Hae Anna.fi-sivustolta

Agia Napa

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä keski-ikäiset, 01.01.2006.

 1. keski-ikäiset Vierailija

  Kyselisin vähän mitä mieltä ollaan sopiiko Agia Napa keski-ikäisille.Vai onko se enemmänkin nuorisopaikka lokakuussa.Entä miten siellä mahtaa pärjätä suomella kun on vähän heikkoa tuo englannin ulosanti.Onko kenelläkään kokemusta huoneistohotelli limanakista?Olisi kiva kuulla.
   
 2. Don Vierailija

  Sopii ihan hyvin, varsinkin lokakuussa. Keskikesällä se on nuorison biletyspaikka. Sanakirja mukaan, niin kyllä te pärjäätte. Ei siellä nyt sentään suomella pärjää, herätys!!
   
 3. Meri Vierailija

  Me ollaan miehen kanssa menossa elokuun alussa Agia napaan.Ei olla vielä keski-ikäisiä, mutta etelän ""discomestat"" ei paljon nappaa..Onko rannat siellä yötä myöten kansoitettu vai onnistuuko iltakävelyt rauhassa?Onko siellä mitään rokkibaareja, missä soitettais tyyliin 80-luku heviä tms.?tarkoitus ois snorkkeloida siellä ja kävellä tai pyöräillä johonkin vuoriston kupeeseen.Kuinka pitkä matka on sinne meren muovaamiin luoliin, mitä mainostetaan matkatoimistojen sivuilla.Siellä lähistölä pitäis olla joku luontopolkukin?
   
 4. bailaa Vierailija

  Nuoriso bailaa nimenomaan myös pitkin yötä... ja bailaaminen sisältää ihan kaiken mitä ajatella voi!
   
 5. ? Vierailija

  Tuo hotellin nimi kuulostaa pahalta ""Limanakki"", valitkaa varmuuden vuoksi joku toinen.
   
 6. doris Vierailija

  Kyllä siellä voi tehdä rauhallisiakin iltakävelyitä rannassa.
  Hulina keskittyy keskikesällä ihan keskustaan ja baarikadulle.
  Limanaki on kiva hotelli ja sijaitsee mielestäni Agia Napan parhaalla paikalla, sataman ja hiekkarannan vieressä ja kuitenkin ihan lähellä keskustaa.
  Siellä kyllä pärjää vaikka ei niin englantia osaisikkaan, ei siellä toki suomea puhuta mutta elekielellä pärjää. On siellä kyllä
  suomalaisen Paulan omista ravintola ""Paula's"" jossa on tietty myös suomenkielinen ruokalista ja palvelu. keittiö on kansainvälinen/kyproslainen ja ihan hyvä. Hyvää matkaa!
   
 7. hygienisti Vierailija

  No en mäkään kyllä limanakkiin majoituisi... yök.
   
 8. Se on tätä Vierailija

  Eka kysyjä ei varmaankaan tarkotanut kuulla paria mielipidettä hotellin nimestä, vaan itse hotellista.Todennäköisesti ette ole ollee hotellissa ja se nyt on sama mitä mieltä ja millaisia tunteita hotellin nimi teissä saa aikaan.Voin sanoa että hotelli on aivan hyvä ja todella hyvällä paikalla.
   
 9. Dorikselle Vierailija

  Tällästä asiallista kirjottelua täällä kaivataan.Ja jos tulee jotain muuta kivaa mieleen niin kirjottele.Varmaan moni kaipaa tällästä asia tietoa.Kiitos
   
 10. Missä Paula Vierailija

  Missäpäin Ayia Napaa sijaitsee tämä suomalaisen Paulan omistama ravintola Paula´s?
   
 11. Katja Vierailija

  Lokakuussa alkaa meno taalla olemaan jo aikas rauhallista eika ole enaa niin kova hellekaan.. uskon kylla etta parjaatte vaikka englannin taito ei niin hyva olisikaan silla kyproslaiset ovat avuliaita ja ystavallisia.. muutamia suomalaisiakin taalta loytyy toista joten rohkeasti vais reissaamaan.. Limanaki siajitsee tosiaan hyvalla paikalla satamassa, kavelymatkan paassa nissi avenuelta.. tervepa tuloo tanne:)
   
 12. emma Vierailija

  Juu, minä kans lähdössä piakkoin ko.paikkaan ja jos vaan joku osaa kertoa missä tämä Paula`s sijaitsee, tahtoisin kanssa saada sen selville.
   
 13. doris Vierailija

  Paulalle on yksi sisääntulo Nissi avenuelta (pääkatu) ja pääsisääkäynti on nissiltä viistosti ylöspäin menevältä kadulta jonka nimeä en nyt muista. Mutta kyllä opas tietää sen ihan varmasti ja osaa neuvoa tarkemmin. Paikalliset tietävät sen ihan varmasti myös, sen verran kauan se ravintola on siellä ollut.
   
 14. emma Vierailija

  Suuret kiitokset, eiköhän se sieltä sitten löydy.
   
 15. mama Vierailija

  Voihan toki sinne mennä kun ei ota turhaa stressiä.
  Olemme käyneet monta kertaa Kyproksella ja pidämme paikasta. 2003 lokakuun loppupuolella olimme AyiaNapassa (hotelli ei ollut Limanaki) ja lapsi sairastui kurkunpäätulehdukseen, mikä tiesi sitä että 2-3 yötä valvottiin miehen kanssa vuorotellen ja keitettiin vettä että saatiin huoneeseen vesihöyryä niin muksulla henki kulki ja silloin opin siitä paikasta sen että siellä bailataan ja se tarkoittaa ihan kaikkea!
  Mutta kuten sanoin, ei saa antaa sen häiritä, jos lapsi olisi ollut terve, ei se minuakaan olisi häirinnyt, mutta äiti-ihmisellä on sillon huoli ylimmillään kun lapsi on sairas.
  Eli avoimin mielin niin hyvä loma tulee, muuten älkää sitä Paulaa katselko, ei se erikoinen paikka ollut.
  Hyvää lomaa!
   
 16. Merille Vierailija

  @ meri: siellä on Heaven Rock Garden niminen open-air rokkibaari joka soittaa myös 80-l heviä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti