan.
  On aivan ihanaa kun asiakas otetaan vastaan vanhana tuttuna, silmät loistavat kun näkevät että sieltähän tutut saapuvat. Johtajasta siivoojaan tuo sama vieraanvaraisuus näkyy.
  Asiakkaasta pidetään huolta ihan oikeasti, välitetään, se kertoo hotellin tasosta paljon.
  Näissä asioissa sitä katsoo monta puutetta sormien läpi kun kumminkin asiakaspalvelu on sitä viihtyvyyttä, omalla työllään henkilökunta saa asiakkaat vuodesta toiseen palaamaan samaan hotelliin.
  Hotellissa majoitutaan, ehkä toiset viettävät siellä enemmän aikaa kuin toiset, mikä on kullekin loman tarkoitus, jos vaan on pelkkänä yöpymispaikkana niin eipä siinä paljon hotellin tasoa katso kuin että huone on siisti vesi tulee ja menee jne.
  Jos kaipaa palveluja niin toisenlainen valinta sitten.
  No tämä nyt tällaista höpötystä:oops:

  Kaikille kumminkin mukavaa päivän jatkoa, mukavia loman odotuksia fiilistellen!
   
 3. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  San Felipe, H10 ja Marquesa tuli kokeiltua. Ainakin H10 jopa kaksi kertaa. Sitten funtsin, että josko hotellit olisi toistaiseksi nähty. Kun se oli emännälle ok, aloitettiin apartementos tie, joka nyt päätyy sitten jo taloasumiseen. Jäi tuo rivitaloasuminen La Paz'in alueella kokeilematta, toistaiseksi, joten aina on nähtävää. Orotava kolkuttelee myös takaraivossa. On mielikuva, että sieltä sitä...

  2kk ja mennään. Keretään tuo masentava lokakuu kotomaisemia kattella, omakotitalkkarit lumitöihin tilailla.
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Sata päivää täällä lähtöön jäljellä. Vai löysitte oikein talon vuokralle. Onnittelut, suuret onnittelut. Voin kuvitella sitä rauhan ja ilon määrää, mitä tuollanen talo Puerto Cruzissa tuo. Sellaisen minäkin sitten haluan aikanani.

  Hotelli on 4-viikon matkalle kuitenkin paras vaihtoehto. Pidempään kun ei tällainen työnorja voi olla. Toki viihtyisin vaikka koko talven, mutta se ei taloudellisesti ole mahdollista. Täytyy ottaa kaikki vaan irti siitä, että yleensä pääseen paikalle.
   
 5. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  204
  eläkepappa:- Kun Mäki luonnehti Botanicoa Vares-kirjassaan, ilmeni, ettei hän ollut koskaan käynyt kohteessa.

  Eläkepappa ei ole ilmeisesti lukenut tuon kirjan viimeistä sivua Loppuhuomio,
  siihän kirjailija kertoo käyneensä saarella kerran,kuusi vuotta sitten.
  Hän varoittelee siinä myös ottamasta kirjaansa liian todesta.
  Kaikki sen henkilöt ovat mielikuvituksen tuotetta ja tapahtumat sitä kirjailijan vapautta.
  Mutta kyllä kokeneet Teneriffan kävijät löytävät siitä hyvinkin paljon yhtäläisyyksiä siellä talvehtivaan suomalaisyhteisöön.
  Ääninäyte.

   
 6. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Luin minä sen. "Kohteella" tarkoitin siis tuota hotellia, en Puerto de la Cruz'ia. Hänhän siinä loppuhuomiossaan kertoo myös matkustelevansa muutenkin vähän. Ristiriita nimenomaan tuon hotellin kohdalla pisti silmään. Se kun kirjassa kuvattiin rupusarjan mestaksi.
   
 7. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  204
  Talvella Teneriffalle
  Katselin eilen telkkarista Maisan ja Nikon "seikkailuja" Puerto de la Cruzissa en saanut siitä itselleni mitään uutta vihjettä tai käymisen arvoista paikkaa.
  Merivesialtailla olen käynyt yhden ainoan kerran ja siihen se saa jäädä.
  Loro Parquessa ollaan käyty pari kertaa ja uudelleen mennään joskus tulevaisuudessa jos lapsenlapsia saataisiin sinne mukaan vietäväksi.
  Telkkarissa vilahti ravintolan hieno maisema näkymä Punta Bravassa, kiinnostui etsimään mikä ravintola oli kyseessä.
  Ilmeisesti se oli Brunelli´s Steakhouse en mene sinnekään, aivan vieressä on perinteisempi Bodega La Era jota tuttavat ovat porukalla testanneet ja hyväksi havainneet.
  Vierailun he tekivät myös Monje Bodegasiin mutta heidän kiinnostuksensa oli aivan jossain muualla kuin viinissä/ruokailussa.

  [​IMG]

  Tänne kanattaa tulla ajoissa sillä paikka on paikallisten suosiossa.

  http://www.bodegazacatin.com/

  Linkkiä klikkailemalla löytyvät ajo-ohjeet.  La Orotavassa käynti on kuulunut lähes aina matka ohjelmaan.​
   
 8. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Ei kai tunnin ohjelmaan mitään mullistavaa pysty sisällyttämään. Varsinkaan kokeneemmille Kanarian, tässä tapauksessa Puerto Cruzin kävijöiden kokemusten ja tiedon päälle. Eiköhän tuo Maisan ja Nikon ohjelma ole suunnattu sellaisille, jotka eivät Kanarialla ole aikaisemmin käyneet. Näin ainakin uskoisin.
   
 9. mummeliini Vierailija

  Mielestäni tuo Maisan ja Nikon ohjelma oli riemukas.
  Nuoret, persoonalliset juontajat jotka kehuivat Puertoa ja Orotavaa kovinkin. Kehuivat oikein paratiisimaiseksi, paremmaksi paikaksi kuin edelliset kohteensa. Omaksi riemukseni mainitsivat, että Puertossa on toooosi vanhoja turisteja, eläkeläisiä:D.
  Hauska ohjelma kokonaisuudessaan.
   
 10. oldman Vierailija

  Juu, hyvä kun muistivat sanoa, että Puerto on vanhojen ihmisten paikka, jos joku ei vielä tiennyt! Koittivat ne nuoret kai nuoremmillekin sitä vähän mainostaa, kun kekkasivat yhdistää Orotavan ja seksilelut.:giggle:
  Näin vanhalle ei olisi tullut mieleenkään...;)...se seksi Orotavassa.
  Tuo Niko kun kuuluu olevan homppeli, niin vähän sateenkaariväellekin.
  Coolia!:cool:
   
 11. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Parasta noiden kahden nuoren ihmisen matkailuohjelmassa mielestäni hauskan toteutuksen ja sanavalmiiden juontajien lisäksi runsas itseironia, mitä viljellään. Itsekunkin olisi hyvä osata nauraa vähän itselleen aika-ajoin. En kuitenkaan allekirjoita tuota Puerto Cruzin mainetta pelkästään "vanhojen" ihmisten lomapaikkana. Tai no, sehän riippuu, minkäikäinen sen sanoo. Mielestäni kun viime vuosina Puerto Cruzissakin on enemmän alkanut nuorempia pareja ja perheitä näkymään.
   
 12. eläkemuori Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.07.2016
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  11
  Ikä on numeroita.
  Meidän kolmen kuukauden reissun aikana paikalla vierailevat myös ainakin yksi tuttavapariskunta, lapset ja lapsenlapset. Lapsia/lapsenlapsia Joulun viettoon.Ei ennätä paha ikävä yllättää. Ja kunnon puuhastelua riittää sen aikaa:D. Kyllä myös nuoriso on paikasta kovasti tykännyt!
   
 13. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  204
  Kupletin juoni
  Onhan se keskustelua onhan? kun rekisteröi pari kolme eri nimimerkkiä itselleen,kysyy ja vastailee näillä eri nimillä itselleen.
  Kun vielä oikein kauniisti kirjoittaen ylistää Puerton kauneutta ja sen suomalaisyhteisön lämminhenkisyyttä niin ainakin rouvat tykkäävät kovasti.
  Samaan syssyyn voi huudella puskista muutaman poikkipuolisen kommentin ,vaatii
  rekistöitymistä ja huutelee ylläpitoa apuun.
   
 14. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Aquila. Kupletin juonesta. Haluatko kenties tunnustaa jotain. Se on jo hyvä alku.

  Kupletin juoneen vielä. Jos teillä "kolmella viisaalla miehellä" on vielä jotain annettavaa palstalle, niin keinovalikomanne on väärä. Hyökkäämällä uusia kirjoittajia vastaan vajoatte trollin tasolle/asemaan, kun sensijaan asiallisilla matkailusta omaa näkemystänne tukevilla viesteistä tekisitte palstasta paljon kiinnostavamman. Kysymys vaan kuuluu, onko teistä hiekkalaatikon nurkista huutelevista taatoista enää siihen ?

  Ja kyllä, tämä oli haaste. Vastatkaa siihen sellaisella tietopaketilla Kanariansaarista, että tällainen "s24selta paennut" räkänokkakin hiljenee tai huokailee ihastuksesta suuren viisautenne edessä. Onnistuuko? :rolleyes:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. fakta.homma Vierailija

  Tuossa kirjoituksessa on totuus
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463
  Totuus tai ei, mutta miksi jonkun mielipide saa raavaat miehet pakenemaan takavasemmalle, vain yhden kirjoittajan aktiivisuuden vuoksi. Tänne kun mahtunee asioita koskevia kommentteja yllin kyllin. Nyt nämä kolme palstan piristyttyä haluavat torpedoida keskustelua parhaansa mukaan. Typeryydestä, katkeruudesta vai kostostako on kyse.
   
 17. pieni korjaus Vierailija

  Kyse oli monesta kirjoittajasta, molempia sukupuolia, ei vain kolmesta miehestä.
   
 18. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Kun minulle nyt on käynyt selväksi, että ketju on perustettu jatkamaan tuon 123456 älyllisyyden perusteella rakennettua jatkohöpinät ketjua ja se haluaa vaalia sitä historiallista perintöä ja kun nyt perustin ikioman ketjun, jossa pyrin johonkin muuhun, lupaan jatkossa jättää nämä ketjut rauhaan, omistettuna puolestani "pyhälle kolminaisuudelle".

  Sotavento tuossa jatkohöpinät ketjussa kertoikin historian, so. taustan, josta kolminaisuuden henkilöhistoria ponnistaa. Sellaiselle perustalle en halua mitään rakentaa. Polulla kulkija polun on vanki, vapaa on vain umpihanki. Katson siis paremmaksi jättää tämän ketjun rauhaansa. Uusia voi aina perustaa :) -ja Sotis, jatkossa yritän kirjoittaa Antiguen oikein ;)
   
 19. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463

  Ok. Olen uusi täällä, enkä asiasta tiedä mitään. koko joukko kirjoittajia siis luovutti yhden kirjoittajan edessä. Mitä se kertoo niistä luovuttajista ?:LOL:
   
 20. Antiguelle Vierailija

  Tuo kertoo sinusta kaiken
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 21. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463

  Kerro ihan omin sanoin, mitä se minusta kertoo...:LOL::LOL::LOL:
   
 22. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463

  Kiitti haasteesta, mutta mulla ei ole päivän lehteä. Homma ei siis ole niin helppoa kuin luulisi. Enkä ostanut Gorgemont watch kelloa Lohjalta, vaan matkalta Lohjalle. Uloskaan en viitsi lähteä, joten Mersun avain saa riittää. Laitan siis kuvan Ipadin päälle, mistä aika, sekä päivämäärä näkyy:

  [​IMG]

  Happy:LOL::LOL::LOL:

  Edit. Aguila näköjään poisti HAASTEENSA, mikä toki lainauksena näkyviin jäi. Miksiköhän...(n)
   
  Last edited: 03.10.2016
  • Tykkään Tykkään x 1
 23. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  204
  Kovin on pieni tuo taskukello suhteessa avaimiin.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 24. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 021
  Saadut tykkäykset:
  463

  Se on pieni. Naisten taskukello ilmeisesti. Laitan vertailun vuoksi kaksi muuta löytämääni taskukelloa samaan kuvaan ja eilen löytämäni kolme rannekelloa, Camy, Leijona ja Atlantic 1950-1960 lukujen taitteesta molemmin puolin:

  [​IMG]

  Toi hopeinen oikealla on se normikokoiseksi luokiteltu taskukello.
   
  Last edited: 06.10.2016
  • Tykkään Tykkään x 1
 25. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  204
  Kuvista
  Ilmeisesti sinulla Antigue olisi kuvia myös tuolta tuolta Teneriffan maisemista,niitä katselisin mielelläni.
  Tuo Aijaa.com ei vaan ole ainakaan kuvasarjojen esittämiseen paras mahdollinen foorumi.Onko kuviasi muualla nähtävänä.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti