Hae Anna.fi-sivustolta

Agios Stefanos

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Katju, 27.06.2006.

 1. Katju Vierailija

  Tervehdys Korfun kävijät! Te, jotka olette jos tutustuneet Agios Stefanokseen, olisi kiva, jos kertoisitte tuoreita tietoja ja mitä kaikkea kylästä löytyy. Ja miten sieltä pääsee kulkemaan muihin kyliin ja paikkoihin eli kulkeeko bussit kuinka hyvin; esim. Sidariin, Aharaviin jne. Viikon matkaa sinne syksyllä kaavailtu ja vähän mietimme, että onko liiankin pieni paikka. Menopaikkaa ei tosin etsitänkään, eikä shoppailumestoja, mutta muut peruspalvelut (ravintolat, jotain marketteja jne.) saisi olla lähellä. Ja jos jollain on tietoa Little Prince -huoneistohotellista, siitäkin mieluusti kuulisin.
   
 2. Tuukka Vierailija

  Huhuu, mekin menossa heinäkuussa tähän paikkaan, tosin eri hotlaan eli mäkin odotan innolla näitä tietoja :)
   
 3. Katju Vierailija

  Halooja, eikö kukaan ole oikeasti käynyt täällä :)
   
 4. netti Vierailija

  Niin kun meette niin silloinhan on joku käynyt. kaikki ei vaan kulje netissä ja ovat lomallakin tähän aikaan.
   
 5. Katju Vierailija

  Wau, hieno oivallus netiltä! Näinhän tietysti on - olenpa hölmö. Ajattelin, vain että jos sattuisi löytymään joku yhtä hölmö, joka vasta heinä-elokuussa lomailee ja olisi nyt netin äärellä. Kohde tietysti niin tuore, että massajoukkoa siellä ei vielä ole ollut ja siksi se kiehtookin - muiden maiden keskusteluista saanut jo aika kivoja vinkkejä ja tietoja, mutta ainahan "omiensakin" tietoa kovin tervetullutta :)
  Kerron sitten kokemuksiamme syyskuun puolella - jos vaikka ollaan ne ensimmäiset kävijät, heh-heh!
   
 6. Annika Vierailija

  Huomenta, hei, älkääs ihmiset riidelkö :) Täälläkin yksi, joka haluaisi tästä uutuuskohteesta tietoa - kertokaa ihmeessä, jos teillä on tietoja ja kokemusta. Me lähdössä lasten kanssa ja meitäkin vähän mietityttää se, että onko jopa liian rauhallinen paikka ... itse nautimme varmasti kiireettömästä ja rauhallisesta ilmapiiristä, mutta luuletteko, että varhaisteinimme pitkästyvät? Onko sen verran kauppoja omalla kylällä, että pakolliset tuliaiset sieltä löytyvät? Toki ajattelimme retkeillä ja ehkä vuokrata autonkin. Miten nuo bussiyhteydet toimivat ja minne pääsee helpolla? Me menossa jo elokuun alulla.
   
 7. lukija Vierailija

  Niin no ei tuo paikka ole mikään massakohde, ei sellaiseksi tulekaan.
  Kaikkialla eivät ole niin ahneita että rakentavat hotelliksi kutsujja röttelöitä rannat täyteen (niinkuni esim. kreetalla on tehty).
   
 8. tyhmä Vierailija

  Mä tyhmä oon lähossä kuukauden päästä Arillakseen. Agios Stefanokseen on 4 km ja varmana tullaan vieraileen siellä kans. Voin informoida sitten paikasta jos et vielä tarvittavaa tietoa saanut...
   
 9. JV Vierailija

  Hei!
  Olimme Arillaksen kylässä itse kesäkuun lopussa, mutta kävimme Stefanoksessa. Pari katua ristissä tavernoita marketteja pesula jne. Ihan hauska kylä. Tuolit ja varjo maks 7,50 E /pv linjna-aoto Korfun kaupunkiin klo 11 kieppeillä poletti 3,50 E ajo aika n 2 h . Stefanoksen kylässä vietettuun kesäkuuun lopuussa kreikkainen festifaali, eli puistoon oli pantu hiilivartaat jossa kypsyi lammasta yms . Retket olivat aika kalliita ja kiire oli kova. Kylien väli noin 2,5 km eli Arillas oli todella pieni kylä mutta ihan ok ranta.
   
 10. Jorgos Vierailija

  Agios Stefanos on pieni kylä, jossa ravintoloita, pikkukauppoja yms.
  Turisteja oli ainakin heinäkuun alussa siellä hyvin vähän,mikä oli mielestäni ihan positiivista. Kohteliasta ja ystävällistä palvelua sai monessa paikkaa.
  Ehdottomasti kannattaa vuokrata auto tai skootteri, sillä viikoksi Ag.Stefanossa ei ole nähtävää tai koettavaa minun mielestäni. Välimatkat toisiin kyliin ei kartalta katsottuna ole suuria, mutta matkaan saattaa silti mennä aikaa teiden kapeuden, mutkien ja korkeuserojen vuoksi. Karttoja on myös hyvä olla mukana useampia, jos lähtee reissaamaan jollain kulkupelillä. Liikennettä ei ole kovinkaan paljon ainakaan pienemmillä teillä, joita Ag. Stefanoksen tuntumassa riittää.
  Little Prince on hotellina ihan mukava. Uusi, mutta keskeneräinen osittain. Mukavaa henkilökuntaa ja ravintola alakerrassa.

   
 11. handen Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  olisko jollain lisää tieto ko paikasta ja hotellista. Kannattaakohan lähteä tuonne vauvan kanssa?
  vai lähemmäs korfun kaupunkia?
   
 12. Katju Vierailija

  Heippa taas ja kiva, että joitain asiallisiakin vastauksia olen saanut. Matka lähenee, ihanaa ja olen entistäkin vakuuttuneempi, että tuli tehtyä oikea valinta :)
  Onko kylässä autovuokraamoja vai pitääkö varata jostain jo etukäteen tai lähteä kauempaa hakemaan. Ja jos on, ovatko ihan ok ja luotettavia eli please tältäkin saralta kokemukset ja tiedot tervetulleita. Ja autoihmiset, kannattaako vuokrata joku "järeämpi" auto siis maasturi tai vastaava eli asettaako maasto erityisvaatimuksia vai pärjääkö tällainen perusturisti ihan tavallisella autolla? Mitään extremeä emme siis hae, mutta joillain matkoilla ollaan todettu, että jos oltu tavallisella pikkuautollaa liikkeella, niin vähän on jotkut paikat hankalia ...
   
 13. Jorgos Vierailija

  Vuokrasimme Europcarin kautta oman automme, koska se tuntui luotettavimmalta vaihtoehdolta varsinkaan, kun emme paikallisesta tarjonnasta tienneet ennen lomaa. Ja kyllä Ag.Stefanoksessa oli autovuokraamo, mutta hintoja tai automerkkejä ei tullut seurattua, koska oma auto oli jo hankittu etukäteen ennen matkaa. Skoottereita ja mönkijöitä vuokrattiin lähes joka nurkalla.
  Pienelläkin autolla pärjää vallan hyvin - mahdollisesti paremmin kuin isolla. Tiet ovat välillä todella kapeita, joten pikkuauto sopi sekaan helpommin.
  Europcarin kautta oli helppo vuokrata auto, koska se tuotiin hotellille valmiiksi ja myös haettiin sovittuna ajankohtana.
   
 14. Elmo Vierailija

  Hello kaikille!
  Todella hienoa löytää tällainen palsta. Lähdin kovasti etsimään tietoa Arillas&Agios Stefanos alueesta. Ostettiin eilen matka syyskuiselle Korfulle ja hotellimme sijaitsee Arillaksen kylässä. Täällä jengi on jakanut kokemuksia lähinnä vieruskylän suhteen eli Agioksesta, mutta miten ois löytyiskö Arillaksesta kokemuksia. Hotellimme on Bardis Sun, joten jos joku on edes kävellyt kyseisen hotellin ohi, niin kaikki mielipiteet ja tarinat tervetulleita.
   
 15. auskultoija Vierailija

  Onko kellään tietoja Arillasista ja huonesitohotelli Tropicanasta??
   
 16. Siru Vierailija

  Korfun tiet ovat sen verran hyvät että maastoauto ei ole lainkaan välttämätön. Niitä on myös aina vähemmän tarjolla eli vaikea niitä on saada.
   
 17. mari Vierailija

  Tultiin viikonloppuna takaisin Arillaksesta ja oltiin hotlassa Bardis sun. Ihan mukava paikka, perus pelkistetty. Aamupalalla kahvia tai teetä ja paahdettua leipää eri hilloilla. Huoneissa ei siis ilmastointia mutta pärjättiin ihan hyvin ilman. Hyttysiä aivan tajuttomasti. Kannattaa hommaa jotain karkottimia. Rantaan noin 100 metriä.Meri ihanan kirkas. Ranta paikka paikoin kivikkoinen. Ravintoloita tarpeeksi. Paras löytyi rantakadulta toisesta päästä hotellilta nimeltä Portofino taverna. Edullista ja hyvää ruokaa ja mikä tärkeintä ei tarvinnut odotella. Jossain saatto joutua odottomaan puolikin tuntia pelkästään ruokalistaa. HInta taso aika edullista verrattuna naapuri kyliin. Arillaksessa 2 aurinkotuolia ja varjon vuokraus maksoivat 6e.
  Skootterin vuokra noin 12-16 päivä. Oikein mukava paikka. Paikalliset kaikki ystävällisiä. Suosittelen lämpimästi. Käytiin myös Agios Stefanoksessa, paikka isompi kun Arillas ja heti hinnakkaampi. Mutta kyllä viikon saa kulumaan oikein mukavasti mahtavia maisemia katsellessa. Suosittelen auton tai skootterin vuokraa. Avaa nimittäin silmät saarelle ihan erilailla.
   
 18. mari Vierailija

  Niin ja Arillaksseen menijät kannattaa käydä paikallisessa lepomossa maistelemassa. :D
   
 19. Katju Vierailija

  Jorgos, jos vielä tulet linjoille, niin kertoisitko lisää tuosta Europecarin kautta vuokraamisesta - hoiditko netin kautta vai miten? Kävin katsomassa heidän sivujaan, mutta en oikein päässyt jyvälle systeemistä enkä löytänyt oikeaa kohdetta jne. Oliko teillä auto koko ajan vuokralla vai vain muutaman päivän ja paljonko maksoitte ja millaisesta autosta? Kiva nimittäin vähän tietää, ettei ihan sutta saa kovalla hinnalla.
   
 20. lepään Vierailija

  Niin, "lepomo"... ehkä se on kuiteski leipomo??
   
 21. Pia Vierailija

  Europcar on useimmiten matkanjärjestäjän "käytössä" Kreikassa. Ei missään tapauksessa kannata vuokrata Suomesta käsin, tilanteen näkee paikan päällä. Ja niitä autoja on kyllä saatavissa. tarjouksiakin saattaa olla kun ei ole huippusesonki.
   
 22.  
 23. [QUOTE="Little Prince kävijät, post: 11950

  Hei,
  Me olemme olleet Little Prince hotellissa yli 10 kertaa. Rakastamme tätä paikkaa todella rauhallinen ja mukavia ihmisiä. Hieno ranta ja Little Prince ravintola tosi hyvä. Myös muut ravintolat hyviä pienessä kylässä. Kylässä muutama kauppa mistä saa kaikenlaista tavaraa. Myös muutama supermarket löytyy. Hintataso todella edullinen verrattuna esm Corfun kaupunkiin niin sanoisin puolet halvempi Agios Stefanoksessa. Esm 3 menun illallinen Little Prince 9€.
  Siis me todella suosittelemme paikkaa jos etsii rauhaa ja mieli + sielu lepää.
  T, Kimi ja Ilse
   
 24. Hei ja Kalimera monesti käyneenä Agios Stefanoksessa;ihana paratiisi,hiljaista ystävällisiä ihmisiä.Ruoka ja muutenkin Little Prince Hyvä valinta ,aitoa kreikkalaista,ihmiset ,ruoka,huoneet.Halpa pieni kylä,jos vertaa muuten Corfuun.Pari pientä kauppaa,saa tarpeellisen,ja supermarketit hyvin varustetut.ranta upea.maino kävellä;ylös ja alas ,hulppeat näkymät vaivan veroista kävellä liikkua ja lenkkeilijälle priima paikka.Täällä oikeasti saa koko rahan edestä rauhaa ja lepoa.olemme nyt täällä ja palaamme takaisin elokuussa.olemme käyneet täällä kymeniä vuosia.tämä on kuin tulisi kotiin,ihmisten lämminhenkisyys sen tekee.aah ja nämä maisemat.
  T, Maria
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti