Hae Anna.fi-sivustolta

Äärioikeistolaisuus kohottaa päätään kaikkialla maailmassa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 07.04.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Todella naismaista on osata kirjoittaa suomea palstalle, missä totuus on kietoutunut hyvyyden ympärille. On ymmärrettävää, että miesmäiset miehet voivat raiskata naisia ilman moraalista tuomiota, mutta naismaiset länsimaiset eivät saa ostaa seksiä. Ruotsissa tilanne on juuri sellainen kuin jotkut kirjoittavat, vaikkeivat kaikki. Mitä tulee poliisiin, ihmisiä hekin ovat. Voivat olla osallisia seksin ostoon, jos Ruotsin mediaa on uskominen.

  Seksiä ostavia on käsitelty silkkihansikkain näihin päiviin asti, mutta rajojen sulkeuduttua virkavalta ilmeisesti poliitikkojen käskystä alkoi ratsata naippoja, joilla ei ollut enää mahdollisuutta mennä ulkomaisiin bordelleihin. Aikoinaan erityisesti naisia vietiin mielisairaaloihin, jos halusivat liiaksi sekstata. Nykyään Ruotsissa miehiä uhkaa vankeus, jos ostavat seksiä. Moraalia on monenlaista erityisesti valtioissa, joissa elää moninaisista uskonnollisista suuntauksista olevaa väkeä.


  https://www.expressen.se/nyheter/polisanstalld-anhallen-for-koppleri-efter-razzia-/
   
 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsin lain mukaan seksin ostajat saa sakkoja, tienestiunsä perusteella, mitä enemmän tienaat, sitä suuremmat sakot saa.
  Vankeutta ei saa lain mukaan. Vankeutta ainoastaan vain silloin jos seksi pystytään todistamaan raiskusta vastaavaksi, siis että hyväksikäyttö on todistettu.

  Roberton tapauksessa äärioikeikstolaissivusto uskoo juorulehteen jossa väittävät naisen olevan 22 vuotias luxhora joka tietää miotä tekee ja tekee sitä mielellään.
  Poliisi sanoo että nainen on 30 vuotias ja tekee "ammattiaan" elättääkseen perheensä', siis pienestä pakosta ehkä. Poliisin sanan mukaan nainen voi huonosti.

  - https://omni.se/polis-kvinnan-som-roberto-kopte-sex-av-mar-daligt/a/e8VVpy

  Nyt joku on ilmiantanut Roberton raiskauksesta, siis oaktsam våldtäkt, jos se todetaan, niin Roberto saa vankilaa. Ilmoitus tehtiin sen takia kun Roberto itse sanoi haastattelussa että hänen ajatuksissa kävi jälkeen päin että ehkä se nainen oli pakotettu tekemään sitä ammatikseen..
  -
  Jotta juorulehtio ja äärioikeostolainen kertoo naisesta aivan eri tavalla mitä poliisi kertoo.
  Jos uskoo äärioikeistolaiseen ja juorulehteen, niin usko vaan kun kerran sinne päin olet kallistunut
  -
  Mitä tulee naisellisuuteen, tämähän on naisten palsta niin kai me naiset saamme olla naisia, naisellisia myös ;) eikös vain, ei se naiselta pitempään onnistu leikkiä olevansa mies.
  Ja mitä tulee siihen moderointiin kun minua estettiin kirjoittamasta faktaa äärioikeistosta, niin jo se kertoo totuuden tämän palstan moderoinnista ja kirjoittajasta.
  -
  PS:
  Se on enimmäkseen vain naiset jotka nyt lietsoo vihaa ja katkeruutta tuota Robertoa kohtaan.
  Eräät naiset ei tyydy siihen että laki antaa rangaistuksen, he alkaa mobbaamisen ja vihan lietsonnan ja haluaa ajaa syyllisen täydelliseen tuhoon.
  Syyllinen on myös ihminen ja häntä olisi kohdeltava ihmisystävällisesti.
  Roberto on elämänsä nyt pilannut, täysin, siklti eräät naiset kaakattaa vihoissaan.
  -
  Seksin osto on kielletty Ruotsissa.
  Tulisi myös kieltää seksin myynti.
  Tasaveroisesti siis, se olisi ainoa ja oikea tapa tässä asiassa.
  Tai sitten suvaita seksin osto ja seksin myynti.
  -
   
  Last edited: 19.05.2020 klo 10.38
 3. penni5245 Vierailija

  ihmisellä on lakiin perustuva seksuaalisen itsemääräämisen oikeus. jos siis joku kokee seksuaalisuutensa kuuluvan olennaisena osana seksin ostaminen, niin hänellä pitäisi olla oikeus tehdä niin. Samoin, jos joku kokee, että hän haluaa myydä seksiä, hänellä pitäisi olla oikeus tehdä niin. Sitä ei saisi rangaista. Se rikkoo ihmisoikeuksia.

  ymmärrän toki miksi tuokin laki on säädetty, kun alalla on paljon ihmiskauppaa ja hyväksikäyttöä, mutta sen vuoksi ei pitäisi kieltää koko alaa. Ei siihen pystytä, silloin vain tämä ammattisektori piilotetaan maan alle ja valvonta on pajon vaikeampaa ja se taas mertkisee sitä, että ihmiskauppa raaistuu ja kohta myydään pikkulapsiakin.

  Jos seksikauppa laillistettaisiin, niin silloin siihen voisi ulottaa myös valvontaa. Esimerkiksi virallinenlupa seksin myyjälle ja luvan saa terveystarkastusta vastaan -lupaa pitäisi myös uudistaa. Näin seksikauppa saataisiin myös verolle ja seksiä myyvät voisivat myös kerätä itselleen eläkettä. Maailman vanhin ammatti... ei sitä kieltämällä kuriin saada....

  Työ on työtä.

  En itse pidä seksikauppaa tärkeänä enkä ostaisi seksiä, koska minusta seksi ja raha eivät sovi yhteen, mutta ei se merkitse sitä, että koko maailmantulisi noudattaa minun moraaliani. Kykenen siis ymärtämään syitä miksi ihmiset ylipäätään seksiä ostavat.

  ...ja naisetkin muuten ostavat seksiä. Ruotsalaisnaisetkin käyvät tietyissä ulkomaanmaissa nimenomaan seksilomalla ja ostavat siellä seksiä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Alankomaissahan huoraus on laillista. Mutta onko ongelmatonta? no ei ole. Siellä on ns b-luokan alueita huorille, joissa voi lähteä henki, jopa narkkihuorat itse pelkäävät sitä aluetta, mutta muutakaan mahdollisuutta ei ole. Toinen juttu on se, ettei laillisuus poista ihmiskauppaa, itäeurooppalaisia naisia kuljetetaan näihin maihin, joissa prostituutio on laillista.
   
 5. penni5245 Vierailija

  niin, totta... erikseen tuolla vihjasinkin, ettei prostituution salliminen ihmiskauppaa lopeta (ja siitä tietysti seuraa luonnollisesti, ettei se ongelmiakaan poista,en kokenut tarpeelliseksi sitä ilmaista, kun ajattelin, että varmaan kaikki älyävät tuon yhteyden ilman erillista sanomistakin): "ymmärrän toki miksi tuokin laki on säädetty, kun alalla on paljon ihmiskauppaa ja hyväksikäyttöä, mutta sen vuoksi ei pitäisi kieltää koko alaa."

  meillä on kyllä yhteiskunnassa mahdollisuuksia keksiä oikeasti toimiva ratkaisu ja toivotttavasti ruotsin mallia ei yksikään maa kopioi. On vaarallista, että prostituutio ajetaan maan alle. Silloin kukaan ei puhu mitään ja väärinkäytöksiä on todella vaikea saada selville ajoissa. Suomessa ollaan hiukan paremmalla tiellä, kun seksin ostajan on varmistuttava siitä ettei myyjä ole ihmiskaupan uhri, nyt en ole tarkistanut onko tänäkin päivänä noin, mutta muistelen, että se laki/asetus on edelleen voimassa. Se antaa vastuun sille, joka käyttää tilanteessa enemmän valtaa.
   
 6. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Mistä johtuu että seksin myymistä ja seksin ostamista, ei rangaista samalla tavalla kumpaakin osapuolta?
  Aina saa lukea kuinka etenkin naiset lietsoo vihaa miehiä kohtaan jotka on ostanut seksiä, mutta yksikään noista naisista ei lietso vihaa sitä naista kohtaan joka myy itseään miehille.

  Mikä etuoikeus naisella on myydä itseään jos esim. seksin osto mon kiellettyä, lainvanstaista?

  Tietenkin se on naisen kroppa ja hän määrää itse mitä itselleen tekee. Ehkäpä sen takia ei kielletä seksin myyntiä.

  Joka tapauksessa asiassa pitäisi olla tasaveroisuus kuten yritetään kaikessa muussakin.

  Seksin myynti ja seksin osto on aina ollutta, ei siitä mihinkää pääse. Kiellot ei sitä poista, kiellon takia sitä touhuavat salassa kuitenkin

  Ruotsissa nyt tuo Paolo Roberto on saanut sakkoja.
  Sakkojen lisäksi lauma naisia kirjoittelee lehdissä ja haukkuu Robertoa.
  Tämän päälle TV4 on antanut Robertolle potkut ja kaikki muu missä Rogerto on ekonomisesti ukana, on lopettanut yhteistyön Roberton kanssa, joten rangaistus onkin paljon suurempi ja tuhoisa Robertolle.
  Yhteiskunta siis rankaisee omalla tavallaan Robertoa, hyljeksimällä häntä ja antamalla hänelle potkut.

  Minun mielipiteeni on että laillinen rangaiustus on ok. muttayhteiskunnan alkama hyljeksintä osoittaa vain kuinka kieroon kasvanut yhteiskunta on eräissä asioissa, ottava lain omaan käteensä ja yrittävät suuressa inhossaan ja vihassaan pilata koko ihmisen elämän, tässä tapauksessa Roberton.
  Roberto ei ole anoa jolle yhteiskunta on jakanut moraalisia rangaistulksiaan tuhoamalla sen ihmisen elämän täysin ja kaikki tuo suvaitaan. Se on aika ihmeellistä että moraali tekee sen ja tuhoaa ihmisen täysin vain oman moraalinsa takia

  Tietenkin meillä kaikilla on moraali ja toimimme sen muklaisesti, ei aina mutta aika usein kuitenkin.
  Mutta että tuhota rikollisen elämä täysin, on minusta väärin tehty.
  Miksi ei riitä se rangaistus minkä laki antaa rikolliselle?
  -
   
 7. vierailija Vierailija

  onko sinulla joku rankaisufetissi?

  kysymykseni oli retorinen, eitarvitse vastata.

  Ajattelen itse ettei rankaisulla mitäänratkaista, pitää tutkia mistä ilmiö johtuu, miksi ihmiset rikkovat lakia, selvittää syyt ja sitten korjata ne
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Vastaan ruotsiksi tällä kertaa

  I Sverige har vi lagar och ett brott straffas genom lagen, eller hur, så borde det vara, men vad händer med dessa män som köpt sex eller har taffsat på en kvinna, särskilt om dessa män är kändisar...
  Vissa i samhället, alltså många individer börjar ta offentligt avstånd av dessa män, sparkar dom från jobbet och vill inte ha dessa män i bolag osv.
  Vad gör dom, dom vill rasera hela livet för dessa män, varför...moralen spelar in här, man höjer pekfingret och vill krossa dessa män, krossa dom totalt.
  Det är barbarisk handling att vilja krossa dessa män helt och hållet.
  Dessa män behöver något slags hjälp, psykologisk hjälp...att straffa dom på det här viset, blir t.ex Roberto inte en bättre människa.
  - https://www.expressen.se/debatt/fordomandet-av-paolo-roberto-har-sparat-ur/

  För övrigt, varföt får kvinnor sälja sex men sexköp är olagligt om köparen är en man?
  Varför är inte en kvinna och en man lika i denna fråga?
  Det är fel att kvinnan får locka med sex, det borde vara olagligt det med.
  Och för det andra, det har alltid funnits sexsäljare och sexköpare, det försvinner inte på grund av att vissa i samhället lever rövare och vill krossa dessa sexköpare till män.
  Hur är det med äldre svenska kvinnor som skaffar sig jätte unga män t.ex från Gambia, varför straffas inte dessa kvinnor som köper sex av unga män?
  Har läst i tidningar hur gamla kvinnor berättar om sina sexköp i utlandet och säkert händer sådant även i Sverige.
  Varför dömer inte dessa moralister även kvinnor?
  -
   
 9. vierailija Vierailija

  Et vastannut kysymykseeni.

  Miksi pitää rangaista, miksi ei muuteta syteemiä niin ettei ihmisellä ole tarvetta lähteä rikkomaan lakia.

  Siihen on vain yksi ratkaisu: prostituutio on laillistettava ja sitä on säädeltävä. Vain sillä tavalla hommasta voidaan tehdä sellaista ettei kukaan käytä ketään hyväksi.
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ruotsissa on sexin osto kielletty lain mukaan.
  Nyt hallitus aikoo koventaa sexin ostajien rangaistusta. Nykyään he saa vain sakkoja, mutta regering ja muut poliittiset puolueet haluaa nyt koventaa rangaistusta.
  Tulevat uudistamaan lain niin että sexköpare tulee saamaan vankilaa sakkojen sijasta.
  Täällä näin.
  Minä en fantisoi asiasta, täällä on laki joka pätee ja sitä ei fantisoinnilla saa pois ja sitä paitsi laki ei ole kovinkaan vanha, jotta ei se poios häviä fantisoimalla.
  Tietenkin voisin kertoa oman mielipiteeni miten haluaisin että asia olisi, olen sen muualla kertonutkin ja jonkin verran täälläkin.
  Nykyään yritän pysytellä faktoissa.- Minun mielipiteet ei ole hyväksyttyjä tällä foorumilla, joten mitä vähemmän työnnän tänne omia mielipiteitäni, sen rauhallisimpia "muut" on ;)
  Mutta joskus on kerrottava oma mielipide faktan ohella, etenkin jos on kysymys yhteiskunnasta jota jotkut ryhmät haluaa kaataa omien etujensa ja vihansa takia :)
  PS:
  Mitä tulee säädeltyyn lailliseen prostituutioon, ei sitä voi säädellä laillistamalla se sen enempää kuin laittomana olemisella. Aina on lurjuksia jotka käyttää naisia häikäilemättömästi hyväkseen ja se pai perustuu siihen että miehen katsotaan edelleenkin olevan jollakin tavalla parempi mitä nainen.
  -
  -
   
 11. vierailija Vierailija

  Et edelleenkään vastannut kysymykseeni, mutta olen jo oppinut, että jätät vastaamatta kysymyksiin silloin, kun tiedostat, että et ole oikeassa. inhimillistä.

  Prostituution laillistamisella voidaan nimenomaan välttää ongelmat. Kun yhteiskunnissa on laillisia tapoja ostaa itselleen seksiä, silloin niitä käytetään enemmän, ihmiset sivistyvät ja alkavat ajatella ja suosia laillisia paikkoja. Voisi saada kuitin ostotoimeksiannosta ja myyjä maksaisi ansaituista rahoistaan myös verot ja muut yhteiskunnan toiminnalle tärkeät maksut. Samalla lailla tautiketjut voitaisiin jäljittää ja työntekijätkin pääsisivät työterveydenhuollonpiiriin ja mm. säällöllisiin lääkärintarkastuksiin. Seksinmyyjällä olisi tässä mallissa myös oikeus vaatia itselleen oikeutta esim. maksamatta jätetystä palkkiosta.

  Ja niin: ei varmasti poista hyväksikäyttöä, mutta vähentää sitä radikaalisti nykytilanteeseen verrattuna. Jos seksinosto ja myynti kriminalisoidaan kokonaan, prostituutio menee maan alle ja sieltä sitä ei kukaan valvo. Siellä voidaan sitten vapaasti pitää vaikka alaikäisiä tyttöjä raiskattavina eikä kukaan puhu mitään eikä heillä ole keinoja paeta. Miltäs se kuulostaa? Ei hyvältä? Sitä minäkin.

  Suomessa on keskusteltu paljon esimerkiksi vammaisten ihmisten oikeudesta seksuaalisuuteen. Moni heistä joutuu käyttämään prostituoidun palveluja, koska he eivät pääse toteuttamaan seksuaalisuuttaan mitenkään muuten. Jos sitten kiellämme prostituution kokonaan, kiellämme samalla vammaisilta ihmisiltä oikeuden seksuaalisuuteensa. Palataan takaisin sivistymättömään maailmaan, jossa ihmisiä näpättiin kepillä sormille, jos ne edes eksyivät kohti genitaaleja ja joissa vammaisia leikeltiin mitä brutaaleimmilla tavoilla, jotta heidän "likaiset" mielihyvänsä saataisiin "kontrolliin".

  mikään ei puolla sitä, että prostituutio pitäisi kieltää lailla tai että seksin ostamisesta tai myynnistä pitäisi rangaista. Rangaistusten aika on hyväksikäyttötilanteissa.
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Toistan, minä en fantisoi seksin oston ja seksin myynnin laillistamisesta.
  Katson asiaa siltä kannalta miltä se näyttää lakiemme mukaan tänäpäiv'nä ja mitä suunnitellaan uudistusta lakiin.
  Lähde siitä.
  Se että sanoo haluavansa laillistaa, on oma mielipide, joka ei johda siihen että se toteutuisi.
  Minulla ei ole aikaa haaskata sellaiseen toive-ajatteluun kaikista asioista, tai pikemminikin aikaisemmin minulla ei ollut aikaa sellaiseen ajatteluun, sillä olin hyvin aktiivinen eräissä yhteiskunta asioissa.
  Nyt kun olen isoleerannut itseni, on tietenkin aikaa hieman enemmän, mutta en siltikään takerru kaikkeen ja kerro omista mielipiteistäni, sillä se ei johda yhtään mihinkään ja ei auta ketään.
  Sen sijaan paneudun enemmän seidän tilanteeseen jotka joutuu kiinni sexin ostosta ja sexin myynnistä ja heidän vaikeuksista. Liikun siis enemmän faktan puolella.
  Jätän fantisoinnin muille :) Onhan se hyvä että on heitä jotka fantisoivat pois valtion laista ja unelmoivat vapautta kaikille.
  Itse tyydyn toisenlaiseen toimintaan, enemmänkin ajankohtaiseen toimintaan, jossa ei ole mitään merkitystä alkaa fantisoida, sillä sellainen ei auta tilannetta nyt.
  -
  PS:
  Sanot että en vastaa sinun kysymykseesi.
  Kysyit onko minulla rangaistusfetissi :)
  Laki ei häivy pois sillä että ilmaisee mielipiteensä lain pois ottamisesta.
  Sinulta voisi tapasi mukaan kysyä että onko sinulla prostituutiofetissi ;)
  Minä vastasin että elän ajassa valtrion lakien mukaisesti ja lähden siitä liikkeelle.
  (sillä fantisointi laillistamisesta ei auta heitä jotka saa vaikeuksia nyt)
  En ole väärässä tässä asiassa.
  Mutta et ole sinäkään väärässä, sinä puhut haaveistasi, toiveistasi, mielipiteistäsi tässä asiassa.
  Minä paneudun tämä'n päivä tapahtumiin ja ihmisten vaikeuksiin tässä asiassa ja kunnioitan valtion lakeja, kun ne on, niin on toimittava niitten mukaisesti.
  -Unelmoinnin asian muuttumisesta jätän muille.
  -
   
 13. vierailija Vierailija

  huoh...

  Millä logiikalla?

  esitin sinulle retorisen kysymyksen, koska niin voimakkaasti esitit mielipidettäsi siitä, että miksei rangaista, miksei rangaista. Olet muissakin ketjuissa huudellut rangaistuksien perään niin paljon, että olen laittanut sen merkille. Mitä luulet rangaistuksien ratkaisevan?  Kirjoitin sinulle siitä näkökulmasta, että jos meillä on käytössä laki, jota ihmiset eivät voi noudattaa, niin vika ei suinkaan ole "miehissä", kuten eräässä kirjoituksessasi aiemmin kirjoitit, vaan kyllä se vika on laajemmin yhteiskunnassa ja laeissa. Jos halutaan, että lakeja noudatetaan, niiden tulee olla sellaiset, että ihmiset voivat niitä noudattaa. Prostituutioasiassa on ilmiselvää että on olemassa ihmisiä (edelleen: sekä naiset, että miehet käyttävät prostituoitujen palveluita), jotka eivät kykene noudattamaan lain kieltoa seksin ostamisesta.

  Jos yhteiskunta x katsoo, että prostituutio ei sovi yhteiskunnan x toimintaan, ja ymmärtää, että yhteiskunnassa on ihmisiä, jotka eivät kykene elämään ilman seksin ostoa, niin yhteiskunnan on silloin sallittava seksin osto sille osalle kansastaan, joka ei ilman sitä voi elää. Ja kun me tiedämme, että prostituutioon liittyy ihiskauppaa, harmaata talouttaa ja kaikenmoista muutakin hyväksikäyttöä sekä terveydellisiä uhkia, niin jos oikeasti pohdimme asiaa, tulemme vain yhteen johtopäätökseen halusimme tai emme: prostituutio on laillistettava ja se pitää tehdä siten, että prostituutiota voidaan valvoa ja että ammatinharjoittaminen voidaan tehdä ammattilaisille turvalliseksi. Siitä siis pitää tehdä näkyvää.

  Siinä ei ole mitään tekemistä sen kanssa haluaisinko asian olevan niin tai näin, katsos kun minä pysyn faktoissa ja pohtimaan asioita ilman omia preferenssejäni.


  katso yllä.

  Tässä asiassa ei ole myöskään ollut kyse siitä pitääkö elää valtion lakien mukaisesti ja lähteekö joku siitä liikkeelle vai ei, vaan siitä, että lakien rikkominen kertoo sellaisesta ilmiöstä, että on liian paljon ihmisiä, jotka eivät kykene lakia noudattamaan tässä asiassa ja tämä itsessään kertoo siitä, että laki on tehty väärin/on väärä. Lakien ei pidä olla sellaisia, että ihmiset eivät kykene niitä noudattamaan. Kun sellaisia lakeja tulee tarpeeksi, yhteiskunta romahtaa. Siitä kertoo historia.

  Emme voi tehdä lakeja, joita vain osa ihmisistä voi noudattaa, mutta voimme muokata lakejamme sellaisiksi, että niiden noudattaminen voi onnistua.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  En kritisoi sinua, en kritisoi mielipidettäsi, sinulla kuten muillakin om oikeus mielipiteisiin, mielipiteet on vain mielipiteitä, tämän takia jätän asian tähän, olen asiasta sanonut sanottavani, kiitos mielipiteistäsi.
   
  Last edited: 23.05.2020 klo 01.15
 15. vierailija Vierailija

  En ole väittänytkään missään noin.

  En ole missään väittänyt ettei ihmisillä ole oikeus mielipiteisiin.

  miksi olet keskustelupalstalla, jos et kestä toisten mielipiteitä ja niistä keskustelua?
   
 16. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Det räcker för mig att jag säger min åsikt och läser andras åsikter.
  Jag vill inte argumentera här något mer, har lärt mig undvika hetsiga diskussioner här, för det leder ingenstans. Och efter detta går jag framåt med nya ämnen.
  Och det e ju så att jag själv avgör, bestämmer, när jag slutar, så e det.
  Nu anser jag att det e tid för mig avsluta detta med prostitution. Jag har sagt allt jag vill säga om ämnet. Det e faktiskt min rättighet.

  Ursäkta svenska språket, skriver med paddan och paddan ändrar hela tiden det jag skriver, paddan accepterar inte finskan särskilt bra.
  .
   
 17. vierailija Vierailija

  Osaan oikein hyvin lukea ruotsia, ei haittaa minua yhtään, että kirjoitat ruotsiksi. Suomi on edelleen mysö kaksikielinen maa, joten ruotsia saa käyttää.

  Homma vain valitettavasti menee niin, että jos keskustelet mielipiteilläsi, niin silloin sinun tulee kestää toistenkin mielipiteet eikä paeta kun hommat lipuvat pois omista käsistä. Minulle sopii myös se, että lopetat keskustelun, mutta se pitää sitten oikeasti lopettaa.
   
 18. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Ahaa, sama mode esti taas asiallisen kirjoitukseni, ei kai kestänyt, kun en antanut hänelle viimeistä sanaa, laitan sen myöhemmin uudelleen ja suomen kielellä :)
  -
   
 19. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 110
  Saadut tykkäykset:
  299
  Olen puhunut Ruotsin tilanteesta. Keskustelemme täällä tästä Paolosta. Keskustelen asiasta enemmän tosiasioiden kanssa, kuten olen jo todennut aiemmin.
  Ruotsi tulee tiukentamaan lakia seksin ostajia vastaan muuttamalla lakia.
  Samanaikaisesti monet täällä, Ruotsissa, odottavat, milloin naispuoliset sexinmyyjät ja heidän sexinmyynti tehdään lain mukaan laittomaksi.

  Toivottavasti saat jonkun, joka haluaa kiistellä kanssasi ja jolla on oikeat mielipiteet, tai pikemminkin, että tietyt mielipiteesi olisivat oikeat hänen taholtaan.
  Toivottavasti saat tuollaisen juttelukaverin
  (sillä minä en halua kiistellä mielipideasioista, enkä paljoa mistään muustakaan enää täällä)
  .
  Ps.
  Täällä Ruotsissa on otettava huomioon, että valitettavasti miehet ovat pakottaneet monia naisia seksityöhön eikä siinä tapauksessa naista pidä rangaista

  Hejdå ;)
  -
   
 20. vierailija Vierailija

  Olen joskus miettinyt milloin mahdat oppia näkemään miten sinä itse aiheutat kaikki ongelmat itsellesi. Sinä et kovinkaan paljon keskustele tosiasioista, vaan selvästi lähdet omista peloistasi ja ennakkoluuloistasi ja vetelet johtopäätöksiä niillä kuvitellen niitä faktoiksi. Näytät esimerksiki olevan kovin hanakas määräämään toisten seksuaalisuutta kieltämällä sellaisen seksuaalisuuden joka ei omaan pirtaasi sovi. Tulihan se nyt selvästi sinun kirjoittamana esille, kiitos siitä vaikka et sitä rehellisesti tuonutkaan esille.

  Niilläkin ihmisillä on ihmisoikeuksia, joilla on erilaiset tavat toteuttaa seksuaalisuuttan meihin verrattuna. Ei sitä pakoilla lopeteta.

  En myöskään kaipaa samoja mielipiteitä toisilta ihmisiltä, mutta ymmärrän että sinulla ja egollasi on nyt tarve yrittää keksiä edes jotain, jotta pääsisit luikertelemaan pois ettet joutuisi näkemään millaista ahdasmielisyyttä edustat halaumalla kieltää sellaisen seksuaalisen itseilmaisus, jota et ehkä itse harrasta. Tulee mieleen eräitäkin nimeltä mainitsemattomia uskonlahkoja nyt...

  Kuten aiemmin on tässä ketjussa esitetty: tässä asiassa ei ole kyse siitä mitä minä haluan, tai mitä sinä haluat, vaan siitä, että täytyy toimia ihmisoikeuksien mukaan. Ihmisellä on oikeus seksuaaliseen itsemääräämiseen ja jos joku kokee, että prostituutio on se tie, se täytyy sallia. Samalla tuo oikeus tuo velvoitteen ostajalle, että täytyy varmistaa, että seksin myyjä ei ole tilanteessa, jossa häneltä on viety tuo itsemääräämisoikeus pois. Se on oikeasti ainoa tie prostituution suhteen, koska sivistysvaltiot ovat hyväksyneet sen, että ihmisillä on seksuaalinen itsmeääräämisoikeus. Se on se fakta, eikä se riipu siitä mitä mieltä minä olen tai mitä mieltä sinä olet.

  Ruotsissa siihen ovat syylllistyneet myös naiset. Ymmärrän, että podet jonkin sortin miesvihaa, mutta jos pysyisit faktoissa, olisit tiennyt senkin ettei ilmiö ole riippuvainen sukupuolesta. Myös Suomessa ihmisriistäjiä on kaikissa sukupuolissa.

  Se, että prostituutiosektroilla esiinty lainrikkomuksia, ei merkitse sitä, että koko prostituutio pitäisi kieltää. Se on hölmöläisten hommaa:

  Voismme nimittäintarkastella asiaa vaikka toidella esimerkillä. Islamin uskontoa harjoittavat myös pahat pojat ja pahat tytöt ja he syyllistyvät hirmutekoihin vaikka muuten islam on vain metodi, jolla islamin sisällä olevat ihmiset harjoittavat uskoaan. Siinä missä prostituution kieltoa perustellaan sillä, että kun on väärinkäytöksiä, niin samalla logiikalla pitäisi kieltää kaikki muutkin käytännöt ja menetelmät. Vaikka sitten islam. Miksei myös kristinuskoa. Pitäisi ehkä myös kieltää tiede, lukeminen, kirjoittaminen, puhuminen, noh, kielletään saman tien kaikki.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti