Hae Anna.fi-sivustolta

ÄRSYTTÄVIN MAINOS!?

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä tällä hetkellä..., 27.01.2006.

 1. lisäys Vierailija


  Lisäisin vielä, että kun neekerillä ei saa mainostaa piilomainostetaan vammaisuudella?
   
 2. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Se Ihana jugurttimainos! Se on inhokkini tällä hetkellä. Todella ärsyttävä pätkä. Kanava kääntyy heti, kun se paukahtaa ruutuun.
   
 3. Juuuu! Vierailija

  Se Ihana-mainos tuli tovi sitten ja on tosiaan ärsyttävä! En ymmärrä sitä ollenkaan, "ihana" nyt ei voi olla sellainen sana, etteikö sitä kehtaisi sanoa, vai mitä se mies tankkaa ja empii oikein?
   
 4. Aargh Vierailija

  Ehdottomasti ärsyttävin mainos tällä hetkellä on se pesuainemainos, jossa Laura Malmivaara laittelee pyykkejään ja nauraa hohottaa TODELLA teennäisesti - oikein "hahahahaaa"...saan lähestulkoon näppylöitä, joka kerta kun kuulen ja kanava vaihtuukin tosi nopsaan!!
   
 5. huono maeihnnoouuss Vierailija


  Samaa mieltä -enpä ole törmännyt sellaiseen mieheen joka ei pystyisi sitä sanaa sanomaan, vaikka kauniista maisemasta, hyvistä löylyistä, naisista tai hyvästä ruoasta puhuessaan. Tämä mainos on miesten lannistamista ja heidän muka-kankeudelle nauramista. Tuollaisia miehiä on voinut olla joskus 50-60-luvulla, mutta tuskinpa enää aikoihin.
   
 6. Ei se ole Vierailija

  sukeltaa saukon perässä pyykikoneeseenkaan, mitähän pikkulapset ajattelevat ja kuinka moni lapsi koneeseen menee "nähdäkseen pehmolelun" saukon muodossa??

  Entä estrella mainos joka pilkkaa ihmismäistä käytöstä kaikin keinoin? Kirkkokuoron pojat ensin hymisevät hymniä ja siinä samassa koira paneskelee pehmolelua (KO?)??

  Pitäskö pikkusen miettiä mikä niiden mainosten tarkoitus olisi, jos ne olisivät hyviä ja ihmisessä olevaan hyvään vetoavia, eivätkä rivoja ja lapsille vaarallisia käyttäytymisvinkkejä antavia.
   
 7. Samjaa mieltä Vierailija


  kammottavaa teatterinaurua.On siinä perheellä herttanen äippä!
   
 8. tylsää Vierailija

  Samaa mieltä että toi Laura Malmivaaran pesuainemainos on ärsyttävä. Sen nauru "ei punaisessa mitään vikaa ole" on kamala. Ja mainos todella henkilöityy Lauraan joten en saa katsottua hänen Peili-ohjelmaansakaan koska koko ihminen on alkanut ärsyttämään. Miksiköhän julkkikset ja näyttelijät ylipäätään suostuvat mainoksiin. Varsinkin tällaisen mainoksen myötä menee maine. Joku muukin näyttelijä tai julkkis on jossain ärsyttävässä mainoksessa.
  Sitten ärsyttää nämä Garnier innovaatio mainokset. Ja kaikki pikkuhousunsuoja ja hiivasienilääkemainokset.
   

 9. En ole nähnyt kyseistä Estrella-mainosta, mutta kuulostaa uskonnon ja kirkon (piilo-)halventamiselta. Olen sama mieltä että lapset tuskin osaavat ilman opastusta riekkua rivosti jollein asialle. Vaikutuksille alttiutta käytetään hyväksi myös mielipiteitä muokaten. Joskus lapsiin vetoava mainos on kuin kiellettyjen ja järjettömien, mutta ah niin hauskojen ja yllyttävien asioiden summa.
  Tietty ihmistyyppi on varmaankin sopiva mainosalalle, mutta saattaisi vaatia jotain rajoja koska ei ole luovana ja "pirun dynaamisena" ehkä täysin kypsä ihmisenä. Ei siis voi eikä joissain tapauksissa edes tahdo antaa hyvää esimerkkiä kenellekään. Tuskin ajattelee ainakaan kasvatuksellista puolta, eikä lasten matkimisviettiä mikä voi johtaa vaaratilanteisiin. Kyllä lasten suhteen täytyy muistaa aina aikuisen vastuu. Mainosalan ammattilainen varmaan harvemmin on perheellinen, epäilen että vauhdikkaimmassa elämänvaiheessaan ei ole missään kovin läheisissä tekemisissä lasten tai kasvattajien kanssa.
   
 10. Jiinatrikooo Vierailija

  Mua ärsyttää, tai oikeastaan naurattaa toi Ginatricot - mainos, jossa suomenruotsalainen mimmi suomenruotsalaisella intonaationalla ja vehen hoonolla soomella kailottaa:
  Toppi, yhteksentoista yhteksenkymmente - jiinatrikooo!
   
 11. Saarioinen pilaa Vierailija

  maineensa kuvaamalla noita puhevikasia lapsia ja ikuisen pitkäpiimäistä "meidän-/teidän äiti"teoriaa käyttäen.
  Se yksi mainos hiekkalaatikolta meni NIIN nappiin ja jo seuraavan joulun alla sama tyttö huutaa porukoita "Työämään", miksi oi miksi?
  Ja nyt sorakielet ja ässävikaiset mainostaa taas saarioisten....jotain.....katsoin pari kertaa ja petyin totaalisesti. Ei sillä samalla konseptilla pitkälle pötkitä.
  VAIHTAKAA MAINOSITOIMISTOA SAARIOISELLA, tai en osta yhtään laatikkoa enää !
  Olen ostanut niitä ainatkii tuhantia!
   
 12. ärrrrrr Vierailija

  Kimi R. ja dna.. ilkeekin vielä sanoa että nyt jää rahaa säästöönkin.... !!! alkais jo tosiaan riittää ne mainokset millon ne oikein loppuuuuu ??? olen laittanu palautetta dna:lle.
   
 13. Hirvitys! Vierailija

  Uusi inhokkini on vihlontaa ehkäisevän hammastahnan dubattu mainos! Siinä jengi harjaa vihlovaa hammasta (muistaakseni sormella, jossa on tahnaa) ja sen jälkeen he kommentoivat tulosta. Niiiiin teennäinen! Ylipäätään dubatut mainokset ovat ärsyttäviä, mm. pesukoneen ääressä hyörivät rouvat, jotka mainostavat jotakin tahranpoistajaa.
   

 14. liki jokaisella mainostauolla on alkanut ärsyttää. Tuon mainoksen takia en voi koskaan vaihtaa dna:n.
   
 15. Sattumalta kerran osui eteen tuo Räikkösen mainos, ja oikein kuuntelin mitä hän sanoo. En ollut uskoa korviani, millaiset sanat on laitettu hänen suuhun. Ei naurattanut erityisemmin, kun monimiljonääri on niin kamalan köyhä. Nolo mainos.
   
 16. Saunalahti Vierailija

  "Kiitos Saunalahden vähennyslaskukone". Arrrgh, raivostuttava! Ei tosin yhtä raivostuttava kuin tuo edellä mainittu dubattu vihlovien hampaiden tahnan mainos...
   
 17. uhh Vierailija


  En takuulla hanki DNA-liittymää tämän mainoksen takia. Varmaan menettävät asiakkaita.
  Huonoin mainos varmaan ikinä!
   
 18. SihiSihi Vierailija

  Tällä hetkellä eniten ärsyttää kaksi mainosta: Saunalahden vähennyslaskukone -mainokset ja se yksi piilolinssimainos. Linssimainos on pitkä kun mikä ja siinä milloin mikäkin porukka hengeilee keskenään ja sihauttelee pakkauksia auki. Mutta heheheheh, ne ei olleetkaan kaljatölkkejä vaan piilolinssejä! Linssithän voi todellakin laittaa silmiin likaisin käsin keskellä raksatyömaata..
   
 19. niiniin Vierailija


  Mä kanssa ihmettelen sitä mainosta. Tosiaan likaisilla käsillä ja raksalla, huh huh!
   
 20. sutsisatsi Vierailija


  Nuo jälki-/päälleäänitykset tekevät erityisesti sen vaikutelman kuin kaikki olisivat normaalia tyhmempiä. Kamalaa kyllä jopa uudet mainokset täytyy tehdä samalla tyylillä, tekonauramalla ja äänessä omituinen lässyn lässyn -sointi, jolla yleensä vanhemmat narraavat alle kouluikäisiä lapsiaan tottelemaan.

  Uskaltaisin väittää, että suurin osa suomalaisista rakasti metsuria, jonka moottorisaha teki lakon kesken töiden, ja hän täräytti höyryten mehevän kirosanan. Se kuulosti aidolta, ja vaikka tv:ssä kiroilua pidänkin typeränä, se oli todella raikas mainos. Sitä paitsi miesten viehätysvoimalla ja lihaksilla mainostaminen on aika vähäistä, etten jopa sanoisi uutta Suomessa, ja saisi lisääntyä.
   
 21. Mademoiselle Vierailija

  Ketsuppimainos, jossa italiaano palauttaa unohtuneet tomaatit ja toteaa - isi on täällä - ketsuppipurkkien keskellä, tai jotakin sinne päin.
  Mainoksia katsellessa tuntuu usein siltä, ettei tarvitse olla kummoinen AD, jotta rahapussi kilahtaa.
   
 22. puke Vierailija


  Allekirjoitan tämän täysin, voiko olla mitään imelämpää ja teennäisempää ja ja... se nuotti on vaan kamala ja koko mainos vaan niin ällö ja se ääni vaan jotain ihan hirveää!!! Nythän Ginalta pyörii uusikin mainos jossa ärsyttää se vääntelehtivä malli, onko semmoinen muka sitten niin kamalan kaunista ja viehkoa, että joku sen mainoksen takia niitä vaatteita haluaa ostaa?

  No puhumattakaan siitä L. Malmivaaran tähdittämästä pesuainemainoksesta.. tarviiko sitä naamaa todella ihan joka tuuttiin tunkea?! Jotenkin menee maku ja tuntuu teennäiseltä koko tyyppi. Siitä hohotuksesta voi melkein nähdä painajaisia.
   
 23. colgate Vierailija

  Se päällepuhuttu hammastahnamainos on kamala. Se nainen joka vielä nauraa on niin hirveä että kylmät väreet kulkee selässä. Eikös siitä kuitenkin ole ihan suomalainen versio olemassa.
  Samoin tämä missä pikkupojat matkivat metsuria ja ovat syövinään jotain leipää. Mahtaako olla Vaasan ruispaloja kun mainostetaan. Se on niin hirveän näköistä kun pikkupojat muka laittavat leipää suuhun ja pureskelevat sitä sitten.
  Olen sitä mieltä että monet mainokset on ihan kuluttajan aliarvioimista. Mutta kun varmaan maksavat hyvin MTV:lle niin mainostavat.
   
 24. ärsyärsy Vierailija

  Nelosen (?) Dance-ohjelman ennakkomainonta otti niin paljon aivoon, että jo sillä perusteella päätin olla katsomatta ohjelmaa. Niitä vääntelehtiviä, hyppiviä ym. tyyppejä tuli joka välissä ja ne välitti sellaista mielikuvaa, että "voi vitsi kun ollaan makeita". Ällöttää kaikki ylitseampuvat show-eleet tai mä-oon-niin-taiteellinen -jutut. Hyvä tanssi voi olla varsin pienieleistäkin.
   
 25. anouk Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  111
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä on ihan kammottava mainos. Yksi pahimpia mitä olen varmaan koskaan nähnyt.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti