Hae Anna.fi-sivustolta

Aiemmat avioliitot

Viestiketju osiossa 'Parisuhteessa' , käynnistäjänä Hukassa, 04.12.2019.

 1. Hukassa Vierailija

  Minulla on hyvä parisuhde, mies on ihana ja kaikki on hyvin. Ainoa mikä on mietityttänyt suhteen alusta alkaen, on miehen menneisyys. Hän on ollut kahdesti naimisissa ja tietty kahdesti myös eronnut. Ja tämä minua häiritsee. Itse en ole ollut kertaakaan avioliitossa mutta haaveeni on löytää sopiva kumppani jonka kanssa solmia loppuelämän avioliitto. En kuitenkaan ajatellut että mies olisi jo kahdesti ennen minua löytänyt loppuelämän kumppanin. Kyseessä ei kummallakaan kerralla ollut hätiköity päätös eikä ihan nuorenakaan tehty.
  Miten tähän pitäisi suhtautua. Tuntuu että ajatukset pyörii vain tämän asian ympärillä. Olen jo miettinyt eroakin asian takia kun se tuntuu niin ottavan koville.
   
 2. vierailija Vierailija

  Teidän yhteinen elämämme on alkanut 0-pisteestä, joka tarkoittaa että mitä on ollut ennen sinua on ollut ja saa olla. Tietenkin voit asettaa itsellesi kysymyksen mikä minusta tekee ihmisenä jotain erityistä että mies on ihastunut ja rakastunut sinuun. Vai muistutatko exää vai soittaako miehesi sitä yhtä ja samaa levyä aina uudestaan ja uudestaan kunnes.... Enemmän kiinnostaisi mikä oli syy että edelliset suhteet kariutuivat ja hei muista oli kaksi ihmistä!
   
 3. vierailija Vierailija

  Et ole yksin, kyllä se vaimo nro. 4 ajattelee ihan samoja sitten tulevaisuudessa.
   
 4. vierailija Vierailija

  Parempi varoa kuin katua, niin että ihan tervettä harkita ja antaa ajan kulua. Sukulaismiehelläni on 3 avioliittoa takanaan ja neljäs suhde menossa.
  Voitko lainkaan kuvitella, mikä on ollut näiden erojen syy?
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti