Hae Anna.fi-sivustolta

äää auttakaa

Viestiketju osiossa 'Uusia ystäviä?' , käynnistäjänä avuton, 08.06.2018.

 1. avuton Vierailija

  Eli miten saada erikielinen ibf (internet best friend) joka ei oo mikää pedofiili joka haluu sun osotteen... nii löytyiskö jotain paikkoja joista löytyis luotettavia ihmisiä jotka vois olla ibf:iä? Toivottavasti joku ees tajuu ja osais auttaa(y):ROFLMAO:
   
 2. vierailija Vierailija

  Pelaa San Andreas Multiplayer:ia (SA-MP)
   
 3. Toni Vierailija

  Se on ikävä kyllä niin että, niitä pedofiilejä löytyy varmaa jokaiselta ystävänhaku/kirjeenvaihto sivustolta, mitä maapallolla on (Miksi ? Koska sanonta sanoo: pahuus ei koskaan kuole). Mutta se ei tarkoita että kaikki sivua käyttävät, olisi näitä. Joten tuuria tarvitset ja ei kannata lannistua jos muutamat ensimmäiset eivät halua olla vain kavereita. Ja 112 numeroon soitto on onneksi ilmaista sekä, jotkut ihmiset haluavat vain ja ainoastaan, perinteiseen kirjeenvaihtoon kavereita. Tällöin heillä on mielessä melkein automaattisesti, kysyä kotiosoitetta. Joten suosittelen laittamaan omaan ilmoitukseen/aloitusviestiin, että et halua perinteistä kirjeenvaihtoa, vaan pelkästää pitää yhteyttä netin kautta.
  Parhain sivusto mitä tiedän, mistä löytää erikielisiä nettikavereita, ympäri maaliman, on Interpals. Muillakin ystävänhaku/kirjeenvaihto sivustoilla kyllä välillä näkee englanniksi kirjoitettua ilmoituksia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti