Hae Anna.fi-sivustolta

abc-saaret

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä eveliina vm 82, 29.11.2004.

 1. eveliina vm 82 Vierailija

  onko kukaan huomannut että venezuelan ja kolumbian läheisyys näkyisi karibialla esim huumekauppiaiden määrässä? onko liian kallis matkakohde opiskelijabudjetilla?
   
 2. Lilli Vierailija

  Oltiin kesäkuussa Curacaolla ja yhtään huumeiden käyttäjää tai huumekauppiasta ei nähty eli en näkisi huumeviljelelymaiden suhteellisen läheisyyden vaikuttavan !
  Joku toinen osannee kertoa mikä tilanne esim. Venezuelassa on.

  Hollannin Antillit eli Aruba, Bonaire ja Curacao ovat tunnettuja rauhallisesta ja turvallisesta elämänmenosta. Rikollisuus loistaa poissaolollaan. Elintaso on korkea ja samoiten hintataso.

  Opiskelijabudjetilla ei siis niin suositeltava matkakohde kuin joku toinen, matalamman elintason latinalaisamerikkalainen maa.
   
 3. Keshi Yena Vierailija

  Hienoa! Pidetään kaikki persaukiset pois ABC-saarilta!
  Pysyy edes joku lomakohde tasokkaana ilman seura- sun muita köyhämatkalaisia!
   
 4. Hellu Vierailija

  ABC -saaret koettu viime talvena, tosin Bonaire vain lentokentältä käsin.

  Pakko kommentoida tuota huumekauppaa ko.saarilla. Emme mekään varsinaisesti törmänneet kertaakaan huumehörhöihin, eikä kukaan tullut meille huumeita tyrkyttämään, muuta on ihan turha luulla, ettei ko. saarilla huumekauppaa käydä. Kyllä meitä varoilteltiin menemästä iltaisin Willemstadin pimeille kujille, varsinkin Otrobandan puolelle...

  Lueskelin ennen matkaamme Caribbean Travel Forumia, ja siellä kyllä kerrottiin/varoilteliin ihan suoraan näistä Willemstadin huumerikollista. Totuus on, että noiden saarten kautta kulkee suuri osa Hollannin huumeista.
  Mutta eihän siihen tavallinen turisti päiväittäin törmää, ellei sitä itse halua. Kyllä mekin iltaisin kävelimme Willemstadin kaduilla, emmekä tunteneet oloamme turvattomaksi.

  Joku tuossa perään kuulutti tasokasta lomakohdetta, jonne pers'aukiset jan kaikenmaailman seuramatkalaiset löydä.
  Kuvitteli ABC -saarien olevan tälläsiä...?
  Ihan vaan tiedoksi, kyllä sinne muualta tehdään matkoja, vaikkei Aurinkomatkat ja Finnmatkat sinne vielä lennäkään.
  Kyllä siellä turisteja siitä huolimatta riittää, ja varsinkin Aruba on suorastaan jenkkiturismille rakennettu. En tiedä, ovatko varakkaita vai pers'aukisia nuo jenkit, mutta kyllä ei raha heitä kovinkaan fiksuksi tee, ja tasosta puhuminen...sen määrittelee jokainen tavallaan.

  Meillä oli ainaksin upea loma, niin Curacaolla kuin Aruballa, ja lähtisin milloin vain uudelleen.

  Vielä vastaus kysymykseen, onko saaret liian kalliita opiskelijabudjetille? No, viikon matkoja myydään koko ajan reilulla tonnilla, mutta eläminen siellä on samanhintaista kuin Suomessa. Riippuu tietysti, mitä ostaa. Mutta pelkästään ruokailu on samoissa hinnoissa kuin täällä koti Suomessa, joten kyllä itse lähtisin mielummin opiskelijabudjetilla esim. Thaimaahaan tai johonkin muuhun paikkaa, jossa eläminen on halpaa. Jäisi silloin sitä matkakassaa vähän tuhlaamiseenkin;)

  Niin, on ABC -saaret sittenkin eliittikohde, kun en sitä suosittele pers'aukisille opiskelijoille. Sen käykööt nämä ""tasokasta ja fiksua lomakohdetta"" etsivät itse testaamassa.
   
 5. Lola Vierailija

  Toisaalta jos pitäisi vertailla ABC-saaria ja esim. Jamaikaa siinä, kuinka paljon huumeita liikkuu, niin kylläpä vaaka kallistuisi Jamaikan suuntaan! Siellähän on pilvin pimein ;-) turisteja USAsta ja Kanadasta, joiden pääasiallinen tarkoitus on viettää hauska loma pää huurussa huumeista!

  ABC-saarilla todellakin varmaan riippuu siitä missä liikkuu eli on ei-suositeltavia alueita niinkuin on jokapuolella maailmaa. Ehkä olen sitten vain liikkunut niin turvallisilla kaduilla, että en ole ikinä nähnyt kenenkään piikittävän itseään esim. New Yorkissa, Lontoossa, Pariisissa, Bangkokissa, Curacaolla, Kuala Lumpurissa jne.jne. Piikittäjiä olen nähnyt vain Amsterdamissa ja Madridissa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti