Hae Anna.fi-sivustolta

60v juhlat

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä järjestelijä, 23.06.2005.

 1. järjestelijä Vierailija

  Isäni 60 v juhlille pitäisi keksiä jotakin muutakin kuin vain soffalla istuskentelua. Olisiko kellään hassujakin ideoita toteutettavaksi? Ikäjakaumaa juhlissa on. On paljon 55-65 vuotiaita. on ihan leikki-ikäisiä (joille voisi myös joku ohjelmanro olla. otanhan lapset huomioon myös tarjoilussa, miksen ohjelmassakin..)
  Ohjelmanro ei saisi olla mitään sellaista, mihin joutuu laittamaan itsensä likoon, koska niistä ei kukaan tykkää meillä. Jotain pientä kivaa..... Mikä toteutuisi ilman suurempia operaatioita.
  Kiitän jo etukäteen!
   
 2. Rohkeasti vaan Vierailija

  Kaikessa hauskassa joutuu ainakin joku pistämään itsensä likoon. Synttäreillä sitä toivotaan usein myös päivänsankarilta.

  Vähimmillään voisit pitää ja pyytää ihmisiä pitämään hauskoja puheita. Aiheet voivat olla vaikka muisteloja ensitapaamisesta tai yhteisistä kepposista, ensimmäisestä ulkomaanmatkasta, mitä vaan, missä on jotain kivaa kerrottavaa.

  Jos kysymyksessä on sukujuhla, niin voisitte tilan koristeeksi samalla piirtää sukupuun, johon jokainen kirjoittaisi tai piirtäisi samalla omat terveisensä päivänsankarille. Siitä jäisi mukava muisto.

  Jos paikalla on paljon lapsia, niin voisivatko he esittää jotain? En tarkoita, että tilaisuudesta pitäisi tehdä ""lastenkutsut"", mutta laulu tai kaksi voisi olla paikallaan. Voisit vaikka etukäteen pyytää jokaiselta runon tai muten haastatella lapsia siitä, minkälainen synttärikalu heidän mielestään on. Mitä pienempiä lapsia, sen hauskempia vastauksia.

  Muuten kuuskymppiset on sopiva tilaisuus kääntää katseet taaksepäin ja kerrata mennyttä elämää. Vanhat valokuvat voi esittää vaikka piirtoheittimen avulla, jos sattuu saamaan sellaisen lainaksi. Minkälainen maailma oli silloin, kun isäsi syntyi? Minkälaiseen taloon ja perheeseen? Miksi hän halusi tulla isona? Miten hän tapasi äitisi? Tästä voisi helposti johdatella myös jonkinlaista arvauskisaa, jos se sopii vieraiden mielenlaatuun. Monista häissä käytetyistä leikeistä voi saada ideoita ja tehdä omia sovelluksia, jotka sopivat kuuskymppisen juhliin.

  Tärkeintä on kuitenkin iloinen mieli. Soffalla istuskelukin voi olla hauskaa, kunhan juttua riittää. Toivotan teille hauskoja kekkereitä!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti