Hae Anna.fi-sivustolta

Aamiaista Tallinnassa

Viestiketju osiossa 'Kaupunkilomat' , käynnistäjänä neiti toukokuu, 10.02.2009.

 1. neiti toukokuu Vierailija

  Suositelkaa hyvää hotellia, johon voisimme mennä aamiaiselle sen sijaan, että nauttisimme aamiaisen laivalla. Olemme linja-autolla liikkeellä, joten "matka ei ole este eikä hidaste", pääasia on kunnollinen aamiainen. Kunnollisella aamiaisella kun pärjää pitkään, ja toisaalta voisi olla rauhallisempaa aamiaistaa hotellin salissa kuin laivan (XPRS, josta ei omakohtaista kokemusta vielä)
   
 2. kokemus134 Vierailija

  Se aamiainen XPRS:llä koostuu kahvikupista, mehulasista ja kuivasta sämpylästä, jotka haetaan Delistä ja vedetään kiireellä nassuun.


  Menkää esim Reval Hotel Centraliin syömään aamiaista, siellä on lämpimääkin tavaraa tarjolla eikä ole kovin kaukana satamasta. Hinta taisi olla 9€ pinnassa.
   
 3. omatoimimatkailija Vierailija


  Hei, olen ollut Tallinnassa monta kertaa Peppersackissa aamiaisella, se ei ole hotelli mutta siellä on hyvät monipuoliset aamiaiset ja edulliset hinnat, sekä keskiaikainen tunnelma, aukeaa muistaakseni klo 7. 3-5 eurolla saa mahansa täytyyn, palvelu on hyvää ja menu on suomeksikin. Viruun ei mielestäni kannata mennä enää, sillä se maksaa yli 11 euroa (muistan kun se vuonna 1994 maksoi 40 kruunua...Ja ihan sama kuin nykyäänkin on aamiainen muistaakseni 180 kruunulla). Peppersack on Olde Hansaa vastapäätä, se on aivan suoraan vanhankaupungin portilta pitkin viru-katua kun kulkee niin mutkan jälkeen (noin 300m) se on oikealla. Suosittelen!
   
 4. omatoimimatkailija Vierailija

  Peppersack on vasemmalla, Olde Hansa oikealla puolella katua, korjaan.
   
 5. neiti toukokuu Vierailija

  Peppersackin sijainti on tiedossa, eipä tullut mieleenkään että siellä saisi myös aamiaista, kiitos vinkistä. Ja hintakin tuntui olevan ns. kohdallaan, verrattuna noihin hotellien hintoihin (Tallink Spa veloittaa n. 10 euroa). Kiitos
   
 6. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...on tarjolla Swissôtelin ylimmässä kerroksessa: luksusaamiainen ja luksusnäköalat :) Buffetin hinta on muistaakseni noin 15€/hlö.
   
 7. Swiss Vierailija

  Eikös siellä tarjoilla aamupala jossain keskikerroksessa olevassa ravintolassa???
   
 8. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  No itse olen kahdesti tuolla aamiaista nauttinut, taisi olla joulukuussa, ja ylimmässä kerroksessa olimme. Jos ei maailma ole parissa kuukaudessa muuttunut, niin näin on.
   
 9. myös kokeiltu Vierailija

  Tässä nyt vähän faktaa Swisshotellin ravintoloista kerroksittain, aamiainen siis 8.kerroksessa:

  DINING & ENTERTAINMENT

  Horisont Restaurant & Bar, located on the hotel’s top floor, offers diners an eclectic dining experience in combination with the unparalleled view over the old town and the bay of Tallinn.

  Café Swiss, located on the 8th floor, offers all the day a variety of international specialties and local favourites as well as unique Swiss delicacies from the buffet and a limited à la carte menu.

  No.3 Deli-Lounge-Bar at the lobby level offers a wide variety of light snacks & selected
  beverages.
   
 10. Swiss Vierailija

  "Café Swiss
  All Day Dining restaurant, serving breakfast, lunch and dinner buffets, and an à la carte menu, inclusive of Swiss specialties."

   
 11. Kokeiltu myös Vierailija

  Viime kesänä yövyimme Swissôtellissa, emmekä päässeet edes illalla Horisonttiin ruokailemaan (aukiolot kyseisellä ravintolalla oli ihan oudot), ja aamiaista tarjottiin juuri tuossa kasi kerroksessa.
  Harmitti, kun Baltic Guidessa oli niin kehuttu kyseistä ravintolaa näköaloineen...
  Eipä tarvitse toista kertaa mennä, 15 € on turhan kallis aamupalasta, sillä rahallahan saa jo kunnon päivällisen jossain viehättävässä ravintolassa. Ja kun illalla on syönyt hyvin, niin aamulla ei varmasti jaksa syödä koko rahan edestä...
   
 12. Se on krs 8 Vierailija

  LP antaa usein virheellistä tietoa, on usein huomattu.
   
 13. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sori, voi olla, että sekoilin... Taisimme käydä ylimmässä kerroksessa sittenkin vain drinksuilla ilta-aikaan.

  Kuulisin kyllä mielelläni, missä muissa asioissa olen mahtanut antaa virheellistä tietoa???
   
 14. Swiss Vierailija

  "Hauskasti" sekoiltu ;)

  Olikohan promilleja paljonkin, kun meni iltadrinksut ja aamiaiset, kerroksista puhumattakaan, sekaisin :eek:)

  Mielenkiinnolla jään odottelemaan minäkin, mitä muuta virheellistä tietoa olet kirjoitellu
   
 15. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  :D

  Kukaan ei kuitenkaan usko, kun sanon, ettei tässä promilleista ollut kyse... Mun mies asuu Tallinnassa ja siitä syystä siellä tulee vierailtua nykyään melko useasti - menee vähän sekaisin jo kaikki tekemiset siellä.

  Todella toivon, että minua oikaistaan kaikesta siitä kamalasta väärästä informaatiosta, jota olen täällä ilkeyksissäni jakanut. Minusta on vallan ihanaa tahallaan johtaa ihmisiä harhaan ja kertoa "tosiasioita" paikoista, joissa en ole oikeasti koskaan käynyt... ;)
   
 16. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kokemusta Telegraafin aamiaisesta? Menen taas ensi viikonloppuna Tallinnaan, ja oli vähän puhetta, josko käytäisiin katsastamassa tuo. Onneksi siinä ei ole yhtä monta kerrosta kuin Swiss-hotellissa ;)
   
 17. Näiden uusavuttomienkin kannattaisi opetella aamiaisen tekotaito. Kahvinkeittimen päälle laittaminen onnistuu kyllä muutaman tunnin harjoittelun jälkeen.Leivän ja makkaran leikkaaminen ovat toki liian vaarallisia ja siksi kaupoista saa valmiiksi siivutettua leipää, kinkkua, juustoa.

   
 18. Helmi1 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  517
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rekisteröitymispakosta vapaan keskustelupalstan niin rikkaus kuin rasitekin ovat nämä netti-häröilijät. En mieluusti edes käytä sanaa häiriköt, koska parhaimmillaanhan ne ovat liikuttavia kaikuja jostain, jota myös huumoriksi kutsutaan. Tosin asian näin ymmärtäminen taitaa vaatia ymmärtäjältäkin hiukkasen erikoislaatuista huumorintajua. Ellet aiemmin ole tällaisen häröilijän kohteeksi joutunut: tervetuloa kerhoon. Enimmäkseen ne vainoavat mieli kateellisena juuri niitä, joilla joskus on jopa ihan asiaakin. Ota se siis imarteluna!

  Ja mitä taas tulee hyvän ruokapaikan kyselemiseen, on se ehdottomasti matkapalstoilla niitä oleellisimpia kysymyksia ;-) "Kahvinkeitin päälle" -rassukat kun eivät ole tainneet juuri muuta tehdä kuin napsia sitä kahvinkeitintään päälle...

  Itse kysymykseen minulla ei valitettavasti ole vastausta.
   
 19. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yritän olla provosoitumatta :) Asiahan on juuri niin kuin sanoit.

  Ruoka on todellakin yksi tärkeimmistä jutuista matkoilla! Aamiaista saa kokata kotona joka ikinen arkiaamu, joten lomaillessa on ihana hemmotella itseään astumalla valmiiseen pöytään. Juhlimme ensi viikolla vuosipäiväämme, joten aamiainen hienossa hotellissa olisi ihana aloitus päivälle.

  Harmi, että harrastusosion ruoka- ja viinimatkat elää todellista hiljaiseloa. Minä sinne aina kirjoittelen ja vastailen omiin kysymyksiini... :(
   
 20. Hotelliaamiaiset (jos asuu hotellissa), pitkät lounaat, hienot illalliset ja tunnelmalliset iltapalat vaikka kuinka luxushotellissa on ok, mutta että kotoaan pitää lähteä aamiaista syömään jonnekin muualle menee överiksi vaikka olisi satavuotisjuhlat.

   
 21. SnoPi Vierailija

  Ihminen, joka kirjoittaa snoPPailusta, ei ole oikea arvioimaan toisten (sivistyneempien) matkantekoa.
   
 22. väärä palsta Vierailija

  Äläppärin mies asuu Lasnamäessä. Kuka hyvänsä sellaisesta hapankaalinhajusta haluaa "ulos" syömään, jopa aamiaiselle. Tässähän ei ole mistään matkailusta kyse, Mrs SnoPi.
   
 23. Boccan naapurista Vierailija

  Todella avuliaita viestejä:
  "Näiden uusavuttomienkin kannattaisi opetella aamiaisen tekotaito. Kahvinkeittimen päälle laittaminen onnistuu kyllä muutaman tunnin harjoittelun jälkeen."

  En tee kahvia koneella, ihan pavuista jauhan Bodumin pressopannuun. Tai Suomessa toki omalla espressokoneella tulee tehtyä. Ei vaan jaksa pitää hirveästi tavaraa jääkaapissa kun tulee sen verran oltua matkoilla, menisi turhan paljon hukkaan.

  "mutta että kotoaan pitää lähteä aamiaista syömään jonnekin muualle menee överiksi vaikka olisi satavuotisjuhlat"

  Varmaan sopii hyvin siihen omaan ankeaan elämään. Miksei nauttisi vähän jostain monipuolisemmasta ja vaivattomammasta silloin tällöin? Kyllä sen tietysti ymmärtää kun menee aina ne rahat ja voimat sen halvan lonkeron perässä vetämiseen mutta silti. Ei elämän tarvitse olla pelkkää kärsimystä ja masennusta, siitä saa paljon enemmän irti jos avaa sen ylimmän napin paidasta ja ottaa vähän rennommin.
   
 24. Aamiaispaikka on varattu, ja sattuneesta syystä emme päätyneet siihen, että keittäisimme kahvin itse (siellä laivalla ei ole hyteissä kahvinkeittimiä emmekä yövy hotellissakaan, tuskin niissäkään keittimiä olisi). Kyllä lomamatkaan, vaikka päivänkin mittaiseen, kuuluu se, että joku toinen tekee aamiaisen. Viime viikolla hiihtolomalla oli kiertävät vuorot aamiaisen ja illallisen teossa, aina välillä osui kohdalle vapaavuoro.
   
 25. LP Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  319
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käytiin testaamassa Telegraafin aamiainen, joka oli kyllä hintansa (13€) väärti. Vaikutti muutenkin hyvältä hotellilta :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti