Hae Anna.fi-sivustolta

ÄRSYTTÄVIN MAINOS!?

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä tällä hetkellä..., 27.01.2006.

 1. Veikkauksen mainoxet!! Ne joissa eukot kuolaa rahojen perään sekä se bimbo;"" kun tähän laittaa valta.. ja valtavalta.."" .
   
 2. milla Vierailija

  mua ärsyttää se vaippamainos missä vauva itkee. luulen aina että unilla oleva vauvani on herännyt...
   
 3. Maharet Vierailija

  Se Creme bonjour tjsp jossa se muija kulkee kaikki naapurit läpi pummaamassa ruokaa. Ja DNA:n tunnin mittainen hyminämainos.
   
 4. DNA Vierailija

  KARSEIN, ehdottomasti. Pakko kääntää kanavaa, kun se hymistely alkaa.
   
 5. vähän hyviä Vierailija

  JOO! Se Creme bonjour mainos on ällö, se juusto on pummaajille sen mainoksen mukaan!!! ..samoin ne veikkauksen ja DNA:n hyminämainos!
   
 6. Pauliina Vierailija

  Hyminämainos on tod raivostuttava, kanava vaihtuu just ja se tuorejuusto mainos. Se ämmä sanoo sen ""Hei Aino"" tosi ällösti.
   
 7. Susku Vierailija

  Jeps,se juusto mainos on todella ärsyttävä!Kenellä oikeasti on pokkaa pummata naapureilta leipää,vihanneksia ja kananmunia,hei haloo!Mä vihaan kaikkia DNA:n mainoksia.
   
 8. Muska Vierailija

  Mua ärsyttää eniten monet voidemainokset ja varsinkin se Arbutin-mainos, jossa apteekkari ojentaa naiselle voidetuubin ja nainen nyökkää typerän hämmästyneen ja omahyväisen näköisenä.
  Lihaskipuvoidemainokset on kanssa ällöjä. Tarkkailkaapa, miten ne ihmiset irvistelee samalla, kun hierovat rentouttavaa voidetta kipeisiin lihaksiinsa.
  Ja ne typerät hammastahnamainokset, jossa tyypit kertoo miten hammaslääkärini suositteli tätä tahnaa ja ikeneni näyttävät terveemmiltä kuin ennen. :)
   
 9. Yliopiston apteekki Vierailija

  Että ne jaksaa sitä samaa: ""Tänne on mukava tulla lastenkin kanssa""

  AAAARRRRGGGGHHHH!
  Se loppuluritus päälle, ja nahka nousee kananlihalle.
  Suomen suurin apteekkiiiiiiiiiiiii.
   
 10. heiäiti,äitkulta Vierailija

  Onneksi enää harvermmin näkee. Se hiusvärimainos missä S.Ruotsalainen heiluttaa karriaan ja voivoiäiti, ihanniinäiti.

  Tzeezus.
   
 11. Vierailija

  Kaikki ne ""Niin hyvää, mutta niin kevyttä!"" -mainokset. Joo joo, rasvaa voi olla vähän, mutta sokeria on senkin edestä. Keveydestä voi olla montaa mieltä.
   
 12. Vierailija

  Creme bonjour-mainos.En osta sitä sen mainoksen takia.
  DNA:n kaikki mainokset on todella huonoja.
  Lisäks inhoan niitä mainoksia jossa mainostetaan naista vaikka oikeasti pitäs jotan voidetta tai vastaavaa mainostaa.Niitäkään tuotteita en osta mainosten takia.Ja tietenkin naistenvaippa-mainokset.
   
 13. Honda Vierailija

  Nämä mainokset ovat kylläkin radiossa, mutta mua ärsyttää kamalasti ne hondamies-mainokset. Esim. ""Hei hondamies, aura-auto ei ole vielä käynyt täällä"" -""No tehdään sille jäljet"" Sitten se mies kiljaisee jesssss tai jotain...ÄRSYTTÄVÄÄ!

  Aluks tykkäsin niistä mutta on menny jo liian pitkälle...
   
 14. Eija Vierailija

  En ees muista mitä siin mainostetaan ko yhden kerran kestin sen katsoa ja KUUNNELLA, siinä on raivostuttava ""musiikki"" ja tyyppi punaisissa verkkareissa. Argh!
   
 15. bon nuit Vierailija

  Just toi Creme Bonjour on niin ärsyttävä. Miettikääpäs oikeesti jos joku naapuri kävis pummaileen tolleen ruokia. Itse varmaan vetäisin pihaharjalla viikset sellaiselle tyypille... :p
   
 16. Nata Vierailija

  se on just veikkauksen ällö mainos, jossa sillä tyypillä punasissa verkkareissa on iso saldo, ja eukko lähtee kuolaa(ilm. mainoksessa tarkoitetaan että huoraamaan!) sen perään! Kauhee musiikki ja naista halventava mainos veikkaukselta! Ja samoin se bimbo""valtavalta"", mainos veikkaukselta! Onneks kaukosäädin on keksitty, mutta vaikuttaa noi paskat mainokset yritysten imagoon ja omiin osto päätöksiin PALJON!
   
 17. inhokki Vierailija

  En muista mitä mainostaa, mutta siinä se kaksimetrinen pulipäänainen steppaa jonkun pienen miehen edessä. Nainen on kuin joku berliiniläisurheilija. Kammottava ylipirteä pläjäys.
  Oliskos koskenut b-vitamiinia?
   
 18. Jaska Vierailija

  Ei niinkään telkkamainokset, mut nää pahvi-Saulit on ärsyttäviä.
   
 19. Peesaaja Vierailija

  Juu, se b-vitamiinimainoksen ämmä on ylipirteydessään ja teennäisyydessään ihan lyömätön ällökki! Yäk, ihan selkärangassa kutisee kun se mainos tulee. Se nainen on kyllä joku androgyyni.
   
 20. Lelle Vierailija

  Nykyään ärsyttää kaikki mainokset joissa on eläimiä, koska meidän koirat kyttää telkkaria ja oikeen odottavat että näkyy joka elukka jota saa sitten mennä telkkarin eteen haukkumaan..:) vaikka elukat mainoksissa söpöjä onkin.
  Ihan oikeesti sitten ärsyttää vaippamainokset (sekä aikuisten että lasten).
   
 21. Vierailija

  Tuli mieleen myös se mainos missä tytär tuo äidilleen jotain jugurttia ja äiti sitä lusikoi niiiiinällöttävä ilme naamallaan.Auttaa joihinkin vatsavaivoihin...
   
 22. Tämä Vierailija

  Tämä lääkerasvamainos, en muista edes nimeä, tämä...""kun tiedät, mihin koskee""... Ääh, miten teennäinen nainen siinä !
   
 23. jugurtti Vierailija

  joo, se on outo jugurtti tms.? mainos, se ilme ja hieroo toisella kädellä mahaansa..
   
 24. Mia Vierailija

  Se findus kalaruoka mainos WONDERFUL MOM!! Eikä ruotoa ollenkaan,ja se fisupaketti pitää viel pussatakin! YÖK YÖK YÖK JA AARGH!
   
 25. Jasso Vierailija

  Pahvinen Sauli ois ihan kiva makuuhuoneen nurkassa..
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti