Hae Anna.fi-sivustolta

ÄRSYTTÄVIN MAINOS!?

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä tällä hetkellä..., 27.01.2006.

 1. Gilmoren tyttö Vierailija

  Ai niin, muistui vielä mieleen yksi ärsytysmainos - ottaa päähän se joku pesuainemainos, jossa nainen tulee kotiin ja ihastelee, että ""täällähän ihan tuoksuukin puhtaalta"". Tosi luonnollisen oloinen pariskunta...

  Ja tulipa vielä toinekin mieleen - on kenties jonkun pankin mainos (?!), jossa nainen ja mies tulevat laitokselta vauvan kera uuteen kotiin ja naisella pää pyörii ihastuneena ympäriinsä ja kasvoilla on hölmö hymy. Varmasti juu mies ihan yksinään ehtii katsastaa, ostaa ja sisustaa uuden asunnon sillä aikaa, kun vaimo on laitoksella...
   
 2. p:lle Vierailija

  Olen kanssasi täysin samaa mieltä: siis tämän Sunsilk mainoksen naisen ääni on kamala! Onko ko. henkilö ""Kotikadun Nella"" eli Kirsi Ylijoki?
   
 3. Grrr.... Vierailija

  Onneksi ei ole pitkään aikaan tullut DOminokeksi-mainosta, missä joku idioottiperhe veivaa keksejä!!

  Yksi superärsyttävä mainos on Niveamainos, missä ämmät hyppii ja pomppii kuin ääliöt ja yksi makaa selällään jalat seinää vasten. Myös mainoksen musiikki käy HERMOILLE
   
 4. Maharet Vierailija

  Tulipa vielä yksi mieleen: mitä hiton muroja ne mainostaa siinä ""nyt on taas se aika vuodesta kun alat jojoilla painosi kanssa..."" ärsyttää katsojien aliarvioiminen, ja mainoksesta saa sen kuvan että noita rasvattomia (tod. näk. supersokerisia ja suolaisia) muroja syömällä laihtuu ja mitään muuta ei tarvitse tehdä. Joopa joo.

  Samoin yhdyn kaikkiin muihin täällä mainittuihin.
   
 5. hih Vierailija

  Kyllä mua nauratti kun luin tätä ketjua... :D Mua ärsyttää kans se Creme Bonjour-mainos missä se tyttö lainailee naapureilta ruokaa. Elisan mainokset ja ukot on aivan ällöttäviä paitsi nyt viimeisin mainos on ihan kohtalainen. Se Activia-jogurtti, ällöttävä akka kun se latkii sitä jogurttia naamaansa. Myös kaikki sellaiset mainokset mistä näkee heti, että nyt liioitellaan kunnolla esim. hammastahnamainokset missä on ""tutkitusti testattu"" ja hohhoijaa.
   
 6. ARGH Vierailija

  Mä inhoan sitä Dove- suihkusaippuamainosta missä ne naiset esittelevät vartalonsa ongelmakohtia ""my buddha belly""jne... Ja tämä suihkusaippua ikäänkuin huuhtoo kaikki nämä pikku ongelmakohdat pois tai jotain.
   
 7. vhjkdghj Vierailija

  Buddhabelly-mainos on hyvä!

  Se ""läysin uuden..""-mainos taitaa olla Mobilat, aivan ällön jäykkä.

  Sotkamainoksethan on viimein lopetettu, hehe, jee :)
   
 8. Vierailija

  Onkohan se Omon mainos, jossa Kalle Palander laskettelee miehen paidalla... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ärsyttävä, kanava vaihtuu aina kun se tulee.
   
 9. PRKL! Vierailija

  Taas tuli telkkarista se ÄRSYTTÄVÄ veikkauksen palloa pompottava hyypiö/bimbo nainen mainos. Kuka idiootti tuollaisen on tehnyt!? Ainakin minulta vie ne viimeisetkin mielihalut sijoittaa jotain veikkauksen peleihin!!
   
 10. Katju Vierailija

  Ehdottomasti DNA:n hyminä vie voiton huonoin mainos-gallupissa. Yrittävät matkia jotain uskonnollista messuamista, törkeää! Eikö joku islamisti voisi ottaa asian hoitaakseen...
   
 11. anouk Vierailija

  Se jugurttimainos, jossa äiti muka innoissaan nyökytellen ja hullun kiilto silmissä kaapii jugurttipurkkia tyhjäksi.
   
 12. Gilmoren tyttö Vierailija

  Taas löytyi uusi tylsä mainos - Ikean, jossa lopussa sanotaan, että ehkä sinulla on velkaa 30 000 euroa ja sitten ukkoa ravistellaan jaloista. En yhtään ymmärrä, miten koko mainos liittyy Ikean tuotteisiin. Ellei sitten sillä tarkoiteta, että vaikka olisi velkaa, on silti varaa ostaa jotain Ikeasta?! Niin tai näin, mutta ei avautunut minulle.
   
 13. jarna Vierailija

  Elisa,Mobilat ja OP:n mainos,jossa nätti nainen on meikattu tunkkaisesti ja puettu niin että näyttää kuin ois hehtaarin kokoinen peffa ja lantio!
   
 14. katjulle Vierailija

  Miksi ihmeessä muslimi vetäisi hermeet nenään aiheesta, joka ei kosketa hänen uskontoaan mitenkään? Sitä paitsi niillä on nyt liian kiire talloa toisiaan kuoliaaksi eurooppalaisten lähetystöjen pihamailla...
   
 15. Agnetha Vierailija

  Otin kommentin asiantuntijalta, halveksii ja pilkkaa kuulemma?
   
 16. ällö Vierailija

  Hirveän hyvin te muistatte mitä niissä ällömainoksissa mainostetaan - ja sehän juuri on mainosten tarkoituskin...

  Kaikki täällä epämiellyttäväksi todetut mainokset ovat todella ärsyttäviä, mutta itse en olisi kyllä muistanut tuotemerkkien nimiä. Muistan että jossain on jugurttia ja joku on hiustuotemainos, mutta merkkejä en (ONNEKSI!) muista. Aina en kyllä muista edes mitä niissä mainostetaan. Esim sellainen, jossa sormella piirrettiin vartalon kaarta pitkin, meni tosi pitkään ennenkuin sitten muistin että automainoshan se oli. Siis se oli ihan kiva juttu, mutta en kyllä mieltänyt sitä autoiluun.

  Telkkarimainokset maksavat maltaita, ihmettelen miksi niistä ei osata tehdä oikeasti hyviä.
   
 17. Kolumbus Vierailija

  Tällä hetkellä pyörivä Kolumbuksen mainos, jossa on ne intiaanit lumen keskellä ja se tollon näköinen pipopää ""juoksee halvemman perässä""... huoh!
  Se on ihan hirvee, oikeestaan säälittävän huono. Ei voi enää katsoa.
   
 18. Mielestäni Vierailija

  siinä uskonnollisessa hyminässä ynistään lähinnä ortodoksisen messun tapaan. Lähinnä.
  Eikä nyky-ortodoksit ole niin verenhimoista seurakuntaa, että alkaisivat lähetystöjä polttaa...
   
 19. %§¥@ Vierailija

  Että mää en kestä tota K-rauta laulua ""on meillä voimaa..."".Hyi s,h,p ja muut rumat sanat!!!
   
 20. suitsuke Vierailija

  ai mulla tuli mieleen jotkut intian hindut..
   
 21. #&%}€$$$Bhh Vierailija

  Se biisi on kauheeee!!! Kanava menee heti vaihtoon, yök! Tosi lälly ja imelä, ja jää soimaan päähän pahimmassa tapauxessa!! hyii..
  Ja samaamielta siitä OP:n uudesta mainoxesta jossa se muija ihme virne päällä selittää ""faktaa""..
   
 22. Ava Vierailija

  Tässä ketjussa on jo mainittu melkein kaikki omatkin inhokkini (Creme Bonjour, hammaslääkärini suosittelema..., activa), mutta mieleeni muistui vielä kaksi todella ärsyttävää mainosta. Toinen on Fazerin paahtoleipä-mainos, jossa kaksi lasta ""syövät"" (=rouskuttavat) paahtoleipää äidin selän takana ja lopussa isäkin vielä steppaa. Ko. mainos saa niskakarvatkin nousemaan. Toinen ärsyttävä on joku cocktail-piirakka mainos, jossa poika syö piirakkaa ja kuvailee sitä matkien isänsä viini-maisteluja; ""Ellei jopa rapsakkaa!"". Argh! Kyllä voi pienet asiat ärsyttää...
   
 23. grääk! Vierailija

  JOO, just eilen mietin ääneen että eikö ne kakarat saa syödä ääneen siinä fazerin mainoksessa!! !!? TOSI ällö mainos! Ja muistan hämärästi sen toisenkin piirakka mainoksen.
   
 24. Ummetus Vierailija

  ""Ummetuksen hoitoon Levolac"". Järkyttävää......................
   
 25. .... Vierailija

  levolac, activa, kaikki jalkasieni/silsa-lääke mainokset ja sitten se joku helvetin liukaste voide ""intiimiin kosketukseen""...
  kuka näitä tekee??
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti