Hae Anna.fi-sivustolta

äitini

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Tytär, 09.09.2005.

 1. Tytär Vierailija

  Kerron tässä äidistäni ja joka sana on totta. Oliko hänellä joitain voimia, osasiko taikoja vai oliko vain pahantahtoinen ihminen. Kun hän suuttui hän kirosi ihmisen sanoi muutamalle, myös siskoni miehelle että sinä kuolet ennen minua ja niin siinä kävi ja toiselle hän kirosi pitkän kuolemaan johtaneen sairauden, teki sen viemällä siunattua hiekkaa henkilön ikkunalaudalle. Naapuri sairasti pitkään vatsalaukun syöpää ja kuoli siihen. Minun äitini kirosi ihmisiä oikeasti ja näytti siltä että varsin monet hänen sanomistan asioista toteutui. Me lapset pelkäsimme häntä ihan hänen kuolemaansa asti hänellä oli suuri valta meihin kaikkiin vaikka olimme jo aikuisia.
  Nyt hän kävi muutaman kerran unissani arkana aina poismuuttamassa, käynnit loppuivat kun sanoin että olet sinä äiti tervetullut ja kaikki vanha on anteeksi annettu ole ihan rauhassa.
   
 2. juno Vierailija

  Ilmeisesti äitisi on ollut hyvin perillä noituudesta. Ikävää on että hän käytti sitä tuollaiseen tarkoitukseen.. Mutta hyvä jos olet kyennyt hänelle anteeksiantamaan, ilmeisesti hän on saanut rauhan kun on kadonnut.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti