Hae Anna.fi-sivustolta

Älvsbytalo haastanut oikeuteen. Kannattaa 2 kertaa miettiä ostaako heiltä.

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Pettynyt rakentaja, 17.12.2007.

 1. Karavaani kulkee... Vierailija

  Sattumalta huomasin tämän Älsbykeskustelun. Hankimme vuonna 2000- Lohiataren. Olemme erittäin tyytyväisiä ratkaisuumme, mitään noista edellä kuvatuista (tai koko ketjussa) ongelmista ei ole ollut. Yläkertaan tosin hankimme ilmalämpöpumpun, muita muutoksia ja/tai korjauksia ei ole tarvinnut tehdä.

  Tehtaan sisustusmateriaalit ovat vaatimattomia, mutta toimivia. Joka haluaa kaakeloidun paskahuusin, niin sehän onnistuu pienellä aktiivisuudella. Konsepti on siis erittäin toimiva.
   
 2. äpllkkj Vierailija

  Muovitapetin alla ei todellakaan ole kipsilevyä
   
 3. aaaaaaaaaaaaaa Vierailija

  Kaakelitkin on uusittava 20 vuoden välein mikä on vitun paljon työläämpää
   
 4. tenu Vierailija


  miksi uusittava !
   
 5. Itsellinen Vierailija

  Siksi tietenkin, että on varaa uusia. Onhan ymmärrettävää, että siellä kunnan vuokrataloissa
  on tyydyttävä vaikka kuinka kauan katselemaan niitä samoja laatoituksia ja muitakin seinäpintoja. Meikäläinen taas alkaa jo kymmenen vuoden kuluessa harkitsemaan muutoksia asuinympäristöön.
   
 6. tenu Vierailija


  näissä kunnan vuokrataloissa pinnat uusitaan jo 5 vuoden välein .uskotko pystyväsi 10 vuotta samaiessa lintukodossa,ei saatana sääliksi käy älväri elukoita.kerrostalossa ei VARPAAT PALELE
   
 7. Jälkienpesijätär Vierailija

  Useimmissa näissä kunnallisissa kiveä pehmeämmät seinäpinnat eivät säilytä kämppien asumiskelpoisuutta viittäkään vuotta. K--i, p--ka ja muut eritteet imeytyvät seniin ja lattioihin siivoamalla lähtemättömiksi.
   
 8. Katjusha Vierailija

  Ikkunalasitkin ovat niissä taloissa varsin usein säpäleinä ja menevät uusittaviksi lähes vuosittain. Vaateliasta ja laatutietoista väkeä nuo tenumiehet.
   
 9. uuno Vierailija

  älväri se vasta kuselle ja paskalle haiseekin rakennus aikana ja haju säilyy vuosia,eiks niin hyvät lintulauta asukit!
   
 10. renee Vierailija


  totta puhuu !simmonen haju kun konsanaan ampumaleiril veskis.
   
 11. Omassaan asuva Vierailija

  Peräkamarilainen se jaksaa vaihdella nikkejä! Poika parka, jos olisit aikanaan oppinut kirjoittamaankin, ei sinullä kävisi käry joka kerta.
   
 12. Asiansa tuntija Vierailija

  2000-luvulla rakennetuissa on tavallinen kipsilevy muovimaton alla. Kipsilevyn alla on lastulevy. Todellakin.
   
 13. jestass Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.08.2011
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noista ongelmista voisi kirjoittaa blogia, vähän kuin Janne Kataja on nyt kirjoittamassa hometaloblogia, niin syntyy aiheesta keskustelua:
  Raxat.fi - Home sweet HOME

  Itselle ainakin älvsbytalo kuulostaa tosi luotettavalta perusvalinnalta, jos haluaa välttää ongelmia, kun en paremmin tiedä, niin olisi tärkeää, että niistä alettaisiin kertoa isosti.
   
 14. raimo Vierailija


  älytalo pohjasakkaa suomalais talojen keskuudessa,pitäisi lailla kieltää. rakenne kuvat eivät todellakaan ole sitä mitä pitäisi olla.parempi nimi kyseiselle kyhäelmälle olisi PARAKKI rakennelma.
   
 15. simo Vierailija

  monellako älvärin pystyttäjällä on älväri ? epäilen että ei kellään.monellako kannustalon pystyttäjällä on kannustalo ?arvaan ainaski 8% lla.kertoo varmaan jostain tasosta rakentamisessa.
   
 16. jepjep Vierailija

  Meille tulee Suvetar ja kaikki on mennyt ihan nappiin. Myyntimiehen puheet kaikki pitäneet ja aikataulut kohdallaan. Perustustyöt käynnissä ja odotellaan talon tulemista.

  Kaikki siis sujunut loistavasti. Tutullamme on Älvsbytalo jossa ei mitään vikaa ollut ja vuodesta 2003 asti.

  Eikös se ole tosi että jokaisessa talopaketissa on jotain, mutta nyt taitaa vaan jollakin olla herne iso sellainen syvällä nenässä.

  Kaikki tallaa tavallaan ja me ollaan tyytyväisiä valintaamme. Jos on puutteita niin korjataan ne perkele ja ei valiteta turhasta. Sitten jos on aihetta niin valitetaan, mutta miksi puuttua johonkin yhden vuorilaudan halkeamiseen kun perkele ottaa ja vaihtaa sen. Ei sen kummallisempaa.

  Jos et tykkää Älvsbytalosta niin mene vaikka telttaan tai osta jokin toinen paketti. Vaikka findomo....heh heh.....siinäpäs pulma taitaa ollakin, mutta korjattavissa kuitenkin.

  jepjep kiittää ja kuittaa.
   
 17. jepjep Vierailija  Niin on toimiva ja vessan märkätilan tapetit / matot ei otdellakaan noin ohuita kuin 02,mm ole. Meillä näytepalaset ja kaikki muut todella laadukkaita oli kun valitsimme väri ja sisutusmaailmaa kotiimme.. Katostaan sitten kun talo tulee niin mitäs siel on , mutta olemme odottamassa erittäin kivaa pakettia ja kaiken kruunaa tiilerin iso varaava takka. :) Taitaa noil valittajilla olla elämä aika surkeessa jamassa kun ei voi kuin valittaa. Tekis jotain asian eteen. Tai sitten ne on soppalan setiä ja tätejä joita oikeesti potuttaa kun ei itsellä ole omaa taloo ja pihaa. Betoniviidakon kiikkutuolit ei oikein vedä vertoja ilta-auringossa omalla pihalla grillaamiselle ja oleskelulle.
   
 18. Asiansa tuntija Vierailija

  Älvärin omistaja on tyytyväisimmillään taloa odotellessaan. Talo välkkyy mielessä kunnollisena, hyvin tehtynä ja ihanina mielikuvina. Kun joutuu asioimaan älväriorganiosaation kanssa, tyytyväisyyden taso ei ainakaan lisäänny.

  Uusien älväreiden märkätapetista en tiedä paksuutta, mutta 2005 märkätapettina oli Dungen Contract ja Toalätt (vessassa), jotka ovat paksuudeltaan 0,2 mm. Märkätapetti asennetaan limisaumaan. Miettikää nyt jos tapetin paksuus olisi vaikka 1 mm miltä ne monet limisaumat näyttäisivät, kun samaiset saumat on rumia jo 0,2 mm paksuisella tapetilla. Paikoitellen tapettikerroksia voi olla useampia päällekäin. Meillä on pahimmoilleen kolme kerrosta. Märkätilan lattiamatto oli paksuudeltaan 2-3 mm luokkaa jo 2005.

  Kertokaapa uuden älvärin hankkijat minkä merkkistä märkätapetti on nykyään ja mikä on tapetin paksuus. Limisaumaan tapahtuvan asennuksen vuoksi olisi mielenkiintoista kuulla kuinka paksua tapetti on uusissa. Jos on tilannut uuden talon, niin kai se jossain paperissa pitää olla speksattuna kenen valmistetta märkätapetti on.
   
 19. Sisäsiisti Vierailija

  Menisit nyt vaan takaisin sinne äijäpalstoille esittelemään "asiantuntemustasi". Sinä ilmeisesti roiskit siellä älvärivessassasi niin nestemäiset kuin kiinteätkin eritteesi pitkin seiniä, kun ei edes 0,2 mm:n märkätapettikaan riitä.
  Meillä tavallisilla asujilla riittää WC:n seinissä pelkkä maalipintakin.
   
 20. Asiansa tuntija Vierailija

  Totuus tekee kipeää, eikö niin?
  Suihkutiloissa 0,2 mm tapetti, joka sitäpaitsi on Suomessa kielletty ratkaisu.

  http://www.sp.se/sv/index/research/...ort_2008_45_Harmonisering_sammanslagen[1].pdf

  "4 Våtrum
  4.1 Trähusindustrins problem
  – I Finland tillåts inte plastfolie i vägg, i Sverige ska den vara kvar"
   
 21. jepjep Vierailija

  Asiansa tuntija:

  Eikö sinulla ole elämää kun jaksat oikein etsiä kaikkee mahdollista? Tilaa elämä vaikka Hobby Hallista.

  Me tilattiin Älvsbytalo ja ei todellakaan ole tuoteluetelossa 0,2mm tapettii märkätilassa eikä muuallakaan tuota. Perskeles ku et ole kartalla.

  Itse valittiin materiaalit ja kaikki kyllä on ihan lakien ja asetusten mukaiset. No meillä ainakin. Huusit ja kylppärit menee kuitenkin vuoden sisällä laatta pinnalle vaikka matto on helppo hoitoisempi. Maku asia sanoi koira kun pallejansa nuoli.

  jepjep. kiittää ja kuittaa.

  Nii ja jos pitää todentaa ammattitaitoo ja tietoo niin 20v rakennusalalla ja siitä nyt 11 vuotta mestarina joten en mä paskaan käteeni laita ja en myöskään tässäkään talossa.

  jepjep kiittää ja kuittaa taas
   
 22. simo Vierailija

  monellako älvärin pystyttäjällä on älväri ? epäilen että ei kellään.monellako kannustalon pystyttäjällä on kannustalo ?arvaan ainaski 8% lla.kertoo varmaan jostain tasosta rakentamisessa.
   
 23. tää on totta Vierailija

  älytalo pohjasakkaa suomalais talojen keskuudessa,pitäisi lailla kieltää. rakenne kuvat eivät todellakaan ole sitä mitä pitäisi olla.parempi nimi kyseiselle kyhäelmälle olisi PARAKKI rakennelma.
   
 24. Hihii Vierailija

  Kehitysvammainenkin taas lähettelee noita viestejään.
   
 25. hou hou Vierailija


  taidat olla onneton älytalon omistaja tai oliko kenties omistajana pankki.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti