Hae Anna.fi-sivustolta

Adressi GCM-sopimusta vastaan

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 08.11.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Suomi on allekirjoittamassa ilman eduskunnassa käytävää yleiskeskustelua YK:n laatiman massamahanmuuttoa koskevan sopimuksen. Useat maat ovat jo kieltäytyneet allekirjoittamasta sitä. Saksassa media on herännyt sopimuksessa olevaan kohtaan, jossa valtion tulee myötävaikuttaa siihen, ettei media kirjoita mitään kriittistä maahanmuutosta tai siirtolaisista. Käytännössä siis valtio ohjaisi mm lehdistötuen niiltä pois, jotka kirjoittavat kriittisesti maahanmuuttopolitiikasta. Tämähän jo yksistään on länsimaalaisen sananvapauden vastaista.

  https://www.adressit.com/adressi_globaalin_massamaahanmuuttosopimuksen_hylkaamiseksi?a=2
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Pitäisikö Suomessa politiikot koko ajan keskustella ensin kansalaisten kanssa ennen kuin tekevät päätöksiään???
  Eihän Suomessa ole suoraa demokratiaa.
  Suomessa on niin sanottu edustuksellinen demokratia (välillinen demokratia), jossa olette valinneet edustajat itsellenne jotka toimii poliittisesti.

  Paljon on väärää asiaa liikkellä GCM:stä maahanmuuttajakriitikkojen taholta.
  Esim. tuo että maahanmuuttoa ja maahanmuuttajia ei saa kritisoida jos on aihetta, ei pidä paikkaansa ollenkaan.
  Lehdillä olisi edelleenkin sananvapaus kuten on nyt. Mutta muukalaisvihamieliset nettilehdet sen sijaan saisivat turpiinsa sillä niissä kiroittavat aina rasistisesti ja ilkeästi pakolaisista.
  Tavalliset valtalehdet ei kirjoita rasistisisesti pakolaisiata ja muista maahanmuuttajista.

  Jotta muukalaisvihamielisillä on nyt kova pelko että ehkä tulisikin loppu rasistisille nettilehdille jaella ja viljellä rasismia.
  Ja toisekseen sehän riippuisi myös siitä miten eri valtioitten päättäjät päättävät asiasta. FN ei voi sanella muille valtiolle miten tehdään, FN voi vain ehdottaa ja antaa neuvoja.

  Kuinkahan moni maahanmuuttajakriittikkoa on lukenut GCM kokonaisuudessaan????
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen verran voi todeta, ettei eduskunnan yleiskeskusteluun voi jokainen suomalainen ottaa osaa, vaan vaaleissa valitut kansanedustajat. Jollei parlamentti saa keskustella, kuten Suomessa ei ole useinkaan saanut, kysymys on hienoisesta harvainvallasta. Sen vuoksi Suomi kuuluu EU:n rahaliittoon, mutta Ruotsi ei.
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  En ole tainnut kuulla että Ruotsissakaan i riksdagen olisivat keskustelleet asiasta.
  Mutta eräät lehdet on kirjoitelleet asiasta artikkeleja, mutta ei täällä ketkään ole kirjoitelleet noita adresseja kuten Suomessa näkyy olevan hyvin tavallista.
  Sd tietenkin on vastaan, mutta sd tietää että he ei saa tahtoaan läpi niin ovat olleet aika hiljaa asiasta ja näin vaalien aikana, niin ne kai varoo hieman sillä haluaisivat niin mielellään hallitukseen.
  Suomen politiikasta ja miten hallituksenne toimii, siitä minulla ei ole paljoa tietoa, sen takia kirjoittelen aika harvoin Suomen politiikasta ja tai hallituksen toimista :) Se vähä mitä Suomen uutisia luen, ei kerro kaikkea, sen takiakaan en halua alkaa kritisoimaan paljoakaan Suomen politiikkaa ja touhuja. Lehtiartikkeleista ei koskaan saa tietää kaikkea asioista, etenkin jos on politiikasta kysymys, täytyy kuunnella ja lukea mitä mononien eri puolueitten politiikot sanoo jotta saisi jonkinlaisen kuvan siitä mistä on kysymys .
  Ja täytyyy myöntää että olen yrittänyt seurata etupäässä vain persujen touhuja, sillä vastustan kaikki maahanmuuttajakriittisiä, mutta en kaikkia maahanmuuttokriittisiä kuitenkaan.
   
  Last edited: 09.11.2018
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä YK:n kautta neuvoteltu maahanmuuttosopimus on viety kansainvälisen järjestön listoille pääosin sen vuoksi, ettei EU kykene asiassa yksimielisyyteen. Jopa Tanska on harannut vastaan, mutta erityisesti Unkari. Yksikään suurvalta ei aio allekirjoittaa sopimusta, eikä Australia, joten koko kysymys on tietyin tavoin EU:n sisäistä kädenvääntöä.
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Sehän on jokaisen valtion oma asia mitä tekevät.
  Sitäpaitsi GCM ei ole pakollinen, sehän on vain neuno, ohjeita.

  Tällainen on

  YK:n GCM-sopimus, jonka piilottelusta perussuomalaiset syyttävät hallitusta - Suomen on tarkoitus allekirjoittaa joulukuussa
  Ulkoministeriön johtava asiantuntija Renne Klinge kertoo, että GCM ei ole sitova sopimus, vaan ohjenuora. Se ei vaikuta esimerkiksi siihen, että Suomeen tuli jatkossa aiempaa enemmän siirtolaisia.

  -- https://www.iltalehti.fi/politiikka/ef647c46-2541-4a31-a42d-7b2f6fc95919_pi.shtml


  Här är FN:s nya plan för migration – Sverige förväntas skriva under
  I dokumentet lägger man fram 23 punkter för att säkra, ordna och skapa en reguljär migration. FN påpekar att det inte ska ses som bindande utan mer som en lista med olika mål för framtiden.
  Ramverket innebär bland annat att familjeåterförening ska underlättas. Den som förs till ett land av en flyktingsmugglare ska få stanna. Man vill också förenkla och underlätta för illegala flyktingar, så kallade papperslösa. Samtidigt vill man ha ett samarbete med medlemsländerna för att stoppa flyktingsmugglingen.
  FN vill med det nya ramverket också skapa humanitära visum och omflyttningsprogram för migranter som tvingas lämna sina länder på grund av klimatförändringar och miljö- och naturkatastrofer.
  Vidare vill man att det ska finnas en internationell webbsida där det finns information om valmöjligheter vad gäller reguljär migration. Till exempel ska man kunna hitta information om lagar och regler vad gäller migration, visumkrav, ansökningsformulär och avgifter för vad som gäller i varje specifikt land.
  Skulle en migrant inför en utvisning bli frihetsberövad anser FN att man ska få tillgång till juridisk hjälp av en advokat till låg eller ingen kostnad.
  I avtalet vill man också att medier ska vara oberoende och objektiva, hålla hög kvalitet i rapporteringen och en etisk standard vad gäller migrationsrelaterade frågor. De medier som systematiskt lyfter fram intolerans, främlingsfientlighet, rasism eller på annat sätt diskriminerar migranter bör bli av med sina statliga bidrag.
  FN vill också att transfereringar av pengar till ursprungsländerna ska förenklas. Kostnaden för att överföra pengar ska inte överstiga 3 procent vad gäller det överförda beloppet.
  Undertecknandet av avtalet kommer att ske på ett FN-toppmöte i Marrakech i Marocko den 10 och 11 december. Sverige väntas åka dit och skriva under överenskommelsen.
  -- https://epochtimes.se/Har-ar-FNs-nya-plan-for-migration---Sverige-forvantas-skriva-under
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jokainen maa saa päättää sopimuksesta itse, mutta sitä eivät suurvallat aio kirjoittaa, eikä Australia. Venäjä, Kiina tai USA jättävät YK:n maahanmuuttosopimuksen allekirjoittamatta, kuten kaiketi kaikki Lähi-Idän ja Aasian valtiot Israel mukaanlukien.

  Sen sijaan Euroopan unioni pyrkii rankaisemaan valtiota, joka ei allekirjoita YK:ssa solmittua sopimusta. Media joutuu valvonnan alaiseksi, kuten myös sosiaaliseen mediaan kirjoittavat yksilöt, jotka loukkaavat sopimuksessa mainittuja periaatteita. Allekirjoittajien joukossa ei liene yhtäkään muslimienemmistöistä valtiota.

  Aivan mahdottomuus ei ole sekään, että Ruotsin hallituskriisi johtuu osaltaan juuri siitä, allekirjoitetaanko YK:n maahanmuuttosopimus vai ei.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 856
  Saadut tykkäykset:
  283
  Vaikuttaa siltä että ne valtiot jotka on vastaan maahanmuuttoa, eivätkä siis ole halukkaita ottamaan vastaan maahanmuuttajia, ei tavallisia siirtolaisia eikä pakolaisia. Onhan se ymmärrettävää että jos valtion johdossa on mies joka vihaa esim. muslimeja, meksikolaisia ja niin edelleen, niin sellaiset valtion johtajat sanoo tietenkin ei, sillä he ei ole humaanisia ja he ei arvosta kaikkien ihmisten samanarvoisuutta.
  Eurooppa on kaikkein sivistynein verrattuna esim. Pohjois amerikkaan, Australiaan ja Venäjään ja niin edelleen verrattuna

  Unkarin johtajaa voi verrata USA johtajaan, samanlaisia ihmisvihaajia kummatkin ja Putin samanlainen.

  Suurin osa Euroopan valtioista on sivistyneitä ja ihmisrakkaita omalla tavallaan.

  ja on ne monet muslimimaatkin omalla tavallaan sivistyneitä, sillä monet ottavat vastaan pakolaisia vaikka heillä itsellään ei ole varaa pitää huolta pakolaisista.
  Mutama muslimimaa ei paljoa ota vastaan pakolaisia, ne ei kai halua rähinää maihinsa, sillä monet pakolaiset ei ole uskovaia millään tavalla, niin ne ei sopeutuisi millään tavalla uskovaiseen valtioon kuten esim. Saudi arabia, ja se on harva pakolainen joka edes yrittää hakeutu niihin maihin, he haluaa vapauden, vapauden jonka he saa länsimaissa, ei tietenkään kaikki, mutta useimmat kuitenkin.

  Kuitenkin eräillä on vaikeuksia länsimaissa, sillä rasismi ja muu syrjintä aiheuttaa sen että he antaa periksi vihalle ja inholle systeemiä kohtaan joka tekee sen että heidän elämä on aika huonossa jamassa länsimaissakin, mutta kuitenkin monin kertaisesti parempi mitä heillä oli ennen.

  Ai jaa ajattelet salaliittoteoriaa Ruotsin vaaleista :)
  Ei nyt sentään. Kaikki johtuu vain Allianssin vanhasta tavasta olla yhdessä, tai yrittää olla yhdessä. Ja nyt kun sd on hieman alle 20% niin Rödgröna ja Allianssin on vaikea saada enemmistöä. Siitä se on kiinni.
  Katsotaan mitä tapahtuu ensi viikon keskiviikkoana. Silloin riksdagen äänestää Kristerssonia.
  Vaikuttaa juuri nyt siltä että Kristerssonista ei tule statsministeriä sillä L ja C sanoo että eivät sano kyllä Kristerssonille.
  MUtta hieman epäillyttää, sillä jos L ja C sanoo ei Kristerssonille niin silloin se on Allianssin "kuolinpäivä" :)
  Riippuu siis siitä uskaltaako L ja C. Tai antavatko periksi ja syövät sanansa. Lulisin että Lööfiä hävettäisi jos se söisi sanansa.
  Pahin tapaus on KDn Ebba, se liehittelee sdtä omalla tavallaan ja kun KD sai nyt hieman enemmän ääniä vaaleissa niin Ebba on nykyään nenä pystyssä ja aika kipakka ja töykeä sanoisaan joskus.
  Hirvittää ihan jos tuolla tavalla alkaa sd tyyli tulla normaaliksi.
  Voi kumpa tietäisit mitä kaikkea sd haluaisi tehdä jos he saisi valtaa. Sananvapauskin loppuisi meiltä ja kaikki media laittaisivat pois, vaihtaisivaut pois ne, se jopa lukee, tai ainakin luki ennen heidän omalla sivustollaan ja Jimmie on sanonut että se pitää paikkansa, hän kannataa sitä, se on yksi heidän aikeistaan jota he hieman niin kuin salailee, harvoin ottavat esille sen. Jimmie suuttui tässä kerran teeveessä haastattelussa ja sanoi että se media täytyisi saada pois.

  Vielä tuosta GCM.....ei sillä ainoastaan tarkoiteta muslimipakolaisia, sillä tarkoitetaan myös työnhakijoita, opiskelijoita, klimaattipakolaisia tulevaisuudessa ja onhan niitä jo tänäpäivänäkin vaikka kuinka paljon jo.
  Mutta GCM ei vie pois valtioitten omia maahanmuuttolakeja.
   
 9. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 765
  Saadut tykkäykset:
  0
  Silleen! Salaliittoa en epäile, vaan sitä, että ruotsidemokraatit eivät anna tukeaan parlamentissä, jos hyväksytään YK:n maahanmuuttosopimus. Hyvin vähän on muita kuin muslimipakolaisia, vaikka muutama kristittykin on joutunut etsiytymään muualle muslimimaista, joissa heitä on alettu sortaa. Ilmastonmuutos ei ole vielä aiheuttanut vaelluksia, mutta nälkä ja sorto toki latinomaissa ja muun muassa Myanmarissa.
   
  Last edited: 09.11.2018
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti