Hae Anna.fi-sivustolta

6 ihmistä näki taivaalla enkelin 22. 1.11 - katso video

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Mikko L, 04.02.2011.

 1. Hengen ja enkeleiden hyviä töitä ei edes Benny Hinn kykene estämään.

  Näemmä....
   
 2. harvest Vierailija

  Eikä ole edes tarkoituskaan, päinvastoin Benny Hinn on nimenomaan Pyhän Hengen suurlähettiläs ja hänellä on hyvin vahva Pyhän Hengen voitelu.
  Hän on kirjoittanut myös kirjan

  Hyvää huomenta, Pyhä Henki (1990),

  joka on ollut myyntimenestys ja jota myydään yhä nykyäänkin.
   
 3. <aimen eimen Vierailija


  Jopa kirjan kirjoittaja ei ole nykyöän mitään tässä hampurilaiskulttuurissa mitä he suoltavat. :)))))
   
 4. harvest Vierailija

  Oletko lukenut kirjan "Hyvää huomenta, Pyhä Henki"?
  Tai kuunnellut BH:n julistamma evankeliumia? Tottahan se on, että tässä maallistuneessa yhteiskunnassa hengen ravinnonkin pitäisi olla eräänlaista "henkistä pikaruokaa".
   
 5. blaupunkt Vierailija


  kerro lisää. Kiinnostaa.
   
 6. harvest Vierailija

  Tässä teksti Benny Hinnin Kirjan "Hyvää huomenta, Pyhä Henki" takakannesta:

  Se mitä Benny Hinnille tapahtui eräänä kylmänä talvi-iltana Torontossa, muutti hänen elämänsa ainaiseksi. Pyhä Henki tuli hänen elämäänsä niin dramaattisesti, että hän ei enää koskaan ollut sama.

  Oletko sinä valmis kohtaamaan Pyhän Hengen läheisesti ja henkilökohtaisesti?
  Oletko halukas kuuntelemaan Hänen ääntään?
  Oletko valmis tuntemaan hänet persoonana?

  Kirjassaan "Hyvää huomenta, Pyhä Henki" Hinn selostaa näkemyksiä ja totuuksia, joita Jumala on opettanut hänelle vuosien mittaan. Opit syvemmin tuntemaan Jumalan kolminaisuuden ja sen, että kolminaisuuden jäsenet toimivat keskenään ja meidän kanssamme. Saat myös tietää,

  - kuinka voit tunnistaa Pyhän Hengen äänen,
  - mitkä ovat seitsemän askelta tehokkaampaan rukoukseen,
  - mikä on Jumalan voitelun lähde ja tarkoitus.
  - miten vapautua anteeksiantamattoman synnin pelosta
  - ja mikä on Jumalan mestarisuunnitelma sinulle.

  Kun löysin tämän kirjan ja luin sen, niin se muutti minunkin elämäni aivan totaalisesti. Js sain entistä syvemmän Jumalasuhteen itselleni ja olen saanut niittää Hengen viljaa siitä lähtien.
  Tämä kirja ei ole mitään hengellistä pikaruokaa, mutta hyvin mielenkiintoisesti kirjoitettu.

  www. Benny Hinn Ministries.org
   
 7. voi JEESUS Vierailija

  Voi että, kyllä sääliks käy noita ihmisiä tossa videossa.... Pelottelua. Omia aivoja tuskin käytetään ollenkaan arvioimaan omia kokemuksia. Luullaan ilmeisesti ettei mitään henkisyyttä ole ilman Raamattua. Ja toi tyttö on kyllä opetellut ulkoa noi "vuorosanat". Tai joku on pistänyt oppimaan. Tuo usko ei tule sydämestä - se tulee ulkopuolelta.
   
 8. uskon enkeleihin Vierailija

  Miten niin käy sääliksi tuota tyttöä, moni muukin maailmassa on kohdannut enkelin ja ne kaikki sanovat, että koko elämä muuttui tuon kohtaamisen jälkeen. Tuhansia kirjoja on kirjoitettu enkeleistä, samoin lauluja on sävelletty ja tauluja maalattu. Enkelin kohtaaminen on aina pyhä tapahtuma, uskon niin, vaikka itse en olekaan enkeleitä nähnyt.
   
 9. pikkunoidatar Uusi jäsen

  liittynyt:
  11.10.2011
  Viestejä:
  151
  Saadut tykkäykset:
  0

  Niinpä, enkelin kohtaaminen, kosketus, sen kokeneille, on ihmeellinen, elämää muuttava tapahtuma, joka on ollut inspiraationa kuvaamiisi asioihin!
  Arjen taso elämässä näyttäytyy myös toisenlaisena.
  Uskon myös enkeleihin ja vaikka en uskoisi, toisen ihmisen syvällekäpään elämykseen suhtautuisin kunnioituksella, ihmetellen, mitä muuta voisin....
   
  Last edited: 30.01.2012
 10. Kivat Vierailija

  että enkeli auttaa, etenkin kun heistä on kirjoitettu tuhansia kirjoja.

  Olisin aikoinaan sydänsairasta äitiäni ja dementiaa sairastunatta isääni hoitaessani halunnut tavata enkelin, josta on kirjoitettu "tuhansissa kirjoissa", joiden olemassaolosta on sävelletty ja maalattu tauluja. Enkeleistä, jotka ovat tulleet auttamaan ihmisiä.

  Heitä on kaiketi vain maalattu, heistä on kaiketi vain sävellelletty, mutta yksikään enkeleistä ei ole tullut auttamaan minua ja vanhempiani. Miksi minä epätoivoisessa elämäntilanteessa en tavannut enkeliä, mutta moni kirjoista lukenut ovat heivät kohdanneet.

  Ehkä olen viallinen, henkilö, joka ei voi kohdata enkeliä enkä saada enkelin apua kun olin epätoivoisimmallinani vanhempieni avun suhteen.

  Enkelit ovat kaiketi yhtä valikoivia ja ennakkoluuloisia kuin olemme me ihmiset. Enkeli auttaa, ketä hän auttaakin. En tiedä enkeleiden kriteereistä mitään, mutta joku henkinen tietää varmaan vastata tähän viestiin.

  Eli enkeli auttaa, mutta keitä? Mitkä ovat enkeleiden auttamisen kriteerit?
   
 11. uskon enkeleihin Vierailija

  Huomaan, että olet katkera ja vihainen vanhempiesi sairastumisesta ja menetyksestä . Sehän on ihan ymmärrettävää. Älä kuitenkaan syytä enkeleitä, mikäli jouduit yksin kamppailemaan eikä edes kukaan ihminen tullut sinua auttamaan. Useinhan myös me ihmiset voidaan "olla enkeleitä toinen toisillemme", kuten Jope Ruonansuu laulaa,
   
 12. Saarnaajalle Vierailija


  Voisi joku vastatakin mutta se olisi turhaa kun et kuitenkaan käsittäisi. Olet saanut monia vastauksia miten tuon asian kanssa on mutta et kykene ymmärtämään. Olet laittanut aivotappisi siihen asentoon ettei se oikeasti hyväksy kuin oman selityksesi. Miksi et syleile sitä tietoa mikä sinulla on ja ole tyytyväinen? Vai onko tuo kirjoittelusi sinun tapasi tehdä "lähetystyötä"? Teet aina samoja kysymyksiä, kuin saarnaaja Mikko Lahti ainakin mutta et vaivaa päätäsi lukemalla "vääräuskoisten" kirjoituksia kuin justhätään löytääksesi sanan sieltä toisen täältä jonka voit ujuttaa omaan vakiokäännytystekstiisi.

  Jos olet oikeasti onneton ja katkera niin etsipä onnea ja vastauksia jostain mistä voisit niitä saada ja mistä voisit niitä vastaanottaa. Onhan maailma täynnä erilaisia mahdollisuuksia kullekin ihmistyypille. Sinäkin voisit laittaa aivonystyräsi olemaan oikeasti kiitollinen niistä ihmisistä jotka sinua ovat auttaneet ja iloitsemaan että muutkin ihmiset ovat löytäneet jostain apua ja osaavat olla siitä kiitollisia.
   
 13. korjaan.... Vierailija

  En tarkoittanut viestissä enkeleitä - sanoinko sanaakaan enkeleistä? Käy sääliksi sitä että ollaan niin jonkun yhteiskunnan (pienen tai suuren) luoman keinotekoisen uskon alla, kuin tuo tyttö. Selvästi pistettu sanoja suuhun. Enkeleillä ei ole välttämättä mitään tekemistä minkään uskonnon tai liikkeen kanssa. Heitä voi kohdata kuka vain.
   
 14. Ankelika Vierailija

  "Enkelit ovat kaiketi yhtä valikoivia ja ennakkoluuloisia kuin olemme me ihmiset. Enkeli auttaa, ketä hän auttaakin. En tiedä enkeleiden kriteereistä mitään, mutta joku henkinen tietää varmaan vastata tähän viestiin.

  Eli enkeli auttaa, mutta keitä? Mitkä ovat enkeleiden auttamisen kriteerit?"

  50+ palstalla on hiljaista joten poikkesin tälle palstalle. Katsoin linkkinä olevat videot ja luin harppien aiheesta syntynyttä keskustelua tässä viestiketjussa.

  Luin noin vuosi sitten kirjan Enkeleitä hiuksissani. Ex-mieheni oli siihen aikaan pitkään tajuttomana kaatumisen takia. Lääkärit eivät antaneet mitään toivoa. Ihme kuitenkin tapahtui.
  Rukoilin ja varmasti moni muukin miehen puolesta.

  Olen saanut pitkän elämäni varrella kokea monta kertaa enkelin läsnäolon. Kai olen kirjoittanut näistä jutuista elleissä. Mutta ei tästä aiheesta enempää.

  Uskon siihen, että enkelit ovat aina lähellä. Miksi joitakin autetaan ja toisia ei siihen en pysty antamaan vastausta. Se on salaisuus ja tuskin edes haluan kuulla vastausta. Silloin ehkä tulisi vain pahempi mieli.

  Aikoinaan sain apua erikoiselta taholta ja kävin kysymässä miksi minua autettiin.
  Viisas mies sanoi, että minulla on tulevaisuudessa erikoistehtävä ja joudun erittäin vaativiin olosuhteisiin.

  Tulevaisutta meistä kukaan ei tiedä ja niin on parempi.

  Mutta uskon kieltäminen ja enkeleiden ilmestymiselle ei kannata naureskella.

  Purkkaa jauhava tyttö tuskin valehtelee. Romaninaisen facebook-päivitykseen en osaa ottaa kantaa. Mutta radiossa haastateltava nainen kuulostaa aidolta. Miksi tällaista asiaa lähtisi valehtelemaan mediassa. Siitähän tulisi itselle vain vaikeuksia elämään.

  Sanon aina, että enkelit ovat ihan tavallisia ihmisiä. Siksi ehkä sairastavien omaisten on niitä vaikea tunnistaa. Hoitohenkilökunnassa on ihan eläviä enkeleitä.
   
 15. Mikko L Jäsen

  liittynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  399
  Saadut tykkäykset:
  0

  Varmasti sinunkin kokemuksesi ovat kuuntelemisen arvoisia. Joten anna tulla vaan.

  Sitäpaitsi sunnuntaina on Mikkelin ja enkelin päivä.

  Enkelit ovat palvelevia henkiä, palvelukseen lähetettyjä niitä varten jotka saavat autuuden periä.

  Arkkienkeli Mikaelista ks. Arkkienkeli ? Wikipedia
   
 16. Jos Vierailija

  kirjoitat enkeleistä ja heidän päivästään, et ole tietämyksessäsi tämän ajan tasolla.

  Eikö teille uskonnollisille piireille ole kerrottu, missä henkimaailmassa mennään?
   
 17. Mikko L Jäsen

  liittynyt:
  30.05.2009
  Viestejä:
  399
  Saadut tykkäykset:
  0

  Ehkäpä sinä tiedät paremmin, miten henkimaailmassa mennään kun Raamatun Jumala ja Saatana ottavat yhteen?

  Eikö ole merkillistä muuten miten Kaikkivaltias Jumala synnytti tyhjästä Etelä-Sudanin valtion. Siellä asuu nyt paljon kristittyjä ahtaiden aikojen keskellä, ks. Etelä-Sudan ? Wikipedia

  Ja Herra teki uuden valtion katastrofaaliseen tilanteeseen melkein Saatanan valtaistuimen keskelle.

  Sanoohan Herra meille tänäänkin:"Katso, minä teen uutta; nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Niin, minä teen tien korpeen, virrat erämaahan."

  Enkelit ovat Jumalan sanansaattajia;ne ovat Herran lapsia varjelevia henkiolentoja. Eräs eräs väkevimmistä on ruhtinas Mikael jonka lopunajan teoista Raamattu ilmoittaa:

  "-- Silloin astuu esiin Mikael, suuri enkeliruhtinas, joka seisoo kansasi suojana.

  Ja tulee ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä alkaen, kun kansoja on ollut, aina tuohon aikaan saakka. Mutta sinun kansasi pelastuu, pelastuu jokainen, jonka nimi on kirjoitettu kirjaan
  ." Dan 12:1
   
 18. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jälleen huijarisaarnaaja on astunut ulos kolostaan pelottelemaan rehellisiä lainkuuliasia kansalaisia.
  "" Suuri enkeliruhtinas"" höpö höpö
   
 19. Ilo Herrassa Vierailija

  Mikä sinua engel48 pelottaa tämän "huijarisaarnaajan" kirjoituksessa?
  Et kai enkeleitä pelkää? Mitä tulee ahdistukseen, elämme jo nyt suuren ahdistuksen aikaa ja vielä suuremman ahdistuksen kynnyksellä. Elämme lopun aikoja, rakas engel, oletko valmis?
   
 20. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suoraan sanoen pelkään enemmän hammaslääkäriä, kun " kaiken tuomitsevaa herraa"
  Uskovaiset ovat historian mukaan eläneet lopun aikoja jo 2000- vuotta. Jostakin kumman syystä loppua ei vain tule.

  On verraton keino huijarisaarnaajilla pelotella herkkätunteisia ihmisiä " lopun ajalla" kun siihen vielä lisätään " oletko valmis".
  Astumaan saarnaajan satimeen.

  Osasit esiintyä hyvin rakastettavasti, kiitän.
   
 21. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ei pelkoa, vain rauha ja sitä kautta aina ilo sydämessä.
   
 22. Jos Vierailija

  Tiedän paremmin.

  Tukeudu maailmankaikkeuden Luojaan ennemmin kuin Jumalaan ja Jeesukseen.
   
 23. Tok tok Vierailija


  Maaimankaikkeuden luoja on Jumala. Sanalla Jumala tarkoitetaan juuri sitä.
   
 24. Jos Vierailija

  Luoja on luonut. Joten hän on luonut myös Jumalan ja Jeesuksen, joten hänen yläpuolellaan ei ole ketään, ei reppania Jumalaa eikä myöskään reppana Jeesusta.

  Luoja on, sillä kaikki on Luojasta. Myös Jumala.
   
 25. heliopoliss Vierailija

  Ikinä en ole kyllä kuullut tuollaista tulkintaa. Lieneekö vain tuo Jumala-sana sinusta jotenkin epämiellyttävä.
  "Jumala loi auringon kuun ja järvet ja puut, ihmiset myös" kuten laulussa sanotaan Jumala=Luoja=Jumala=Luoja.

  Mutta ihan miten vain, saa kai sitä ihmiset eri nimiä käyttää.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti