Hae Anna.fi-sivustolta

Ääri-islam uhka vapaudelle

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 07.12.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Radikaali islam voi maallistuneessa Ruotsissa levitä ikään kuin uskonnollisessa tyhjiössä. Sen vuoksi ei ole yllättävää, että Saudi-Arabialla on vaikutusvaltaa joka neljännessä moskeijassa monimiljoonaisten avustusten kautta. Riski yhä kovemmasta uskonnollisesta mielipiteestä Ruotsin islamin sisällä on pakko havaita selkeästi, arvelee ruotsidemokraattien Björn Söder.

  Monet kokevat, että uhka tulee nopeasti kasvavasta islamin wahhabistisesta uskonlinjasta. Vaikka useilla valtioilla uskonvapaus on perustuslakiin kirjattu, yhä useampi on huolissaan siitä, ettei kristillisiä uskonnollisia vakaumuksia uskalla näyttää. Norja on yksi harvoista eurooppalaisista valtioista, joka ei käytännössä anna lupaa rakentaa moskeijaa ulkomaisella rahoituksella.


  Aiheen lyhennelmään antoi:


  https://www.expressen.se/debatt/wahhabismen-ar-ett-hot-mot-var-frihet/
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsin kantaväestö on pettynyt vanhojen puolueiden kykyyn hoitaa maahanmuuttoa, joka on jatkunut vuodesta toiseen voimakkaana. Ruotsidemokraatit saanevat ensi vaaleissa jo suuremman kannatuksen kuin sosialidemokraatit, joten puolue on nousemassa suurimmaksi kaikista. Demarit ovat vaikeuksissa jo nyt, kun vasemmistoliittokin on vetämässä tukensa luottamusäänestyksissä.

  Ruotsidemokraattien nousu johtuu osin siitä, että perinteiset puolueet ovat vierastaneet laitaoikeistoa kaikin keinoin, koska toisen maailmansodan aikaisten julmuuksien on pelätty toistuvan, jos kaikkein kovinta kuria vaativat pääsevät valtaan. On jäänyt huomaamatta, että sotaa pakenevien joukkoon on ujutettu uskonnollisesti hurmoshenkistä väkeä, joka kykenee ohjaamaan uskonnollista väkeä väkivaltaan tarttuvaksi.

  On aivan turha jauhaa islamin eri suuntauksista, koska niitä on pilvin pimein, eikä maallistunut ihminen voi tietää, mitä itsekukin edustaa. Se tiedetään, että monia pyhättöjä johtaa saudimyönteinen imaami, joka julistaa maassaan olevaa äkkijyrkkää uskonnollista vakaumusta kuulijoille. Nykyinen saudihallinto on osoittanut julmuutensa monin eri tavoin, eikä vähimmin kohdistamalla väkivaltaa naisia tai hallintoa arvostelevia kohtaan.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsissa myös koulutettu väestö on muuttanut viime aikoina kantaansa maahanmuuttoon, eikä ainoastaan rahvas. Jotkut suoltavat sellaista tekstiä, joka osoittaa halveksuntaa vähän koulutettua väestöä kohtaan. Kaikki eivät ole samanlaisia, eivätkä kaikki edes opi lukemaan, koska heillä on lukihäiriö samoin kuin Ruotsin kuninkaalla.

  Ilmeisesti kuningas on silti hyvää pataa saudien kanssa, koska kävi neuvottelemassa siellä silloin, kun ulkoministeri Margot Wallström sai ulkosuhteet diktatuurin kanssa koetteille. Vaikea tietää, oliko raha tärkein motiivi kuninkaalle vaiko se, että halusi YK:n turvallisuusneuvostoon sananvaltaa, koska ainahan päättäjät perustelevat reissunsa kauniiden sanojen kera.
   
 4. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Monikulttuurisuus on ihanteena houkutteleva, mutta käytännössä lähes mahdoton toteuttaa. Ruotsissa tilanne on monin tavoin mitä erikoisin, sillä siellä ruotsidemokraatit ovat ihannoinneet natseja aiempina vuosina. Juutalaisväestö kammoksuu puoluetta, mutta samalla tavoin islaminuskoiset kaihtavat sitä pelätessään palautuksia takaisin kotimaahansa. Jollei kukaan saa tehdä yhteistyötä ruotsidemokraattien kanssa, puolue nousee vähin erin yksinään enemmistöasemaan.

  Ruotsissa on paljon pakolaistaustaista väkeä, mutta juutalaisten osuus on vähäinen. Heidän poliittiset kannanottonsa on silti otettu huomioon, kuten islaminuskoistenkin. Sen sijaan kantaväestö kokee jo syrjäytyneensä politiikan keskiöstä, vaikka ministereistä suurin osa onkin riikinväkeä. Ulkomaalaisten toive on pitää ruotsidemokraatit oppositiossa, vaikka juuri siellä olo lisää puolueen kannatusta.

  Juutalaiset kammoavat ruotsidemokraattien natsileimaa ja arabit maahanmuuton estämistä, mikä tarkoittaa sitä, että kummatkin ovat asiassa samaa mieltä, mutta eri perustein. Lisäksi on pieniä ryhmiä, jotka vaativat demareilta vuosisadan alun aikaisten kansanmurhien nostamista tapetille. Osa muslimeista ei halua tunnustaa sitä, että kristityt ovat joutuneet kansanmurhan kohteeksi osmanien valtakauden aikana.

  Politiikan keskiössä demarihallinnon aikana ovat siis ulkomailla tehdyt rikokset ihmisyyttä vastaan, eivätkä ruotsalaisten omat toiveet. Eipä ihme, että ihmiset ovat ihmeissään ja antavat äänensä heille, jotka lupaavat olla kansallismielisiä. Ihanteet tosin voivat olla siloteltuja muistoja, jotka eivät ole olleet todellisia edes niinä vanhoina hyvinä aikoina.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Ruotsi ei ole pyrkinyt millään tavoin estämään toisilleen vihamielisiä tulemasta maahan, vaan kaikki sotaa pakenevat on sullottu samoihin kaupunginosiin. Tottuneet vihaamaan virkavaltaa, koska pitävät sitä yksinvaltiaiden käsikassarana. Viime aikoina taas polttaneet autoja ja kivittäneet poliiseja ongelmalähiöissä, joissa nuoret kokoontuvat pullistelemaan yhteiskuntaa vastaan. Poliisikin antaa aihetta, kun retuuttaa sidottuja huumehörhöjä telkien taakse lyöden ja muutoin nöyryyttäen.

  Islaminuskoisia on Ruotsissa niin paljon, etteivät poliitikot rohkene sanoa, että arabimaissa naisia kohdellaan kaltoin tai tapetaan toisinajattelijoita rankoin menetelmin. Arvelevat menettävänsä äänestäjiä, mutta kiinalaisia on vielä niin vähän, ettei tarvitse pelätä joutuvansa oppositioon, vaikka moittii suurvallan hallintoa. Samoin venäläisiä voi uhmata avoimesti, koska sillä tavoin voi saada jopa äänestäjät tukemaan puoluetta. Tuttu kuvio Suomessakin.

  Laitaoikeiston nousu poliittiseksi vaihtoehdoksi johtuu kaikesta hohkaamisesta, jota käydään niin ilmaston kuin ulkopolitiikan suhteen. Pelotellaan rauhallisia ihmisiä, jotka pyrkivät elämään mahdollisimman puhtaissa oloissa niin eläimiä kuin luontoakin kunnioittaen. Eipä ihme, että laitaoikeistolaiset saavat äänestäjät puolelleen, koska vaikuttavat ainoilta vaihtoehdoilta, jotka osaavat hahmotella Intian pahemmaksi saastuttajaksi kuin Suomi.
   
 6. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tanskassa virkavalta on ottanut kiinni 20 terroriteon valmistelusta epäiltyä, joiden motiivina on ollut militantti islamistisuus. Kiinniotettuja syytetään räjähdysaineiden valmisteluun sopivan materiaalin hankkimisesta ja jopa aseiden oston yrityksestä. Kaikkia syytetään terroriteon valmistelusta rikoslain mukaan ja siitä voi seurata jopa elinikäinen vankeus.


  https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-dansk-polis-i-aktion-mot-terrorplaner/
   
 7. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 642
  Saadut tykkäykset:
  3
  Juhlajärjestäjä Micael Bindefeld on lahjoittanut omaisuutta säätiöön, joka kunnioittaa juutalaisvainon muistoa. Säätiön stipendi jaetaan ensi tammikuussa ja kokoomuksen puheenjohtaja Ulf Kristersson oli lupautunut tehtävään, mutta hän perui esiintymisensä.

  Kristersson oli luvannut juutalaisvainoista selvinneelle Hédi Friedille, ettei hän koskaan ole kanssakäymisessä ruotsidemokraattien kanssa, mutta viime viikolla alkoi siitä huolimatta tehdä yhteistyötä. -Hän lupasi olla missään tekemisissä ruotsidemokraattien kanssa. Se on yhä sama puolue, jonka kanssa hän ei ollut valmis tekemään yhteistyötä, pohtii Fried.

  Micael Bindefeld kertoo jakavansa stipendin tänä vuonna itse, eikä halua kommentoida asiaa sen enempää.

  Aiheen antoi:

  https://www.expressen.se/nyheter/ulf-kristersson-backar-delar-inte-ut-bindefelds-pris/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti