Hae Anna.fi-sivustolta

Access Pool Resort & Spa (Finnmatkojen hotelli)

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä sinne matkaava, 19.11.2007.

 1. sinne matkaava Vierailija

  Hei kaikki mukavat matka ihmiset olisiko kellään omia henkilökohtaisia kokemuksia KaronBeach kyseisestä hotellista
   
 2. we Vierailija

  Ei mulla omia henkilökohtaisia kokemuksia mutta tässä olisi hotellin kotisivut
  http://www.accessresort.com/
  Hotelli vaikuttaa kivalta
   
 3. Ketään? Vierailija

  Joko löytyisi ihmisiä, jotka ovat ko. hotellissa olleet?
   
 4. Mekin menossa Vierailija

 5. Nostan tämän Vierailija

 6. mää Vierailija

  La-su yönä suuntana kyseinen hotelli.
   
 7. access Vierailija

  lomailtiin kaksi viikkoa kyseisessä hotellissa ja ihan positiiviset kokemukset jäi.

  hotelli sijaitsee aika syrjässä. rantaan ja ostoksille on noin 800 metriä. linnuntietä matka olisi lyhyempi, mutta saaren kahden tien välillä ei ole yhdistäviä teitä, kuin kaksi hotellitietä jotka ovat puomeilla suljettuna. matka ei kuullosta pitkältä, mutta ottaa päähän kävellä sitä kun liikenne on vilkasta ja suojateitä ei ole. tuktukilla ja taksilla tosin pääsee ja hotellillakin on oma kuljetuksensa kaksi kertaa päivässä (klo8&14) mutta siihen pitää ilmoittautua mielellään viim tuntia ennen. hotelli on oikeastaan keskellä saaren kakkostietä. ehkä lyhyempi matka tulee liikenneympyrän puoleiseen "keskustaan".

  hotelli on hieno. allasaluetta on paljon, koska kaikista huoneista pääsee altaalle. huoneet ovat siistit, iso sänky, sohva, tv ja kylpyhuone jossa amme ja eräänlainen kasvihuone. jos otat kannettavan mukaan, saat sen nettiin langattomasti. siivoojat käyvät ahkerasti ja vaihtavat lakanoita ja pyyhkeitä päivittäin.

  aamupala on runsas, 5 lämmintä vaihtoehtoa, kuten munaa ja nuudeleita, kermaperunoita ym, perinteiset pekonit ja kokki paistamassa munat haluamallasi tavalla. jogurttia, leipää, leikkeleitä, juustoja, vihanneksia ja erilaisia trooppisia hedelmiä. kahvi ja tee tarjoillaan pöytiin. jos istut vaikka päivällä omalla terassillasi usein tultiin kyselemään halutaanko jotain juomista tai syömistä. hotellilla on oma ravintola myös kadun puolella.

  me ainakin saatiin kaksi kuponkia iltatilaisuuksiin jossa pöydät oli katettu hotellin sisäpihalle. grillasivat meren antimia ja oli runsaat buffetpöydät täynnä herkkuja. juomat ostettiin itse. iltaan sisältyi livebändi ja tanssiesityksiä. hieno ilta, kannattaa osallistua mikäli mahdollisuuden saatte.

  hotellilla on oma kylpylä jossa oli hintavia hierontoja ym hoitoja ainakin jos vertaa karonin muiden laitosten hintoihin. en sitten tiedä olisiko palvelut laadukkaampia tässä kylpylässä. ajoittain hierojat toivat tarjouskuponkeja joilla hierontoja sai monta kertaa edullisemmin (esim. thai hieronta 400 baht kun norm hinta oli 1200 baht).

  paikallisbussi ajaa hotellin edestä ja sillä pääsee edullisesti shoppailemaan fesival phuket ostoskeskukseen ja muihinkin isoihin marketeihin siinä vieressä tai phuketin kaupunkiin. bussimatka maksaa 25 baht / henkilö. pysäkkejä ei ole, kun heilauttaa kättä niin bussi ottaa kyytiin. bussit ajavat klo: 18 asti. melkeinpä kerran kannattaa ajaa bussilla ihan kokemuksen vuoksi, penkit on kiinnitetty kuorma-auton lavalle.

  kaikenkaikkiaan hotelli on hieno, palvelua saa ja se on hyvää. ainoa miinus syrjäisestä sijainnista. jos sulla on vielä jotain kysyttävää niin vastaan mielellään.
   
 8. Nostonostonosto Vierailija

 9. ononinvuivb Vierailija

 10. Access Pool Vierailija

  Access Pool on loistava valinta, jos haluat lomailla ilman lapsia, ja rauhallisessa ympäristössä. Hotellihuoneet ovat kauniit ja jokaisen huoneen terassilta pääsee suoraan uima-altaaseen, mikä on erittäin hyvä juttu. Aamupala oli runsas ja hotelli tarjosi yhden illallisen per viikko. Henkilökunta on ystävällistä ja siivous toimi hyvin. Mielestäni matka hotellista keskustaan ei ollut mitenkään ylivoimainen. Sen jaksaa kyllä kävelläkin. Kannattaa vuokrata skootteri, niin kulkeminen ei ole mikään ongelma. Itse pidin hotellia kauneimpana, missä olen koskaan ollut. Suosittelen lämpimästi.
   
 11. ffff Vierailija

  Onko tänä vuonna kyseisessä hotellissa käyneitä? Kommentteja kaivataan... Kiitos!
   
 12. anne Vierailija


  hotelli on tosi hieno ja siisti.henkilökunta hyvin ystävällistä ja aurinkosta.suosittelen lämpämästi
   
 13. Tsaippa Vierailija

  Oltiin hotellissa nyt helmikuussa. Oli ihan ok, mutta toisella kerralla valitsen toisen hotellin. Itseasiassa uusi matka on jo kiikarissa... :)
  Katson usein Tripadvisor- sivustolta vinkkejä ja mielipiteitä ennen lähtöä ja olen kyllä enimmäkseen samoilla linjoilla mitä kyseisellä sivustolla ollaan. Siellä Access pool on saanut 69% kannatusta mikä on ok, muttei loistava. Olen jonkin verran matkustanut ja tottunut hyvään tasoon, joten vaadin myös aika paljon neljältä tähdeltä.

  Huoneet siistit, siivous pelaa moitteettomasti. Huoneissa jkv kuluneisuutta. Liukuovet vessassa ja terassilla "rämpät".

  Uima- altaaseen pääsee toki, muttei ihan rapakuntoiset/jalkavaivaiset. Varsinaisia portaita terassilta altaaseen ei ole, vaan kulku käy parin veteen upotetun betonipallin kautta. Kaiteita ei myöskään ole. Vesi oli mielestämme yllättävän likaista ja siinä oli kohtalaisen paljon roskia.

  Hotelli mainostaa huonepalvelun tapahtuvan veneellä mutta välillä tuotiin tilaus ihan ovelle perinteiseen tapaan. Tämä syystä, että huonepalvelun vene oli joka päivä upoksissa. Välillä he jaksoivat kaivaa sen esiin, välillä ei. Luulis vuosien varrella keksivän keinon, jolla vene ei päivittäin uppoaisi.

  Ihan hotellin kulmalla pesula. Hävittivät hameeni. Korvausta ei tarjottu. Selittivät vaan, että on sen syy, jolle hameeni vahingossa meni eikä hän sitä palauttanut. No vaadittii seuraava pesureissu ilmaiseks ja se onnistui.

  Phuket on ihana paikka ja paljon nähtävää! Suosittelen. :)
   
 14. Matkailija Vierailija

  itse tykkäsin todella paljon hotellista. Huoneet siistit ja hienot. Suora yhteys altaaseen, allas puhtaan näköinen, paitse että hiekkaa oli vähän altaan pohjalla. Huonepalvelu kävi veneellä joka kerta, ja ei meillä ollut vene koskaan upoksissa.

  Ainoa miinus mikä hotellista löytyy on hieman pitkä matka rannalle. Ja ehkä vähän kalliit hinnat.

  Mutta muuten todella hieno hotelli ja mukava henkilökunta
   
 15. Pohjois-Suomalainen Vierailija

  Olemme olleet täällä nyt viikon Finnmatkojen matkalla. Toinen viikko vielä onneksi jäljellä. Vielä on hieman Phuketissa offseason, mutta ainakin meille on sopinut ettei ole liikaa ruuhkaa paikoissa. Paikka on mahtava, uimaan pääsee suoraan terassilta ja voi uida n 100-150 metriä kanavia ympäri milloin haluaa, valaistus on pimeäänkin aikaan. Aurinkotuoleja on myös ja isompi allas sekä haluttaessa allasbaari. Palvelu on erinomaista. Aamupala on runsan ja vaihtelee sopivasti päivittäin.
  Ruoka on hieman kalliimpaa kuin tienvarsikuppiloissa, mutta tasokin sen mukaista. Ruokapaikanhan
  voi valita tilanteen mukaan päivittäin. Aktiviteettejä voi tilata suoraan respan kautta tai arpoa kaupungilta minkälaisen matkanjärjestäjä sattuu varaamaan.

  Paikka on erittäin siisti ja palvelua ei voi korostaa liikaa.
  Nurkan takana on ruokakauppa. Etäisyys keskustaan ei ole ainakaan meille ollut kynnyskysymys, kävellen 10-15 minuuttia tai jos ei huvita kävellä, niin taxi hotellilta keskustaan 150 bathia (reilut 3 euroa). Hotellilla myös pari kertaa päivässä ilmainen kuljetus keskustaan, mutta ainakaan me ei ole
  siihen turvauduttu. Jos thai-ruoka -kurssi kiinnostaa, niin hotelli järjestää sellaisiakin kohtuuhintaan.

  Suosittelemme lämpimästi ja ainakin itse palaamme tänne vuoden päästä uudelleen.
   
 16. Pipsa Vierailija

  Hei!

  Mielenkiinnolla luen muiden kommentteja kyseisestä hotellista, ja vaikuttaa hyvältä paikalta. Suunnittelemme uutta reissua Phuketiin, ja mielessä tämä hotelli. Voisiko joku kertoa kokemuksistaan, paistaako terassille aurinko päivisin? Olimme nyt tammikuussa Katalla hotelli Metadeessa bungalowissa, siellä aurinko paistoi hyvin terassille koko päivän.. Kiitos jo etukäteen!
   
 17. vieraileva Vierailija

  Hei!
  Olen lähdössä tuohon kyseiseen hotellin ensi sunnuntaina kahdeksi viikoksi. Matkan jälkeen yritän muistaa päivittää tuoreet kuulumiset ja kokemukset :)
   
 18. vieraileva Vierailija


  No niin reissu on tehty ja se oli kaikin puolin ihana.
  Hotelli oli myös todella upea ja hyvä ja siitä ei ole kyllä mitään moitittavaa. Se, paistaako aurinko koko päivän huoneen terassille, riippuu tietysti huoneen sijainnista. Meillä aurinko ei siihen koko aikaa suoraan paistanut, mutta onneksi ei, koska oli kiva että pääsi vähän auringon paahteelta sivuunkin. Ja aika usein olimme kyllä päivällä myös rannalla.

  Hotelli on todella upea ja henkilökunta on ystävällistä. Huonepalvelun saa joko veneellä tai ovelle tuotuna. Aamupala on monipuolinen ja hyvä. Lisäksi hotelli tarjosi kahtena iltana ilmaisen päivällisen. Rauhallista oli myös, melusta ei siis ollut haittaa. Kulman takana on Seven eleven ja myös pankkiautomaatti.
  Hotellilta on kaksi kertaa päivässä ilmainen kuljetus rannalle. Kävellen se kestää noin 15-20 minuuttia.
  Suosittelen kyllä kyseistä hotellia ja jos joskus Karonille palaan, menen varmasti uudelleen Access hotelliin :) Jos jotain on kysyttävää niin kysy ihmeessä.
   
 19. reissulaiset Vierailija

  Olipa mukava löytää viime hetken palautetta tuosta hotellista. Olemme viikon päivät selailleet eri hotelleja ja nyt päädyimme tähän Access hotelliin. Vaikuttaa kivalle paikalle. Viihdymme vähän rauhallisemmassa, vehreässä paikassa ja hyvin on tätä hotellia kehuttu. Viimeinen niitti oli tämä lähettämäsi viesti eli matka on nyt ensi talvelle varattu! :)
   
 20. joululoma Vierailija

  Mekin ollaan joululomalla menossa tänne, onko kellään lisää kokemuksia? Etenkin joulun/uudenvuoden aika kiinnostais! :)
   
 21. Ylli Vierailija

  Meillä on varattuna matka, lähtöpäivänä 29.12.2011. Meinattiin ekaksi lähteä uudenvuoden jälkeen, mutta tuo paikallinen uusivuosi kiinnosti niin paljon, että varattiin lähtö jo ennen vuodenvaihdetta, vaikka hinta on aika paljon kalliimpi kuin ennen uutta vuotta.
  Hotellin valintaan vaikutti suurilta osin tuo pääsy uima-altaaseen omalta terassilta. Jotain spesiaali piti saada kun tämä on "häämatka" ;).
  Kaikenlainen informaatio hotskusta ja seudusta on tervetullutta.
   
 22. Kimbe7 Vierailija

  "Paikallinen uusi vuosi" eli songran on pääsiäisen korvilla eli hintaan vaikuttaa ainoastaan meidän länsimaalaisten oma uusi vuosi...Meitä "falangeja" kun rahastetaan meidän omilla pyhäpäivillä ja myös thaikkujen omilla pyhäpäivillä mistä meillä ei välttämättä ole mitään tietoa...
   
 23. matkailija Vierailija

  Hotelli oli todella hyvä, oltiin joululomalla kaksi viikkoa! Siistiä, ystävällistä henkilökuntaa ja hyvää ruokaa. Uudenvuoden juhlakin oli hieno (vaikkakin länsimaalainen).
   
 24. Itse varasin tänään talveksi kahden viikon matkan tähän hotelliin. Onko tuoreita kokemuksia ?
   

 25. Ei ole vielä kokemuksia,ja niitä myös minä haluaisin kuulla. Tuoreita siis.
  Onko hotelli edelleen hyvässä kunnossa? Lähdemme tammikuussa reissuun.
  Odotamme lomaa jo kovasti :)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti