Hae Anna.fi-sivustolta

Älvsbytalo haastanut oikeuteen. Kannattaa 2 kertaa miettiä ostaako heiltä.

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Pettynyt rakentaja, 17.12.2007.

 1. remontti reiska Vierailija

  no on sulla opit hukkaan menneet kun parakin oot ostanna.
   
 2. petsi 61 Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.10.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  hei.olen toiminut rakennus alalla jo n 35 v kirvesmiehenä ja nähnyt ja kokenut monenmoista talo paketin toimittajaa ja myös tekijää.olemme asuneet nyt yli 2 v älvsbyn malliston kalevattaressa ja ikävä kuulla noin huonoista kokemuksista,meillä on kyllä hyvää sanottavaa niin toimituksesta kuin myös asennuksesta,jos lukuun ei oteta asentajien kusipäistä käytöstä. asennus pv sattui tosi paha keli eli vettä tuli kuin saavista joten luonnollisesti taloa jouduttiin kuivattamaan pitempään kuin normaalisti.välipohjamuovit aukaistiin kosteista kohdista ja kuivattuaan sisäkatot asennettiin,joten asentajille tuli ylimääräinen reissu sisäkattojen takia.ilm heitä otti pattiin se että olen ammattilainen alalla ja osaan vaatia ja ymmärrän asioita. talo on toiminut hyvin ja vähäiset jälkityöt hoidettiin ajallaan.emme ottaneet toimituksen mukana mitään sisustus materiaaleja vaan ne hyvitettiin hinnassa ja valitsimme itse materiaalit,joten saimme talosta itsellemme sopivamman. olemme kyllä tyytyväisiä taloon ja on tosi kurja kuulla noin huonoita kokemuksista,ilm asentajat olivat ammattiylpeydettömiä mulkkuja jotka eivät välitä omasta tai talofirman maineesta. omasta puolesta voin suositella älsby taloa vilpittömästi. tontimme maksoi paljon mikä nosti rakennuskustannuksia,mutta itse talo jäi liittymineneen alle tonnin neliö,joka on varsin kohtuullinen. toivon että asianne saa teitä tyydyttävän ratkaisun. t:v kalevatar vm 2009
   
 3. ohikulkija Vierailija


  eiks aikaisemmin ole selvennyt että olet ostanut PARAKIN etkä taloa.enkä usko että kukaan järkevä kirvesmies,rak mestari erehtyisi moiseen.
   
 4. Talonomistaja Vierailija

  Kunnanelätti on taas jaksanut kävellä sieltä betonibunkkereilta vallan omakotialueelle asti.
   
 5. Mestari Vierailija

  Kulki onnensa ohi jo aikoja ja lukuisia kossupulloja sitten.
   
 6. sivusta seuraaja Vierailija

  eiks paraakki oo ain ollu PARAAkKI.parakki rakennukselle tunnuksen omaista on että se yhdistetään PULTEILLA.olenk mä vääräss taase !
   
 7. Talonomistaja Vierailija

  En tiedä kuinka väärässä sinä kuljet, mutta rakennuksista ja rakentamisesta et ymmärrä höykäsen pöläystä. Täysin verrattavissa kirjoitustaitoosi.
   
 8. sama Vierailija


  PARAKKI ON PARAKKI.rakennus lain säädännössä on pykälä,PARAKKI RAKENNELMA ON TILAPÄIS ASUMISMUOTO, ei siis talo kuin eräät väittävät.
   
 9. yön timo Vierailija


  onko mahdollista saada vesikiertoinen lattialämmitys kyseiseen rakennukseen?
   
 10. jepjep Vierailija

  Niin se vaan tuli. Paketti asennettiin ja hommat hoitui kuin itsestään. Asennus ryhmä oli todella mukavaa porukkaa ja viikon verran niiden kanssa taloo laitettiin. Missään ei mitään vikaa tai moitetta. Ainoa moite on Härmä Air piipun toimitus kun tuli viikon myöhässä ja puutteellisena niin se veti aikataulut tiukalle kun tapettimies aloitti nyt kuluvan viikon maanantaina työt. No saimme kuin saimme kuitenkin viikonlopun aikana muurattua takan sekä laitettua kaikki paikoilleen. Nyt odotamme että tapettimies on valmiina ja sitten siivoamaan sisältä taloo.

  On se kumma kun meillä kaikki toimii ja monilla muillakin, mutta kyllähän noit junan etsijöitä löytyy ja sellasii jotka ei osaa edes asemalle.

  No jokatapauksessa meille nyt Suvetar talo tuli ja pystyyn laitettiin eikä missään mitää moitetta. Timpurit oli myös jo valmiita annetusta ajasta 3 päivää joten jäi aikaa meillekin siinä siivoilla ja pihaakin laittaa kuntoon. Talli pystytettiin sinä samalla ja lattiakin valettiin joten eipäs ole valittamista. Nyt on varaava takka leivinuunilla sekä lämmin hieno ja komee talo. Ensi keväällä / kesänä ison terassin tekeminen, pihatyöt, maisemointi sekä maalaukset edessä. Sitten vielä lapsille leikkimökki pihaan ja muurata grilli niin siinäpäs on tekemistä vielä.
   
 11. jep jep jep Vierailija

  Sateessako pystytitte?

  Nyt eikun vaan jännittämään homehtuuko alapohja.
   
 12. jepjepjepjepjepjep Vierailija


  Enpä ole kuullut että yhdessäkään olisi ollut hometta, tuulettuva alapohja nääs !!!!!!!!
   
 13. Talonomistaja Vierailija

  Kappas vain, apukoululainen on taas vauhdissa. Sieltä "rakennus lain säädännöstäsi" et löydä hakemallakaan sanaa PARAKKI, sen paremmin kuin "TILAPÄIS ASUMISMUOTO".

  Ne sanat ovat tarttuneet takaraivoosi silloin kun muiden rattijuoppojen raitaveikkojen kanssa asuit tietyömaan parakkikylässä.
   
 14. jessussentään Vierailija

  Itsekin harkitsin joskus Alvaria. Heiltähän saa kohtuu hintaan vähän isommankin "talon". Kun on tutustunut näihin nettikeskuteluihin, ajatus unohtui aika äkkiä.
   
 15. kivitaloasukas Vierailija

  PARAKKI ON PARAKKI.rakennus lain säädännössä on pykälä,PARAKKI RAKENNELMA ON TILAPÄIS ASUMISMUOTO, ei siis talo kuin eräät väittävät.
  saakohan tosiaan vesikiertoista lattialämmitystä ? epätietoinen sysmästä kysyy.
   
 16. jep jep jep Vierailija

  Entäs lukenut? Älväripalstalla oli hometta vuoden vanhassa talossa. Ja satun tietämään että tehtaan porukka käy myrkyttämässä älvärin alapohjia yleisemminkin. Alapohjan homehtumisista riidelläänkin tehtaan kanssa. Että Onnea Vaan! Alapohja on älvärissä kaikista suurin suurin riskikonstruktio pesuhuoneen ohella. Itsellänikin on älväri, mutta aion hankkiutua eroon.
   
 17. jep jep Vierailija


  ja eikun PARAKISTA asumaan oikeaan taloon.ottakaa muutkin opiksi PARAKKI on tilapäis asumismuoto.
   
 18. tuoppi uuno Vierailija


  onk kaikki parakit mursky viennyt kun on kommentit loppu
   
 19. Rajoittunut Vierailija

  Oikein kirjoittavilta loppuivat sanat. Oikein voi kirjoittaa vain rajallisen määrän sanoja, mutta kirjoitustaidottomilla on ääretön sanavalikoima.
   
 20. tuopin frendi Vierailija


  ei näköjään kaikk lentäneet ku yks ilmoittautunut sillä lailla
   
 21. jepjep Vierailija

  Kylläpäs sitä nyt ollaan. Tainnut jokin kusta aamumuroihin kun noin täällä ihmisii potuttaa. Meillä ainakin kaikki kunnossa ja alaphjaongelmii ei ole. Itse kun olen alalla niin oli talo mikä talo niin teen käsittelyt pohjarakenteille aina boracolilla niin kyllä pitää kaikki mömmöt kurissa.

  Ei tää mun mielestä parakki ole, mutta kaikilla saa olla mielipiteit kuten on toi findomo talo joka alapohjaltaan ihan susi.

  Kuten taas hirsitalot ei kestä mitään jotkut mallit. Tiilitalot halkeilee ja tiilet ei kestä.

  Tätä tämä nykyinen laatu on. Kaikissa on jotain vikaa joten ei voi yksistään yhteen vikoja laittaa.

  Muuta betonihelvettiin kerrostaloon ja kuuntele naapurien tappelua, humalaisten kännäämistä ja muuta paskaa niin siinä on vaihtoehto omakotiasumiselle.

  Me digataan ja jos ongelmia sattus tulee niin perkele korajtaan ne eikä itketä.

  Hyvää uutta vuotta silti kaikille ja omistatte sitten teltan tai huvilan niin kaikille menestyksekästä vuotta 2012.

  Jos on kirj.virheit tässä niin ihan sama. :)
   
 22. tuoppi Vierailija

  ja eikun PARAKISTA asumaan oikeaan taloon.ottakaa muutkin opiksi PARAKKI on tilapäis asumismuoto
   
 23. aino Vierailija


  hei saaks nuit tilata hobby-hallista osarilla ?
   
 24. Onnellinen Vierailija

  Eka kertaa elämässäni erehtdyin keskustelupalstoille etsiessäni ihan muuta vauva-puolelta, Kyllä alkoi hirvittämään miten jotkut ihmiset ei osaa muuta kuin valittaa.
  Juuri noiden valittelojoiden takia halusimme muuttaa ison perheemme kanssa pois alasosiaalialueelta, jossa ei osattu muuta kuin kytätä muita ja valittaa kaikesta. Nämä ihmiset ei tehneet töitä, kirjoitustaito oli mitä oli ja suullinenkin ilmaisu ihan alta lipan, kuten tällä palstalla on nähty.
  Ainoat järkevät kommentit on tullu älvärien puolustajilta. Haukkujien älykkyysosamäärä on alle 64, jolloin heidät ainakin ennen muinoin vapautettiin oppivelvollisuudesta. Sanavarastossa ei ole muuta kuin PARAKKI ja HUUSSI.
  Oletan, että sama persoona esiintyy eri persoonana kirjoitustyylistä tai siis kirjoitustyylittömyydestä päätellen. Tästä henkilöstä huokuu katkeruus elämää kohtaan. Hän on menettänyt rakkaansa Älvärin omistajalle tai on muuten vain katkera jollekin joka muistuttaa häntä Älväristä.

  Me ostimme Älvärin v. 89. Siksi Älvärin, koska silloin olimme kuullut siitä pelkkää hyvää ja toisekseen sen hinta sopi kukkarollemme ja kolmanneksi, pääsimme nopeasti muuttamaan pois valittajien luota.
  Olemme asuneet tässä kohta 23 vuotta, eikä ole ollut mitään valittamista. Koska olemme vaatimattomia persoonia, meille riitti siinä vaiheessa elämää ihan perusratkaisut. Talo, missä meillä kaikilla oli hyvä olla. Ei ollut tarkoitus kutsua "Kotiliesi"-lehteä kuvaamaan miedän kaunista, mutta epäkäytännöllistä kotiamme.

  Silloin meille riitti muovitapetit ja muovimatot. Kaikki pelitti niin kuin pitikin. Toimitukset hoituivat extrahyvin, aikataulut pitivät, samaan hintaan tehtiin piirrustukset vuolukivitakalle ja neuvottiin kuinka talon alle pitää laittaa kaksi metriä halkaisijaltaan olevia kaivonrenkaita soraa täynnä, että takka ei lähde painumaan. Tätä ei kaikki talontoimittajat ole asiakkaalle kertonut.
  Kaikista muutoksista saimme keskustella ja he tekivät piirustuksiin muutokset ja niiden hinnat.
  Olisimme saaneet vaikka kullalla siilatut pöntöt vessoihin, jos olisimme katsoneet sen tarpeelliseksi.
  Mekin otimme hieman luksusta. Meidän hormin muuraaja ei ollut nähnyt niin vahvaa tammiparkettia kuin meidän olohuoneessa oli.
  Tiskipöydän taakse halusimme kaakelit. Talotehdas hyvitti kaikki materiaalit, jos vaihdoimme ne toisiin, jotka maksoimme erikseen. Laatat on pysynyt liikkumattomina ja aivan kuin uusina 23 vuotta. Olen odottanut, että edes yksi menisi rikki, että saisin nuukana pidetyn mieheni laatoittamaan sen uusiksi.
  WC:ssä on laatat seinillä että lattiassa. Rossipohjaisena talo on radoton (50 beg.), vaikka lähialueella on todettu radonia. Talon alla käymme tarkistusluukun kautta kerran vuodessa ja kaikki on kuivaa ja puu sen väristä kuin talo olisi rakennettu eilen.

  Hävettää tunnustaa, että kaikki kodinkoneetkin ovat alkuperäisiä. Ne eivät mene rikki millään. Liesi on kuin uusi, samoin kylmäkoneet. Eivät taida kuitenkaan olla enää kovin energiatehokkaita. Mutta kun on nuuka, niin ei raaskisi heittää pois, kun ne pelittää niin kuin ennenkin.
  WC oli jo silloin IDO, hanat muistaaksen vaihdettiin jo silloin monerdimpiin, mutta alkuperäisten hinta hyvitettiin meille.
  Lämpökeskus on pelannut nämä vuodet moitteettomasti, samoin kuin ilmastointi. Ikkunat ovat viisinkertaiset eikä yhtään ole maali rapissut mistään. Kukaan ei usko, että talomme on jo 23 vuotta vanha.
  Nyt kun olemme mieheni kanssa kahden, haluaisin jo muutoksia, en sen tähden että vanha olisi mennyt rikki, vaan siksi, että haluaisin vain muutosta elämään. Keittiönkin kaapin ovet on kuin uudet. tainnut tulla jo uudestaan muotiin..

  Taloamme on ihasteltu ulkoakin. Olemme koristelleet ikkunapielet ja räystäslaudat kiemuroilla ja tehneet ison terassin. On grillikatos, leikkimökki ja ulkovarasto kaikki samalla tontilla ja saman värisiä.
   
 25. tuoppi Vierailija

  veikkaan että joku asunnoton on voinut ihastella majaasi tai Grillikatostasi tahi sukulaisesi joka ei viitsi sanoa korsuasi rumaksi talon tekeleeksi.PARAKKI ON AINA PARAKKI EI SE VÄRITYKSELLÄ MIHINKÄÄN MUUTU.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti